New Jersey – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Carolina 5:6 (po pr.) | Florida – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
Philadelphia – Los Angeles 2:3 (2:3 po s.n.) | Washington – Colorado 4:3 (po pr.) | Montreal – Winnipeg 5:2 (kon.)
Ottawa – Anaheim 4:0 (kon.) | Detroit – Vegas 3:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 0:1 (po pr.)
Nashville – Dallas 3:2 (po pr.) | Minnesota – Edmonton 1:4 (kon.) | Chicago – Vancouver 4:3 (po pr.)
Calgary – San Jose 2:5 (kon.) | Arizona – Columbus 2:4 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
5:6 (0:1, 2:1, 3:3 - 0:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 08.02.2019, 01:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:25 Teuvo TERÄVÄINEN - 5:6
     
    63:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Eichelova střela minula bránu a kotouč se po hrazení dokutálel k finskému útočníkovi TEUVU TERÄVÄINENOVI. Společně s ním upaloval na bránu také Williams, ale Teräväinen to vzal na sebe. Dlouhou kličkou do forehandu překonal Ullmarka a rozhodl zápas. 5:6 po prodloužení. Bez asistence.
    59:05 Jeff SKINNER - 5:5
     
    59:05
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se rychle dostalo do útočné třetiny a dokázalo přečíslit soupeře. JEFF SKINNER si na levé straně počkal na přihrávku a dokázal prostřelit brankáře McElhinneyho. Pár vteřin před koncem Šavle vyrovnávají! 5:5. Asistence: Sam Reinhart a Jack Eichel.
    55:41 Marco SCANDELLA - 4:5
     
    55:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace končí brankou a máme tady drama! Reinhart skvělou žabičkou uvolnil na pravé straně volného MARCA SCANDELLU, jenž přesnou střelou zápěstím snížil na rozdíl jedné branky. 4:5. Asistence: Sam Reinhart a Casey Mittelstadt.
    54:58 Nino NIEDERREITER - 3:5
     
    54:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku velmi rychle. Prosadit se dokázal NINO NIEDERREITER, kterému nabil před prázdnou branku Teräväinen. Švýcar zvýšil skóre na 3:5 z pohledu domácích. Asistence: Teuvo Teräväinen a Sebastian Aho.
    51:03 Brock MCGINN - 3:4
     
    51:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté zase vedou! Svečnikov nejprve nachystal palebnou pozici pro Martinooka, který však zařízení minul. Kotouč si dobruslil a zpoza brány přihrál BROCKU MCGINNOVI. McGinn dokázal pohotově puk doklepnout za dezorientovaného Ullmarka. 3:4. Asistence: Jordan Martinook a Andrej Svečnikov.
    45:48 Jeff SKINNER - 3:3
     
    45:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Buffalo rychle přeneslo hru dopředu a JEFF SKINNER si udělal prostor proti Faulkovi. Nepovolil mu, aby se dostal před něj a bekhendovou střelou mezi betony překonal McElhinneyho. 3:3. Asistence: Rasmus Ristolainen a Lawrence Pilut.
    41:54 Greg MCKEGG - 2:3
     
    41:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    Pár vteřin po své přesilovce se dostává Carolina znovu do vedení! Van Riemsdyk naservíroval krásnou přihrávku GREGU MCKEGGOVI, a ten už měl jednoduchou práci s tím, aby dopravil touš do sítě. 2:3. Asistence: Trevor van Riemsdyk a Calvin de Haan.
    35:14 Jason POMINVILLE - 2:2
     
    35:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! JASON POMINVILLE zůstal na levém kruhu úplně volný a dostal přihrávku od Bogosiana přímo na hůl. Jeho první střelu ještě McElhinney vyrazil, na dorážku už byl však krátký. 2:2. Asistence: Zach Bogosian.
    28:15 Evan RODRIGUES - 1:2
     
    28:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se zaslouženě dočkalo. Dvě sekundy po konci své přesilovky se prosazuje EVAN RODRIGUES. Kotouč se k němu odrazil ve chvíli, kdy Sheary trefil brusle protihráče. Útočník s číslem 71 poté z levého kruhu zavěsil do horního růžku. 1:2. Asistence: Conor Sheary a Rasmus Ristolainen.
    21:37 Teuvo TERÄVÄINEN - 0:2
     
    21:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    Branky však dnes zatím střílí jen hosté! Martinook vystřelil a jeho střela byla přizvednuta na břevno. Puk se kuriózním způsobem dostal právě na břevno a poté se odrazil před bránu. Tam už byl důrazný TEUVO TERÄVÄINEN a v pádu vsítil svůj třináctý gól ve sezoně. 0:2. Asistence: Jordan Martinook a Andrej Svečnikov.
    04:04 Justin FAULK - 0:1
     
    04:04
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Usadili se v pásmu Buffala a hlavně Aho tam byl velmi aktivní. Vyměnil si kotouč s Williamsem a poté krásnou přihrávkou vyzval JUSTINA FAULKA ke střele. Obránce Hurricanes pálil bez přípravy a uspěl střelou pod víko. 0:1. Asistence: Sebastian Aho a Justin Williams.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 29. Rodrigues (Sheary, Ristolainen), 36. Pominville (Bogosian), 46. Skinner (Ristolainen, Pilut), 56. Scandella (S. Reinhart, Mittelstadt), 60. Skinner (S. Reinhart, Eichel) – 5. Faulk (Aho, Williams), 22. T. Teräväinen (Martinook, Svečnikov), 42. McKegg (T. van Riemsdyk, de Haan), 52. B. McGinn (Martinook, Svečnikov), 55. Niederreiter (T. Teräväinen, Aho), 64. T. Teräväinen


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, Dahlin, Bogosian (A), Pilut, McCabe, Scandella – Pominville, Eichel (C), Skinner – S. Reinhart, Mittelstadt, Sheary – Okposo (A), Rodrigues, C.J. Smith – Sobotka, Jo. Larsson, Girgensons.
    Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin (A), Faulk (A), Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – Williams (C), Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, Wallmark, Ferland – B. McGinn, Martinook, Svečnikov – Mäenalanen, McKegg, Foegele.

    Rozhodčí: St. Pierre, Hebert – Nagy, T. Gawryletz

    Diváci: 17 588
    bahis siteleri