Lipt. Mikuláš – Miskolc 0:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 5:1 (kon.)
Trenčín – Žilina 3:2 (po pr.) | Nové Zámky – Detva 3:2 (po pr.) | MAC Budapešť – Nitra 4:7 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
HC Košice
Středa 13.02.2019, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Domácí se už bavili hokejem a v úplném závěru z toho byly krásné akce. Nakonec se ujala ta, když Selleck přihrál před bránu a ERIC FAILLE jen nastavil hokejku.
     
    56:18
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Domácí se znovu krásně a rychle dostali do útočného pásma. Lunter zprava trefil vyrážečku Habala, jenže puk se odrazil před něj, kde byl zcela osamocený KAROL SVOBODA, který si poradil se zakončením.
     
    50:58
    Košice vstřelily branku!
    ELIZER ŠERBATOV dostal přihrávku z kruhu, po velmi pěkném pasu rusko-izraelský hokejista nastavil hokejku a jemným pohybem při debutu v Tipsport lize střílí přesný zásah.
     
    48:59
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Domácí se po buly v třetině Banské Bystrice dostali pořádně rychle dopředu. MAREK BARTÁNUS měl sice poměrně dobrou pozici, avšak jeho zakončení nebylo nějak extra prudké. Habal zase zaváhal a puk přes něj přešel až do sítě.
     
    37:59
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    BEN MARSHALL ukázal, proč je nejproduktivnější obránce ligy. Nejdříve minul bránu, ale pak si z modré nabruslil do pravého kruhu, dostal fantastickou přihrávku přes osu a přes přemístění se Habala trefil nádherně pod břevno.
     
    28:34
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    ERIC FAILLE nabral přes osu hřiště rychlost, čímž se dostal přes dva hráče až před brankoviště, kde ne příliš silně, ale trefil pod vyrážečku Habala až do sítě. Kanaďan získal svůj 62. bod v sezoně a je nejproduktivnějším mužem soutěže!

    Adam Mitáš

    Branky a nahrávky: 29. FAILLE, 38. MARSHALL, 49. BARTÁNUS, 57. SVOBODA (Lunter), 60. FAILLE (Selleck) – 51. ŠERBATOV


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lisutin (Williams) – Mihalik, Marshall, Southorn, K. Sloboda, Ďatelinka (A), Kubka, Nemčík, Glenn – Asselin, Faille (A), Selleck – Bartánus, Higgs, M. Lunter – Šoltés, T. Surový (C), Zigo – Koper, A. Šťastný, Matoušek
    HC Košice: Habal (S. Škorvánek) – Dudáš (A), Šedivý, T. Slovák (A), Koch, Derljuk, Čížek, Pulli – Suja, Brophey, Spilar (C) – Šerbatov, Igantuškin, Haščák – Kafka, Galamboš, J. Sýkora – Lušňák, Klíma, Hričina.
    bahis siteleri