Chabarovsk – Omsk 3:2 (kon.) | Vladivostok – Ufa 3:0 (kon.) | Barys – Kunlun 3:1 (kon.)
Nižněkamsk – Novosibirsk 5:4 (po pr.)
po prodl.
Neftěchimik Nižněkamsk
5:4 (4:1, 0:2, 0:1 - 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Čtvrtek 14.02.2019, 17:00 • Neftěchim Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím všechny hokejové příznivce. Kontinentální hokejová liga má na programu zápas, ve kterém Neftěchimik Nižněkamsk narazí na HK Sibir Novosibirsk.
     
    Půjde o nesmírně důležité utkání pro oba týmy. V tabulce Východní konference jsou domácí hokejisté desátí, na play-off momentálně ztrácí šest bodů. Hosté jsou na tom o tři body lépe, i oni jsou v tuto chvíli na pozici, která jim vyřazovací fázi soutěže nezaručuje.
     
    Tyto dva týmy na sebe už jednou v letošním ročníku narazily. Sibir hrál doma a utkání nezvládl, svému soupeři podlehl 3:4.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (Korotajev) – Polášek, Bryncev, Šaripzjanov, D. Musin, Volgin, Timašov, Ogurcov – Jo. Nättinen, Ruohomaa, Bikmullin – Chisamutdinov, Porjadin, Nestrašil – P. Kulikov, E. Galimov, Chajrullin – Avcin, Padakin, Zdunov.

    HK Sibir Novosibirsk: Krasikov (D. Taylor) – Savčenko, Loginov, Demidov, Ilja Morozov, Ignatovič, Piganovič, Klimontov – Prince, Brulé, Caron – Sajustov, Milovzorov, Šarov – V. Komarov, Michajlov, Šaškov – Kazakov, Zyrjanov, A. Jakovlev..
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí budou hrát v modrém, zatímco Sibir přijel v bílých dresech.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Hráči Nižněkamsku se vydali do útoku, ale přihrávka na levé křídlo byla nepřesná.
     
    00:25
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak to je start jako hrom! Domácí celek se hned v úvodní minutě dnešního souboje dostává do vedení! RAFAEL BIKMULLIN se v mezikruží dostal k odraženému kotouči a svižnou střelou zápěstím jej uklidil pod břevno! Asistence: Joonas Nättinen, Mikael Ruohomaa.
    00:25 Rafael BIKMULLIN - 1:0
     
    00:42
    Hosté si zahrají přesilovku. Pavel Porjadin totiž vyfasoval dvě minuty za podrážení.
     
    01:25
    Hosté se sice usadili v útočném pásmu, jenže po nepřesné přihrávce na levé křídlo neudrželi kotouč a hráčům Nižněkamsku se podařilo vyhodit.
     
    02:10
    Gilbert Brulé znovu neudržel kotouč na modré čáře. Neposedný puk mu přes připravenou čepel přeskočil do středního pásma. Domácí zatím brání skvěle.
     
    02:42
    Domácí v plném počtu.
     
    03:02
    Hostující brankář Krasikov zajel ven z branky, zpracoval si špatnou rozehrávku domácího celku a rozjel výpad hostujícího Novosibirsku.
     
    03:26
    Pavel Kulikov ve středním pásmu skvěle napadal rozjetého soupeře a čistým hitem jej poslal k ledu. Domácímu mužstvu se vstup do utkání opravdu vydařil.
     
    04:05
    Emil Galimov si z rohu kluziště vybruslil na levý kruh, otočil se a pokusil se o zakončení bekhendem. Jeho pokus byl nepřesný a prolétl kolem zadní tyče.
     
    04:26
    Hokejisté Nižněkamsku nyní uklidňují rozehrávku postupnou kombinací v obranném pásmu. Nikdo v bílém dresu Novosibirsku jejich akci neatakuje.
     
    05:13
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Domácí brankář Ježov si také troufl na vyjetí z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    05:19
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nižněkamsk přidává druhou branku! Pro hostující celek to je pořádně studená sprcha! ARSEN CHISAMUTDINOV si najel před branku soupeře a parádní tečí poslal do sítě prudké nahození! Asistence: Pavel Porjadin.
    05:19 Arsen CHISAMUTDINOV - 2:0
     
    06:12
    Gleb Zyrjanov projel s pukem po levé křídle do útočného pásma, ale domácí zadáci jej ihned přimáčkli k mantinelu a obrali jej o kotouč.
     
    06:39
    Emil Galimov poslal kotouč na Pavla Kulikova, který ale dlouho váhal s rozehrávkou a pozorná obrana Novosibirsku se dostala k volnému puku.
     
    07:03
    Alexandr Avcin dostal přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil. Hostující brankář se však stačil přesunout k pravé tyči a střelu zápěstím vyrazil.
     
    07:35
    Alexandr Avcin si ještě prodloužil pobyt na ledě a vydal se napadat rozehrávku hostujícího celku. Kotouč však nezískal a raději odjel na střídačku.
     
    08:12
    Shane Prince poslal zajímavé nahození do útočného pásma, ale odražený kotouč odklidila obrana domácího mužstva mimo nebezpečný prostor.
     
    08:31
    Pavel Kulikov získal puk na útočné modré, ale nesetkal se s podporou svých spoluhráčů. Domácí mužstvo tak přišlo o další možnost k zaútočení.
     
    09:03
    Gilbert Brulé si nabruslil na krásnou přihrávku zpoza branky, přehodil si kotouč na forhend, ale jeho ránu zápěstím dokázal pozorný Ježov vykopnout!
     
    09:27
    Alexej Volgin dojel nepřesnou přihrávku hostujícího celku do útočného pásma. Domácí hokejista se s pukem otočil, ale ani jeho rozehrávka nebyla zdařilá.
     
    10:00
    Emil Galimov projel po levém křídle za branku hostujícího mužstva, kde jej obránce skvěle přitlačil k mantinelu a nenechal mu prostor k rozehrávce.
     
    10:04
    Nižněkamsk si zahraje svou první přesilovku. Střídačka Sibiru dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    10:40
    Hostující brankář Krasikov si skvěle povyjel proti zakončení od pravého mantinelu a schoval kotouč do své lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    10:50
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a odskakuje na rozdíl tří branek! Před branku si totiž vybruslil PAVEL PORJADIN a parádní střelou vymetl horní roh! Asistence: Damir Šaripzjanov, Andrej Nestrašil.
    10:50 Pavel PORJADIN - 3:0
     
    10:50
    Střídání v týmu HK Sibir Novosibirsk: ze hřiště odchází Alexej Krasikov, přichází Danny Taylor.
     
    11:10
    Damir Šaripzjanov dostal parádní přihrávku do jízdy a pokusil se nahodit kotouč před branku Novosibirsku. Nikdo v modrém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    11:35
    Galimov vybojoval kotouč za brankou hostů, poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, ale Bryncevovu ránu schoval Taylor do lapačky.
     
    12:08
    Alexandr Avcin se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči, krásně se s ním otočil a rozjel útok Nižněkamsku. Nikdo v modrém se mu však neuvolnil.
     
    12:39
    Mikael Ruohomaa se krásnou kličkou dostal do útočného pásma, objel branku hostujícího mužstva, ale přihrávkou na modrou čáru dostal spoluhráče pod tlak.
     
    13:12
    Pavel Porjadin se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a výhozem o mantinel jej poslal do středního pásma. Hosté se vůbec nemohou dostat do hry.
     
    13:42
    Mikael Ruohomaa se tělem natlačil před rozjetého soupeře a zhatil útočnou akci Novosibirsku. Domácí hokejisté zatím podávají fantastický výkon.
     
    14:10
    Ježov vyjel za svou branku a u mantinelu zastavil prudké nahození. Domácí brankář poté našel Bikmullina, který projel až na opačnou stranu.
     
    14:39
    Alexandr Bryncev dostal fantastickou přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil příklepem. Jeho dělovka však skončila v lapačce pozorného Taylora.
     
    15:06
    Alexandr Avcin chyboval v obranném pásmu a nabídl soupeři možnost k zakončení. Hostující Prince pohotově vystřelil, ale vůbec netrefil branku.
     
    15:12
    Nižněkamsk si zahraje další přesilovku! Dvě minuty za hrubost dostává Klimontov.
     
    16:10
    Rafael Bikmullin se před soupeřovou brankou natahoval po odraženém kotouči, ale Taylor přilepil beton ke své tyčce a nepustil puk za brankovou čáru.
     
    16:23
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Demolice pokračuje! Nižněkamsk využívá další přesilovou hru! ARSEN CHISAMUTDINOV se dostal k odraženému kotouči a bekhendovou střelou po ledě našel mezírku mezi Taylorovými betony! Asistence: Andrej Nestrašil, Pavel Porjadin.
    16:23 Arsen CHISAMUTDINOV - 4:0
     
    17:10
    Pavel Zdunov se v obranném pásmu dostal k odraženému puku, ale posunul jej pouze na hokejku Loginova. S ránou hostujícího hráče si pozorný Ježov poradil.
     
    17:32
    Alexandr Bryncev se za vlastní brankou dostal k odraženému kotouči a bez problémů jej vyhodil do středního pásma. Nikdo v modrém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    18:10
    Emil Galimov přišel o puk v souboji u mantinelu ve středním pásmu. Domácí obránci jeho zaváhání napravili a nenechali Savčenka zakončit.
     
    18:22
    Rafael Bikmullin se dostal do samostatného úniku, pokusil se o forhendový blafák, ale střídající brankář Taylor předvedl dobrý zákrok betonem!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:17
    Taylor musel znovu zasahovat! Tentokrát jej svižnou střelou zápěstím prověřil Mikael Ruohomaa, jenže jeho pokus dokázal hostující brankář ukrýt v lapačce.
     
    19:32
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hostující celek se přeci jen dočkal branky ještě před přestávkou! NIKOLAJ DEMIDOV vyslal zajímavé nahození z ostrého úhlu a kotouč propadl Ježovovi mezi betony! Asistence: Dmitrij Sajustov, Jegor Milovzorov.
    19:32 Nikolaj DEMIDOV - 4:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali parádní hokej a viděli jsme pět branek! Nižněkamsk vlétl do utkání jako velká voda a po pětadvaceti sekundách vedl zásluhou Bikmullina! Další branku přidal o pět minut později Arsen Chisamutdinov! Domácím se dařilo i v přesilovkách, které dokázali využít Pavel Porjadin a Arsen Chisamutdinov! Novosibirsk se dočkal zásahu až v závěrečné minutě, kdy se trefil Nikolaj Demidov! Do kabin se proto odchází za stavu 4:1.
     
    Střely na branku: 18 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování první třetiny! Nižněkamsk se ihned vydal do útočného pásma, ale nahození od mantinelu netrefilo branku.
     
    20:26
    Galimov se v mezikruží dostal k odraženému kotouči a pohotově se jej snažil uklidit mezi tři tyče! Jeho rána z otočky však prolétla kolem zadní tyče!
     
    21:15
    Novosibirsk si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za podrážení dostává Damir Musin.
     
    21:32
    Ježov si povyjel proti dělovce od modré čáry a vykopl puk levým betonem. Hostující celek se zatím nemůže dostat do vyložené šance.
     
    22:14
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Novosibirsk využívá přesilovou hru a ještě dramatizuje průběh dnešního duelu! Po krásné kombinace na jeden dotek dostal přihrávku před prázdnou branku VIKTOR KOMAROV a s přehledem skóroval! Asistence: Dmitrij Sajustov, Jegor Milovzorov.
    22:14 Viktor KOMAROV - 4:2
     
    22:42
    Joonas Nättinen dojel nahození za branku hostujícího celku, jenže bekhendovou přihrávkou mezi kruhy neoslovil nikoho v dresu Nižněkamsku.
     
    23:12
    Rafael Bikmullin napadal rozehrávku Novosibirsku, ale zadáci hostujícího celku si rychle vyměnili kotouč a odehráli jej za modrou čáru.
     
    23:45
    Nikolaj Timašov dojel nepřesnou rozehrávku hostujícího mužstva po pravém křídle, dojel nepřesné nahození a následně odehrál puk do bezpečí.
     
    24:06
    Pavel Porjadin na modré čáře přizvedl soupeři hokejku a zabránil mu v zakončení na branku. Nižněkamsk ještě v dnešním duelu nemá nic jistého.
     
    24:29
    Tak pozor! Hostující celek sice vsítil branku, ale ta neplatí! Rozhodčí podle všeho viděla na videu kopnutí!
     
    25:04
    Emil Galimov dostal přihrávku do rohu útočného pásma, parádní kličkou se uvolnil, ale přihrávkou mezi kruhy neoslovil nikoho ze spoluhráčů v modrém.
     
    25:29
    Pavel Padakin dojel prudkou přihrávku do útočného pásma, ale hostující obránce Savčenko jej přitlačil k mantinelu a získal puk pro Sibir.
     
    26:10
    Marat Chajrullin objel branku hostujícího celku, našel Pavla Kulikova, jenže druhý jmenovaný z dobré pozice od mantinelu nedokázal zakončit.
     
    26:29
    Rafael Bikmullin dojel prudkou přihrávku do útočného pásma, otočil se s kotoučem, ale už nedokázal přesně přihrát. Obrana Sibiru ve druhé části pracuje mnohem lépe.
     
    27:08
    Joonas Nättinen si najel na dlouhou přihrávku na modrou čáru, ale neustál souboj s důrazným Zyrjanovem, který mu uzmul odražený kotouč.
     
    27:35
    Damir Šaripzjanov se dostal do útočného pásma, rychlou brzdou se snažil zbavit obránce, ale při pokusu o kličku ztratil balanc a poroučel se k zemi.
     
    28:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu. Savčenko dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, ale střelou příklepem minul branku Nižněkamsku.
     
    28:38
    Pavel Padakin dojel přihrávku do útočného pásma, našel zadovkou Pavla Kulikova, který bez váhání zakončil, ale jeho pokus skončil na vnějším oblouku branky.
     
    29:10
    Maxim Kazakov dojel prudké nahození do rohu útočného pásma, ale nikdo v bílém dresu mu nepřijel pomoci. Proti zadákům Nižněkamsku pak neměl šanci.
     
    29:32
    Andrej Nestrašil se zapojil do defenzivní činnosti domácího mužstva. Od špičky čepele českého útočníka se kotouč odrazil mezi diváky. Vhazuje se před Ježovem.
     
    30:12
    Arsen Chisamutdinov si v mezikruží klepl o přihrávku z pravé strany útočného pásma. Nikdo v modrém dresu mu ale neposlal adekvátní pas.
     
    30:35
    Novosibirsk se nyní osvobodil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Nepovedená rozehrávka však zakázaným uvolněním nekončí.
     
    31:30
    Nikolaj Demidov se krásně otočil na modré čáře, přihrál na levou stranu Sajustovovi, který pohotově zakončil, ale trefil beton domácího brankáře Ježova.
     
    32:10
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Novosibirsk je v posledních minutách o něco aktivnější, ale zatím nemůže najít recept na důraznou obranu Nižněkamsku.
     
    32:29
    Rafael Bikmullin nabral obrovskou rychlost ve středním pásmu, po levém křídle se dostal do pásma útočného, ale nedokázal přesně přihrát.
     
    32:55
    Bude se vylučovat! Přesilovou hru si zahraje Novosibirsk. Dvě minuty za hákování dostává Nikolaj Timašov.
     
    33:12
    Hosté se sice usadili v útočném pásmu, ale nikdo v bílém si zatím netroufl na zakončení. Obranné kvarteto domácího celku se skvěle pohybuje.
     
    33:35
    Jegor Milovzorov dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, ale jeho střílené nahození před branku Nižněkamsku srazila obrana do bezpečí.
     
    34:00
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hostující celek nakonec využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediné branky! Na prudkou přihrávku před branku si tentokrát nabruslil DMITRIJ SAJUSTOV, který dopravil puk do sítě! Asistence: Nikolaj Demidov, Jegor Milovzorov.
    34:00 Dmitrij SAJUSTOV - 4:3
     
    34:33
    Ilja Morozov se ve středním pásmu natahoval po prudké přihrávce. Hostující útočník na kotouč ale nedosáhl. Pro domácí to bylo velké štěstí.
     
    35:09
    Ježov si dal pozor na střelu od mantinelu a dokázal kotouč vyrazit mimo tři tyče domácí klece. Defenziva Nižněkamsku působí trošičku nervózně.
     
    35:35
    Emil Galimov si krásnou kličkou pohrál se svým strážcem, vybruslil si mezi kruhy, jenže jeho zakončení zápěstím skončilo na betonu pozorného brankáře.
     
    36:01
    Mohlo být vyrovnáno! Shane Prince se dostal do samostatného úniku, jenže svůj postup z pravého křídla zakončil jen střelou do horní tyče!
     
    36:35
    Andrej Nestrašil napadal obránce hostujícího celku při rozehrávce v obranném pásmu Novosibirsku. Český útočník však puk pro Nižněkamsk nezískal.
     
    37:04
    Damir Musin projel s pukem do útočného pásma a najednou se zjevil sám před brankou Sibiru! Jeho pokus zápěstím pouze zaduněl o mantinel!
     
    37:29
    Damir Šaripzjanov dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, krásnou kličkou se otočil kolem obránce, jenže jeho pobídka byla hodně nepřesná.
     
    38:10
    V hale panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci cítí, že jejich oblíbenci nyní potřebují pomoc a hlasitým skandováním ženou Nižněkamsk do útoku.
     
    38:23
    Novosibirsku se pro změnu vůbec nepovedla rozehrávka. Prudké nahození na levou stranu prosvištělo až na zakázané uvolnění.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:13
    Jordan Caron se před brankou domácího celku natahoval po prudkém nahození z levé strany a jen těsně minul odkrytou část domácí klece!
     
    39:24
    Nižněkamsk bude hrát přesilovou hru! Dvě minuty za sekání dostává Shane Prince.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! I po čtyřiceti minutách se domácí Nižněkamsk nadále drží ve vedení! Prostřední část se však mnohem lépe povedla Novosibirsku. Hosté se prosadili ve 23. minutě, když přesilovou hru využil Viktor Komarov! Poté tempo hry poněkud opadlo, ale pět minut před odchodem do kabin využil další přesilovku Dmitrij Sajustov! Od té doby byli domácí zadáci hodně nervózní. Po čtyřiceti minutách platí stav 4:3.
     
    Střely na branku: 25 – 18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Nižněkamsk se ihned vydal do útoku, ale obránce Roman Savčenko dokázal na modré čáře zasáhnout.
     
    40:35
    Rafael Bikmullin se před brankou Sibiru dral za odraženým kotoučem, jenže v tísni už nedokázal seřídit svá mířidla a zakončil mimo tři tyče.
     
    41:10
    Alexandr Avcin na modré čáře protečoval prudké nahození do útočného pásma. Nikdo v modrém dresu jeho pobídku nedojel. Hráči Novosibirsku se dostali k míči.
     
    41:24
    Hosté v plném počtu.
     
    42:03
    Rafael Bikmullin se skvěle vrátil do obranného pásma a přitiskl dotírajícího soupeře k mantinelu. Domácí teď brání opravdu skvěle.
     
    42:35
    Domácí brankář si povyjel proti zakončení od modré čáry a vykopl kotouč levým betonem. Novosibirsk však v posledních minutách hodně tlačí.
     
    43:10
    Alexandr Bryncev protečoval puk na modrou čáru, jenže tam nebyl nikdo z hráčů Nižněkamsku a hosté mohou rozjet další útok.
     
    43:39
    Mikael Ruohomaa se dostal k odraženému puku a bez váhání jej z obranného pásma vyhodil do pásma středního. Nižněkamsk nechce riskovat.
     
    44:15
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů se nemůže dostat do tlaku a sledujeme spíše takovou nahazovanou.
     
    44:36
    Ježov si skvěle pokryl mezírku u levé tyče domácí branky a nepustil kotouč za svá záda. Nikdo v bílém dresu se následně neprobil k dorážce.
     
    45:15
    Arsen Chisamutdinov se skvěle vrátil do obranného pásma a vypomohl spoluhráčům s bráněním. Domácí hrají ve třetí části opravdu skvěle.
     
    45:36
    Také hostující brankář Taylor si nyní musel dát pozor na nahození ze středního pásma a vyrazil puk k mantinelu.
     
    46:35
    Pavel Porjadin projel s pukem středem hrací plochy do útočného pásma, nicméně důrazný obránce k němu ihned přistoupil a zabránil mu v zakončení.
     
    47:05
    Jeden z domácích hráčů zůstává po souboji na modré čáře ležet na ledě. Alexej Volgin se drží za obličej a moc se mu nechce na nohy.
     
    48:10
    Ježov si dal pozor na dělovku od mantinelu a bez problémů vykopl kotouč mimo tři tyče.
     
    48:32
    Nikita Šaškov projel středem ledové plochy do útočného pásma, jenže jeho pokus bekhendem nebyl nebezpečný. Domácí brankář nemusel zasahovat.
     
    49:17
    Nikolaj Timašov se v obranném pásmu tělem natlačil před jednoho ze soupeřů a zhatil rodící se akci Novosibirsku.
     
    50:00
    Do konce utkání zbývá posledních deset minut a Nižněkamsk stále drží své jednobrankové vedení. Novosibirsk je sice aktivní, ale nemůže si vytvořit tlak.
     
    50:26
    Emil Galimov nahodil puk za branku hostujícího celku, jenže jeho úmysl nepochopil nikdo z hráčů domácího mužstva.
     
    51:03
    Domácí celek bude hrát přesilovku! Dvě minuty za podrážení dostává Jegor Milovzorov.
     
    52:00
    Obrana Novosibirsku zatím zvládá oslabení skvěle. Hosté se dostali k odraženému kotouči a bez problémů jej vyhodili daleko z obranného pásma.
     
    53:03
    Hosté v plném počtu.
     
    53:32
    Domácím se nyní vůbec nepovedla rozehrávka a prudká přihrávka na pravé křídlo skončila na zakázaném uvolnění.
     
    53:54
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Alexandr Avcin – 2 min., sekání).
     
    54:32
    Domácí se v obranném pásmu dostali k odraženému kotouči a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry za branku Novosibirsku.
     
    55:04
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nižněkamsk využívá přesilovou hru a dotahuje náskok svého soupeře! Přihrávku před odkrytou branku dostal VIKTOR KOMAROV a pohotově doklepl puk do sítě! Asistence: Jegor Milovzorov, Alexandr Šarov.
    55:04 Viktor KOMAROV - 4:4
     
    56:10
    Domácí celek vypadá po vyrovnávací brance soupeře hodně zaskočený. Vypadá to, že Novosibirsk se ještě pokusí urvat vítězství na svou stranu.
     
    57:02
    Galimov poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, jenže nikdo v modrém dresu si kotouč nedokázal zpracovat. Novosibirsk tak může rozjet útok.
     
    57:35
    Ježov musel zasahovat! Domácí brankář se dokázal přesunout k levé tyči a na poslední chvíli vyrazil dělovku z pravého kruhu!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:26
    Domácí pouze protečovali kotouč do útočného pásma a odjeli na střídačku. Vypadá to, že dnešní duel směřuje do prodloužení.
     
    59:20
    Hosté drží kotouč na svých hokejkách a už se nikam neženou. Vypadá to, že Novosibirsk bude spokojený s prodloužením.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Po šedesáti minutách vítěze dnešního utkání neznáme! Hosté totiž dokázali využít přesilovku, kterou proměnil Viktor Komarov! O držiteli druhého bodu tak rozhodne prodloužení nebo samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování prodloužení, ale rychle o puk prošli. Do zakončení se dral Adam Polášek, ale puk mu utekl za branku.
     
    61:13
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hosté ztratili kotouč na útočné modré čáře! Hned dva hokejisté Nižněkamsku jeli sami na branku. Arsen Chisamutdinov ještě přihrál před branku a MIAKEL RUOHOMAA rozhodl! Asistence: Arsen Chisamutdinov.
    61:13 Mikael RUOHOMAA - 5:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Domácí Nižněkamsk se nakonec může radovat! Prodloužení totiž netrvalo zrovna dlouho. Po minutě chybovali hosté na modré čáře a únik domácího celku zakončil Mikael Ruohomaa!
     
    Střely na branku: 32 – 27
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Polášek (NIZ) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 22:51
    Andrej Nestrašil (NIZ) – 0+2, 2 střely, čas na ledě 15:53
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2563 diváků!
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:49:47)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 1. Bikmullin (Jo. Nättinen, Ruohomaa), 6. Chisamutdinov (Porjadin), 11. Porjadin (Šaripzjanov, Nestrašil), 17. Chisamutdinov (Nestrašil, Porjadin), 62. Ruohomaa (Chisamutdinov) – 20. Demidov (Sajustov, Milovzorov), 23. V. Komarov (Sajustov, Milovzorov), 34. Sajustov (Demidov, Milovzorov), 56. V. Komarov (Milovzorov, Šarov)


    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (Korotajev) – Polášek, Bryncev, Šaripzjanov, D. Musin, Volgin, Timašov, Ogurcov – Jo. Nättinen, Ruohomaa, Bikmullin – Chisamutdinov, Porjadin, Nestrašil – P. Kulikov, E. Galimov, Chajrullin – Avcin, Padakin, Zdunov.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (11. D. Taylor) – Savčenko, Loginov, Demidov, Ilja Morozov, Ignatovič, Piganovič, Klimontov – Prince, Brulé, Caron – Sajustov, Milovzorov, Šarov – V. Komarov, Michajlov, Šaškov – Kazakov, Zyrjanov, A. Jakovlev.

    Rozhodčí: Cyplakov, Gamalej – Šeljanin, Palej

    Diváci: 2563
    bahis siteleri