Kladno – Liberec 5:3 (po nadst. prodl.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 3:2 (po nadst. prodl.) | Zlín – Havířov 3:1 (5:4 po n.s.n.)
Technika Brno – Přerov 4:5 (0:1 po n.s.n.) | HC Litvínov – Plzeň 2:3 (po nadst. prodl.) | Třinec – Kometa Brno 6:5 (2:1 po n.s.n.)
Chomutov – PZ Kladno 8:3 (po nadst. prodl.) | Mladá Boleslav – Žďár n/S 10:0 (po nadst. prodl.) | Č. Budějovice – Tábor 6:4 (0:1 po n.s.n.)
Vítkovice – Pardubice 5:4 (po nadst. prodl.) | Slavia – Mountfield HK 2:5 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
HC Vítkovice Ridera
5:4 (0:1, 5:2, 0:1 - N 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 14.02.2019, 18:00 • MFH Ostrava • Extraliga dorostu • Nadstavba B
Partner:
     
    60:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí si nepohlídali kotouč, DANIEL HERČÍK se dostavil ve druhé vlně a poslal puk za Vítka. Díky němu neodjíždějí hosté úplně s prázdnou a odvezou si alespoň bod. Asistence: Matěj Kloz, František Formánek.
     
    58:39
    Hostující gólman sprintuje na střídačku, Pardubice se pokusí vyrovnat v šesti.
     
    58:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky, po pokusu Herčíka se puk dostal mezi kruhy k ADAMU NOVOTNÉMU, který si sjel do volného prostoru a mířil přesně – 5:4. Asistence: Daniel Herčík, Matěj Kloz.
     
    51:04
    Stíhací závody na ledě přeruší vyloučení domácího Přibyla, který bude pykat za sekání.
     
    50:06
    Výborná akce v podání hostů, Formánek si počkal v pásmu na najíždějícího Herčíka, který byl ve výborném postavení nikým nehlídán, Herčík vystřelil na Vítka, ale Brada se vrhnul po puku, a tak nemusel domácí gólman vůbec zasahovat.
     
    46:04
    Za faul kolenem bude pykat hostující Vašíček.
     
    41:41
    Za podražení je na trestnou lavici odvelen domácí Kosina.
     
    40:01
    Ve třetí třetině bude branku domácích hájit Vítek.
     
    39:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté poměrně rychle využívají přesilovku, po přihrávce Kubíčka přes brankoviště se z pozice klečícího střelce u tyče trefuje FRANTIŠEK FORMÁNEK – 5:3. Asistence: Adam Novotný, Daniel Herčík.
     
    38:57
    Za hákování odjíždí mezi trestoměřiče domácí Krejsa.
     
    36:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se snaha vyplatila, Petr sice mířil do gólmana, k odraženému puku se včas dostal DENIS PUCHALA a trefil odkrytou část branky – 5:2. Asistence: Dominik Petr, Josef Krejsa.
     
    35:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí vyhráli vhazování u Kadlce, Kubík poslal puk na MATĚJE PŘIBYLA, který s pomocí vzdálenější tyče umístil puk do branky – 4:2. Asistence: Martin Kubík.
     
    33:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí znovu strhávají vedení na svou stranu, dobrou přihrávku nalevo dostal JOSEF KREJSA, chviličku to vypadalo, že jeho střelu udržel Kadlc v náručí, ale puk se náhle ocitl v brance – 3:2. Asistence: Ondřej Cubo.
     
    32:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno!! Hosté se dokázali dostat do pásma, po nahrávce Herčíka překonává Bartošáka JAKUB VOJTĚCH – 2:2. Asistence: Daniel Herčík, Vojtěch Vašíček.
     
    26:51
    Také hosté se nedomluvili při střídání, trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Špinka.
     
    22:39
    Hosté budou v oslabení, za napadení odjíždí za katr Špinka.
     
    22:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí teď ostřelovali hostující branku o sto šest, střely Bystroně a Přibyla stačil Kadlc vykrýt, ale puk se dostal k FILIPOVI HOLANÍKOVI, na jehož střelu už pardubický gólman odpověď nenašel – 2:1. Asistence: Matěj Přibyl, Michal Bystroň.
     
    21:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno!! Vítkovičtí pečetí svou snahu v oslabení, MAREK BRADA se dostal k puku, najel si k brance a poslal puk za Kadlce – 1:1. Bez asistence.
     
    19:42
    Vítkovice špatně vystřídaly, trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Vřeský.
     
    17:18
    Na trestnou lavici usedá domácí Cubo za krosček, hostující Vojtěch bude pykat za hrubost. Oba týmy hrají ve čtyřech.
     
    14:45
    Pardubičtí se usadili v pásmu před Bartošákem, Vašíčkova vysoká střela do chumlu hráčů před brankou jen těsně nezapadla do vítkovické klece.
     
    14:05
    Herčík si vybruslil od kruhu k modré, poslal puk na branku, před Bartošákem chtěl puk ve vzduchu tečovat Formánek, ale nepovedlo se.
     
    06:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté přece jen využívají přesilovku, po nahrávce Kubíčka dostal puk do branky DANIEL HERČÍK – 0:1: Asistence: Petr Kubíček, Pavol Štetka.
     
    05:30
    Vítkovičtí se dostali do přečíslení, Kotásek se dostal společně s Holaníkem až k brance, ale druhý jmenovaný pálil jen do gólmana.
     
    04:42
    Za krosček je potrestán domácí Schauer.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 22. Brada, 23. Holaník (Přibyl, Bystroň), 34. Krejsa (Cubo), 36. Přibyl (Kubík), 37. Puchala (Petr, Krejsa) – 7. Herčík (Kubíček, Štetka), 33. Vojtěch (Herčík, Vašíček), 40. Formánek (Novotný, Herčík), 59. Novotný (Herčík, Kloz), 61. Herčík (Kloz, Formánek)


    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Vítek) – Bystroň, Cubo, Machů (A), Kosina, Puchala, Vřeský – Holaník, Kotásek, Přibyl, Krejsa (C), Petr, Rajčan, Brada, Schauer, Kubík
    HC Dynamo Pardubice: Kadlc (Matěcha) – Vojtěch, Vašíček, Kubíček, Koudelka, Tvrdík, Chabada (A), Špinka, Hebek – Hiemer, Pavlata, Paleček (A), Herčík, Formánek, Nekvinda, Kloz (C), Burda, Novotný, Štetka

    Rozhodčí: M. Rapák – M. Poruba, M. Zicháček

    Diváci: 156
    bahis siteleri