Žilina – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.) | Košice – Nitra 3:4 (kon.) | Zvolen – MAC Budapešť 3:0 (kon.)
Detva – Trenčín 2:6 (kon.) | Miskolc – Banská Bystrica 4:5 (po pr.)
konec
MsHK Žilina
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Pátek 22.02.2019, 17:30 • Garmin Arena, Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:38
    Žilina vstřelila branku!
    Souboj tří bratrů dnes má jednoznačného vítěze! RUDOLF HUNA ztratil stabilitu, ale puk si sebral za ním jedoucí Jenčík. Jeho střelu vyrazil gólman Šimko právě k Hunovi a ten upravil stav už na 6:1. Asistence: Richard Jenčík.
     
    41:13
    Žilina vstřelila branku!
    Vlci dávají pátý gól a nepřipouští žádné komplikace! MARTIN PODEŠVA dostal puk do jízdy a najednou z toho bylo přečíslení tři na jednoho. V útočném pásmu si ještě vyměnil přihrávky s Hvilou a s velkým přehledem překonal brankáře Šimka. Asistence: Lukáš Hvila.
     
    36:16
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Poprvé se radují i Liptáci a částečně se dostávají zpět do hry! Michal Uhrík po své vlastní nepřesné střele bez přípravy dojel volný puk a z pravého mantinelu ho poslal k MAROŠI PIATKOVI, který ho šikovně prodloužil za Fučíkova záda. Asistence: Michal Uhrík, Tomáš Nádašdi.
     
    34:12
    Žilina vstřelila branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto! MICHAL BÁRTA si vybruslil s kotoučem k modré čáře. Za jeho nenápadným nahozením šel Šimko lapačkou, jenže kotouč těsně předním některý ze spoluhráčů tečoval až do sítě. Asistence: Rudolf Huna, Jakub Ručkay.
     
    23:18
    Žilina vstřelila branku!
    S domácím týmem to začíná vypadat velmi dobře! Dominik Rehák se díky zadovce z krátkého mantinelu dostal do dobré šance. Šimko střelu vyrazil jen na FILIPA SUROVKU a jeho dorážka už byla gólová. Asistence: Dominik Rehák.
     
    10:17
    Žilina vstřelila branku!
    Vlci opět skórují a odskakují na 2:0! Matejka výborně vyřešil přečíslení dvou na jednoho, zleva předložil puk přes obránce na RICHARDA JENČÍKA a ten zkušeně zavěsil za Šimkova záda. Asistence: Lukáš Matejka.
     
    07:16
    Žilina vstřelila branku!
    Domácí se v osmé minutě dostávají do vedení! Postaral se o to domácí kapitán RUDOLF HUNA, který potáhl puk přes střed hřiště a střelou skrz posledního obránce propálil Marka Šimka. Asistence: Richard Jenčík, Michal Bárta.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 8. Ru. Huna (Jenčík, Bárta), 11. Jenčík (Matejka), 24. Surovka (Rehák), 35. Bárta (Huna, Ručkay), 42. Podešva (Hvila), 48. Huna (Jenčík) – 37. Piatka (Uhrík, Nádašdi)


    MsHK Žilina: Fučík (Mikoláš) – Kučný, Matejka, Jankovič, Dubeň, Piegl, Bagin, Hudec, Dlugoš – Jenčík, Húževka, Ru. Huna – Bárta, Ručkay, Milý – Hvila, Podešva, Beránek – Rehák, Surovka, Síkela.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Šimko (Kislicyn ) – Kurali, Suchý, Nadášdi, Nemec, Mezovský, Bača, Vybíral, Droppa – Nechaj, Ró. Huna, Ri. Huna – Sukeľ, Oško, Uram – Žiak, Tamáši, Varga – Števuliak, Piatka, Uhrík.

    Rozhodčí: Valach, Soós – Orolin, Árkovics
    bahis siteleri