Minnesota – St. Louis 2:1 (po pr.) | Ottawa – Calgary 1:2 (kon.) | Arizona – Winnipeg 4:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Winnipeg Jets
Pondělí 25.02.2019, 03:40 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:04
    Poslední minuty patří hlavně útoku Winnipegu. Platit to bude i v nejbližších vteřinách, neboť za nedovolené bránění míří na trestnou lavici domácí forvard Richard Pánik.
     
    38:49
    I klub z Manitoby si zahraje přesilovku pět na čtyři! Oliver Ekman-Larsson zachraňovat situaci při úprku Taneva. Hokejkou zasáhl puk, ale i tak dostal dvě minuty za podrážení.
     
    35:40
    Další střela švihem přiletěla z hokejky Galchenyuka, nicméně Brossoit bezpečně zasáhl. Chiarot po přerušení několika krosčeky atakoval Cousinse a poslal Jets do zbytečného oslabení.
     
    20:44
    Archibaldovu střelu vyrazil Brossoit do strany, kde se za kotoučem tlačil Mario Kempe, ale přitom nešikovně podrazil Jacoba Troubu. Druhá přesilovka pro Jets!
     
    08:21
    Vinnie Hinostroza přihrál z rohu na Galchenyuka, který si už připravoval zakončení z kruhu pro vhazování, ale přitom byl nedovoleně podražen Adamem Lowrym.
     
    01:27
    Ani Tanev neměl přesně seřízená mířidla. Galchenyuk poté fauloval u útočné modré čáry a jde si odsedět menší trest za hákování.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. Richardson (Hinostroza, Goligoski), 28. Crouse (Hjalmarsson, Ekman-Larsson), 34. Keller (Galchenyuk, Goligoski), 60. J. Archibald (Stepan) – 3. Laine (Wheeler, Connor)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Chychrun, Goligoski, Oesterle, Ljubuškin – Keller, Cousins, Galchenyuk – J. Archibald, Stepan (A), Crouse – Hinostroza, Richardson, Kempe – Garland, Weal, Pánik.
    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Trouba, Morrissey, Niku, Chiarot, T. Myers, D. Kulikov – Wheeler (C), Scheifele (A), Laine – Ehlers, Little (A), Connor – B. Tanev, Lowry, Copp – Appleton, Roslovic, Perreault.

    Rozhodčí: Brenk, Peel – Racicot, Tobias

    Diváci: 17 125
    bahis siteleri