Magnitogorsk – Ufa 2:1 (po pr.) | Jaroslavl – Soči 4:3 (po pr.) | Omsk – Kazaň 6:0 (kon.)
Jokerit – Dynamo Moskva 2:4 (kon.)
po prodl.
Metallurg Magnitogorsk
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0, 1:0) Stav série: 1:0
Salavat Julajev Ufa
Pondělí 25.02.2019, 15:00 • Arena Metallurg • Play-off KHL • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:09:13)
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Bulíř – 0 bodů, čas na ledě 23:19, 4 střely na branku, 1 vyhrané vhazování (1/2), 2 hity.

    Martin Fraňo – hlavní rozhodčí.

    Josef Jandač a Jiří Kalous – trenéři Magnitogorsku.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 48 – 48
    Zblokované střely: 14 – 17
    Vhazování: 44 – 35
    Hity: 36 – 40
    Trestné minuty: 8 – 12
     
    Je konec! Dnešní čtvrtfinálové utkání v rámci Východní konference končí až ve sté minutě, navíc čtyřicet vteřin před koncem druhého prodloužení. Viděli jsme celkem vyrovnaný hokej, i když více ze hry měli v posledních minutích domácí hokejisté. V této části již bylo také vidět, že hráčům rychle docházejí síly a svižný hokej jsme rozhodně neviděli, ale není se co divit, jelikož se hrálo celých pět třetin. Celé utkání nakonec rozhodl Nick Shore, kterému stačilo být ve správnou chvíli na správném místě. Tento hráč jen dorazil puk do branky z brankové čáry a stává se dnešním hrdinou.
     
    Konec zápasu.
     
    Nakonec se ještě zkoumalo video. Ale bylo to spíše taková poslední naděje pro hosty. Rozhodčí branku podle očekávání uznal a je tedy konec!
    99:20 Nick SHORE - 2:1
     
    99:20
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec dávají branku a rozhodují dnešní duel 40 vteřin před koncem prodloužení, čímž ukončují dnešní dlouhé utkání! Varfolomejev vypálil a Juha Metsola jeho střelu neudržel mezi rukou a tělem. Kotouč se povaloval na brankové čáře, kde ho do branky dorazil NICK SHORE, jenž se stává hrdinou utkání. Asistence: Pavel Varfolomejev a Roman Ljubimov.
     
    99:00
    Minuta do konce druhého prodloužení!
     
    98:26
    Nikolaj Kuljomin byl napadán, přesto to vypadalo, že nahraje spoluhráči, který by jel do rychlého protiútoku. To se sice nestalo, ale nezaútočili ani hosté.
     
    98:10
    Také český zástupce se dostal po delší době k puku. Michal Bulíř si nabruslil od mantinelu do prostoru kruhu, ale jeho střelu Juha Metsola chytil.
     
    97:43
    Nyní probíhal tuhý souboj o puk mezi dvěma hráči, kdy se oba ocitli na ledě. Kotouč se nakonec dostal na hokejky hostí, kteří nikam nespěchají.
     
    97:30
    Maxim Matuškin dostal přihrávku na modrou. Trochu si popojel a mířil na zadní tyč. Rána to byla dobrá, ovšem Juha Metsola zakročil svou lapačkou.
     
    97:00
    Zbývají nám poslední tři minuty do konce druhého prodloužení a vítězi jsme stejně blízko jako na začátku utkání. Dnes to může být opravdu dlouhý zápas.
     
    96:14
    Anton Burdasov se dostal ke střele na druhé straně, jenže Vasilij Košečkin vykopl svůj beton včas, takže ránu svého soupeře vyrazil mimo nebezpečí.
     
    95:42
    Sergej Mozjakin už je celkem dlouho na ledě, takže soupeř ho předjel a nepískalo se zakázané uvolnění. Domácí kapitán vše rychle napravil a získal puk.
     
    95:22
    První lajna Metallurgu zůstala na ledě, takže k dalšímu pokusu se dostal Jakov Rylov. Zkoušel to na bližší tyč, ale tam byla připravená lapačka Metsoly.
     
    95:16
    Na hráčích je vidět, že už toho mají plné zuby. Nyní se ke střele dostal Sergej Mozjakin, avšak jeho rána byla sražena hokejkou soupeře do ochranné sítě.
     
    94:47
    Magnitogorsk získal kotouč velice rychle, takže svého soupeře k ničemu nepustil. Každopádně v útočných kombinacích obou týmů to vázne.
     
    94:05
    Magnitogorsk se pokusil o střelu od modré, jenže ta vůbec netrefila branku. Díky tomu se mohou o další útočnou akci pokoušet znovu hostující hokejisté.
     
    93:34
    Jeden z hostí upadl za brankou, ale vypadá to, že rozhodčí se již moc nehodlají plést do utkání. Je otázkou, kolikrát je to faul a kolikrát už jen úbytek sil.
     
    92:43
    Vladimir Žarkov se vydal do útoku, přestože měl proti sobě dva hráče. Nakonec zkusil vystřelit, ale domácí gólman jeho střelu viděl a vyrazil.
     
    92:07
    Domácí hokejisté vyhráli vhazování v útočném pásmu, díky čemuž se dostal ke střele obránce. Dlouho nikdo nevěděl, kde je puk, jenže ten se objevil za brankou.
     
    91:26
    Nyní se však hosté dostali do pásma, ale Košečkin střelu viděl a ukryl. Po vhazování ještě zaútočil Philip Larsen, ale ani jeho snaha k ničemu nevedla.
     
    91:10
    Julajev se nyní nemůže dostat přes střední pásmo. To si začal Metallurg celkem dobře hlídat. Dnes to vypadá na opravdu dlouhé utkání.
     
    90:34
    Poté se ještě Ufa snažila zatlačit svého soupeře v obranném pásmu, ale nepovedlo se jí to. Oba týmy tak jdou střídat a u kotouče jsou hosté.
     
    89:58
    Hostující hokejisté se dostali do přečíslení tři na dva! Finální přihrávka měla jít na Burdasova, jenže těsně před ním odehrál puk domácí obránce.
     
    89:01
    Trošku to vypadá, že hráčům obou týmů začínají pomalu, ale jistě, docházet síly. Pohyb už není ani vzdáleně takový jako při prvních minutách prodloužení.
     
    88:52
    Alexej Běreglazov se ocitl znovu v hlavní roli. Tentokrát na něj bylo čistě vyhrané vhazování. Proto domácí bek vystřelil, jenže Metsola měl před sebou dálnici.
     
    88:43
    Sergej Mozjakin získal v souboji v útočném pásmu puk, který posunula na Ellisona. Ten poslal pas na Běreglazova, jehož střelu gólman hostí viděl a chytil.
     
    88:28
    Jenže dlouho tam nezůstal, naopak zaútočili domácí. Dennis Rasmussen posunul puk na Jakova Rylova, jehož ránu Juha Metsola chytil do lapačky.
     
    88:00
    Ufa nyní drží kotouč na svých hokejkách za svou vlastní brankou. Stačily však dva pasy a hostující celek se dostal do útočného pásma.
     
    87:21
    Maxim Majorov se dostal s pukem až mezi kruhy, aniž by ho někdo ze soupeřů atakoval. Proto se rozhodl pro střelu, ovšem trefil jen hráče před sebou.
     
    86:45
    Po rychlém útoku domácích se znovu bojovalo o puk v útočném pásmu Salavatu. Ten následný boj o puk také vyhrál, jenže nepřišla ani střela.
     
    86:04
    Neskutečné, co nyní zahodili hostující hráči! Už to vypadalo, že kotouč musí skončit v brance, jenže hráč Ufy netrefil branku, takže rozhodnuto stále není!
     
    85:41
    Tato přihrávka v útočném pásmu se Magnitogorsku nepovedla. Měl přijít pas na modrou, ovšem kotouč skončil až za Košečkinem.
     
    85:10
    Velká šance Ufy! Přišla v rychlém protiútoku rychlá přihrávka před branku, kde dorážel jeden z hostí. Košečkin se stihl přesunout a puk vyrazit.
     
    84:32
    Denis Platonov, který je jediným střelcem Metallurgu, se ocitl s pukem v prostoru kruhu. Neměl však dostatek času na zakončení.
     
    83:57
    Již se nám nějakou dobu nepřerušovalo a domácí tým musel začít se svým útokem až od Košečkina. Dostal se do tlaku, jenže finální střela byla zblokována.
     
    83:20
    Nick Shore ve velké šanci! Dostal se se svým spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho. Nakonec musel zvolit zakončení, jenže gólman hostí si pohlídal bližší tyčku.
     
    82:40
    Alexandr Kadějkin se již dostával do zakončení z prostoru mezi kruhy, přesto z toho znovu branka není! Tentokrát byla jeho střela zastavena.
     
    82:08
    Hostující hokejisté museli začít se svou útočnou akcí až od svého gólmana. Následovalo několik soubojů za brankou domácích a Ufa má puk.
     
    81:30
    No, Ufa měla hrát další přesilovou hru! Domácí hráč naprosto jasně zahákoval Burdasova, který upadl. Přesto se rozhodčí rozhodli pro nepísknutí.
     
    81:16
    Alexej Běreglazov je na ledě!
     
    80:31
    Anton Burdasov ve velké šanci! Hostům ještě pokračuje přesilová hra a tento hráč dostal dobrou přihrávku na ránu z první. Jeho střela jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    80:10
    Už nám tedy začalo i druhé prodloužení dnešního utkání. Jelikož jsme ještě dnes moc branek neviděli, tak je možné, že si na tu rozhodující ještě počkáme.
     
    80:01
    Začalo druhé prodloužení.
     
    Ani čtyři třetiny dnešního utkání nadále nerozhodly o vítězi dnešního utkání! Magnitogorsk měl sice převahu, jenže vedoucí branku vstřelit nedokázal. Největší šance na druhé straně měl především Tkačov, jenže tomu dnes přáno není.
     
    80:00
    Prodloužení skončilo.
     
    79:29
    Linus Omark posunul kotouč na Philipa Larsena, který neváhal a vypálil z první. Jeho ránu Košečkin udržel ve výstroji a nepustil nikoho k dorážce.
     
    79:16
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Alexej Běreglazov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    79:00
    Minuta do konce prvního prodloužení!
     
    78:14
    Alexandr Kadějkin v jasné gólovce, jenže branku nedal! Byl to hráč, který odehrál dlouhou dobu v oslabení, přesto se dostal do úniku, kdy šel sám na Košečkina. Zkoušel to nad beton, jenže domácí gólman ho vychytal.
     
    78:12
    Dmitrij Kugryšev je na ledě!
     
    77:33
    Matt Ellison posunul kotouč přes šířku hřiště na volného Sergeje Mozjakina. Jeho rána z první se nevešla mezi tři tyče, navíc puk vylétl ze hřiště.
     
    77:16
    Matt Ellison si vyjel před branku, kde dorážel, co to šlo. Juha Metsola však udržel kotouč před brankovou čárou, přestože se snažilo dorážet více hráčů.
     
    76:55
    Tentokrát již musí domácí hokejisté začít od svého gólmana. Ufě se totiž podařilo bez větších problémů vyhodit puk po vhazování.
     
    76:48
    Velkáš ance Metallurgu na výhru v utkání! Sergej Mozjakin parádním křižným pasem našel Rasmussena, jenže jeho střelu z první gólman hostí chytil, když se stihl přesunout.
     
    76:12
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Dmitrij Kugryšev – 2 min., podrážení).
     
    75:44
    Omlouváme se, z technických důvodů nebylo možné přenášet posledních pár minut onlajn. Teď už to snad bude bez problémů.
     
    72:52
    Archip Několenko zastavil puk na útočné modré. Magnitogorsk toho sice moc v útočném pásmu nevymyslel, ovšem Ufa poslal puk jen na zakázané uvolnění.
     
    72:27
    Vladimir Tkačov v další obrovské šanci, jenže znovu selhal! Se štěstím se k němu dostal puk a tento hráč jel sám na Košečkina. V rozhodující fázi ovšem upadl, když ho neudržela brusle. Přesto sice poslal puk mezi betony, ale ten se vykutálel vedle!
     
    72:05
    Alexandr Burmistrov se o chvilku později dostal do zajímavé pozice, jenže nakonec byl vyveden z míry, takže nezakončil pořádně.
     
    72:00
    Sergej Mozjakin je na ledě!
     
    71:18
    Hostující hráč to nyní zkusil individuálně, jenže daleko se s kotoučem nedostal. Byl zastaven na útočné modré, navíc domácí poslali puk přes všechny čáry.
     
    71:00
    Philip Larsen nyní poslal milimetrovou křižnou přihrávku na Linuse Omarka, jenže proti jeho střele z první se stihl gólman Metallurgu přesunout.
     
    70:37
    Linus Omark si najel s kotouč na spodní kraj kruhu. Nakonec to zkoušel na bližší tyč, jenže tam žádná mezírka, kudy by mohl projít puk, nebyla.
     
    70:10
    Dnes jsme ještě neviděli ani jednu využitou přesilovku, což by nyní Ufa mohla změnit. Je odehráno již sedmdesát minut a v zápase jsme viděli jen dvě branky.
     
    70:00
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Sergej Mozjakin – 2 min., hákování).
     
    69:34
    To nevypadalo vůbec špatně! Jeden z domácích posílal nečekaně přihrávku před branku. To nakonec nečekali ani domácí, ani hosté, takže bylo po dobré šanci.
     
    69:00
    Alexandr Burmistrov se dostal ke střele od modré. Zkoušel to propálit po ledě, jenže do jeho rána vpadla hned dvojice obětavých hráčů, kteří puk odpálili.
     
    68:48
    Nick Shore měl nyní spíše puk protečovat do útočného pásma. Místo toho ho však zastavil, čímž se jeho spoluhráči ocitli v ofsajdu. Navíc v úmyslném.
     
    68:19
    Jeden z domácích hráčů chtěl vybojovat vhazování v útočném pásmu, a tak jen nahodil puk na Metsolu. ten si byl tohoto záměru vědom, a tak rychle rozehrál.
     
    67:58
    Mohlo být rozhodnuto, ale v dnešním zápase se ještě pokračuje! Vladimir Tkačov dostal skvělou zadovku z rohu kluziště, načež pálil z první. Vasilij Košečkin se proti jeho střele přesunul a puk ukryl. Tkačov měl již několikátou dobrou šanci, jenže znovu nedal.
     
    67:28
    Matt Ellison a Nikolaj Kuljomin bojovali o kotouč v útočném pásmu. Měli proti sobě však převahu, takže o kotouč nakonec toto duo přišlo.
     
    67:00
    Sergej Mozjakin chtěl vyslat svého spoluhráče do rychlého protiútoku, jenže jeho přihrávka byla sražena. Poté se k puku dostali hostující hráči.
     
    66:31
    Nyní to Metallurg zvládl ve svém obranném pásmu na jedničku. Byl sice napadán hned dvěma hráči, ale postupnou kombinací se z toho dostal.
     
    65:58
    Hostující obránce nedokázal zachytit kotouč v útočném pásmu, tak se raději vydal do svého obranné pásma, odkud Ufa znovu začíná svůj útok.
     
    65:35
    Jenže také ho hodně rychle ztratil,a navíc ve svém obranném pásmu: Nakonec přišla střela od modré, ale ta byla domácímu obránci sražena do rohu.
     
    65:05
    Roman Ljubimov sice bruslil ztěžka, přesto puk dostihl jako první, takže se nepískalo zakázané uvolnění. Ufa si ovšem brzy vzala kotouč zpět.
     
    64:24
    Po delší době se mohou vydat do útočné třetiny také hostující hokejisté přechod se jim však nepovedl, a tak musí začít znovu od svého gólmana.
     
    63:53
    Nikolaj Kuljomin udržel v těžké pozici kotouč v útočném pásmu. poté posílal přihrávku před branku, jenže tam ho spoluhráč nezpracoval, a tak nemohl vypálit.
     
    63:40
    Jakov Rylov zůstal ležet po souboji o kotouč na ledě a nevypadá to sním zrovna nejlépe! Z opakovaného záběru bylo vidět, jak letěl hlavou přímo na mantinel. Na střídačku však odjel po svých, tak snad bude schopen pokračovat.
     
    63:29
    A její protiakce nakonec skončila střelou na branku! Alexandr Burmistrov pálil z dobré pozice, ovšem domácí gólman byl připravený a zasáhl.
     
    63:10
    Michal Bulíř je znovu na ledě, je vidět, že Josef Jandač na něj sází. Tentokrát však kotouč nezískal, díky čemuž se do rychlého protiútoku vydala Ufa.
     
    62:36
    V prvním prodloužení se rozhodně aktivnější domácí hokejisté, kteří svého soupeře ještě nepustili ke střele. Sami si však vyloženou šanci nepřipravili.
     
    62:04
    Nick Shore dostal šikovnou přihrávku do jízdy ve středním pásmu! Díky tomu vzniklo rychlé přečíslení domácích, jenže bez gólového efektu.
     
    61:32
    Michal Bulíř se po delší době dostal ke kotouči. Daleko s ním však nedojel, proto jen nahodil kotouč do útočného pásma a šel vystřídat.
     
    61:03
    Již mámě odehranou první minutku, ve které se toho moc nestalo. teď akorát vypálil domácí obránce, jenže jeho rána byla sražena mimo nebezpečí.
     
    60:12
    Už se zase hraje! Před námi je minimálně dvacet minut prvního prodloužení. Následovat mohou ještě další třetiny, jelikož do nájezdů se nepůjde.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Statistiky po třech periodách:

    Střely na branku: 26 – 30
    Zblokované střely: 10 – 10
    Vhazování: 20 – 23
    Hity: 26 – 25
    Trestné minuty: 4 – 10
     
    Jsou za námi tři třetiny dnešního utkání, které o o vítězi zatím nerozhodly. Ufa sice šla do třetí periody s jednobrankovým mankem, jenže stačilo jednou rozebrat obranu domácích, kdy branku vstřelil Teemu Hartikainen, jenž dával do prázdné branky. Následně se hrál celkem opatrný hokej, takže se bude hrát dále.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:20
    No, zatím to spíše vypadá, že se půjde do prodloužení. Magnitogorsk se sice konečně dostal do útočného pásma, jenže moc dlouho se tam nezdržel.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:33
    Sergej Mozjakin se dostal ke střele z dobré pozice, jenže hostující gólman jí viděl a vyrazil. následně hosté vyhodili přes všechny čáry.
     
    58:03
    Magnitogorsk má ideální šanci, jak rozhodnout dnešní utkání. má před sebou totiž dvouminutovou přesilovou hru, navíc dvě minuty před koncem zápasu.
     
    58:00
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Anton Burdasov – 2 min., hákování).
     
    57:35
    Hostující hráči se nyní hodně snažili, aby zastavili puk na útočné modré, jenže to se jim nepovedlo. Hlavně díky dobré práci domácího hráče.
     
    56:58
    Hokejisté v bílém jsou hodně aktivní v posledních minutách. Přišla střela od modré, ale tu Košečkin viděl a chytil. Pro jistotu dokonce rychle rozehrál.
     
    56:15
    Alexandr Burmistrov udržel kotouč v rohu hřiště, načež ho poslal skrze šířku hřiště. Hosté se však dlouho v útoku neudrželi, takže musí začít od svého gólmana.
     
    55:43
    Ufa by chtěla ještě zvrátit stav dnešního utkání v základní hrací době. Vyhrála buly v útočném pásmu a pětice hráčů nyní celkem motá hlavu domácím.
     
    55:32
    Teemu Hartikainen hledal zpoza branky někoho ze spoluhráčů, kteří najížděli před branku. Domácí obrana ovšem dokázala puk zastavit.
     
    54:57
    Alexandr Burmistrov je na ledě!
     
    54:45
    Sergej Mozjakin chvilku míchal s pukem, načež ho posílal před branku, kde byl Ellison. Od toho se nakonec puk jen odrazil mimo nebezpečí.
     
    54:09
    Dennis Rasmussen znovu v akci! Přesilovková formace Magnitogorsku nyní tlačí svého soupeře. Rasmussen pálil hned dvakrát, ale branku nedal.
     
    53:37
    Dennis Rasmussen našel parádním křižným pasem z rohu kluziště Sergeje Mozjakina, jenže tomu dnes není přáno! Ranou z první totiž branku minul.
     
    53:06
    Domácí hokejisté znovu vyhráli buly v útočném pásmu, díky čemuž se hned usadili v útočném pásmu. Sice si nepřesně přihráli, přesto udrželi útočnou třetinu.
     
    52:57
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Alexandr Burmistrov – 2 min., podrážení).
     
    52:29
    Anton Burdasov se s trochou štěstí dostal do palebné pozice. Kotouč se totiž několikrát odrazil, až skončil na hokejce útočníka hostí. Jeho ránu Košečkin vyrazil.
     
    52:13
    Je za námi i druhá komerční přestávka v této třetině, po které následuje v útočné třetině domácích.
     
    51:58
    Roman Ljubimov se z ničeho nic zjevil u levé tyče, kde také zakončoval. Jeho pokus však trefil jen boční síťku. Utkání je dnes opravdu vyrovnané.
     
    51:22
    Hosté tam však puk získali a vytvořili si menší tlak v útočné třetině! Ten však nevedl ani ke střele, takže Vasilij Košečkin nemusel vůbec zasahovat.
     
    50:47
    Nyní byli u kotouče hokejisté Salavatu, jenže dlouho se u něj neudrželi. přišlo totiž je protečování do útočného pásma, kde si puk sebrali domácí.
     
    50:10
    Zbývá nám nějakých deset minut do konce třetí třetiny a stav je stále nerozhodný 1:1. Uvidíme, jestli jeden z týmů ještě vstřelí branku nebo se půjde do prodloužení.
     
    49:34
    Velká šance Ufy! Joonas Kemppainen parádním pasem našel obránce, který si sjel do palební pozice. Ten se s ničím nerozpakoval a vyslal dělovou ránu, ta však nebyla přesná.
     
    48:46
    Jenže hostující obranná čtyřka už přece jen musí být trochu unavená a Magnitogorsk se drží v útočném pásmu. Jenže ne na dlouho, hosté získali puk.
     
    48:29
    Arťom Sergejev je na ledě!
     
    47:49
    Domácí celek se i nadále drží v útočném pásmu, jenže zatím je to bez střely, Teď sice jedna od modré přišla, jenže ta byla zastavena v polovině dráhy.
     
    47:31
    Nyní se konečně dostal Metallurg do zajímavé šance! Sergej Mozjakin našel skvělým křižným pasem Rasmussena, který se střelou chvilku vyčkával. Nakonec trefil Pavla Koledova, jenž jeho ránu za cenu bolesti zastavil.
     
    46:52
    Domácí celek se ihned usadil v útočném pásmu, kde se snaží kombinovat. Zatím je to však z pohledu Magnitogorsku hodně statické. Spíše profesorský výkon.
     
    46:29
    Ufa může být ráda, že je to jen dvouminutový trest! Michal Bulíř se totiž dostal za obranu, když byl zahákován. Přesto Arťom Sergejev dostal jen dvě minuty.
     
    45:45
    Denis Platonov toho moc nevymýšlel. Dostal puk na obranné modré, a aby si nenadělal nějaké problémy, raději ho poslal do útočného pásma. Takhle to nepůjde.
     
    45:10
    Ufě najednou narostla křídla. Je u každého puku dříve a tlačí svého soupeře. Nyní se však sama připravila o útočné pásma musí začít od gólmana.
     
    44:27
    Metallurg každopádně bude muset v dnešním utkání předat, jelikož rozhodně to zatím není ono. Navíc se v dobré pozici objevil Philip Larsen, jenže toho vychytal Košečkin!
    43:47 Teemu HARTIKAINEN - 1:1
     
    43:47
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté ukazují, že dnes hrají dobře a vyrovnávají stav dnešního utkání! Joonas Kemppainen získal puk, který na něj poslal Linus Omark, načež ho skvěle naservíroval křižným pasem TEEMUOVI HARTIKAINENOVI, jenž pálil do prázdné. Asistence: Joonas Kemppainen a Linus Omark.
     
    43:20
    Krátce po buly přišla také střela v podání domácího obránce. Ten se do puku opřel z první, ovšem jeho rána jen prolétla okolo tyčky.
     
    43:10
    Další zakázané uvolnění v podání Salavatu. Toho to však moc mrzet nemusí, jelikož celá pětka stihla vystřídat. Buly po pravici Juhy Metsoly.
     
    42:39
    Alexej Běreglazov zachytil kotouč na útočné modré a vrátil ho zpět do ohně. Tam o něj sice domácí hokejisté přišli, ale brzy ho vybojovali zpět.
     
    42:27
    A nastalo také první přerušení v nové periodě. Rozehrávka se Ufě nepovedla ani trochu a puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    42:00
    Roman Ljubimov napadal rozehrávku svého soupeře za jeho brankou, ale žádný užitek to Metallurgu nepřineslo. Jsou za námi první dvě minuty v této třetině.
     
    41:28
    Každopádně u kotouče jsou znovu hokejisté ve světlých dresech, jenže ti se zatím nemohou dostat do útočné třetiny, natož do nějakého tlaku.
     
    40:42
    Přesto se v první zajímavé pozici ocitli domácí! Obrana hostujícího týmu totiž chybovala, takže puk se dostal do dobré střelecké pozice pro Magnitogorsk. Branka z toho ovšem nakonec nebyla.
     
    40:18
    Tak a začala nám možná poslední třetina dnešního zápasu. Ufa musí nadále dotahovat jednobrankový náskok a jako první vyhrála vhazování.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po dvou třetinách:

    Střely na branku: 16 – 19
    Zblokované střely: 8 – 6
    Vhazování: 14 – 17
    Hity: 19 – 19
    Trestné minuty: 4 – 4
     
    Je za námi i drhá třetina, ve které jsme konečně viděli první, a zatím poslední, branku utkání. O tu se postaral Denis Platonov, jenž proměnil svůj únik střelou mezi ruku a tělo. Ufa ve druhé periodě nehrála tak dobře, jako v té první. Nakonec mohl ještě Metallurg jít do dvoubrankového vedení, jenže Mozjakin velkou šanci nevyužil. Zápas je tedy ještě otevřený a stát se může cokoliv. Blízko k výhře v prvním zápase je však Magnitogorsk.

    Další třetina začne přibližně v 16:44.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:43
    Magnitogorsk mohl jí v samém závěru třetiny do vedení o dvě branky! Juha Metsola se dostal mimo svou pozici, načež přišla přihrávka na Mozjakina před branku. Přesto z toho nakonec branka nebyla, jelikož hostující hráči zakročili.
     
    39:26
    Anton Burdasov to zkoušel šikovně! Již byl ve velkém úhlu, tak to chtěl zkusit o nohu gólmana. Ten však něco takového čekal, takže puk vyrazil.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé části!
     
    38:39
    Tvrdý hit předvedl nyní jeden z domácích hráčů, takže jsme po nějaké obě viděli emoce. Každopádně druhá třetina nebyla zase tolik divácky atraktivní.
     
    38:19
    Grigorij Dronov dostal dobrou přihrávku, ale chvilku váhal se střelou. Nakonec vypálil, jenže jeho rána se zastavila o nějakého hráče před ním.
     
    37:46
    Jevgenij Timkin získal puk za brankou. Nejprve se chtěl vytočit a zkusit to bekhendem, jenže z této pozice sešlo. Následný jeho pas nebyl přesný.
     
    37:39
    Juha Metsola je ve druhé třetině ve větší permanenci než jeho kolega na druhé straně. Archip Několenko pálil, ovšem gólman hostí chytil puk do lapačky.
     
    36:53
    Michal Bulíř v první třetině sice nebyl skoro vidět, ale v té druhé to zatím celkem vynahrazuje! Pálil z celkem zajímavé pozice, ovšem Juha Metsola jeho pokus chytil.
     
    36:21
    Vladimir Tkačov si nyní se svými soupeři dělal, co chtěl! Nejprve se bez ataku dostal do dobré palebné pozice, přesto ještě nahrával. Nakonec to byl ale on, kdo pálil, ale trefil jen hráče domácích.
     
    35:50
    Ivan Vereščagin v těžké pozici udržel puk ještě před modrou čárou. Byl sice atakován, přesto ještě posílal přihrávku před branku. Tam puk sebrali hosté.
     
    35:18
    Tato rozehrávka se Salavatu nepovedla. Na polovině hřiště mělo přijít protečování puku do útočného pásma. To se nepovedlo, a tak je z toho zakázané uvolnění.
     
    35:04
    Hned dva hráči se nyní po zákrocích soupeře ocitli na zemi. Po krátké chvilce se zvedli a budou pokračovat ve hře. K vylučování není důvod.
     
    34:37
    Každopádně Ufa si znovu sebrala kotouč ve středním pásma a rychle se dostala zpět do útoku. Tentokrát nemusel domácí brankář zasahovat ani jednou.
     
    34:13
    Teemu Hartikainen dostal puk za brankou. Nakonec si najel až na vrcholek kruhu, odkud pálil. Znovu jeho rána jen trefila hráče, který byl před ním.
     
    33:52
    Vladimir Tkačov se dostal na druhé straně ke střele, když se prezentoval individuální akcí. Vasilij Košečkin jí vyrazil částí své výstroje do ochranné sítě.
     
    33:40
    Sergej Mozjakin byl dohrán u mantinelu, přesto se mu podařilo ještě poslat přihrávku na svého spoluhráče. Ten ale o kotouč hodně rychle přišel.
     
    33:26
    Avšak nějaký velký tlak si tam nemůže vybudovat. Znovu přišla spíše jen propagační střela, se kterou neměl domácí gólman nejmenší problémy.
     
    32:59
    Jenže na na dlouho. Magnitogorsk už ale trochu rezignoval na útok v této třetině. Je otázkou, jestli toto není cesta do pekel. Ufa je znovu v útočné třetině.
     
    32:20
    Teemu Hartikainen dostal kotouč po vhazování a chtěl vypálit od modré. Jeho rána ovšem trefila je prvního hráče, který stál před ním. Přesto se hosté udrželi v pásmu.
     
    32:13
    Nyní přišla střela od modré, kterou vyslala Ufa. Vasilij Košečkin měl dobrý výhled a střelu našel ve výstroji. Následuje druhá komerční přestávka v této třetině.
     
    31:31
    Vasilij Košečkin nyní pomohl s rozehrávkou svého týmu. Přišla však další nepřesnost, po které se kotouč dostal až na hokejky obránců hostí.
     
    30:59
    Jenže útočná fáze se nyní tolik nepovedla. Nyní vidíme hodně nepřesností na obou stranách, které celkem snižují kvalitu předváděné hry.
     
    30:22
    Anton Burdasov získal na chvíli kotouč v útočném pásmu, ovšem Ufa se u něj dlouho neudržela. Naopak na druhé straně se snaží útočit domácí tým.
     
    29:24
    Magnitogorsk je v posledních minutách jasně lepším týmem a mohl přidat druhou branku v zápase! Tentokrát přišel další únik, ale střela už přišla z velkého úhlu, takže hostující brankář neměl těžkou pozici.
     
    29:08
    O chvilku později našel Sergej Mozjakin skvělým pasem Michala Bulíře, který byl v ideální pozici mezi kruhy. Juha Metsola si s jeho pokusem poradil.
     
    29:04
    Dmitrij Kugryšev je na ledě!
     
    28:14
    Tahle šance by domácí ještě mohla mrzet! Dva hráči byli před gólmanem. Hráč s pukem mohl zakončovat, jenže posílal puk na Nikolaje Kuljomina. Přihrávka se mu však nepovedla a domácí čtrnáctka neměla šanci puk zasáhnout.
     
    27:40
    Matt Ellison se ocitl v těžké pozici, když se k němu, celkem nečekaně, dostal obránce hostí. Nakonec však přece jen udržel puk pro svůj tým v útočném pásmu.
     
    27:10
    Domácí centr sice vyhrál vhazování v útočném pásmu, jenže ho poslal přímo mezi dva hráče na modré, takže Magnitka musí začít od svého gólmana.
     
    27:04
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Dmitrij Kugryšev – 2 min., podrážení).
     
    26:46
    Jenže nakonec se z toho málem vyklubala velká šance Ufy! Ta se již hnala do útoku, když se hráč, jenž byl v držení puku, ocitl na zemi. Pískat se nebude.
     
    26:13
    Michal Bulíř bojoval o puk jako lev, jenže proti dvojnásobné přesile nakonec padl. přesto se Metallurg dostal hodně brzy zpět k puku.
     
    25:57
    Po delší době se dostala do útočné třetiny také Ufa. nakonec se k puku dostal Joonas Kemppainen, jenže jeho střelu Košečkin dobře viděl a zasáhl.
     
    25:24
    Grigorij Dronov zkusil získat kotouč ještě v útočném pásmu, což se mu nepovedlo. Následně se hnal do útoku, ale zastavilo ho ofsajdové postavení.
     
    24:46
    Denis Platonov se snažil vybojovat puk v útočném pásmu, což se mu nakonec povedlo. Hráč od modré ovšem nemohl vystřelit, takže poslal puk do druhého rohu.
     
    24:16
    Vasilij Košečkin musel předvést jednoduchý zákrok, jelikož přišla jen propagační střela ze středního pásma. Domácí tým je nyní lepším celkem.
     
    23:55
    Další velká šance Magnitogorsku! Tentokrát jel na gólmana Pavel Varfolomejev po velké chybě obrany. Nakonec však neměl klid na zakončení, a tak ho Juha Metsola dokázal vychytat.
     
    23:17
    Nyní se hnali také hosté do zajímavé šance! Z ničeho nice se jeden z hráčů Ufy objevil s pukem před brankou, jenže zasunout ho do branky nezvládl.
     
    22:48
    Michal Bulíř se dnes snad poprvé dostal ke kotouč. Bylo to na útočné modré a český útočník nahodil puk do třetiny. Tam byl sražen do ochranné sítě.
    22:25 Denis PLATONOV - 1:0
     
    22:25
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec prosazují jako první a jedou do vedení! Sice zatím nebyli lepším celkem, ale hokej sehraje na góly. Viktor Antipin našel skvělým pasem Několenka na modré. Ten prodloužil puk na DENISE PLATONOVA, jenž jel sám na gólmana. Nakonec vypálil a trefil mezírku mezi rukou a betonem. Asistence: Archip Několenko a Viktor Antipin.
     
    21:50
    Vladimir Tkačov je na ledě!
     
    21:31
    Metallurg se konečně dostal do útočného pásma. Zbývá mu poslední půlminutka z přesilové hry. Nutno dodat, že nyní mají domácí tlak v útoku.
     
    21:00
    Čeká nás tedy zkrácená přesilová hra domácí týmu, který ovšem nezačal dobře. Musí totiž s útočnou akcí začínat od svého brankáře.
     
    20:48
    Metallurg hraje v pěti!
     
    20:16
    Už máme za sebou i úvodní buly druhé periody, které vyhrál hostující celek. zatím se hraje ve čtyřech na obou stranách, ale Magnitogorsk bude hrát přesilovku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely na branku: 5 – 11
    Zblokované střely: 3 – 4
    Vhazování: 8 – 6
    Hity: 9 – 8
    Trestné minuty: 4 – 2
     
    Je za námi první třetina prvního zápasu o Gagarinův pohár mezi Magnitogorskem a Ufou, ve které jsme branku neviděli. Mnohem blíže k ní měli rozhodně hráči Salavatu, jenže ani jednu ze svých dobrých pozic proměnit nedokázali. Ufa si zahrála přesilovou hru na konci první periody, jenže využít jí nedokázala. Navíc původně čtyřminutová přesilová hra skončila po třech minutách, kdy Julajev hrál v šesti.

    Další třetina začne přibližně v 15:52.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vladimir Tkačov.
     
    19:16
    Ufa se ještě snaží něco vymyslet a získala puk v útočném pásmu. Linus Omark hledal někoho křižným pasem, jenže jeho přihrávka nikoho nenašla.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:48
    První trest Matuškina je pryč!
     
    18:12
    A znovu! Tentokrát domácí hráč vybojoval puk u mantinelu, který použil následně k jeho vyhození. To je dobré oslabení od domácích.
     
    17:44
    Od té doby se domácí hokejisté dostali dvakrát ke kotouči a dvakrát bez větších potíží vyhodili přes všechny čáry. Magnitogorsk nyní brání dobře.
     
    17:19
    Joonas Kemppainen se po krátké kombinaci dostal ke střele. Vyjel si z nulového úhlu, ale Vasilij Košečkin jeho střelu podržel ve výstroji.
     
    17:05
    Skvělá šance pro hostující celek, který může svou převahu v úvodní třetině potvrdit. Zatím vyhrál buly a jeho hráč kombinují v útočném pásmu.
     
    16:48
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Maxim Matuškin – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    16:44
    Domácí celek se dostal do útočného pásma, kde se snažil o kombinaci. Nakonec ovšem kotouč letěl mimo útočné pásmo a hosté budou hrát přesilovku.
     
    16:31
    Rozhdočí přerušili hru, aniž by někdo věděl proč, jelikož hra byla ve středním pásmu a puk celou dobu vidět. Následuje buly na útočné modré Ufy.
     
    15:46
    Jevgenij Timkin dostal přihrávku o trochu delší, než by potřeboval: Sice se ještě snažil zabojovat o puk, jenže ten sebrala obrana hostí. Ta raději nic nevymýšlela a napálila kotouč jen do túočného pásma.
     
    15:13
    Dlouhý souboj o puk ve středovém kruhu byl právě k vidění, jelikož ani jeden z centrů nechtěl prohrát buly. Nakonec to lépe zvládl hostující hráč.
     
    14:43
    To nevypadalo zle v podání hostí! Grigorij Panin dostal přihrávku na modrou. Sice jí nedostal ideální, ale trochu si nabruslil a posílal puk na teč, domácí gólman musel zasahovat, což se mu povedlo.
     
    14:33
    Philip Larsen byl jako obránce nejrychlejší a jen díky jeho práce se nepískalo zakázané uvolnění. Následně se dostali hosté ke střele, ale tu Košečkin lapil. Následuje druhá komerční pauza v této periodě.
     
    13:43
    Sergej Mozjakin dostal přihrávku na modrou, a tak s ničím moc neváhal a vypálil. Jeho rána jen zaduněla o zadní mantinel a vyhnala domácí z pásma.
     
    13:12
    Nyní poslali domácí puk do útočné třetiny, ale zatím to v jejich podání není to pravé ořechové. Trochu to vypadá, že se jim dnes nechce moc bruslit.
     
    12:37
    Domácí se již dostávali do rychlého přečíslení, avšak přihrávka skrze šíři hřiště neměla šanci na úspěch. Ufa poslala puk do středního pásma.
     
    12:02
    Viděli jsme několik ostrých soubojů v obranném pásmu Magnitogorsku. Nejdříve přišel zákrok na hranici pravidel, poté oplácení. Vylučovat se nebude.
     
    11:44
    Denis Platonov se snažil dojet puk rychleji než jeho soupeř, ale byl zastavený už na modré. Píská se tedy zakázané uvolnění a buly u Košečkina.
     
    11:09
    Metallurg se poté ještě chvilku držel v útočném pásmu, jenže k žádné kombinaci to nevedlo. Hosté navíc získali puk, a tak oba týmy vystřídaly.
     
    10:40
    Matt Ellison si najížděl na přihrávku do druhé vlny a nechybělo moc, aby se dostal k zakončení. Nakonec byla přihrávka na něj zastavena těsně před ním.
     
    10:13
    Je za námi polovina první periody, po které je stav stále nerozhodný. Velké šance měl především tým hostujících hráčů, jenže branku vstřelit nedokázal.
     
    08:38
    Už to vypadalo, že se Magnitogorsk po delší době dostane do menšího tlaku v útočném pásmu. Jenže jeden hráč byl sražen na hranici pravidel a domácí o puk přišli.
     
    08:22
    Konečně jsme také viděli střelu na druhé straně. Alexej Běreglazov si najel do dobré pozice, ovšem jeho rána byla jen sražená do ochranné sítě.
     
    07:56
    Roman Ljubimov dlouho čekal ve svém obranném pásmu, než rozehraje, což se mu mohlo stát osudným. Nakonec ovšem domácí tým puk udržel.
     
    07:18
    No, Ufa je rozhodně zatím tím nebezpečnějším týmem! Přišla přihrávka skrze šíři hřiště, ale hráč hostí nemohl ještě zakončovat. Nakonec si Košečkin musel připsat dva důležité zákroky.
     
    06:35
    Tentokrát se domácí celek připravil sám o útočné pásmo. Měla přijít jednoduchá přihrávka na modrou, jenže kotouč se dostal až do středního pásma.
     
    06:18
    Metallurg vystřelil po delší době na branku. Sergej Mozjakin odvedl velký kus práce, když udržel kotouč proti třem soupeřům. Následně ho poslal na hokejku Viktora Antipina, jehož ránu Metsola chytil.
     
    06:10
    Magnitogorsk se pokoušel o rychlý přechod do útoku. Sergej Mozjakin chtěl posunout puk na svého spoluhráče, před kterým se otevřel prostor. Pas ale nebyl přesný.
     
    05:49
    Hosté jsou zatím, možná trochu překvapivě, lepším a aktivnějším týmem. Nyní se hnali do dalšího útoku, avšak tentokrát je zastavil hvizd sudího – ofsajd.
     
    05:28
    Denis Platonov se na druhé straně pokoušel vložit hokejku do přihrávky, jenže puk trefil jen špičkou hole, a tak se kotouč dostal jen do rohu hřiště.
     
    05:19
    Neskutečné, co nyní hosté neproměnili! Nejprve to byl protiútok dva na jednoho. Alexandr Burmistrov posílal přihrávku, jenže ta byla sražena obráncem do druhé vlny. tam si najel Vladimir Tkačov, jenže Vasilij Košečkin puk za svá záda nepustil.
     
    05:03
    Máme za sebou první přerušení v tomto zápase! Ufa to chtěla zvládnout rychlou přihrávkou za obranu, ovšem puk skončil jen na zakázaném uvolnění.
     
    04:48
    Metallurg byl již hodně unavený, a tak jeho hráč poslal puk jen tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Díky tomu jsou znovu u kotouče hosté.
     
    04:15
    Zatím se nám stále ani jednou nepřerušila hra a utkání má solidní tempo. Domácí gólman čelil další střele, kterou znovu vykopl svým betonem.
     
    03:29
    Obrovská šance hosutjícího celku! Pjotr Chochrjakov si vyjel zpoza branky a před ní měl spoustu místa i času. Tento hráč to nakonec zkusil bekhendem po ledě, ale tam byl Vasilij Košečkin a jeho beton.
     
    02:50
    Viktor Antipin chvilku podržel puk za svou brankou, načež rychle rozehrál. Jeho tým se však daleko nedostal, jelikož přišel o puk už ve středním pásmu.
     
    02:15
    Nakonec přišla střela od modré, která byla ještě tečovaná před hostujícím brankářem, ale teč se nevešla mezi tři tyče, takže zaútočit může Julajev.
     
    01:41
    Zatím se hraje bez přerušení a puk létá z jedné strany na druhou. Nyní jsou u něj domácí hráči, kteří se snaží kombinovat v útočném pásmu, což se jim daří.
     
    00:58
    Každopádně domácí hráč tam byl naprosto osamocený, a tak o kotouč velmi rychle přišel. jenže na druhé straně nepřevedl nic ani Salavat.
     
    00:27
    Úvodní buly vyhrála Ufa, která se ihned hnala do útoku. Magnitogorsk si tento atak pohlídal a v současné chvíli se nachází na puk v útočném pásmu.
     
    00:08
    A je to tu! První zápas v rámci vyřazovacích bojů o Gagarinův pohár právě začal! Domácí celek zvolil tmavou kombinaci, zatímco ten hostující světlou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Za solidního rachotu nám již nastoupil také domácí celek. Oba týmy jsou tedy na ledě. Nyní mohou diváci slyšet hymnu, kterou zpívá skupina přímo na ledě.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Antipin, Vereščagin, Rylov, Běreglazov, Dronov, Matuškin, J. Birjukov – Mozjakin, N. Kuljomin, Ellison – Timkin, D. Platonov, N. Shore – Rasmussen, Ljubimov, Bulíř – Několenko, Dorofejev, Varfolomejev – Pakarinen.

    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin, Arzamascev, Koledov, S. Garejev, Ar. Sergejev, Jelizarov – Omark, Kemppainen, Hartikainen – Burmistrov, Tkačov, Burdasov – V. Žarkov, Kugryšev, Kadějkin – Soloduchin, M. Majorov, Skorikov – Chochrjakov.

    Rozhodčí: Fraňo, Gofman – Lazarev, Viljugin.
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Bulíř (MET) – 15 bodů (7+8)
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně:

    16.10. 2018 Magnitogorsk – Ufa 1:2p
    29.11. 2018 Ufa – Magnitogorsk 0:4
     
    Salavat Julajev Ufa

    To Ufě se rozhodně tolik nedařilo. Hrála totiž ve stejné konferenci jako její dnešní soupeř, avšak umístila se až na šestém místě. Každopádně na devátý Sibir Novosibirsk měla solidní náskok osmnácti bodů. V šedesáti dvou zápasech si Salavat připsal dvaasedmdesát bodů. V útoku vstřelili hosté 158 branek, zatímco jich inkasovali 140. Tím pádem mají horší čísla než jeho dnešní soupeř. V posledních pěti utkáních základní části se Ufě nedařilo, jelikož vyhrála jen jednou. Navíc to byla výhra v prodloužení nad Kazaní. Porážky pak přišly postupně s Astanou, Chabarovskem a dvakrát s Vladivostokem.

    Nejproduktivnější hráči:
    Linus Omark – 49 bodů (10+39)
    Teemu Hartikainen – 45 bodů (17+28)
    Joonas Kemppainen – 33 bodů (17+16)
     
    Metallurg Magnitogorsk

    Tým pod vedením českého kouče Josefa Jandače se nakonec umístil ve Východní konferenci na třetím místě. Lépe na tom byly jen Jekatěrinburg a Astana. Ve dvaašedesáti utkáních získal Metallurg osmdesát čtyři bodů druhé místo mu uteklo jen o dva body. V posledních pěti utkáních se Magnitogorsku se navíc velmi dařilo, jelikož vyhráli hned čtyři. Vítězství si připsal nad Nižněkamskem, Viťazem, Jekatěrinburgem a Kazaní, se kterou hrál Magnitogorsk v posledním zápase. Jedinou porážku si nad Kazaní, se kterou se střetl během posledních zápasů dvakrát. Jednou to tedy bylo pro domácí úspěšné, jednou nikoli.

    Nejproduktivnější hráči:
    Sergej Mozjakin – 55 bodů (23+32)
    Matt Ellsion – 55 bodů (20+35)
    Dennis Rasmussen – 48 bodů (14+34)
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání, kterým odstartují letošní vyřazovací boje v ruské KHL! V tomto duelu se podíváme na zápas mezi Magnitogorskem a Ufou. Zápas bude začínat v 15:00 a hrát se bude v Metallurg Aréně.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 23. D. Platonov (Několenko, Antipin), 100. N. Shore (Varfolomejev, Ljubimov) – 44. Hartikainen (Kemppainen, Omark)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Antipin, Vereščagin, Rylov, Běreglazov, Dronov, Matuškin, J. Birjukov – Mozjakin, N. Kuljomin, Ellison – Timkin, D. Platonov, N. Shore – Rasmussen, Ljubimov, Bulíř – Několenko, Dorofejev, Varfolomejev – Pakarinen.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin, Arzamascev, Koledov, S. Garejev, Ar. Sergejev, Jelizarov – Omark, Kemppainen, Hartikainen – Burmistrov, Tkačov, Burdasov – V. Žarkov, Kugryšev, Kadějkin – Soloduchin, M. Majorov, Skorikov – Chochrjakov.

    Rozhodčí: Fraňo, Gofman – Lazarev, Viljugin
    Magnitogorsk 2 4 Ufa
    #1 Pondělí 25.02.2019 • 15:00
    Magnitogorsk - Ufa 2:1 po prodl.
    #2 Středa 27.02.2019 • 15:00
    Magnitogorsk - Ufa 1:4
    #3 Pátek 01.03.2019 • 15:00
    Ufa - Magnitogorsk 5:1
    #4 Neděle 03.03.2019 • 12:30
    Ufa - Magnitogorsk 1:2 po prodl.
    #5 Úterý 05.03.2019 • 15:00
    Magnitogorsk - Ufa 1:2 po prodl.
    #6 Čtvrtek 07.03.2019 • 15:00
    Ufa - Magnitogorsk 3:2 po prodl.
    bahis siteleri