Mladá Boleslav – Č. Budějovice 6:3 (2:1 po n.s.n.) | PZ Kladno – Třemošná 3:2 (po nadst. prodl.) | Warriors Brno – Technika Brno 3:4 (po pr.)
Vítkovice – Třinec 6:4 (po nadst. prodl.) | Havířov – Kometa Brno 3:1 (po nadst. prodl.) | Mountfield HK – HC Litvínov 5:2 (po nadst. prodl.)
Chomutov – K. Vary 5:2 (po nadst. prodl.) | Sparta – Kobra 4:1 (po nadst. prodl.) | Pardubice – Zlín 4:2 (po nadst. prodl.)
Žďár n/S – Jihlava 0:8 (po nadst. prodl.) | Havlíčkův Brod – Tábor 3:2 (po pr.) | Olomouc – Vsetín 3:2 (po nadst. prodl.)
Přerov – HK MD Šumperk 5:2 (po n.s.n.)
po nadst. prodl.
Piráti Chomutov
5:2 (1:0, 3:2, 1:0 - N 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 14.03.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u mládežnického hokeje na počtěnou. (19:37:50)
     
    Je dobojováno. Piráti poráží karlovarskou Energii 5:2 a radují se i z jednoho bodu v nadstavbě. Hattrickem se dnes blýskl Jiří Kulich, trefili se také Jan Vostiňák, Ondřej Čech a Ondřej Príhoda. Za hosty skórovali David Černý a Samuel Šmajda.

    Nadstavba je u konce. Piráti postupují do play-off, Energie o něj ani moc nezabojovala a chybělo ji opravdu dos bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    63:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    JIŘÍ KULICH kompletuje hattrick a ukončuje nadstavbu v předposlední minutě! Tadeáš Svoboda domácí patnáctce skvěle předhodil kotouč mezi kruhy, odkud se chomutovský mladík trefil přímo do levé šibenice. Asistence: Tadeáš Svoboda a Štěpán Němec.
     
    63:13
    Energie se ke kotouči moc nedostává. Nyní se to Západočechům povedlo, ale ti nic nevymysleli a vyhodili pouze na zakázané uvolnění.
     
    62:29
    Před kruhy se k dobré střele dostal bek Dominik Perný, ale Štěpán Jiskra si připsal další povedený zákrok!
     
    62:01
    Jan Ekrt se poté uvolnil podél levého mantinelu a u pravé tyčky hledal Príhodu. Tomu se ovšem zakončit nepovedlo, pirátská aktivita ovšem trvá.
     
    61:10
    Poté si na pravé straně udělal prostor Jan Spudich, který hledal mezi kruhy Ondřeje Čecha. K tomu se ale kotouč nakonec nedostal a puk skončil v rohu.
     
    60:20
    Prodloužení mohl hned po dvaceti sekundách rozseknout Tadeáš Svoboda. Ten se dostal po pravé straně až před branku, jeho zakončení po ledě ale Jiskra vychytal!
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    Piráti zvládli i třetí třetinu a připisují si tři body. Zároveň potvrdili i postup do play-off! O bonusový bod si oba celky zahrají v nadstavbovém prodloužení, které začíná hned tři minuty po poslední siréně.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:17
    Hosté v plném počtu.
     
    59:08
    Kolem Štěpána Jiskry létaly kotouče, ale ani jeden se do branky nedostal. Karlovarský brankář poté ukryl střelu Jiřího Kulicha z pravého kruhu, která ale i tak šla vedle.
     
    58:27
    Hrají se poslední minutky třetí třetiny. Z vrcholku kruhů zakončoval k levé tyčce Štěpán Němec, ale jeho rána příklepem nakonec skončila jen vedle levé tyčky.
     
    57:57
    Domácí v plném počtu.
     
    57:39
    Výborně to nyní udělal Ondřej Príhoda, který u pravého hrazení vybojoval kotouč a šel na branku. Zakončoval u pravé tyčky, ale Štěpán Jiskra mu druhou branku v této třetině nedovolil!
     
    57:16
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petr Zolonaj – 2 min., podrážení).
     
    56:26
    Jan Ekrt v oslabení pořádně zazlobil. Mezi kruhy se dostal ke kotouči a nepříjemně zakončoval k pravé tyčce. Jiskra kotouč neudržel, ale ten k jeho štěstí vypadl jen těsně vedle tyčky!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 16. Kulich (Čech, Němec), 22. Vostiňák (Svoboda, Kalčík), 36. Čech (Kulich, Svoboda), 40. Kulich (Perný, Čech), 43. Príhoda (Martínek, Iljuk), 64. Kulich (Svoboda, Němec) – 33. Černý (Vogel, Blecha), 38. Šmajda


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Martínek – Spudich, Iljuk, Príhoda, Kulich, Svoboda, Čech, Vostiňák, Kalčík, Ekrt.
    HC Energie Karlovy Vary: Jiskra (Hykel) – Zolonaj, Petretič, Houdek, Hohl, Vogel – Remeš, Šlechta, Hrůša, Šmajda, Blecha, Bubanec, Matas, Rymon, Sapoušek, Skuhravý, März, Černý.

    Rozhodčí: Šindel – Sedláček, Bláha
    thejrc.org