Ústí n/L – Písek 4:5 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:5 (1:2, 2:0, 1:3)
IHC Králové Písek
Pátek 22.03.2019, 18:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Kvalifikace o postup do Extraligy juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    59:52
    Icing Písku, domácí v šesti!
     
    59:33
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak to je obrat z říše snů! Domácí tlačili v závěrečných vteřinách Písek v jejich obranném pásmu, ale nakonec se ze všeho vyklubal brejk na druhé straně. V situaci dva na jednoho pálil TOMÁŠ STAUBER, který udělal dobře a hosté vedou. Asistence: Matěj Novotný.
     
    57:29
    Písek právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! TOMÁŠ STAUBER využil laxnosti domácích a prostřelil Volkeho v domácí brance. Asistence: Vojtěch Šuhaj, Dominik Houdek.
     
    54:36
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Harkabus – 2 min., podrážení).
     
    50:33
    Písek právě vstřelil branku!
    Skrumáž před brankou Volkeho končí třetí brankou hostí. Nejrychleji se zorientoval před brankou DANIEL LAMAČ, který našel volný kotouč u pravé tyčky a zasunul ho za bezmocného Volkeho. Asistence: Matěj Fríd.
     
    47:40
    Písek čeká přesilová hra 5 na 3 po dobu 1 minuty a 34 vteřin!
     
    47:40
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Mareš – 2 min., pozdní dohrání).
     
    47:15
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Gottfried – 2 min., faul kolenem).
     
    45:30
    Lukáš Benda se proháčkoval šikovně před Kříže, který v domnění, že má puk někde pod sebou přestal hrát. Nebýt spoluhráče, tak domácí by domácí doráželi do odkryté branky.
     
    44:26
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovanu se dlouho přesilová hra nedařila přesto se domácí radují ze čtvrté branky. Sebastian Dörner našel krásnou přihrávkou MATĚJE HARKABUSE, který měl práci snadnou a mířil přesně a jistě do odkryté klece. Asistence: Sebastian Dörner, Jaroslav Šešina.
     
    42:47
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Novotný – 2 min., podrážení).
     
    39:30
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Dörner – 2 min., krosček).
     
    36:12
    Sebastian Dörner našel nádherně napříč brankovištěm Matěje Harkabuse, který mířil do horních pater branky. Richard Kříž se stačil včas přesunout a celou akci, tak zmařil.
     
    35:03
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Pechlát – 2 min., hákování).
     
    34:20
    Jan Tůma se proháčkoval jako mistrovský krejčí až před branku Kříže a hledal své spoluhráče. Nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. Domácí mají ponechanou výhodu.
     
    31:52
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra! Sebastian Dörner na modré vypustil projektil, který jemnou tečí usměrnil za Kříže VÍT ŠINDELÁŘ. Asistence: Sebastian Dörner, Erik Mareš.
     
    31:32
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Brož – 2 min., napadení).
     
    28:15
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Šešina – 2 min., držení).
     
    26:51
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Šuhaj – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:16
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Čermák – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Tampier – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:32
    Matěj Přibyl nabral rychlost kolem pravého mantinelu a prodral se až k Volkemu. Nicméně nic světoborného nevymyslel a domácí brankář ukryl puk někde ve výstroji.
     
    22:59
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Tot – 2 min., napadení).
     
    22:02
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra se odehrávala nejdříve kolem mantinelů, ale poté se dostal k puku VÍT ŠINDELÁŘ, který překonal Kříže v hostující svatyni. Asistence: Sebasian Dörner, Jaroslav Šešina.
     
    21:17
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Petřík – 2 min., hákování).
     
    19:06
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Pelant – 2 min., podrážení).
     
    18:14
    Písek právě vstřelil branku!
    Nakonec to jsou však hosté, kteří udeřili z rychlé kontru! VOJTĚCH ŠUHAJ předal na modré kotouč Matěji Novotnému nabruslil si před branku a šikovnou tečí překonal Volkeho. Asistence: Matěj Novotný.
     
    14:36
    Pavel Gottfried si vzal kotouč na modré. Obehrál dva protihráče a zakončil znovu bekhendem. Richard Kříž puk reflexivně vyrazil ramenem!
     
    13:43
    Sebastian Dörner našel mezi kruhy Víte Šindeláře, který pálil z první. Kříž vyrazil kotouč pouze před sebe, kde se snažil být agilní Harkabus. Vše skončilo menší roztržkou!
     
    08:38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Z nepřesné rozehrávky padá branka i na druhé straně. Nejdříve neuspěl se svou střelou Jan Tůma. Puk se dostal k TOMÁŠI ČERMÁKOVI, který obkroužil branku a zasunul kotouč za Kříže. Asistence: Jan Tůma.
     
    06:57
    Tři velké šance jsem nyní sledovali! Nejdříve po přistrčení Brože neuspěl Petřík. Následně na druhé straně si vytvořili dvě šance domácí, ale Harkabus se svým průnikem neuspěl a následující skrumáž před brankou také nevyzněla brankou v Křížově síti!
     
    04:23
    Písek právě vstřelil branku!
    Velká chyba v defenzivě, kterou hosté trestají! Nedůraznou rozehrávku zachytil na modré VÁCLAV BROŽ, který ujížděl v tváří v tvář Volkemu a poradil si bekhendovou střelou. Bez asistence.

    Filip Vlček

    Branky a nahrávky: 9. Čermák (Tůma), 23. Šindelář (Dörner, Šešina), 32. Šindelář (Dörner, Mareš), 45. Harkabus (Dörner, Šešina) – 5. Brož, 19. Šuhaj (Novotný), 51. Lamač (Fríd), 58. Stauber (Šuhaj, Houdek), 60. Stauber (Novotný)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Brňák) – Mareš (C), Stuchlý (A), Šešina, Gottfried (A), V. Tůma, Štěpánek, Polata – J. Tůma, Čermák, Janoušek – Harkabus, Dörner, Šindelář – Benda, Tot, Dohnal.
    IHC Králové Písek: Kříž (Buchta) – Houdek, Pelant, Hora, Kocour, Tampier, Řezáč, Kacbunda, Kurfüst – Fríd, Šuhaj (C), Novotný, Smetana, Přibyl (A), Stauber, Pechlát, Petřík, Brož, Lamač.

    Rozhodčí: Batěk – Dědek, Nekvapil
    bahis siteleri