Washington – Minnesota 1:2 (kon.) | Anaheim – San Jose 4:3 (po pr.) | New Jersey – Arizona 2:1 (2:1 po s.n.)
Philadelphia – NY Islanders 2:4 (kon.) | Colorado – Chicago 4:2 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:4 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
2:7 (1:1, 1:5, 0:1) Stav série: 1:2
Piráti Chomutov
Sobota 23.03.2019, 16:00 • Zimní stadion Eden • Play-off DHL extraligy juniorů • Čtvrtfinále
Partner:
     
    55:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tohle už se bude Slavii jen těžko dohánět. Sérii dorážek před Němečkem dovršil KRYŠTOF OUŘADA, který už měl snadný úkol a s klidem dokázal puk zasunout do branky. Asistence: Petr Chlán a Jiří Beneš.
     
    53:48
    O pořádný rozruch se před sešívanou brankou postarali Štefančík se Svobodou. Před Němečkem se oba snažili dorážet. Neuspěli.
     
    38:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je odpověď. JOSEF KOLÁČEK mezi beky sešívaných ukořistil ve vlastním pásmu kotouč a v rychlosti pádil osamocený na Němečka. V souboji jeden na jednoho byl úspěšnější hostující útočník. Asistence: Jakub Šuráň.
     
    37:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Poté, co se vrátil první vyloučený hráč Chomutova, domácí snižují. ROBIN VŠETEČKA využil toho, že Pavlát neměl ideální výhled, a propálil ho. Piráti budou pokračovat v plném počtu. Asistence: Damien Hradil.
     
    36:06
    Slavia v přesilovce pěti proti třem. Beneš pyká za faul kolenem.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vaněk – 2 min., krosček).
     
    34:15
    Další přerušení. Na ledě zůstal ležet chomutovský Gut. Z ledu se zvedal jen velmi těžko, nyní je v péči lékařky na střídačce. Hostující střídačka mohutně protestuje ohledně toho, že rozhodčí nevylučoval.
     
    33:07
    Páta branka Málka vyhnala z brankoviště. Jeho místo zaujme Němeček.
     
    33:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Povedená třetina Chomutova pokračuje. Koblížek šikovně mezi nohama přistrčil kotouč do volného prostoru na modré čáře. Tam si urychleně sjel PETR CHLÁN a hnal se směrem k Málkovi. Na zakončení měl dost času. Zamířil do horního rohu. Asistence: Tomáš Koblížek a Kryštof Ouřada.
     
    30:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov je na koni. Čtvrtou branku přidává DOMINIK VANĚK, který pálil z pravé strany. Vyslal dělovou ránu, která zapadla přesně do horního rohu Málkovy branky. Asistence: Tomáš Koblížek a Kryštof Ouřada.
     
    30:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Zeman dostal kotouč na modrou. Ve snadné situaci kuriózně podklouzl, přesto ještě dokázal nahodit. Málek kotouč jen vyrazil, jelikož neměl ideální výhled. Jako první se zorientoval MATYÁŠ SVOBODA a zvýšil vedení svého celku. Asistence: Denis Zeman.
     
    24:32
    Slávisté se v obraně nedohodli a pustili za sebe Guta. Ten před Málkem ale sám neuspěl.
     
    20:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    S takovým vstupem do druhé třetiny mohou být hosté spokojení. Ouřada se s pukem hnal do útoku. Zakončovat sice musel přes obránce, Málek ale dokázal vyrazit jen před sebe. K volnému puku jako první dobruslil TOMÁŠ KOBLÍŽEK, který neměl problém sešívaného brankáře dorážkou překonat. Asistence: Kryštof Ouřada a Denis Zeman.
     
    18:30
    Gut tentokrát volil pas na Svobodu, který měl před sebou odkrytou branku. Málek se ale bleskurychle dokázal přesunout pravým betonem.
     
    17:35
    Komplikace pro domácí. Holý musí na trestnou (faul kolenem) a Slavia se bude bránit ve třech!
     
    16:55
    Hru v početní převaze si vyzkoušejí i Piráti. Antoš si odsedí dvě minuty za podrážení.
     
    12:28
    Slavia znovu v přesilovce. Štefančík bude pykat za podrážení.
     
    09:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pěkná akce Pražanů a je srovnáno. Do útočného pásma se řítil Vlček společně se Steinocherem. Vlček už dostal kotouč do dobré pozice, nakonec ale ještě puk přistrčil za sebe na MICHAL STEINOCHERA. Ten dokázal Pavláta prostřelit střelou nad rameno. Asistence: Šimon Vlček a Robin Všetečka.
     
    05:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté jdou jako první do vedení. Gut musel po střele hledat kotouč za sešívanou brankou. Odtud ho urychleně nasměroval zpět před brankoviště. Z prostoru mezi kruhy zakončoval MARCEL ŠTEFANČÍK, který dokázal Málka prostřelit. Asistence: Michal Gut a Matyáš Svoboda.
     
    01:39
    Štochl vystřelil kotouč nedovoleně mimo hrací plochu. Slavii čeká dvouminutová přesilová hra.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 10. Steinocher (Vlček, Všetečka), 38. Všetečka (Hradil) – 6. Štefančík (Gut, Svoboda), 21. Koblížek (Ouřada, Zeman), 31. Svoboda (Zeman), 31. Vaněk (Koblížek, Ouřada), 34. Chlán (Koblížek, Ouřada), 39. Koláček (Šuráň), 56. Ouřada (Chlán, Beneš)


    HC Slavia Praha: Málek (34. Němeček) – Štibingr, Bureš, Duda, Antoš, Steinocher, Čapka, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Vlček, Turek, Labuzík, Janča, Petrák.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Váchal, Šuráň, Seemann, Zeman, Beneš, Vaněk, Štochl – Štefančík, Vrhel, Chlán, Svoboda, Prokop, Jaroš, Koláček, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.

    Rozhodčí: Souček – Horažďovský, Oudes
    Slavia 2 3 Chomutov
    #1 Úterý 19.03.2019 • 16:00
    Chomutov - Slavia 0:3
    #2 Středa 20.03.2019 • 17:30
    Chomutov - Slavia 3:2 po s.n. (4:3)
    #3 Sobota 23.03.2019 • 16:00
    Slavia - Chomutov 2:7
    #4 Pondělí 25.03.2019 • 18:45
    Slavia - Chomutov 1:0 po s.n. (2:0)
    #5 Středa 27.03.2019 • 17:30
    Chomutov - Slavia 4:3 po s.n. (3:1)
    bahis siteleri