Toronto – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Florida – Boston 3:7 (kon.) | Carolina – Minnesota 5:1 (kon.)
Montreal – Buffalo 7:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:0 (kon.) | St. Louis – Tampa 4:3 (kon.)
Dallas – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Vegas – Detroit 2:3 (po pr.) | Vancouver – Calgary 1:3 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 4:3 (1:0 po s.n.) | Washington – Philadelphia 3:1 (kon.) | NY Islanders – Arizona 2:0 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:3 (3:0, 1:2, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Neděle 24.03.2019, 01:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:46 Steven STAMKOS - 4:3
     
    44:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je to pouze o gól! Tampa ze svého tlaku vytěžila třetí gól, když se po přihrávce J. T. Millera prosazuje STEVEN STAMKOS, který překonal Binningtona takovou nenápadnou střelou z mezikruží, zpoza obránce St. Louis. Asistence: J. T. Miller.
    34:24 Brayden SCHENN - 4:2
     
    34:24
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Střelu Tarasenka ještě Andrej Vasilevskij (Tampa) dokázal vyrazit, byť asi dostal zásah do masky, jenže k odraženému kotouči se dostal BRAYDEN SCHENN, který to sice měl těžké, ale neskutečnou parádičkou, blafákem za nohou, dokázal poslat puk lehce do branky. Asistence: Vladimir Tarasenko a Ivan Barbašev.
    27:24 Brayden POINT - 3:2
     
    27:24
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je to již pouze o gól! Michael Del Zotto (St. Louis) chybuje ve středním pásmu, jeho rozehrávku zachytil Ryan McDonagh, který po pravé straně zavezl puk do útočného pásma. Tam celkem dlouho vyčkával, pak ale předložil famózní pas BRAYDENU POINTOVI, který se dokázal na pravé straně prosadit a puk dostat do branky, i přes snahu obránce St. Louis. Asistence: Ryan McDonagh.
    20:27 Alex KILLORN - 3:1
     
    20:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují při vlastním oslabení, když Anthony Cirelli vyhrál vhazování po pravici Binningtona, přihrál před branku na ALEXE KILLORNA, který protisměrnou kličkou překonal domácího gólmana. Asistence: Anthony Cirelli.
    12:45 Vladimir TARASENKO - 3:0
     
    12:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Brayden Schenn stál na začátku rychlé akce domácích, kdy přihrál Ryanu O'Reillymu, ten v útočném pásmu našel přesným pasem volného VLADIMIRA TARASENKA, který trefil odkrytou branku. Asistence: Ryan O'Reilly a Brayden Schenn.
    12:08 Alexander STEEN - 2:0
     
    12:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají bleskově druhý gól, když se skvělým tlakem do branky prosazuje v pádu ALEXANDER STEEN. Asistence: Zachary Sanford.
    11:30 Robert THOMAS - 1:0
     
    11:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra domácích poté, co Andrej Vasilevskij (Tampa) vyrazil střelu Tylera Bozaka z pravé strany, poté si poradil i s dorážkou Vince Dunna, na třetí střelu ale již nestačil, ROBERT THOMAS se prosadil z pravé strany. Asistence: Vince Dunn a Tyler Bozak.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 12. Thomas (Dunn, Bozak), 13. Steen (Sanford), 13. Tarasenko (R. O'Reilly, B. Schenn), 35. B. Schenn (Tarasenko, Barbašev) – 21. Killorn (Cirelli), 28. B. Point (McDonagh), 45. Stamkos


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Dunn, Pietrangelo, Bouwmeester, Parayko, Del Zotto, Bortuzzo – B. Schenn, R. O'Reilly, Tarasenko – Schwartz, Sundqvist, Perron – Maroon, Bozak, Thomas – Sanford, Barbašev, Steen.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman, Sergačjov, McDonagh, Černák, Coburn, Rutta – Palát, Stamkos, J. T. Miller – T. Johnson, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Joseph – Erne, Paquette, Callahan.

    Rozhodčí: Pochmara, Rehman – Pancich, Gawryletz

    Diváci: 18 127
    bahis siteleri