Toronto – Florida 7:5 (kon.) | New Jersey – Buffalo 3:1 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:5 (kon.)
Tampa – Boston 5:4 (kon.) | Winnipeg – Dallas 2:5 (kon.) | Minnesota – Nashville 0:1 (kon.)
St. Louis – Vegas 3:1 (kon.) | Calgary – Los Angeles 0:3 (kon.) | San Jose – Detroit 2:3 (kon.)
konec
New York Rangers
2:5 (2:1, 0:3, 0:1)
Pittsburgh Penguins
Úterý 26.03.2019, 00:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:38 Teddy BLUEGER - 2:5
     
    47:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ofsajd to nebyl, gól tedy platí! Brankář Georgijev dnes nechytá tak dobře, jako při výhře Rangers 2:1 v Torontu. Tentokrát neudržel v lapačce střelu Jareda McCanna a důrazný TEDDY BLUEGER z dorážky protlačil puk za jeho záda. Asistence: Jared McCann a Phil Kessel.
    33:12 Teddy BLUEGER - 2:4
     
    33:12
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Další brejk ve vlastním oslabení už Tučňáci zužitkovali! Shattenkirk neudržel útočnou modrou a navíc se nechal přebruslit Bluegerem. Jeho přihrávku ještě Bryan Rust ke gólu nevyužil, ale za brankou kotouč dojel a vrátil ho na hůl TEDDYHO BLUEGERA, který ho zblízka poslal pod vyrážečkou bezmocného Georgijeva do sítě – 2:4. Asistence: Bryan Rust a Marcus Pettersson.
    27:17 Matt CULLEN - 2:3
     
    27:17
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté dokonávají obrat! Čtvrtá lajna Pens dobře forčekovala za brankou soupeře. Po přihrávce Wilsona se kotouč dostal k MATTOVI CULLENOVI a hostující veterán vyslal z ostrého úhlu milimetrovou střelu, která zapadla nad levým ramenem klekajícího Georgijeva do bližšího horního růžku branky Rangers. Asistence: Garrett Wilson.
    21:01 Justin SCHULTZ - 2:2
     
    21:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita! Puk se dostal za branku k Sidneymu Crosbymu, který poslal přesnou přihrávku na osu hřiště, kam si sjel JUSTIN SCHULTZ a ten ranou z první překonal Georgijeva. Domácí gólman se lapačkou natahoval marně – 2:2. Asistence: Sidney Crosby a Phil Kessel.
    15:41 Nick BJUGSTAD - 2:1
     
    15:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově snižují! Od modré čáry vystřelil Marcus Pettersson a Georgijev vyrazil puk betonem jen před sebe. Dorážka NICKA BJUGSTADA pak domácímu brankáři proklouzla pod lapačkou do jeho svatyně – 2:1. Asistence: Marcus Pettersson a Dominik Simon.
    15:15 Vinni LETTIERI - 2:0
     
    15:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácím výtečně vyšla přesilovková souhra i se zakončením a tak vedou 2:0! Filip Chytil nahrál puk DeAngelovi, který přenesl hru na druhou stranu na VINNIHO LETTIERIHO a ten se od levého mantinelu trefil z první k bližší tyčce. Murray se tam nestačil včas přesunout. Asistence: Anthony DeAngelo a Filip Chytil.
    08:25 Brendan LEMIEUX - 1:0
     
    08:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí parádně sehráli rychlý protiútok a otevírají skóre zápasu! Hráči Rangers rychle vyvezli puk z obranného pásma až do útočného. Mika Zibanejad, který držel kotouč na ose, ho nahrál doleva Pavlovi Bučněvičovi, jenž přenesl hru na BRENDANA LEMIEUXE a ten z pravého kruhu trefoval poloodkrytou klec. Asistence: Pavel Bučněvič a Mika Zibanejad.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Lemieux (Bučněvič, Zibanejad), 16. Lettieri (DeAngelo, Chytil) – 16. Bjugstad (M. Pettersson, Simon), 22. J. Schultz (Crosby, Kessel), 28. Cullen (G. Wilson), 34. Blueger (Rust, M. Pettersson), 48. Blueger (McCann, Kessel)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Shattenkirk (A), Skjei (A), DeAngelo, Claesson, Pionk, Gilmour, Br. Smith – Bučněvič, Zibanejad (A), Lemieux – Lettieri, Chytil, Naměstnikov – R. Strome, L. Andersson, Vesey – Nieves, B. Howden.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Trotman, Dumoulin, J. Schultz, J. Johnson, Gudbranson, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kessel, Blueger, McCann – Hörnqvist (A), Bjugstad, Simon – G. Wilson, Cullen (A), A. Johnson.

    Rozhodčí: Lambert, Rooney – Kovachik, Murphy

    Diváci: 17 401
    bahis siteleri