Buffalo – Detroit 4:5 (po pr.) | Carolina – Washington 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 6:2 (kon.)
Ottawa – Florida 2:5 (kon.) | Winnipeg – NY Islanders 4:5 (kon.) | Edmonton – Dallas 2:3 (1:2 po s.n.)
Vancouver – Los Angeles 3:2 (1:0 po s.n.) | San Jose – Chicago 4:5 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
Washington Capitals
Pátek 29.03.2019, 00:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Neuvěřitelný závar před Holtbym v situaci, kdy už Canes hrají v šesti. Hostující gólman podtrhává výborný výkon ze třetí třetiny a drží těsné vedení svého týmu.
     
    55:45
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Brooks Orpik – 2 min., podrážení).
    55:04 Nic DOWD - 2:3
     
    55:04
    Washington právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se Carolina dostane ze svého pásma, jenže u modré zastavil puk Jensen a ihned ho posílal před bránu. Tam zrovna projížděl NIC DOWD, od jehož hokejky se velmi šťastně kotouč odráží McElhinneymu mezi nohy! Asistence: Nick Jensen.
     
    52:10
    Aho ukradl Jensenovi puk v rohu a ihned posílal přihrávku na Niederreitera, Holtby se proti němu vytáhl úžasným zákrokem lapačkou!
    43:48 Šance Johna Carlsona
     
    43:48
    Dvě velké šance na obou stranách. Vrána nádherně našel hokejku Carlsona, který minul úplně prázdnou bránu, na druhé straně Aho špatně vyhodnotil přečíslení a odevzdal puk hostující obraně.
    41:35 Jakub VRÁNA - 2:2
     
    41:35
    Washington právě vstřelil branku!
    Krásná ukázka rychlého přenesení hry přes celé kluziště. Začátek za brankou u Djoose, který vyslal Kuzněcova, ten křižně našel přesně JAKUBA VRÁNU, ten ve velké rychlosti předvedl kličku do bekhendu a zasunul puk mezi McElhinneyho betony. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Christian Djoos.
     
    38:10
    Dmitrij Orlov si od modré vybruslil hluboko ke kruhům, odkud vypálil do horní tyčky!
     
    36:01
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Justin Williams – 2 min., podrážení).
     
    34:54
    Teď byl před brankou volný Brock McGinn, několikrát ale nedokázal dotlačit puk za Holtbyho.
    32:30 Warren FOEGELE - 2:1
     
    32:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    Překrásná individuální akce po přihrávce z obranného pásma od Justina Faulka. Na pravé straně nabral velkou rychlost mladý WARREN FOEGELE, za modrou čarou se štěstím předvedl krásný manévr, následně si přehodil puk na forhend a zasunul do prázdné sítě! Asistence: Justin Faulk, Brett Pesce.
    29:36 Šance Sebastiana Aha
     
    29:36
    Sebastian Aho ujel do přečíslení a střílel po ledě, Holtby se štěstím předvedl "old-school" zákrok, když zůstal stát a puk zastavil bruslí.
    25:42 Šance Nina Niederreitera
     
    25:42
    Justin Williams zastavil vyhození u mantinelu a okamžitě hledal Niederreitera před Holtbym, podobně jako u prvního gólu. Tentokrát ale úspěšnější domácí gólman.
     
    16:04
    Teräväinen si v krátkém přečíslení výborně všiml Jordana Staala v mezikruží, ten ale v obrovské šanci minul!
     
    08:34
    Ovečkin krásně našel zpoza branky Toma Wilsona, proti němu však McElhinney stihl vyjet a předvedl velmi důležitý zákrok.
    05:13 Brett CONNOLLY - 1:1
     
    05:13
    Washington právě vstřelil branku!
    A máme okamžitě vyrovnáno – domácí hráči propadli ve středním pásmu, takže se dva hostující hráči řítili do přečíslení. BRETT CONNOLY předvedl krásnou stahovačku na střed a nechytatelně o horní tyč zavěsil střelou zápěstím. Asistence: Brooks Orpik.
    04:31 Nino NIEDERREITER - 1:0
     
    04:31
    Carolina právě vstřelila branku!
    Podél levého mantinelu propadl puk k Williamsovi, který ho dokázal poslat na střed volnému NINU NIEDERREITEROVI. Ten stihl udělat kolem vyjetého Holtbyho kličku a v pádu zasunul do prázdné branky. Asistence: Justin Williams, Sebastian Aho.
     
    02:05
    Na pravém kruhu natáhnul Jakub Vrána a prudkou ranou trefil horní McElhinneyho tyč!

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 5. Niederreiter (Williams, Aho), 33. Foegele (Faulk, Pesce) – 6. Connolly (Orpik), 42. J. Vrána (Kuzněcov, Djoos), 56. Dowd (Jensen)


    Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – Williams (C), Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, J. Staal (A), Svečnikov – Martinook, Wallmark, Ferland – B. McGinn, McKegg, Foegele.
    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Carlson, Djoos, Niskanen, Orlov, Jensen, Orpik (A) – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Burakovsky, Kuzněcov, Hagelin – Connolly, Eller, J. Vrána – Boyd, Dowd, Stephenson.

    Rozhodčí: O'Halloran, Pochmara – Devorski, Miller.

    Diváci: 14 680
    bahis siteleri