Ath. Bilbao – Levante 3:2 (kon.) | Eibar – Rayo Vallecano 2:1 (kon.) | Huesca – Celta Vigo 3:3 (kon.)
Valencia – Real Madrid 2:1 (kon.)
konec
SD Eibar
2:1 (0:1)
Rayo Vallecano
Středa 03.04.2019, 20:30 • Ipurua Municipal Stadium, Eibar • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ale když se budou hosté stavět k šancím tak, jako nyní, tak to půjde jen těžko. Obránce Cote se může uvztekat, jak je možné, že domácí obrana nechala takový prostor pro Maria Suáreze, ale stalo se. jenže záložník Raya v dobré pozici vysoko přestřelil.
     
    90+1
    Hodně dlouho to trvalo, než sudí postavil zeď. Poté se konečně dostal Gaël Kakuta k přímému volnému kopu, který by zcela jistě směřoval do šibenice, ale jeden z domácích beků ve zdi ho hlavou srazil na roh.
     
    85
    Kapitán hostí Jordi Amat už možná z částečné frustrace zajel přesně na stojnou nohu Fabiána Orellany a tohle hodně bolelo. Zasloužená žlutá karta.
     
    84
    Závěrečná substituce také na straně Vallecana. Ze hřiště sprintuje Álvaro Medrán, místo kterého jde na posledních zhruba osm až devět minut Adrián Embarba.
     
    81
    Po odpískaném ofsajdu domácích si o střídání klasickým posunkem říká Álvaro García. Tento obránce přenechá pozici na hřišti pro dobře znémého útočníka Gaëla Kakutu, někdejší velký talent Chelsea.
     
    75
    Žlutou kartu inkasuje také Álex Moreno za faul při útoku domácího týmu.
     
    74
    Hosté reagují na nepříznivý stav střídáním. Z placu jde obránce Tito a nahrazuje ho útočník Javi Guerra.
     
    74
    Rubén Peña dostává žlutou kartu, bohužel nemohou sloužit, za co. Že by oslava po vedoucím gólu nebo zdržování?
    73. Pedro LEÓN - 2:1
     
    73
    Eibar právě vstřelil branku!
    Pro hosty možná trošku kruté, ale takový je fotbal. PEDRO LÉON si počkal na hranici ofsajdu na dlouhý centrovaný míč od Coteho, který také dostal. Obránce hostí Bébé v souboji o míč zcela propadl, když ho domácímu forvardovi spíše na zlatém podnose ztlumil a ten se poté trefil mezi nohy gólmana. Asistence: Cote.
     
    69
    Tohle určitě dál nepůjde. Diop je za pomocí zdravotníků odnášen do útrob stadionu a je střídán. Nahrazuje jej Gonzalo Escalante.
    64. CHARLES - 1:1
     
    64
    Eibar právě vstřelil branku!
    Dva prohrané hlavičkové souboje a je vyrovnáno. Nejprve si pohlídal ofsajd Marc Cardona a vyhrál hlavičku v pokutovém území nad Titem. Míč tak prodloužil na CHARLESE, který za přihlížení Jordi Amata, jenž snad ani nechtěl jít do souboje, poslal míč lehce do protipohybu gólmana a srovnává stav. Asistence: Marc Cardona.
    58. Charlese vychytal Dimitrievski
     
    58
    Charles se mohl zasloužit o vyrovnání. Z levé strany dostal pěkný přízemní centr od Orellany a zakončil k pravé tyčce, kam se ale natáhl gólman Stole Dimitrievski.
     
    51
    José Angel Pozo se prvnímu střetu ještě vyhnul, když ho ve skluzu minul Jordán, ale poté záložníka Vallecana trefil Papakouli Diop a zaslouženě vidí žlutou kartu.
     
    46
    Poločasové střídání. Kike García jde po neproměněné tutovce z placu a přenechá místo na hřišti pro Pedro Leóna. Zároveň odchází také záložník Sergio Álvarez, jehož nahrazuje Joan Jordán.
    40. José Angel Pozo - 0:1
     
    40
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Z protiútoku jdou hosté do vedení. Raúl De Tomás obdržel míč na hranici ofsajdové pasti a také na hranici velkého vápna. Nezazmatkoval, balon si zpracoval a počkal, až mu naběhne JOSÉ ANGEL POZO, který placírkou uklidil pumlíč krásně do levé šibenice. Asistence: Raúl De Tomás.
     
    40
    Tohle byla neskutečná minela, kterou vytvořili zadáci Raya Vallecana. Naprosto jasný míč totiž propadl na Kike Garcíu, který z bezprostřední blízkosti pouze trefil Stole Dimitrievského. Byl asi tak moc překvapen, že se k němu míč dostal, jinak si to nedokážu vysvětlit.
    32. Fabián Orellana v pádu minul branku
     
    32
    Kike García se z levé strany dostal prakticky od půlící čáry až do vápna, kde míč zasekl a krásně vyzval ke střele z malého vápna svého spoluhráče ze zálohy Fabiána Orellanu. Ten byl na malém čtverci v obtížné pozici a musel střílet v pádu, takže rozvlnil jen boční síť.
    27. Šance Raúla De Tomáse
     
    27
    Domácí si nepohlídali ofsajd. Bebé si krásně rozuměl s Raúlem de Tomásem, kterému přenechal míč a útočník Raya mu jej poté vrátil. de Tomás zkoušel levačkou obstřelit brankáře a zamířit k jeho pravé tyči, ale o dva metry minul. Akce hezká, střela také!
     
    17
    Toho se ujal Paulo Oliveira a posadil centr naprosto přesně na hlavu Mario Suáreze, který ale svojí hlavičku poslal těsně nad. První velká šance také u hráčů hostí!
     
    6
    Stole Dimitrevski poprvé zachránil svůj tým. Centr Coteho totiž odvrátil Amat jen před sebe, kde byl připravený Marc Cardona. Domácí forvard vystřelil po zemi na vzdálenější tyč, ale gólman Raya se roztáhl a schoval balon v rukavicích.

    Tomáš Lysý

    Branky: 64. Charles (Cardona), 73. León (Cote) – 40. Pozo (De Tomás)

    Karty:   51. Papakouli Diop (EIB), 74. Peña (EIB) – 75. Á. Moreno (VLL), 85. Amat (VLL)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:7. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 13:9.
    SD Eibar: Dmitrović – Peña, Ramis, Cote, P. Oliveira – Papakouli Diop (69. Escalante), Cardona, Orellana, S. Álvarez (46. Jordán) – Kike García (46. León), Charles.
    Náhradníci: Riesgo – Escalante, Enrich, De Blasis, León, Milla, Jordán.

    Rayo Vallecano: Dimitrievski – Tito (74. Guerra), A. Ba, Amat, Á. Moreno – Bébé, Medrán (84. Embarba), Mario Suárez, Pozo, Á. García (81. G. Kakuta) – De Tomás.
    Náhradníci: Alberto García – Agbo, Trejo, G. Kakuta, Embarba, Advíncula, Guerra.

    Rozhodčí: Undiano Mallenco

    Diváci: 3940
    bahis siteleri