Rusko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Rusko
4:2 (0:1, 3:0, 1:1)
Česko
Sobota 13.04.2019, 17:30Turnaj čtyř (U16)
Partner:
    57:52 GREBENKIN - 4:2
     
    57:52
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, České snažení v šesti mužích v poli netrvalo dlouho a dvě minuty před koncem je o osudu dnešního utkání nejspíše rozhodnuto. Rusové vyhráli buly a namířili si to ve dvou směrem k prázdné brance Českého týmu a tuto situaci vyřešili výborně. Gorfiniak přenechal puk Grebenkinovi, jenž z pravého kruhu neměl těžkou pozici a trefil se přesně do brány. Asistence: Gorfiniak.
    54:59 MENŠÍK - 3:2
     
    54:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    A kontaktní branka skutečně přichází. Rychle využitá přesilová hra dodává Českému týmu ještě naději na vyrovnání. Svozil nevěděl co s pukem, a tak ho po zemi nahodil směrem na Naumova, ovšem do tohoto nahození strčil svou hokejku Menšík, čímž úplně změnil dráhu puku a překvapil nejen sebe, ale i Naumova, který nestihl na teč zareagovat a puk mu doslova protekl mezi betony. Asistence: Svozil
    38:22 IUROV - 3:1
     
    38:22
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Další obrovská chyba je již bohužel potrestána a Rusové odskakují do dvoubrankového vedení. Ivanov od pravého mantinelu našel skvělou nahrávkou, před naší bránu zcela volného Iurova, kterému stačilo tváří v tvář překonat Suchánka, což se mu také povedlo, když vymetl pavučiny v pravé šibenici. Asistence: Ivanov.
    28:42 IVANTSOV - 2:1
     
    28:42
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak ještě před tím, než jsem dopsal svůj předchozí příspěvek Rusové skorují, a tak popírají mé předešlé slova. Gorfiniak si výborně s pukem vybruslil až do mezikruží, odkud chtěl střílet, ovšem střela se mu příliš nepovedla a mířila mimo bránu, naneštěstí pro Český tým přímo na hokejku Ivantsova, který měl již lehkou práci a uklidil puk za záda Suchánka. Asistence: Gorfiniak.
    22:06 IUROV - 1:1
     
    22:06
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ježíšmarja! To byla obrovská hrubice v podání Jiříčka, který přišel o puk v rohu za Suchánkem, kotouče se tak zhostil Gaidamak, jenž ho přenechal Iurovovi, který si nikým neatakovaný vybruslil před našeho brankáře a zasunul puk mezi betony. Asistence: Gaidamak
    05:03 MENŠÍK - 0:1
     
    05:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Svůj tlak pramenící z přesilové hry dokázali Češi vytěžit v úvodní branku dnešního utkání. Menšík si výborně vybruslil do pravého kruhu a střelou nad lapačku nedal Naumovi nejmenší šanci zasáhnout.

    Vojtěch Řádek

    Branky a nahrávky: 23. Iurov (Gaidamak), 29. Ivantsov (Gorfiniak), 39. Iurov (Ivanov), 58. Grebenkin (Gorfiniak) – 6. Menšík, 55. Menšík (Svozil)


    Rusko: Naumov (Kanaev), (Brinkman) – Figurin, Korobkin, Ivanov, Sobolev, Krokhalev, Kazachek, Kulakov – Ivantsov, Lazutin, Svechkov, Miroshnichenko, Sychev, Grebenkin, Chibrikov, Petrov, Svishyov, Gorfiniak, Iurov, Prokopenko, Gaidamak.
    Česko: Suchánek (Král) – Machů, Ticháček, Svozil, Moravec, Cubo, Šedivý, Jiříček – Ryšavý, Soukup, Altrichter, Brabenec, Pajer, Kos, Putz, Menšík, Půček, Herčík, Marha, Brada, Szturc, Ramík.
    bahis siteleri