Vel. Meziříčí – Hulín 5:0 (kon.) | Uničov – Frýdek-Místek 0:2 (kon.) | Vrchovina – Val. Meziříčí 2:1 (kon.)
konec
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě
2:1 (0:1)
TJ Valašské Meziříčí
Neděle 14.04.2019, 15:30 • Vrchovina Aréna, Nové Město na Moravě • Moravskoslezská fotbalová liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Dobré dopoledne veškerým příznivcům Moravskoslezské fotbalové ligy! Po velice dlouhé době se vám hlásím z Nového Města na Moravě, kde se odehraje druhý domácí jarní zápas tamní Vrchoviny. Ta zažila snový vstup do jarní sezony a bodový import ji rázem vyzvedl na klidnější části tabulky. Naopak hostující celek z Valašského Meziříčí je v totální krizi a se svými čtyřmi body na posledním místě tabulky je jasný sestupující. Potvrdí Vrchovina roli favorita? To se dozvíme od 15:30, příjemnou zábavu!
     
    TJ VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ
    16. místo, 4 body, skóre 11:59, bilance 0-4-15

    Je to svým způsobem stále k neuvěření! Valašské Meziříčí totiž čeká na výhru od začátku sezony, za 19 utkání pouze čtyřikrát remizovalo! Pokud by příznivci místního fotbalového klubu hledali spásu v jarní části sezony, tak musí být snad zklamáni ještě více, než na začátku sezony. Za všechna čtyři jarní utkání je z toho děsivé skóre 0:14, z čehož skoro půlku tvoří debakl v Kroměříži poměrem 0:6!

    Poslední zápas ale nebyl z herního hlediska v souboji dvou Meziříčí zase takovým propadákem. Velké Meziříčí bylo sice opticky lepší, vedení si drželo od 19. minuty, přesto Valaši nahrazovali chybějící herní kvalitu bojovností. „Samozřejmě Kroměříž a Velmez nejde úplně srovnávat. Sobotní porážka byla se vztyčenou hlavou. Udělali jsme další malý krůček dopředu. Věřím, že vzduch po změnách a pohovorech vyčistil a že se dál bude v klubu pracovat na sto procent,“ byl spokojen s herním výsledkem trenér Bedrich. „Věřím, že pokud v dalších zápasech budeme bránit stejně, nějaká standardní situace se ujme a my už něco urveme. Pořád tvrdím, že tohle mužstvo do konce sezony alespoň třikrát vyhraje,“ je přesvědčen valašskomeziříčský kouč. Nicméně o sestupu Valašského Meziříčí je tak trochu již rozhodnuto.

    (část přebrána z Valašského deníku)
     
    SFK VRCHOVINA
    11. místo, 23 bodů, skóre 29:36, bilance 6-5-8

    Mohutné zbrojení na záchranu se Vrchovině na začátku jara vyplácí. Do klubu přišlo přes zimní přestávku hned šest hráčů, z čehož tři jsou z druholigové Jihlavy, dva z brněnské Zbrojovky a jeden z tábora novoměstského rivala ve Žďáře nad Sázavou. Především na postu gólmana získala Vrchovina velkou posilu v podobě Marka Koláře, do obrany se jedná o trojici Jakub Vašíček (Jihlava), Jiří Batelka a Marek Svoboda (oba Brno). Zálohu vyztuží rychlík Radek Matulka (Jihlava) a v útoku se spoléhá na Matěje Vopršala, šutéra ze Žďáru nad Sázavou.

    První jarní utkání sice Vrchovina prohrála v Uničově poměrem 1:3, od té doby vždy ale nějaký bod získala. V Rýmařově Novoměstští udrželi na konci těsné vedení 3:2 a brali klíčové tři body, doma proti Frýdku-Místku, který byl jasným favoritem, uhrálo SFK důležitou remízu 0:0. Poslední utkání v Uherském Brodě, který se motá okolo pozice Vrchoviny, celek z Vysočiny suverénně zvládl a došel si pro výhru 2:0. Tento vstup do jarní části tak Nové Město vystřelil na 11. místo.
     
    PODZIMNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    5. kolo MSFL, sobota 01.09.2018, 16:00, TJ VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – SFK VRCHOVINA 0:5 (0:3)

    Branky: 9. Chalupa, 44. Zbytovský, 45. Skalník, 52. Duba, 84. Duba.

    TJ Valašské Meziříčí: Michut – Matyáš, Pěnička, Furmánek, Pop, Michálek, Bartozel (C), Vrána, Pospíšil, Heřmánek, Sovák.

    SFK Vrchovina: Šmída – Bača, Vícha, Chalupa, Smetana, Michal (C), Dočekal, Skalník Michal, Skalník Kamil, Zbytovský, Duba.
     
    -56
    Úvodní sestavy:

    SFK Vrchovina: Kolář – Vícha, Smetana, Vašíček – Svoboda, Skalník Kamil (C), Zbytovský, Matulka – Skalník Michal, Duba, Vopršal
    Náhradníci: Skryja – Wolker, Michal, Švanda, Duda

    TJ Valašské Meziříčí: Pobořil – Matyáš, Kocián, Žilinský, Michálek, Furmánek, Pop, Fojtík, Bartozel, Vrána, Dekleva (C)
    Náhradníci: Michut – Straka, Kundrát, Gonda, Daniš

    Rozhodčí: Gasnárek – Mikyska, Popelák.
     
    -1
    Dobré odpoledne z Nového Města na Moravě! Každou chvíli oba týmy nastoupí na hrací plochu, stadion se zaplněn poměrně solidně, ač dnešní pochmurné počasí moc lidí nepřitáhlo.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Mladý tým Valašského Meziříčí provedl úvodní výkop, jenže o míč brzy přišel a SFK zatlačilo hosty do obrany.
     
    1
    Dobíhající Zbytovský odebral zezadu čistě balon hostujícímu Deklevovi a hra zůstala v oblasti středového kruhu.
     
    2
    První akce Vrchoviny neměla daleko od gólu! Matulka na pravém křídle ustál souboj s Popem a dostal se až na ostrý úhel ve velkém vápně, střela na zadní teč ale byla zblokována hostující obranou na roh!
     
    2
    Z rohového kopu se nepovedlo Novoměstským zakončit do branky, hlavička Matulky na zadní tyči šla vedle.
     
    4
    Michálek udržel míč pro hosty ve hře, avšak se nepovedlo ValMezu dostat blíže k vápnu. Hraje se ale rychle z obou stran.
     
    4
    Dekleva z osy hřiště posouval na levé křídlo pro Popa, tomu ale při zpracování podjel balon kopačku a odkutálel se do zámezí.
     
    5
    Domácí předvedli pokus o rychlý protiútok, který ale skončil na pravém křídle u Matulky. Domácí #16 je zatím v úvodu zápasu hodně vidět.
     
    5
    Pop si pomohl v souboji s Vašíčkem rukama a sudí Gasnárek mu bez milosti píská útočný faul. SFK kombinovalo u své branky a pomalu se dostává dopředu.
     
    6
    Z hloubi pole na středové čáře přišel nákop od Smetany pro Matulku na pravé křídlo, míč to byl sice pěkný, ale mířil moc daleko od Matulky.
     
    7
    Duba na pravém křídle porazil v rychlostním souboji Vránu a natlačil se až do šestnáctky, před brankou hledal Vopršala v nadějné pozici, tomu se ale zamotaly nohy a z akce nic nebylo.
     
    8
    Poprvé se více do hry dostal i gólman Kolář, tentokrát s ním od postranní čáry vykombinoval celou akci Smetana.
     
    8
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    ValMez se dostává do překvapivého vedení a tenhle gól si Kolář za rámeček moc nedá. ADAM FOJTÍK si zpracoval příhrávku kousek za šestnáctkou a obloučkem překopl poněkud vyběhnutého domácího gólmana – 0:1!
    8. FOJTÍK - 0:1
     
    10
    Kamil Skalník na útočné půlce výborně vybojoval míč a chystal si ho na střelu, jeho poslední rozhodnutí v podobě přihrávky pod sebe na nabíhajícího Vopršala ale nebylo nejlepší.
     
    11
    Zbytovský si v souboji s Fojtíkem pomohl vysokou nohou a hosté faul rychle rozehráli, nakonec si došli k rohovému kopu.
     
    12
    Roh se vrátil po solidním centru zhruba na 18 metrů od branky, odkud přišla i střela z první, ale ta letěla o dost mimo a pro Koláře neměla nebezpečí.
     
    12
    Zajímavou akci předvedl na levém křídle Furmánek, svoji stahovačkou „na Robbena“ střílel technicky do pravého vinglu, Kolář si míč ale v klidu nakonec pohlídal.
     
    13
    Domácím se v první čtvrthodině zápasu moc nedaří a není divu, že se domácí fanoušci trošku zlobí. Momentálně to není sláva ani herně, oba týmy spíše překopávají střed pole.
     
    14
    Teď to ale byla šance Vrchoviny, která těžce zaváněla gólem! Centr skoro od rohového praporku šel někde na malém vápně přímo na hlavu pro Matulku, který hlavičkoval do protipohybu Pobořila, ale míč zastavila levá štangle!
     
    15
    Další útočná snaha skončila nařízeným odkopem od branky hostí. SFK si sice rychle našlo balon a hrálo s ním, nákop na Michala Skalníka ale šel přímo do zámezí.
     
    16
    Vlajka domácího fanklubu pomalu opouští své postavení díky větru a možná se i za chvíli utrhne, nicméně nyní se ve hře budeme soustředit na vhazování hostí.
     
    17
    Vašíček možná zbytečně překombinoval celou akci s nahrávkou pod sebe, což byl signál pro Popa postupovat vpřed. Navíc hosté předvedli rychlou útočnou akci a pas za obranu dostal Furmánek, Kolář ale proti míči vyběhl a pokryl jej.
     
    17
    Další centr z levé strany a rázem byl na sedmi metrech volný Vopršal, jeho hlavička ale šla na střed branky, kde si situaci vyřešil Pobořil.
     
    18
    Zhruba 23 metrů od branky bude mít Vrchovina zajímavou situaci po faulu. A zajímavá vskutku byla, Zbytovský to kroutil na levou tyč, Pobořil odrazil na rohový kop.
     
    19
    Rohový kop nesehráli domácí špatně, jenže byli valašskomeziříčskou obranou vytlačeni a následný kop od Michala Skalníka přes hlavu šel přímo na střed kasy.
     
    20
    Hostům nyní rozhodně nepomohl Pobořil, který před napadajícím obráncem poslal míč přímo do zámezí a SFK bude mít vhazování nedaleko od hostující branky.
     
    21
    Zbytovský zhruba u střídačky hostí poslal přihrávku na Vopršala k rohovému praporku, avšak i na Vopršala to bylo dlouhé a ani tato akce ke gólu nevede.
     
    22
    Valašské Meziříčí prakticky netvoří hru, jenom brání a spoléhá na chyby Novoměstských. Domácí jich ale také netvoří málo a vlastním přičiněním se dostali pod tlak v obraně.
     
    23
    Po souboji s Popa s Dubou nechal sudí hru pokračovat a nakonec si domácí došli pro další rohový kop. Tentokrát šel nákop na zadní tyč a Michal Skalník hlavičkoval, opět ale vedle tyče.
     
    24
    Pomocí vhazování se nyní Valaši dostali až před vápno, kde se opět chystají na možnost udeřit. Nyní už by to bylo celkem kritické pro Vrchovinu.
     
    25
    Dekleva z levého křídla centroval do vápna, což mu zblokoval Matulka zrovna tím, co je u mužů nejdůležitější. Dá se říci, že to byla zcela přesná rána. Matulka to ale po chvíli rozbíhá a můžeme pokračovat.
     
    26
    Z rohového kopu se nepovedlo hostům jakkoliv ohrozit branku, SFK navíc dostává možnost vhazování.
     
    26
    Dekleva opět sebral míč ze vzduchu a posunul na rychlého Furmánka, který se ale vystavil ofsajdu a pomezní sudí tak poprvé vstupuje do hry.
     
    27
    Dvě střely a dvakrát smůla pro Vrchovinu! Zbytovský napřáhl na ose hřiště a jeho střela skončila až na břevně! Dalším střelcem byl Matulka z podobné pozice, pokus byl ale sražen na roh!
     
    27
    Z rohů se ale Vrchovině nijak zvlášť nedaří a jinak tomu nebylo ani teď.
     
    29
    Domácí začínají pořádně mlátit do vrat Valachů! Matulka prohodil obránce mezi nohama a ve vápně se odhodlal ke střele Kamil Skalník, ale hrací předmět mu uskočil, a proto mířil Skalník o dost vedle.
     
    30
    Pokus o rychlý přechod na útočnou polovinu domácí nedotáhli ani na středovou čáru a akce skončila u domácí střídačky. Z vhazování ale přišel rychlý nákop pro Matulku na pravém křídle a je tu další roh.
     
    31
    Rohový kop se bude opakovat, tentokrát ale bude chvíli trvat, než se zvedne ze země Michálek po tvrdším souboji.
     
    32
    Hosté se nemohou vymanit z náporu Vrchoviny, které ale ten gól ke zlomení smůly chybí.
     
    33
    Dekleva si nyní na středu pole nesrovnal spoluhráče a jeho nákop mířil úplně mimo spoluhráče a také mimo branku. Kolář si po delší době sáhne na míč.
     
    34
    Kamil Skalník vysunul hlavičkou do běhu Dubu, kterého ale stíhal dobře Kocián a balon mu odpravil z nohy. Nicméně odkopávaný míč ještě Dubu trefil a Pobořil bude moci odkopnout.
     
    35
    Rozehrávku Vašíčkova faulu neměli hosté vůbec nejlepší a Pop vůbec nečekal tento způsob, proto domácí podnikli rychlý kontr, jenže Dubu výborně vykryl Vrána.
     
    37
    Víchův jistý odkop do zámezí byl tak jistý, až letěl přímo na střechu hlavní tribuny stadionku a za něj. Někdo na ulici bude mít radost z nového dárku...
     
    38
    Rychlá akce Vopršala a Matulky skončila na nepřesné přihrávce od Vopršala. Hosté přešli okamžitě do protiútoku a ve vápně hlavičkoval zajímavě Pop. Kolář ale ani nemusel zasahovat, neboť míč k brance nedoletěl.
     
    40
    Bratrská souhra dvou Skalníků nepřinesla větší ohrožení nebo přesun hry, Kamil dal Michalovi dlouhou přihrávku přes hlavu.
     
    41
    Vašíček dostal tvrdou kosu od Popa, který ho vzal jako prvorepublikový zemědělec, nicméně sudí Gasnárek nechává bez trestu, pouze s upozorněním.
     
    42
    Další rohový kop Vrchoviny měl nejblíže ke gólu, centr propadl na malém vápně pro Víchu, který z pěti metrů mohl neomylně napálit balon k pravé tyči, jenže v pokleku poslal mičudu vedle!
     
    43
    Vašíček dobře zbavil Popa jakékoliv šance na nákop do vápna, což za Popa obstaral jeho jeden ze spoluhráčů, Kolář ale naskočil a vzal míč do košíku.
     
    44
    SFK se rychle dostalo do vápna před Pobořila, ale nemůže se dostat do opravdu stoprocentní šance. ValMez spoléhá na poctivou hru zezadu.
     
    45
    Jsme již v poslední minutě prvního poločasu, Vrchovina bude rozehrávat ze středu pole. To se sice stalo, ale také přímo do náruče hostujícího gólmana.
     
    45+1
    První žlutá karta přichází již v nastaveném čase, inkasuje ji Vrána za tvrdý skluz na Vašíčka u postranní čáry.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas dnešního zápasu je minulost. Vrchovina v něm měla jasnou herní a územní převahu, jenže fotbal se hraje na góly a v tomto je lepší Valašské Meziříčí, které je ve vedení od 8. minuty, když překonal Koláře střelou obloučkem Adam Fojtík. Domácím se rozhodně nedá upřít bojovnost a snaha, avšak nedokáží zakončit své šance mezi tři tyče.

    Druhá půle začne za 13 minut.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Vrchovina provedla rychlý výkop, ValMez ale vrátil hru rychle odkopem zpět.

    SFK se ale nevzdalo a bojovalo znovu, ve velkém vápně napřáhl ke střele Duba, avšak Pobořil předvedl skvělý zákrok a vyrazil na rohový kop!
     
    48
    Domácí se toho nebojí ani nadále a Matulka předvedl po pravém křídle rychlý únik, při zakončení se však dostal poměrně z úhlu a Pobořil mohl stopnout balon rukou.
     
    49
    Duba si našel míč ve vápně po dalším nákopu a hlavičkoval za sebe, Pobořil si však nedělal vůbec žádné problémy.
     
    51
    ValMez není již tak pasivním týmem, jako v půli první a snaží se. Nicméně nyní se vynasnažil i Kamil Skalník, který se zbavil tří obránců a přesunul hru před Pobořilovu branku.
     
    52
    Dlouhý míč na Furmánka byl opravdu dlouhý a hostující hráč se ho jednoduše zbavil, tím pádem může SFK pokračovat v útoku, nyní již s podporou fanoušků v zádech.
     
    53
    Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Fojtík, přichází Gonda.
     
    54
    Kamil Skalník nezpracoval míč ideálně na půli a opozdil vstup SFK do vápna, který opět skončil rohovým kopem.
     
    55
    Hostující hráči se nedohodli ani jeden, přesto se dokázali osvobodit a jejich vstup do úvodu druhé půle je již dlouho pryč.
     
    56
    Po delší době přichází na řadu rohový kop hostujícího týmu, který byl v určité fázi nebezpečný, nakonec si jej ale Kolář v klidu pohlídal.
     
    57
    Michal Skalník nyní sportovně odevzdal míč, neboť zůstal na hřišti ležet jeden z hostujících hráčů. Avšak potenciální zranění si hráč Valachů způsobil sám.
     
    58
    Svoboda uvolnil nákopem na levém křídle Michala Skalníka, ten se ale dopustil faulu na hostujícího Michálka.
     
    59
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Vopršal, přichází Michal.
     
    60
    Začíná se nám tu přiostřovat. Po souboji na středovém kruhu zůstal ležet na hřišti Dekleva a Valašské Meziříčí začíná přistupovat na taktiku zdržování.
     
    61
    Stále je to od Města takové platonické. Je tlak, šance, ale ne góly. Hosté hrají v klidu to, co potřebují.
     
    62
    Michal Skalník si může drbat hlavu, nyní dostal od Duby na levou stranu nahrávku do otevřeného prostoru v brejku, avšak Skalník ztratil míč a hostující obrana vykryla na rohový kop.
     
    62
    Rohový kop měl možnost zužitkovat domácí kapitán Kamil Skalník, avšak trefil balon tělem vedle levé tyče.
     
    63
    Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Kocián, přichází Kundrát.
     
    64
    Kamil Skalník mohl srovnat v 64. minutě! Z otočky střílel na hranici vápna křižně na levou tyč, Pobořil však výborně zasáhl a zneškodnil!
     
    65
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    Vrchovina se po 65 minutách hry konečně dočkala a srovnala! Akce to byla jednoduchá, MICHAL SKALNÍK se na levém křídle napřáhl po přihrávce a technickou střelou na delší tyč překonal vyběhnutého Pobořila! Prakticky to podobné, co měl hostující Fojtík v 8. minutě – 1:1!

    Hosté ještě u arbitra vehementně protestovali, co se hry rukou týče, gól je ale zcela legitimní.
    65. Skalník MICHAL - 1:1
     
    65
    Žlutou kartu dostává Duba (SFK Vrchovina).
     
    68
    Probíhající Duba šel do souboje s Vránou, který ho čistě vytlačil až do plotu za hostující brankou.
     
    69
    Spolupráce dvou bratrů mohla přinést druhý gól SFK! Kamil Skalník výborně udělal dva obránce a průnikovou nahrávkou dal šanci Michalovi Skalníkovi, který bodlem z vápna ale překopl branku!
     
    70
    Pomalu se začínají svírat nůžky u hostující branky. To cítí i domácí fanoušci a ženou Nové Město za druhým gólem.
     
    71
    Zbytovský dostal skluz od Žilinského, pískán je faul a domácí rozehráli velice rychle, nicméně se povedlo hostům ubránit a Vrchovina má další roh.
     
    72
    Matulka skvěle vykryl Deklevu, který se pomalu dostával do nadějné brejkové situace. Míč je v zámezí a je signalizováno střídání.
     
    73
    Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Pop, přichází Daniš.
     
    73
    Vrána předběhl Dubu a tím pádem se hra přenáší před branku Koláře. Dekleva ale na centr do vápna nedoskočil a Kolář může rozehrát dopředu.
     
    74
    Matulka na pravém křídle trochu posadil Vránu na zem a hledal někoho před Pobořilem, hostující gólman ale dnes patří k nejvýraznějším osobám týmu a je velice jistý hráč.
     
    75
    Zbytovský si pohrál s obránci na levé straně a opět to hrál vzduchem, hostující obrana odvrátila znovu na rohový kop.
     
    76
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Matulka, přichází Švanda.
     
    76
    Pokus na bližší tyč ale meziříčská obrana uklidila a zvládla trochu uklidit i Švandu, který byl zbourán obráncem. Domácí si nicméně došli po další roh, už jich je určitě přes deset.
     
    77
    Z tohoto rohu vznikl před Pobořilovou brankou ohromný závar, který zakončil jeden z domácích hráčů, ale přímo do hostujícího gólmana stojícího u levé tyče!
     
    78
    Matyáš dobře uklidil míč do zámezí poté, co se přes něj chtěl dostat Kamil Skalník.
     
    80
    Jdeme do poslední desetiminutovky zápasu, který slibuje pořádně drama. Nyní se Dekleva dopustil útočného faulu a domácí postupují vpřed.
     
    81
    Nicméně trochu Novoměstští přepli na lehčí mód a ValMez není tak odepsaný, jak se během části druhé půle zdálo.
     
    82
    Vrána kope jako elektrika, jeho odkopy jsou tak jisté, že létají na staveniště nové sportovní haly, která vyroste hned vedle fotbalového hřiště.
     
    83
    Domácí vedli tři sekundy 2:1, když Duba dorážel střelu jednoho z domácích. Jenže Duba byl v ofsajdovém postavení a gól tak nemůže být uznán!
     
    84
    Duba se protlačil podél pravé čáry, Vrána mu ale dal stopku a míč poslal opět do zámezí. Jdeme do závěru zápasu, na velké nastavení to nevypadá.
     
    85
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Vašíček, přichází Duda.
     
    86
    Ke střele se dostal opět Zbytovský z 18 metrů, trefil ale prvního bránícího obránce do zad. Následná dohra akce byla pro hostující hráče zcela bezproblémová.
     
    87
    Že by Pobořil byl jistý svým zákrokem proti centru Michala Skalníka, to ani náhodou. Z nastalé situace ale domácí nic nevytěžili, Zbytovský se ke střele z první totiž nedostal.
     
    88
    Další míč mínus. Pokladník Vrchoviny se dnes asi zděsí, až zjistí, kolik míčů bude potřeba koupit. Nyní nestíhal centr Matyáš, jenže v závěru balon nakopl až na ulici za stadionem.
     
    89
    Michal Skalník se dostával do zakončení, avšak zastavuje ho odpískaný ofsajd.
     
    90
    Jsme v poslední minutě zápasu, na jeho začátku dostává žlutou kartu Dekleva za úmyslné zdržování hry.
     
    90
    Budou se hrát ještě tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90+1
    Švandu to sice bolelo, ale vybojoval alespoň roh pro domácí barvy.
     
    90+2
    Domácí pokračovali chvíli v náporu, jenže po souboji u postranní čáry se míč přisuzuje hostujícímu týmu.
     
    90+2
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    Tohle je zcela neuvěřitelné! Ve 92. minutě otáčí Vrchovina zápas a jde si pro důležité tři body! Hostující obrana zcela propadla při bránění poslední kombinační akce a tři obránci ValMezu pustili za sebe TOMÁŠE DUBU, který si tváří v tvář proti Pobořilovi počínal zkušeně na delší tyč – 2:1!

    Sám Pobořil dost zdupal své spoluhráče, ale platnost gólu to nezmění.
    90+2. DUBA - 2:1
     
    90+4
    Poslední vhazování od hostí v zápase bylo velice dlouhé a Kolář s tím měl práci, avšak mu pomohla obrana a zdá se býti hotovo!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Vrchovina gólem ve 92. minutě rozhodla o tříbodové výhře proti Valašskému Meziříčí a získává cenné tři body!

    Před chvílí skončilo utkání 20. kola MSFL mezi Vrchovinou a Valašským Meziříčím. To ale předvedlo velice sympatický výkon a rozhodně nedalo nic zadarmo. Tlak SFK byl konstantní po celou dobu druhé půle, průběžnou remízu vrátil do utkání v 65. minutě technickou střelou Michal Skalník. Rostoucí tlak Vrchoviny mnohokrát otupili domácí sami, častokrát také podržel svůj tým gólman Lukáš Pobořil, který odchytal skvělé utkání. V 92. minutě zápasu ale přišel pro hosty šok, neboť trojice obránců propadla v obranné fázi a Tomáš Duba rozhodl toto skvělé utkání.
     
    Dnešní utkání sledovalo 310 diváků.
     
    Dámy a pánové, z mé strany je to dnes vše. Děkuji vám za pozornost, přeji příjemný zbytek víkendu a budu se těšit za dva týdny z Vrchoviny v zápase proti Líšni, tentokrát netradičně v pátek, napočtenou! (17:29:08)

    Tomáš Kalas

    Branky: 65. Skalník Michal, 90+2. Duba – 8. Fojtík

    Karty:   65. Duba (VRC) – 45+1. Vrána (VAM), 90. Dekleva (VAM)


    SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Kolář – Vícha, Smetana, Vašíček – Svoboda, Skalník Kamil (C), Zbytovský, Matulka – Skalník Michal, Duba, Vopršal
    Náhradníci: Skryja – Wolker, Michal, Švanda, Duda

    TJ Valašské Meziříčí: Pobořil – Matyáš, Kocián, Žilinský, Michálek, Furmánek, Pop, Fojtík, Bartozel, Vrána, Dekleva (C)
    Náhradníci: Michut – Straka, Kundrát, Gonda, Daniš

    Rozhodčí: Gasnárek – Mikyska, Popelák

    Diváci: 310
    bahis siteleri