Vrchovina – Vel. Meziříčí 2:2 (kon.) | Hulín – Zlínsko 0:3 (kon.)
konec
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě
2:2 (1:1)
FC Velké Meziříčí
Úterý 30.04.2019, 17:00 • Vrchovina Aréna, Nové Město na Moravě • Moravskoslezská fotbalová liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání sledovalo 445 diváků, nejvyšší návštěva během ligy ve Městě! (18:48:17)
     
    Druhý souboj o Vysočinu nenašel vítěze! Vrchovina remizovala s Velkým Meziříčím 2:2!

    Právě nám skončilo derby o Vysočinu, které nenašlo vítězný tým. Poslední rohový kop se překvapivě nekonal, sudí ukončil zápas na minutu přesně. Po vyrovnané první půli to bylo Meziříčí, které se ve 49. minutě zásluhou Radima Šuty dostalo do vedení. Oboustranně nadprůměrná podívaná nabídla i čtvrtý zásah, v 59. minutě zasadil úder hlavou Tomáš Duba. V zápase padlo celkem 12 žlutých karet, dobré tři čtvrtiny ale byly za nesportovní chování z obou stran. Zápas podpořil svým solidním výkonem i sudí, k atmosféře přispěl tradičně i domácí kotel.

    Dámy a pánové, z mé strany je to pro tuto sezonu vše. Bylo mi ctí vás celou sezonu z Vrchoviny provázet a pokud se SFK udrží, tak se na vás budu v létě opět z Nového Města napočtenou!
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Duba uzavřel celý zápas nákopem do vápna, tečovaný míč hlavou skončil na vrchní síti.
     
    90
    Michal centroval sice velice pěkně, avšak přímo do mezery mezi naskakujícími spoluhráči.
     
    89
    Šuta přejel Zbytovského a pod hroznou vyloučení raději rychle „vycukroval“ z místa přestupku. SFK má zajímavou standardku těsně před koncem utkání.
     
    87
    Další pokus Duby protlačit se k balonu neprošel a pomalu to spěje k remíze...
     
    86
    Kolář vyskočil proti nákopu ze vzduchu a rychle rozehrál dopředu. Jenže míč se vrací před branku domácích jako bumerang.
     
    85
    Další rychlý kontr SFK, které začíná využívat otevřené hry svého rivala. Teď to byl faul Kriegsmanna, ze kterého rozehrál Michal zajímavou partii, Pokorný však zcela bez problémů lapil.
     
    84
    Další protesty, další karta. Nyní dostává Duda. Z pohledu žlutých karet je to momentálně 3 – 9.
     
    83
    Výborná bojovnost domácích nyní založila rychlý brejk, který ale nepřesně rozehrál Zbytovský, jehož přihrávka na Kamila Skalníka šla vedle.
     
    82
    Vašíček při návratu na svůj post dokázal zamezit přihrávce pro Boučka nalevo. Nicméně hosté začínají pomalu tlačit a chtějí přidat třetí zásah.
     
    81
    Vícha volí bezpečnou cestu odehrávkou na Koláře. Máme ale přerušenou hru, neboť sudí Kneisl se vůbec s ničím nepárá a za protesty kasíruje žlutou Šuta.
     
    80
    Poslední desetiminutovka zápasu začíná. Zahajuje ji odkopem Kolář od své branky. Jenže se míčem ve vzduchu si jeho spoluhráči nerozuměli a opět máme balon v zámezí.
     
    79
    Zbytovský proběhl mezi obránci a dal možnost centru pro Švandu, jenže ten ho nakopl přímo na Šutu, který čistě odhlavičkoval.
     
    78
    Srážka dvou hráčů značí vhazování pro Velkomeziříčské zhruba 12 minut před koncem utkání.
     
    77
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Skalník Michal, přichází Duda.
     
    76
    Kamil Skalník utopil nadějnou akci v kličkách. Ale vadit to nemusí, neboť Bouček tvrdě zajel u domácí střídačky do jednoho z domácích a dostává žlutou.
     
    75
    Přihrávka dopředu na Dubu byla zaražena poměrně brzy a VelMez bleskově otáčí hru vpřed. Nakonec si došel pro rohový kop a domácí čekají ještě těžké časy...

    Tomáš Kalas

    Branky: 4. Zbytovský, 59. Duba – 42. Demeter, 49. Šuta

    Karty:   49. Batelka (VRC), 63. Matulka (VRC), 84. Duda (VRC) – 15. Mucha (VEM), 45. Komínek (VEM), 56. Smejkal (VEM), 70. Dolejš (VEM), 76. Bouček (VEM), 81. Šuta (VEM)


    SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Kolář – Vícha, Batelka, Vašíček – Michal (C), Svoboda, Kamil Skalník, Zbytovský, Matulka (66. Švanda) – Michal Skalník (77. Duda), Duba
    Náhradníci: Šmída – Dobrovolný, Bača, Wolker, Švanda, Duda

    FC Velké Meziříčí: Pokorný – Kriegsmann, Bouček, Dolejš, Šuta, Smejkal, Demeter, Berka, Komínek (C), Mucha, Dufek (53. Crkal)
    Náhradníci: Kruba – Chalupa, Krčál, Crkal, Zedník

    Rozhodčí: Kneisl – Dorušák, Vejtasa

    Diváci: 445
    bahis siteleri