Vrchovina – Vel. Meziříčí 2:2 (kon.) | Hulín – Zlínsko 0:3 (kon.)
konec
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě
2:2 (1:1)
FC Velké Meziříčí
Úterý 30.04.2019, 17:00 • Vrchovina Aréna, Nové Město na Moravě • Moravskoslezská fotbalová liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobré odpoledne ze zataženého Nového Města na Moravě! Bezpochyby šlágr MSFL nás čeká zhruba za tři hodiny, proti sobě totiž půjdou rivalové ze stejného okresu! SFK Vrchovina sbírá cenné body v cestě za záchranou třetí nejvyšší soutěže, Velké Meziříčí by naopak pomýšlelo na vyšší pozice v soutěži. Ve Vrchovina Aréně se rozhodně nehraje snadno, moc týmů totiž nedokázalo překonat SFK na domácí půdě. Obere domácí tým favorita o body? Sledujte od 17:00, příjemnou zábavu!
     
    FC VELKÉ MEZIŘÍČI
    6. místo, 37 bodů, skóre 45:41, bilance 10-7-5

    Velké Meziříčí se po nepříliš povedeném podzimu pomalu dostává do formy a útočí zespodu jako tým, se kterým je potřeba v závěrečných MSFL bojích počítat. Do jarní části jako takové ale neměli jižní sousedé Vrchoviny příjemný vstup, na úvodu je čekal výlet do Frýdku-Místku, který se snaží vrátit po jedné sezoně zpět do FNL. Ve čtvrté minutě již dostal domácí do vedení velezkušený Adam Varadi, výhru pak jistil Lukáš Duda v 76. minutě. Domácí zápas proti Uherskému Brodu přilákal do ochozů „Na Tržišti“ celkem 410 diváků, kteří mohli být po první půli spokojeni, neboť se ve 44. minutě prosadil Pavel Simr. Tým ze Slovácka však ve 82. minutě vyrovnal a skóre se do konce utkání neměnilo. První výhra tak přišla až na hřišti beznadějně posledního Valašského Meziříčí, kde rozhodl již ve 19. minutě Smejkal a zařídil hubenou výhru 1:0.

    Na domácí zápas proti Rýmařovu by však VelMez nejraději zapomněl. Ve druhé půli totiž domácí zcela vypadli ze hry, dostali v ní rovných pět gólů a byla z toho vysoká prohra 1:6! Chuť si ale hráči zpod dálnice spravili okamžitě další zápas proti Hulínu, který to „odskákal“ dardou 0:5! Zřejmě nejklíčovější utkání sezony čekalo na Meziříčské v Líšni. Na rychlý gól Machálka ze třetí minuty bleskově reagoval Eduard Smejkal v minutě desáté. Na gól Demetera z 62. minuty se již vůbec nepovedlo domácím reagovat a VelMez si odvezl cenné tři body z půdy favorita. Hráči z východní části kraje Vysočina se ale nadřeli doma s Hodonínem, který přemohli až v nastavení zásluhou Patrika Muchy – 2:1.

    Suma sumárum, z posledních pěti utkání to jsou čtyři výhry a sedmibodová ztráta na vedoucí Líšeň.
     
    SFK VRCHOVINA
    12. místo, 26 bodů, skóre 32:40, bilance 7-5-9

    Jarní část sezony se u Vrchoviny dá označit jako velice dobrá. Ze sedmi zápasů SFK bodovalo ve pěti případech, nepovedlo se to pouze v prvním jarním zápase na Hané. Uničov přitom o třech bodech rozhodl až v závěru. Do 82. minuty platil vyrovnaný stav 1:1, gól Koutka z této minuty právě překlopil utkání na domácí stranu. Tři body pro Uničov pečetil pak Krč z penalty. V rámci druhého venkovního zápasu v Rýmařově se dostala Vrchovina do vedení 3:1, které Jiskra pouze stáhla o jednu branku, více již nestihla. Tříbodový import pak pořádně Nové Město nakopl a domácí remíza 0:0 s Frýdkem-Místkem byla brána jako velký úspěch. Náladu si Vrchovina vylepšila hned v Uherském Brodě, kde klíčový souboj na středu tabulky zvládla a vyhrála po skvělém výkonu 2:0.

    Další domácí zápas byl o potvrzení role jasného favorita proti Valašskému Meziříči. To se ale nedalo, v osmé minutě se dostalo do vedení, které drželo až do poloviny druhého poločasu. V 65. minutě bylo vyrovnáno, kýžené druhé trefy se ale domácí nemohli dočkat. Nakonec jim v tom pomohla hostující obrana, jejíž propad při bránění Duby stál ValMez velice cenný výsledek, navíc v 92. minutě – 2:1 pro SFK. Sváteční utkání v Hulíně hosté nezvládli a Hulín si došel pro taktéž cenné tři body po výhře 3:1.

    Zcela poslední domácí utkání proti Líšni nabídlo mnoho emocí na tribunách vůči sudím, SFK se dostalo do vedení po nařízené penaltě, kterou v první půli zkušeně proměnil Duba. Za hosty ale odpověděl ve druhé půli Machálek a nervózní závěr skóre neměnil. Vrchovina si tedy připsala cennou remízu 1:1.
     
    MOHUTNÁ PODPORA FANOUŠKŮ

    Sázkovými kancelářemi je těsně favorizována Vrchovina. Ta se bude moci stoprocentně opřít o mocnou podporu domácích fanoušků. Bouřlivá atmosféra, která během zápasu postupně graduje, není zrovna tím, na co jsou týmy v MSFL zvyklé. Navíc se utkají celky, které mají pravidelně vysokou diváckou podporu. Velké Meziříčí má průměr návštěvnosti 393 a je v závěsu za Líšní, Nové Město má pak 341 a uzavírá odskočenou čtyřku celé soutěže. Dá se tak očekávat nejvyšší návštěva sezony pro Vrchovinu, i přesto, že počasí moc nepřeje.
     
    -26
    Úvodní sestavy:

    SFK Vrchovina: Kolář – Vícha, Batelka, Vašíček – Michal (C), Svoboda, Kamil Skalník, Zbytovský, Matulka – Michal Skalník, Duba
    Náhradníci: Šmída – Dobrovolný, Bača, Wolker, Švanda, Duda

    FC Velké Meziříčí: Pokorný – Kriegsmann, Bouček, Dolejš, Šuta, Smejkal, Demeter, Berka, Komínek (C), Mucha, Dufek
    Náhradníci: Kruba – Chalupa, Krčál, Crkal, Zedník

    Rozhodčí: Kneisl – Dorušák, Vejtasa.
     
    -25
    Ještě jednou vám přeji příjemné odpoledne z Nového Města na Moravě! Za hrubou půlhodinu začne okresní derby mezi Vrchovinou a Novým Městem. Stadion 25 minut před začátkem není prakticky vůbec zaplněn, avšak se dá čekat mnohem větší návštěva. Oba týmy se rozcvičují na hrací ploše, v domácí brance dostal přednost dnes Marek Kolář, jinak se sestava SFK tolik nemění. Velkému Meziříčí bude citelně chybět Pavel Simr, který v posledním utkání s Hodonínem utrpěl blíže nespecifikované zranění.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Netradičně o tři minuty dříve začíná dnešní derby. Vrchovina měla k dispozici výkop a hrála hned dopředu na pravou stranu. Hosty zatlačila do obrany.
     
    1
    Bouček však zcela v klidu obral Vašíčka o míč a Pokorný se poprvé dotkne hracího balonu, je totiž nařízen odkop od branky.
     
    3
    Komínek musel volit cestu bezpečnosti, tedy odkop za postranní čáru k nebezpečnému centru, který se snášel na hlavu Kamila Skalníka.
     
    3
    Berka odehrával opět do autu a SFK může stále útočit do plných. Zatím má rozhodně aktivnější vstup do utkání než její soupeř.
     
    4
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    Aktivní hra Vrchoviny je zcela po zásluze odměněna! Pochvalu zaslouží i hlavní sudí, který nechal po jasném faulu na středu pole výhodu a přesnou průnikovou přihrávkou pro Dubu vznikla vážná šance. Duba se neunáhlil, na hranici vápna jenom posunul pro LUBOŠE ZBYTOVSKÉHO, který propálil Pokorného – 1:0!
    4. ZBYTOVSKÝ - 1:0
     
    6
    Další valící se akce na branku VelMezu skončila hlavičkou Matulky někde na penaltovém puntíku. Pokus to byl však velmi nevýrazný a Pokorný lapil přímo do ruk.
     
    7
    Nově příchozí na stadion, kterých není zrovna málo, budou nyní vidět rozehrávku faulu od hostí z poloviny hřiště. Dolejš ale nezvládl usměrnit míč na hlavy svých kolegů a domácí se osvobozují odkopem.
     
    8
    Zbytovský vyhrál souboj na středu pole a domácí špílmachr posouval pro Dubu do běhu, v poslední chvíli ale vykryl přihrávku Komínek. Díky němu nyní hosté přešli do kontru, ve kterém se Dufek natlačil před Vašíčka, který ho vytlačil ve vápně od míče pryč. Hosté by rádi penaltu, hra pokračuje nadále.
     
    9
    Faul na Michala Skalníka dává domácím možnost udeřit podruhé. Nyní mají k dispozici trestňák z nějakých 25 metrů.
     
    9
    Michal však slaboučkou střelou trefil pouze zeď. VelMez jde opět do rychlého protiútoku.
     
    10
    Z rychlého protiútoku hostí je ale bleskový kontr domácích, konkrétně Duby na levé straně, kterému se povedlo vybojovat pro Město první rohový kop utkání.
     
    11
    Pokus hrát na bližší tyč SFK vůbec nevyšel, navíc se útočící hráč ve vápně dopustil faulu, který sudí Kneisl přesně signalizuje a odpískal jej.
     
    12
    Vašíček s Batulkou sehráli krásný ťukes na jeden dotek, který u pravé čáry zastavil Mucha přidržením Batulky. Kapitán Michal si staví míč pro rozehrávku dalšího trestňáku.
     
    12
    Ten končí sraženou střelou Michala Skalníka na rohový kop.
     
    13
    Roh byl velice nebezpečný, když šel přímo pro Matulku, který se ale v šestnáctce nedokázal protlačit přes obránce. Vašíček pak vracel ještě do ohně, to už ale hráči zpod dálnice zvládli uhrát.
     
    14
    Dolejš si seběhl pro nákop Vašíčka, aby ho zpracoval, nepříjemný Duba mu ale zpracování dost znepříjemnil a vytlačil hostujícího plejera tak, že Pokorný musí vykopávat od své kasy.
     
    15
    Vašíček předvedl na pravém křídle krásnou stahovačku na osu hřiště alá Robben. Ale se střelou chvilku váhal, načež Komínek toho využil k zabezpečení situace odkopem na roh.
     
    15
    První žlutá karta dnešního utkání a vidí ji Mucha za přílišnou hrubost po odpískaném faulu na jeho osobu. Shodil totiž Batelku na zem.
     
    17
    Domácí obrana si zahrávala s Dolejšem, což není vzhledem k jeho nesporným kvalitám vůbec vhodné. Nakonec z toho vznikla situace, kdy byl hostující Demeter sám ve vápně na dva hráče, ale byl podle očekávání odstaven.
     
    18
    Další faul od Velkého Meziříčí, které není vůbec v nejlepším rozpoložení. Nyní to bude lehce „zkrácený roh“ pro domácí hráče, provede jej Duba.
     
    19
    Duba zkoušel moment překvapení na bližší tyči, míč ale letěl vedle levé štangle a Pokorný bude odkopávat od své branky.
     
    19
    Spolupráce na středu pole rezultovala v možnost akce pro Kamila Skalníka, jeho výzva na levé křídlo šla ale za hráče a VelMez má vhazování.
     
    20
    Ofsajdové postavení od domácího Matulky značí odebrání míče pro domácí. Hosté rychle rozehráli a Smejkal to táhl po levém křídle, podrazil si ale sám nohy a salva smíchu se na něj snáší z domácího kotle.
     
    21
    Michal lehce zezadu trefil Smejkala, po chvíli se k tomu hlavní sudí vrací. Smejkal je obecně známou osobou u některých domácích fanoušků a fanoušci se i na jeho účet baví.
     
    23
    Michal fauloval v krátkém sledu podruhé, tentokrát to pod tribunou schytal Demeter. Rychlá rozehrávka od hostí přišla vhod, neboť z levého křídla nakopával na druhou tyč právě Demeter, Dolejš ale u pravé tyče stál v ofsajdu, navíc i minul branku! Vypadá to však, že je zraněn a VelMez musí hrát pár minut bez něj.
     
    23
    Matulka se protlačil na útočné polovině k tvrdé střele, která však mířila nad břevno. Moc ale rozhodně nechybělo...
     
    25
    Výkop Pokorného vyhrál na středu pole Vícha a posouval na Matulku doprava, ten byl ale čistě odstaven od míče a majitel se opět mění.
     
    26
    Zbytovský fauloval Smejkala a ve středu pole je to často spíše o faulech než kombinační hře.
     
    27
    Dolejš ze sebe udělal pohon 4x4 a doběhl první na balon. Jenže s Víchou nezvládl souboj a SFK vytlačuje svého soupeře až k jeho kase.
     
    28
    Bouček nebyl při průchodu napříč hřištěm zavřen a přesunul hru na Dolejše, který táhl míč po pravém křídle. Jeho centr před branku byl tečovaný, čímž Kolářovi způsobil problémy a hostující straně roh.
     
    29
    Mnohem nebezpečnější však bylo vhazování po rohovém kopu, kdy Mucha uvolnil ve vápně Dolejše, jehož střelu z těsné blízkosti skvěle vychytal Kolář! Závar pokračoval i nadále a hostům je přisouzen druhý rohový kop.
     
    30
    Město je pod ohromným tlakem. Hlavičku Komínka musel Kolář opět poslat na roh a VelMez cítí šanci na srovnávací gól.
     
    30
    No... byla to pěkná motanice ve vápně domácích během posledních dvou minut. Hosté posledních pár minut výlučně tvoří hru a buší do zelených domácích vrat.
     
    32
    Pomezní sudí nyní odmával hostům ofsajd na hráče po vhazování. Není divu, že se hosté zlobí a sudí Kneisl byl face-to-face s hostujícím kapitánem Komínkem, nad kterým visela žlutá karta.
     
    33
    Přímo před hostující střídačkou byl spáchán další faul na domácího hráče. Přesunuli jsme se do středu pole, kde má o něco více navrch hostující tým.
     
    34
    Dolejš má po 34 minutách hry pěkně otrávený zápas. Dvakrát dostal tvrdý zákrok na stejnou nohu a na hřišti spíše kulhá. Tohle by byla pro hosty velká ztráta, kdyby musel Dolejš střídat.
     
    35
    Duba neudělal Komínka na levém křídle v rychlém brejku, čímž bylo rozhodnuto o tom, že rival Nového Města může rozehrávat od své branky zcela bez potíží.
     
    36
    Komínek nechával centrovaný míč za sebe na Pokorného, nepočítal však s tím, že se za ním vyřítí Matulka a půjde do souboje s Pokorným. Hostující gólman byl ale rychlejší a odkopl rázně do autu.
     
    38
    Bouček tvrdě dojel Matulku přímo pod tribunou domácího stadionku a sudí Kneisl odmítá jakékoliv ošetření. Zápas tedy pokračuje rychle dále.
     
    39
    Matulka se po chvilce dostává znovu do hry a opět se dostal pod nohy Komínka, který ho u postranní čáry tvrdě sestřelil na zem. Hosté začínají trochu ztrácet nervy...
     
    39
    Dufek sprintoval do náběhu a z hloubi pole mu přišel nadýchaný centr, jenže byl Dufek v ofsajdu a hlavní arbitr odpískal ofsajdové postavení. Odmáváno, odpískano.
     
    41
    Duba prostrkoval na Kamila Skalníka, tomu se ale nepovedlo přesně míč zpracovat, respektive jej doběhnout a VelMez má k dispozici další rozehrávku faulu.
     
    42
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté se zvládli těsně před koncem poločasu vrátit do hry a za posledních 15 minut si to zcela zasloužili. Vyhraný hlavičkový souboj od Smejkala posunul míč na Dolejše, který již nestřílel, ale shodil pod sebe na ROBINA DEMETERA, jehož střela z první na delší tyč mění skóre – 1:1!
    42. DEMETER - 1:1
     
    44
    Končí nám pomalu první poločas, postupný konec zahájil Komínek šlapákem na Michala. Vrchovina se tak posouvá vpřed.
     
    45
    Bouček se pokusil z vlastní poloviny dlouhým nákopem vzduchem poslat do běhu Dolejše, což se vůbec nepovedlo. Kolář tak sbírá a rozehrává.
     
    45
    Komínek dostává na konci první půle kartu. Bezohledný zákrok na Kamila Skalníka je již potrestán a jedná se o druhou kartu utkání.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První polovina dnešního derby je pryč. Nabídla nám poměrně rušný fotbal se dvěma góly a hodně přerušeními, zejména pak po faulech. Vrchovina byla na začátku aktivnější a ve 4. minutě šla do vedení po zásahu Luboše Zbytovského. VelMez ale postupně hru dorovnal a jeho šance vyústily v gól ve 42. minutě, po přihrávce Dolejše se prosadil Robin Demeter. Druhá polovina začne za 12 a půl minuty, zůstaňte s námi!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Výkop mají hosté a dostali se přes Dolejše blíže k brance domácích, neboť domácí obrana odklízela na vhazování.
     
    47
    Útočný faul VelMezu připravuje hosty o lepší pozici v předbrankovém prostoru.
     
    48
    Hosté se sami dostali pod tlak, ale výborně z něj vybruslili jednoduchým nákopem na Dolejše, který zprava postupoval sám na Koláře, ten ho
    skvěle vychytal!
     
    49
    Michal vlétl do vápna a dostal tam i přesnou přihrávku, jeho střela ale nebyla přesná a Pokorný kryje.
     
    49
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    RADIM ŠUTA krásnou střelou posílá hosty do vedení! Byla to laciná ztráta míče od domácích na své půlce, čehož Šuta využil ke krásně střele zhruba 25 metrů od branky přímo křižně do pravého vinglu – 1:2!
     
    49
    Žlutou kartu dostává Batelka (SFK Vrchovina).
     
    52
    Město musí začít zase od začátku. Vyrábí laciné chyby na středu pole, které VelMez trestá a nyní to byla střela Smejkala, která skončila přímo v prvním bránícím hráči na velkém vápně Vrchoviny.
     
    53
    Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Dufek, přichází Crkal.
     
    53
    Zbytovský na levé straně nakopl míč přímo na branku, Pokorného zákrok však nebyl vůbec jistý a míč za něj propadl, ani jeden z domácích hráčů ale nedokázal míč dorazit do prázdné kasy!
     
    55
    Michal Skalník prohnal pořádně Kriegsmanna, který nakonec ale těžký moment zvládl, zakombinoval s Pokorným a poslal míč na druhou stranu.
     
    56
    Nepřesný odkop Koláře paradoxně domácím pomohl, neboť tu byl útočný faul hostí a rozehra prakticky od vlastní branky.
     
    56
    Smejkal za zdržování hry dostává žlutou kartu. Naprosto zbytečná karta v rejstříku.
     
    59
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    Vrchovina se vrací zpět do hry! Demeter fauloval a Michal rozehrál trestňák na delší tyč, kde si jej našel po odrazu TOMÁŠ DUBA a rozvášnil domácí tribuny – 2:2! Bývalý Velkomeziříčák tak potopil své bývalé spoluhráče.
     
    60
    SFK se mohlo dostat během dvou minut do vedení! Na branku v brejku postupoval sám Matulka, z hranice velkého vápna ale míč podebral natolik, že skončil vysoko nad!
     
    62
    Pořádně se v posledních minutách zápas rozjel. Oba týmy hrají pořádně na doraz, s maximálním nasazením. Vhazování nyní provede domácí tým, který ožil.
     
    63
    Rychlá kombinace mezi domácí trojicí v zeleném vytvořila živnou půdu pro Dubu, který se ale nedostal přes obránce a zmatek v hostujícím vápně je zažehnán.
     
    63
    Matulka za zdržování hry taktéž dostává žlutou kartu.
     
    64
    Nepřesná kombinace od hostů končí za brankovou čárou mimo tři tyče a Kolář má prostor na odkop.
     
    65
    Souhra bratrů. Kamil Skalník zleva uvolnil Michala, ten ale v rozhodující chvíli nechal míč za sebou. Přesto z toho Vrchovina vytěžila rohový kop.
     
    66
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Matulka, přichází Švanda.
     
    66
    Vysoká noha od Demetera v souboji přisuzuje domácím hrací předmět.
     
    67
    Kamil Skalník podklouzl, čehož využil bleskově Smejkal a táhl dopředu. Rozhodl se pro odvážně přesunutí hry napříč hřištěm pro Dolejše, Svoboda ale odhlavičkoval mimo.
     
    67
    Kolář musel vytáhnout další povedený zákrok po střele Dolejše na levou tyč. Hostující hráč je bezpochyby tahoun svého týmu.
     
    69
    Těžký moment pro domácí obranu, která ubránila hlavičku Demetera zhruba ze sedmi metrů od branky. Mám snad i pocit, že Kolář zasáhl.
     
    70
    Více karet dnes padá za zbytečné zákroky a přestupky než fauly. Dolejš inkasuje za řeči vůči odpískanému ofsajdu.
     
    71
    Kombinační hry vzduchem našly cíl v podobě Koláře, který rychle pustil míč pro domácí barvy. Michal Skalník ale byl v ofsajdu a hosté bryskně rozehráli, na pravé straně to ale zavřel včas Svoboda.
     
    73
    Dolejš nachytán podruhé za sebou v ofsajdu a sudí Vejtasa ho chytá v ofsajdovém postavení snad popáté a tento zápas si ho opravdu hlídá.
     
    74
    Jdeme pomalu do poslední patnáctiminutovky celého derby, Zbytovský na středu pole obral sice Demetera o balon, ale s faulem.
     
    75
    Přihrávka dopředu na Dubu byla zaražena poměrně brzy a VelMez bleskově otáčí hru vpřed. Nakonec si došel pro rohový kop a domácí čekají ještě těžké časy...
     
    76
    Kamil Skalník utopil nadějnou akci v kličkách. Ale vadit to nemusí, neboť Bouček tvrdě zajel u domácí střídačky do jednoho z domácích a dostává žlutou.
     
    77
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Skalník Michal, přichází Duda.
     
    78
    Srážka dvou hráčů značí vhazování pro Velkomeziříčské zhruba 12 minut před koncem utkání.
     
    79
    Zbytovský proběhl mezi obránci a dal možnost centru pro Švandu, jenže ten ho nakopl přímo na Šutu, který čistě odhlavičkoval.
     
    80
    Poslední desetiminutovka zápasu začíná. Zahajuje ji odkopem Kolář od své branky. Jenže se míčem ve vzduchu si jeho spoluhráči nerozuměli a opět máme balon v zámezí.
     
    81
    Vícha volí bezpečnou cestu odehrávkou na Koláře. Máme ale přerušenou hru, neboť sudí Kneisl se vůbec s ničím nepárá a za protesty kasíruje žlutou Šuta.
     
    82
    Vašíček při návratu na svůj post dokázal zamezit přihrávce pro Boučka nalevo. Nicméně hosté začínají pomalu tlačit a chtějí přidat třetí zásah.
     
    83
    Výborná bojovnost domácích nyní založila rychlý brejk, který ale nepřesně rozehrál Zbytovský, jehož přihrávka na Kamila Skalníka šla vedle.
     
    84
    Další protesty, další karta. Nyní dostává Duda. Z pohledu žlutých karet je to momentálně 3 – 9.
     
    85
    Další rychlý kontr SFK, které začíná využívat otevřené hry svého rivala. Teď to byl faul Kriegsmanna, ze kterého rozehrál Michal zajímavou partii, Pokorný však zcela bez problémů lapil.
     
    86
    Kolář vyskočil proti nákopu ze vzduchu a rychle rozehrál dopředu. Jenže míč se vrací před branku domácích jako bumerang.
     
    87
    Další pokus Duby protlačit se k balonu neprošel a pomalu to spěje k remíze...
     
    89
    Šuta přejel Zbytovského a pod hroznou vyloučení raději rychle „vycukroval“ z místa přestupku. SFK má zajímavou standardku těsně před koncem utkání.
     
    90
    Michal centroval sice velice pěkně, avšak přímo do mezery mezi naskakujícími spoluhráči.
     
    90
    Duba uzavřel celý zápas nákopem do vápna, tečovaný míč hlavou skončil na vrchní síti.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Druhý souboj o Vysočinu nenašel vítěze! Vrchovina remizovala s Velkým Meziříčím 2:2!

    Právě nám skončilo derby o Vysočinu, které nenašlo vítězný tým. Poslední rohový kop se překvapivě nekonal, sudí ukončil zápas na minutu přesně. Po vyrovnané první půli to bylo Meziříčí, které se ve 49. minutě zásluhou Radima Šuty dostalo do vedení. Oboustranně nadprůměrná podívaná nabídla i čtvrtý zásah, v 59. minutě zasadil úder hlavou Tomáš Duba. V zápase padlo celkem 12 žlutých karet, dobré tři čtvrtiny ale byly za nesportovní chování z obou stran. Zápas podpořil svým solidním výkonem i sudí, k atmosféře přispěl tradičně i domácí kotel.

    Dámy a pánové, z mé strany je to pro tuto sezonu vše. Bylo mi ctí vás celou sezonu z Vrchoviny provázet a pokud se SFK udrží, tak se na vás budu v létě opět z Nového Města napočtenou!
     
    Dnešní utkání sledovalo 445 diváků, nejvyšší návštěva během ligy ve Městě! (18:48:17)

    Tomáš Kalas

    Branky: 4. Zbytovský, 59. Duba – 42. Demeter, 49. Šuta

    Karty:   49. Batelka (VRC), 63. Matulka (VRC), 84. Duda (VRC) – 15. Mucha (VEM), 45. Komínek (VEM), 56. Smejkal (VEM), 70. Dolejš (VEM), 76. Bouček (VEM), 81. Šuta (VEM)


    SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Kolář – Vícha, Batelka, Vašíček – Michal (C), Svoboda, Kamil Skalník, Zbytovský, Matulka (66. Švanda) – Michal Skalník (77. Duda), Duba
    Náhradníci: Šmída – Dobrovolný, Bača, Wolker, Švanda, Duda

    FC Velké Meziříčí: Pokorný – Kriegsmann, Bouček, Dolejš, Šuta, Smejkal, Demeter, Berka, Komínek (C), Mucha, Dufek (53. Crkal)
    Náhradníci: Kruba – Chalupa, Krčál, Crkal, Zedník

    Rozhodčí: Kneisl – Dorušák, Vejtasa

    Diváci: 445
    bahis siteleri