Vrchovina – Vel. Meziříčí 2:2 (kon.) | Hulín – Zlínsko 0:3 (kon.)
konec
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě
2:2 (1:1)
FC Velké Meziříčí
Úterý 30.04.2019, 17:00 • Vrchovina Aréna, Nové Město na Moravě • Moravskoslezská fotbalová liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    Vrchovina se vrací zpět do hry! Demeter fauloval a Michal rozehrál trestňák na delší tyč, kde si jej našel po odrazu TOMÁŠ DUBA a rozvášnil domácí tribuny – 2:2! Bývalý Velkomeziříčák tak potopil své bývalé spoluhráče.
     
    49
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    RADIM ŠUTA krásnou střelou posílá hosty do vedení! Byla to laciná ztráta míče od domácích na své půlce, čehož Šuta využil ke krásně střele zhruba 25 metrů od branky přímo křižně do pravého vinglu – 1:2!
    42. DEMETER - 1:1
     
    42
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté se zvládli těsně před koncem poločasu vrátit do hry a za posledních 15 minut si to zcela zasloužili. Vyhraný hlavičkový souboj od Smejkala posunul míč na Dolejše, který již nestřílel, ale shodil pod sebe na ROBINA DEMETERA, jehož střela z první na delší tyč mění skóre – 1:1!
    4. ZBYTOVSKÝ - 1:0
     
    4
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    Aktivní hra Vrchoviny je zcela po zásluze odměněna! Pochvalu zaslouží i hlavní sudí, který nechal po jasném faulu na středu pole výhodu a přesnou průnikovou přihrávkou pro Dubu vznikla vážná šance. Duba se neunáhlil, na hranici vápna jenom posunul pro LUBOŠE ZBYTOVSKÉHO, který propálil Pokorného – 1:0!

    Tomáš Kalas

    Branky: 4. Zbytovský, 59. Duba – 42. Demeter, 49. Šuta

    Karty:   49. Batelka (VRC), 63. Matulka (VRC), 84. Duda (VRC) – 15. Mucha (VEM), 45. Komínek (VEM), 56. Smejkal (VEM), 70. Dolejš (VEM), 76. Bouček (VEM), 81. Šuta (VEM)


    SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Kolář – Vícha, Batelka, Vašíček – Michal (C), Svoboda, Kamil Skalník, Zbytovský, Matulka (66. Švanda) – Michal Skalník (77. Duda), Duba
    Náhradníci: Šmída – Dobrovolný, Bača, Wolker, Švanda, Duda

    FC Velké Meziříčí: Pokorný – Kriegsmann, Bouček, Dolejš, Šuta, Smejkal, Demeter, Berka, Komínek (C), Mucha, Dufek (53. Crkal)
    Náhradníci: Kruba – Chalupa, Krčál, Crkal, Zedník

    Rozhodčí: Kneisl – Dorušák, Vejtasa

    Diváci: 445
    bahis siteleri