Vrchovina – Vel. Meziříčí 2:2 (kon.) | Hulín – Zlínsko 0:3 (kon.)
konec
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě
2:2 (1:1)
FC Velké Meziříčí
Úterý 30.04.2019, 17:00 • Vrchovina Aréna, Nové Město na Moravě • Moravskoslezská fotbalová liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Další protesty, další karta. Nyní dostává Duda. Z pohledu žlutých karet je to momentálně 3 – 9.
     
    81
    Vícha volí bezpečnou cestu odehrávkou na Koláře. Máme ale přerušenou hru, neboť sudí Kneisl se vůbec s ničím nepárá a za protesty kasíruje žlutou Šuta.
     
    77
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Skalník Michal, přichází Duda.
     
    76
    Kamil Skalník utopil nadějnou akci v kličkách. Ale vadit to nemusí, neboť Bouček tvrdě zajel u domácí střídačky do jednoho z domácích a dostává žlutou.
     
    70
    Více karet dnes padá za zbytečné zákroky a přestupky než fauly. Dolejš inkasuje za řeči vůči odpískanému ofsajdu.
     
    66
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Matulka, přichází Švanda.
     
    63
    Matulka za zdržování hry taktéž dostává žlutou kartu.
     
    60
    SFK se mohlo dostat během dvou minut do vedení! Na branku v brejku postupoval sám Matulka, z hranice velkého vápna ale míč podebral natolik, že skončil vysoko nad!
     
    59
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    Vrchovina se vrací zpět do hry! Demeter fauloval a Michal rozehrál trestňák na delší tyč, kde si jej našel po odrazu TOMÁŠ DUBA a rozvášnil domácí tribuny – 2:2! Bývalý Velkomeziříčák tak potopil své bývalé spoluhráče.
     
    56
    Smejkal za zdržování hry dostává žlutou kartu. Naprosto zbytečná karta v rejstříku.
     
    53
    Zbytovský na levé straně nakopl míč přímo na branku, Pokorného zákrok však nebyl vůbec jistý a míč za něj propadl, ani jeden z domácích hráčů ale nedokázal míč dorazit do prázdné kasy!
     
    53
    Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Dufek, přichází Crkal.
     
    49
    Žlutou kartu dostává Batelka (SFK Vrchovina).
     
    49
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    RADIM ŠUTA krásnou střelou posílá hosty do vedení! Byla to laciná ztráta míče od domácích na své půlce, čehož Šuta využil ke krásně střele zhruba 25 metrů od branky přímo křižně do pravého vinglu – 1:2!
     
    48
    Hosté se sami dostali pod tlak, ale výborně z něj vybruslili jednoduchým nákopem na Dolejše, který zprava postupoval sám na Koláře, ten ho
    skvěle vychytal!
     
    45
    Komínek dostává na konci první půle kartu. Bezohledný zákrok na Kamila Skalníka je již potrestán a jedná se o druhou kartu utkání.
    42. DEMETER - 1:1
     
    42
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté se zvládli těsně před koncem poločasu vrátit do hry a za posledních 15 minut si to zcela zasloužili. Vyhraný hlavičkový souboj od Smejkala posunul míč na Dolejše, který již nestřílel, ale shodil pod sebe na ROBINA DEMETERA, jehož střela z první na delší tyč mění skóre – 1:1!
     
    29
    Mnohem nebezpečnější však bylo vhazování po rohovém kopu, kdy Mucha uvolnil ve vápně Dolejše, jehož střelu z těsné blízkosti skvěle vychytal Kolář! Závar pokračoval i nadále a hostům je přisouzen druhý rohový kop.
     
    23
    Michal fauloval v krátkém sledu podruhé, tentokrát to pod tribunou schytal Demeter. Rychlá rozehrávka od hostí přišla vhod, neboť z levého křídla nakopával na druhou tyč právě Demeter, Dolejš ale u pravé tyče stál v ofsajdu, navíc i minul branku! Vypadá to však, že je zraněn a VelMez musí hrát pár minut bez něj.
     
    15
    První žlutá karta dnešního utkání a vidí ji Mucha za přílišnou hrubost po odpískaném faulu na jeho osobu. Shodil totiž Batelku na zem.
    4. ZBYTOVSKÝ - 1:0
     
    4
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    Aktivní hra Vrchoviny je zcela po zásluze odměněna! Pochvalu zaslouží i hlavní sudí, který nechal po jasném faulu na středu pole výhodu a přesnou průnikovou přihrávkou pro Dubu vznikla vážná šance. Duba se neunáhlil, na hranici vápna jenom posunul pro LUBOŠE ZBYTOVSKÉHO, který propálil Pokorného – 1:0!

    Tomáš Kalas

    Branky: 4. Zbytovský, 59. Duba – 42. Demeter, 49. Šuta

    Karty:   49. Batelka (VRC), 63. Matulka (VRC), 84. Duda (VRC) – 15. Mucha (VEM), 45. Komínek (VEM), 56. Smejkal (VEM), 70. Dolejš (VEM), 76. Bouček (VEM), 81. Šuta (VEM)


    SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Kolář – Vícha, Batelka, Vašíček – Michal (C), Svoboda, Kamil Skalník, Zbytovský, Matulka (66. Švanda) – Michal Skalník (77. Duda), Duba
    Náhradníci: Šmída – Dobrovolný, Bača, Wolker, Švanda, Duda

    FC Velké Meziříčí: Pokorný – Kriegsmann, Bouček, Dolejš, Šuta, Smejkal, Demeter, Berka, Komínek (C), Mucha, Dufek (53. Crkal)
    Náhradníci: Kruba – Chalupa, Krčál, Crkal, Zedník

    Rozhodčí: Kneisl – Dorušák, Vejtasa

    Diváci: 445
    bahis siteleri