Slavia – Jablonec 5:1 (kon.) | Příbram – Teplice 4:0 (kon.) | Zlín – Třinec 2:2 (kon.)
Č. Budějovice – Dukla Praha 1:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
5:1 (0:0)
FK Jablonec
Pondělí 13.05.2019, 11:00 • SC Horní Počernice • Juniorská liga – O umístění • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí přesvědčivým vítězstvím Slavie, která svého soupeře porazila poměrem 5:1. Ačkoliv první poločas nepřinesl žádnou branku, tak ten druhý nabídl hned šest přesných zásahů. V samotném úvodu se domácí dostali do vedení, avšak soupeř dokázal stejně tak rychle vyrovnat výsledek. Nadcházející minuty patřily už jenom pražskému celku, ten měl totiž výraznou územní převahu, díky které si připsal další čtyři branky. (12:44:22)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    88
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Havránek, přichází David Štětka.
     
    88
    Radimského přihrávka směřovala na naběhnuvšího kolegu Macháčka, který mu okamžitě vracel na kopačku. Následovat polovysoký odkop od branky.
     
    87
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází David Breda, přichází Dominik Hejda.
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Michal Vaněk, přichází Jan Schneider.
     
    86
    Jablonec rozehrával volný kop z vlastní poloviny, přičemž jsme sledovali dalekonosný nákop na Petržilku, kterému se nepodařilo vybojovat ani aut.
     
    83
    Radinský si opět vyzkoušel práci s balónem, který ihned roztáhl na pravou stranu. Pomalá kombinace přinesla pád v šestnáctce, penalta to nebude.
    82. ALVIR - 5:1
     
    82
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle už je pořádný debakl! Domácí se ujali rychlého autového vhazování, přičemž obrana soupeře nestačila zareagovat. Toho využil MARKO ALVIR, který si za pokutovým územím hodil míč na pravou nohu a poté parádním obstřelem překonal brankáře Richtera.
     
    82
    Hodně důrazně si počínal domácí Petrák, který dohrál jednoho z protihráčů. Jablonec se u míče udržel, proto se nepískal nedovolený zákrok.
     
    81
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Dominik Breda, přichází Albert Kozák.
     
    80
    U postranní čáry se na zemi ocitl Pour, avšak o nedovolený zákrok se nejednalo. Hlavní sudí nechal pokračovat ve hře, Jablonec hraje s míčem.
     
    79
    Jablonec zhruba deset minut před koncem zápasu prohrává o tři branky, což je téměř neřešitelný úkol. Navíc domácí stále ovládají tento zápas.
     
    78
    Balón pochopitelně skončil za brankovou čárou, což znamenalo rohový kop pro domácí hráče. Ten ale nebyl vůbec ničím nebezpečný.
    77. ALVIR - 4:1
     
    77
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je tu další branka domácího celku! Zdánlivě nenápadný nákop směřoval přesně mezi obránce, kde se důrazem prezentoval talentovaný MARKO ALVIR, jenž se protáhl až ke střeleckému pokusu, který Richter vyrážel pouze za sebe. Tohle bude pro Jablonec hodně složité.
     
    77
    Sešívaní jsou i nadále výrazně pohyblivější. Před malým momentem si Alvir narazil se svým kolegou, jeho ránu pravou nohou zneškodnil brankář Richter.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Michael Hönig (SK Slavia Praha).
     
    76
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Vojtěch Horáček, přichází Josef Pour.
     
    75
    Radimský konstruktivní rozehrávkou oslovil naběhnuvšího Drozdu, který nikterak nezmatkoval. Místo toho si počkal na náběh svých spoluhráčů.
     
    74
    Hodně prostoru měl na levém křídle Šilhan, který raději ještě vracel míč pod sebe. Tam se Macháčkovi přeci jenom podařilo přenést hru na pravou stranu.
     
    73
    Prudký pas měl na levém křídle najít Alijagiće, před kterým zasahoval Petržilka. Jako poslední se míče dotkli domácí, Jablonec tak bude vhazovat.
     
    72
    Nyní se k míči dostal také brankář Radimský, který je v posledních minutách bez práce. Ve spolupráci s Petrákem ale dostal míč na druhou stranu.
     
    70
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Dominik Pleštil, přichází Jan Landfeld.
     
    69
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Kristijan Trapanovski, přichází Denis Alijagić.
    66. MACHÁČEK - 3:1
     
    66
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je tu další branka domácího celku! Z pravé strany přiletěl do pokutového území další z řady centrů, ten se odrazil ke zcela osamocenému DAVIDU MACHÁČKOVI, jenž pravou nohou zacílil velice přesně k pravé tyči. Richter se za tímto pokusem pouze ohlédl.
     
    65
    Slavia je stále aktivnějším celkem, před malým momentem zlobil obranu soupeře Alvir, který nakonec přeci jenom neprorazil až do pokutového území.
     
    64
    Obrannou povinnost si před malým momentem splnil domácí Petrák, který poslal míč zpět za autovou čáru. Petržilka tak bude moci poprvé vhazovat.
     
    63
    Nakonec se Jablonec dostal k autovému vhazování, který přinesl faul domácího celku. Štěpánek tak obstaral volný kop, přičemž Horáček prodlužoval za sebe.
     
    62
    Nyní si nedovoleným zákrokem pomohl hostující Haitl, který zatáhl za dres jednoho z protihráčů. Pražský celek i tentokráte rozehrál nakrátko.
     
    61
    Jablonec to bude mít opět hodně složité, opět bude muset dotahovat jednobrankové manko. Do konce zápasu ale stále zbývá dostatek času.
     
    60
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Karel Urbánek, přichází Luiboš Petržilka.
    59. TRAPANOVSKI - 2:1
     
    59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí si berou vedení o jednu branku zpět! Jeden z hostujících hráčů chyboval při rozehrávce, soupeř se tak dostal do nadějného přečíslení, přičemž akce byla vyšperkována přihrávkou na KRISTIJANA TRAPANOVSKIHO, který v poklidu prostřelil brankáře.
     
    58
    Sešívaní zahrávali standardní situaci z blízkosti středového kruhu. Nakonec se k zakončení dokázal protáhnout Alvir, který mířil doprostřed svatyně.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Vojtěch Horáček (FK Jablonec).
     
    56
    Jablonec se nyní zatáhl na vlastní polovinu, přičemž do kombinace zapojil také brankáře Richtera, kterému nevyšel odkop od branky dle představ.
     
    55
    U středového kruhu číhal domácí Podrazký, který sklepával ještě pod sebe, což vedlo k zisku autového vhazování, o které se postaral Macháček.
     
    54
    Posléze to z vlastní poloviny zkoušel nákopem obránce Štěpánek, který chtěl najít některého ze svých spoluhráčů, avšak nakonec zasahoval Petrák.
     
    53
    Nakonec jsme sledovali ofsajdové postavení, ve kterém se nacházel hostující David Breda. Slavia tak mohla v poklidu rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    52
    Úvod druhého poločasu nám přináší hodně zajímavou zápletku, viděli jsme totiž hned dvě branky. Sešívání se usadili na útočné polovině hřiště.
    51. PLEŠTIL - 1:1
     
    51
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Zničehonic máme opět vyrovnáno! Kus práce nyní odvedl David Breda, který si to namířil až k pokutovému území, kde nezištnou kolmicí našel naběhnuvšího DOMINIKA PLEŠTILA, který se dostal až před brankáře Radimského, jenž byl pokořen střelou k levé tyči.
     
    50
    Petrák se rozhodl vyvézt míč, přičemž posléze přenášel hru na levou stranu, kam si seběhl Vaněk, který se ke vzdušné nabídce neodvážil.
     
    49
    V tuto chvíli to bude mít hostující celek hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Do konce zápasu ale zbývá stále dostatek času na vyrovnání.
    48. TRAPANOVSKI - 1:0
     
    48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Ke vzdálenější konstrukci přiletěl velice přesný centr, který jeden z domácích ještě vracel pod sebe na zcela volného KRISTIJANA TRAPANOVSKIHO, jenž měl hodně snadnou práci. Obrana Jablonce nyní naprosto nezvládla defenzivní činnost.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl žádnou přesnou trefu. O něco aktivnější byli domácí, jenž si vytvořili několik velice slušných šancí, avšak ani jedna neskončila za brankářem Richterem. Jablonec se rovněž snažil útočit, avšak většinu času narážel na pozornou obranu soupeře, což ke kýžené brance rovněž nemohlo vést. Doufejme, že druhý poločas nám nabídne o něco atraktivnější podívanou.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    43
    Hönig se zkoušel protáhnout do šestnáctky, což se mu podařilo, avšak nabídku poslal do stojícího protihráče, který následně zablokoval také střelu.
     
    42
    Richter si přeci jenom připsal zákrok, zkoušel to totiž jeden z domácích, který pravou nohou mířil přímo doprostřed branky. Následoval rychlý odkop.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    40
    Za obranu si pokoušel seběhnout Macháček, kterému přeci jenom něco scházelo. Akce je tak u konce, Richter bude vykopávat od své branky.
     
    36
    Slavia se pouštěla do dalšího protiútoku, přičemž naběhnuvšího Alviru moc nescházelo. Přihrávka byla o něco delší, na řadu přijde další rohový kop.
     
    35
    Richter ihned odkopával ze své branky, přičemž poslal míč pouze ven z hrací plochy. Pro míč spěchá Šilhan, který ho zanedlouho pošle zpět na trávník.
     
    34
    Na zemi se ocitl celkem nenápadný Peřina, který si díky dobrému pohybu řekl o faul. Jeho celek má k dispozici standardní situaci z velké vzdálenosti.
     
    33
    Na zadní tyči ještě doplňoval celou akci domácí Podrazký, který nakonec trefil před sebou stojícího protihráče, jenž ještě otřel míč právě o Podrazkého.
     
    32
    Drozda chtěl na pravém křídle najít Höniga, který na prudkou přihrávku nakonec nedosáhl. To vše znamerná, že soupeř bude moci opět vhazovat.
     
    31
    Avšak ten nepřinesl nic nebezpečného, hostující obrana totiž zasáhla na jedničku. Jablonec se navíc pomalu a jistě dostává na druhou polovinu.
     
    30
    Do nadějného protiútoku se pouštěl domácí Vaněk, který na hranici pokutového území narazil do dobře postaveného Haniho. Na řadu přijde rohový kop.
     
    29
    Špatnou přihrávku dokázal vystihnout hostující Haitl, který si posléze neporozuměl se svým spoluhráčem. Ten se totiž rozhodl vydat na druhou stranu.
     
    28
    Na vlastní polovině se podařilo uklidnit hru Dominiku Bredovi, který přihrával zpět na kopačku Štěpánka. Jablonec je v těchto momentech aktivnější.
     
    27
    Hani měl na levém křídle hodně času na centr, ten ale na zadní tyči odkopával Šilhan. Následně v rozehrávce chyboval Kebísek, zakončení z velké dálky neskončilo v síti.
     
    26
    Na ten si na přední tyči pokoušel naskočit Štěpánek, který ale padající míč vůbec netrefil. Následná kroucená nabídka skončila vedle svatyně.
     
    25
    Nakonec se do pokutového území probíjel Kebísek, jehož zpětná přihrávka narazila do jednoho z protihráčů. Jablonec má k dispozici další rohový kop.
     
    24
    Na pořadu dne byla standardní situace pro Jablonec, která byla rozehrána nakrátko. To nedopadlo dobře, neboť u pokutového území zasahoval Petrák.
     
    19
    Po další nepřesnosti jsme sledovali rychlou rozehrávku v podání Richtera, který zkoušel přihrávat podél autové čáry, což se nesetkalo s úspěchem.
     
    18
    Hodně nebezpečnou nabídku poslal napříč pokutovým územím Macháček, avšak jeho prudký centr nikdo nezasáhl. Balón proletěl ven z hrací plochy.
     
    17
    Vypadalo to, že napadající Hani nakonec nedosáhl na hrací předmět, který tak skončil za postranní čárou. Soupeř tak bude moci opět vhazovat.
     
    16
    Průnikovou přihrávku v podání Trapanovskiho dokázal zastavit hostující Štěpánek, posléze to domácí zkoušeli centrem, který se ale vůbec neujal.
     
    15
    Jablonečtí vhazovali z blízkosti rohového praporku, načež se do míče opřel Urbánek, jehož rána nebyla povedená. Záhy hodně ostře zasahoval Hani.
     
    14
    Taktickým zákrokem si pomohl hostující David Breda, který povalil k zemi protihráče. Sešívání okamžitě rozehráli, avšak protiútok nic nepřinesl.
     
    13
    Richter se ujal odkopu od své branky, který tentokráte dalekonosně posílal na druhou polovinu, kde se k padajícímu míči jako první dostal Drozda.
     
    12
    Hodně prostoru měl kolem sebe Vaněk, který pelášil kupředu. Jeho celek kombinoval za pokutovým územím, načež přízemní ránu vykopl Kebísek.
     
    11
    Na druhé straně hrací plochy se o autové vhazování postaral Havránek, načež došlo k přenesení hry na Alvira, jenž měl k míči hodně daleko.
     
    10
    Slavia mohla jít do vedení! Obrana soupeře nezaregistrovala náběh Höniga, který se dostal až před Richtera, jenž ale dokázal podržet svůj celek.
     
    9
    Jablonec si dokonce vybojoval druhý rohový kop, který tentokráte padal k přední konstrukci. Tam se obraně pražského celku podařilo zasáhnout na jedničku.
     
    8
    Avizovaný rohový kop ale nepřinesl nic nebezpečného, avšak poté se jako poslední dotkl balónu domácí Petrák, soupeř tak bude moci vhazovat.
     
    7
    Do hlavičkového pokusu se dostal hostující Haitl, který svoje zakončení poslal vysoko nad branku. I tak bude jeho celek zahrávat první rohový kop.
     
    6
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval napadající Hani, který poslal k zemi jednoho z protihráčů. Sešívání se okamžitě ujali rozehrávky volného kopu.
     
    5
    Také Radimský si vůbec poprvé v utkání vyzkoušel práci s hracím předmětem. Ten se rozhodl poslat daleko na druhou stranu, kde Hönig nezpracoval míč.
     
    4
    K práci s míčem se dostal hostující brankář Richter, který rozehrál po zemi na Štěpánka. Dalekonosné přenesení hry našlo volného Pleštila.
     
    3
    Hned v úvodu jsme sledovali velice nadějný protiútok domácích, přičemž ho po levém křídle táhl Hönig, který se nakonec nedostal do zakončení.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha: Radimský – Drozda (C), Petrák, Trapanovski, Podrazký, Alvir, Hönig, Havránek, Macháček, Šilhan, Vaněk
    Náhradníci: Radotić – Aljijagić, Walter, Štětka, Schneider

    FK Jablonec: Richter – Hani, Štěpánek, Peřina, Do. Breda, Haitl (C), Kebísek, Urbánek, Pleštil, Horáček, Da. Breda
    Náhradníci: Vajner – Petržilka, Bělina, Landfeld, Pour, Kozák, Hajdo

    Rozhodčí: Kříž – Kubr, Novák.
     
    FK Jablonec

    Na opačné straně stojí Jablonec, který si vede tak trochu opačně. Jablonec se pro změnu nachází na sedmé pozici, přičemž na svého dnešního soupeře ztrácí už šest bodů. Hostující tým tohoto zápasu má na svém kontě sedm bodů, náskok na poslední Třinec činí čtyři body. Jablonec se ale zřejmě dostal ze špatné formy, v posledních třech zápasech ani jednou neucítil hořkost porážky. V minulém kole dokonce vyzrál na Karvinou, která si ze hřiště soupeře odvezla porážku poměrem 1:3. Jablonec má za sebou tři venkovní zápasy, ve kterém se mu podařilo nasbírat jediný bod, a sice za remízu 1:1 proti Českým Budějovicím.
     
    SK Slavia Praha

    Fotbalisté Slavie se dostali do skupiny poražených, ve které si zatím vedou velice slušným dojmem. Sešívání se totiž v desetičlenné skupině nacházejí na první pozici, přičemž se jim doposud podařilo nasbírat třináct bodů. Slavia má za sebou šest utkání, přičemž prohrála pouze v jediném případě, a sice proti Příbrami, která celkem překvapivě zvítězila poměrem 3:0. Následně se pražský celek dostal do skvostné formy, přičemž vyhrál tři následující zápasy, ve kterých dohromady nasázel patnáct branek. Zejména v minulém kole jsme sledovali pořádnou nadílku, Slavia totiž na domácím stadionu porazila Třinec výsledkem 7:1.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Juniorská liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi SK Slavia Praha a FK Jablonec.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    David Suchý


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 48. Trapanovski, 59. Trapanovski, 66. Macháček, 77. Alvir, 82. Alvir – 51. Pleštil

    Karty:   76. Hönig (SLA) – 57. Horáček (JAB)


    SK Slavia Praha: Radimský – Šilhan, Drozda (C), Petrák, Havránek (88. Štětka) – Vaněk (87. Schneider), Podrazký, Macháček – Hönig, Alvir, Trapanovski (69. Alijagić)
    Náhradníci: Radotić – Aljijagić, Walter, Štětka, Schneider

    FK Jablonec: Richter – Hani, Štěpánek, Peřina, Do. Breda (81. Kozák), Haitl (C), Kebísek, Urbánek (60. Petržilka), Pleštil (70. Landfeld), Horáček (76. Pour), Da. Breda (87. Hejda)
    Náhradníci: Vajner – Petržilka, Bělina, Landfeld, Pour, Kozák, Hajdo

    Rozhodčí: Kříž – Kubr, Novák
    bahis siteleri