Lazio – Bologna 3:3 (kon.)
konec
S. S. Lazio
3:3 (1:0)
Bologna FC
Pondělí 20.05.2019, 20:30 • Stadio Olimpico • Italská Serie A • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 5:7. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:11. (22:21:29)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 3:3. Ačkoliv nám první poločas nám jedinou branku, tak v tom druhém jsme viděli hned pět přesných zásahů. Bologna do něj vstoupila ukázkově, v krátkém časovém sledu vstřelila dvě branky, díky čemuž se dostala do vedení. Římané ale dokázali stejně tak rychle reagovat, avšak další slovo si opět vzal hostující celek, jenž si vzal vedení zpět. Poslední branku tohoto zápasu měli na svědomí domácí hráči, jenž nakonec uzavřeli na konečných 3:3.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do konce zápasu nezbývá moc času, Bologna se k útočení už moc nemá. Naopak domácí zkoušejí založit jednu z posledních akcí.
     
    90+2
    Bastos se dnes podruhé dostal k technickému zakončení, které tentokráte nemělo dobrou přesnost. Míč směřoval daleko vedle branky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Rodrigo Palacio, přichází Ladislav Krejčí.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Před malým momentem měl branku na kopačce Immobile, jenž ale minul.
     
    88
    Průniková přihrávka měla v pokutovém území najít Immobileho, který se nakonec k míči nedostal. Santander byl ale zastaven v rámci pravidel.
     
    85
    Z ochozů se začínají ozývat chorály domácích fanoušků. Jedná se totiž o poslední domácí zápas, Lazio by ho určitě chtělo zakončit vítězstvím.
     
    84
    Na opačné straně se do menších problémů dostal obránce Danilo, který se nechal obrat protihráčem. Lazio žádnou šanci ale nedokázalo vytěžit.
     
    83
    Tentokráte se k míči postavil Romulo, jenž to rovněž zkoušel přímo na branku. Jeho rána pravou nohou vyprodukovala hodně nepřesný projektil.
     
    82
    Hodně důrazně si v osobním souboji počínal Mbaye, který rukama poslal k zemi Immobileho. Tento nedovolený zákrok uviděl také hlavní rozhodčí.
     
    81
    Deset minut před koncem zápasu tady máme pořádnou zápletku. Viděli jsme šest branek, nezaujatý fanoušek musí být spokojen.
    80. Sergej MILINKOVIĆ-SAVIĆ - 3:3
     
    80
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Nakonec tu skutečně máme vyrovnávací branku! Rozehrávku volného kopu si totiž vzal na starost SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ, který to zkoušel technickým zakončením kolem zdi, což slavilo úspěch. Hostující brankář Skorupski si na míč ještě sáhl, avšak vyrazil ho pouze do sítě.
     
    80
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Andrea Poli, přichází Blerim Džemaili.
     
    80
    Tohle by mohla být šance pro domácí hráče. Na hrací ploše se totiž ocitl forvard Correa, jeho celek tak bude rozehrávat zajímavou standardku.
     
    79
    Romulo si u postranní čáry nakonec pomáhal v rámci pravidel, což se hostujícímu Palaciovi nelíbilo. Následovalo pár nehezkých slov na adresu sudího.

    David Suchý

    Branky: 14. Correa (Lucas Leiva), 59. Bastos (Immobile), 80. S. Milinković-Savić – 50. A. Poli (Palacio), 51. Destro (Palacio), 64. Orsolini (Destro)

    Karty:   64. Correa (LAZ), 67. Lucas Leiva (LAZ) – 52. Destro (BLG)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 5:7. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:11.
    S. S. Lazio: Guerrieri – Luiz Felipe (53. Armini), Acerbi, Bastos – Rômulo, Parolo, Lucas Leiva (73. S. Milinković-Savić), Badelj (66. Cataldi), Lulić (C) – Correa – Immobile.
    Náhradníci: Proto, Furlanetto – Capanni, Durmisi, Cataldi, Wallace, Patric, Jordao, S. Milinković-Savić, Marušić, Armini.

    Bologna FC: Skorupski – M'Baye, Danilo, Lyanco, Dijks – Pulgar, A. Poli (C) (80. Džemaili) – Orsolini, R. Soriano – Palacio (90. Krejčí), Destro (71. Santander).
    Náhradníci: A. Da Costa – Calabresi, Džemaili, Donsah, Falcinelli, Edera, Krejčí, Helander, Paz, Santander, Svanberg.

    Rozhodčí: Pasqua – Santoro, Giovane
    thejrc.org