Kazaň – Machačkala 0:0 (kon.)
konec
FC Rubin Kazaň
0:0 (0:0)
Anži Machačkala
Pondělí 20.05.2019, 18:00 • Kazan Arena, Kazaň • Ruská Premier Liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pondělního dne. (19:56:51)
     
    Za ohromného pískotu končí utkání devětadvacátého kola! K vidění byl nudný fotbal, v němž se diváci nedočkali ani jednoho gólu. Aktivnější byla Kazaň, ale k větším šancím se nedostávala. Druhý poločas byl ještě o něco horší, než ten první, a tak jsme se fotbalem rozhodně bavit nemohli.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Filip Uremović (FC Rubin Kazaň), jenž nenechal hostujícího brankáře rozehrát.
     
    90+4
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Ivan Ivančenko, přichází Sakhban Gajdarov.
     
    90+3
    Vypadá to, že Machačkala je se stavem zápasu spokojená. Hostující celek totiž dlouhou dobu kombinuje na vlastní polovině.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Po skluzu zůstal na zeleném pažitu ležet Ivan Ivančenko, kterému se na nohy nechce, a tak musí pomoci lékařský tým. Je hostující hráč zraněn nebo tahá čas?
     
    89
    U postranní čáry se dopustil faulu Andres Ponce, který daruje soupeři další standardní situaci. K rozehrání se postavil Roman Akbašev, který přihřál na hranici vápna, kde se nacházeli dva jeho spoluhráče. Ovšem ti se nedokázali domluvit.
     
    87
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Nikita Chistyakov, přichází Magomed Jelmurzajev.
     
    86
    Anton Bělov se snažil odkopnout míč, ale nestihl jej na hrací ploše. Kazaň rozehrávala další roh, po kterém opět nezakončila. Střel do prostoru tří tyčí jsme dnes moc neviděli.
     
    85
    Další centr letěl do šestnáctky z pravé strany, ovšem z branky vystartoval Jurij Djupin, který balon schoval do rukavic.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Pavel Kalošin (Anži Machačkala).
     
    84
    Další rozehrání standardní situace mířilo na zadní tyč, kde se do vzduchu šrouboval Filip Uremović. Ovšem domácímu hráči byl pískán faul na brankáře, a tak se vlastně nic nestalo.
     
    82
    Zakončení ze standardní situace zamířilo jen do bránícího soupeře. Na tahu je tak Kazaň, která se pomalu vydává před druhou z branek.
     
    81
    Za vysokým míčem se hnal Pavel Dolgov, kterého fauloval Filip Uremović. Machačkala bude rozehrávat přímý kop z nadějně vypadající pozice.
     
    80
    Do konce podprůměrného zápasu zbývá deset minut. Při pohledu na zelený pažit zjistíme, že se nic zásadního neděje.
     
    79
    Hraje se kolem středové čáry, kde se o balon urputně bojuje. Ze souboje vyšli vítězně domácí hráči, kteří ale do předbrankového prostoru neprošli.
     
    77
    Dnešní utkání diváky rozhodně nezvedá ze sedadel, ba naopak! Člověk sleduje nudný zápas, při němž se mu klíží oči, jako malému dítěti před spaním.

    Michal Luxa

    Branky:

    Karty:   90+4. Uremović (RKZ) – 84. Kalošin (MCK)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 3:1. Rohy: 13:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:10.
    FC Rubin Kazaň: Baburin – Ustinov, Uremović, Kambolov, Sorokin, Stěpanov – Mogilevec, Baškirov, Ig. Konovalov – Poloz (69. Akbašev), Bajramjan (63. Sagitov).
    Náhradníci: Tušjov – Šekarí, Sagitov, Akbašev, Abdullin, Pantělejev.

    Anži Machačkala: Djupin – Achjadov, Udalyj, Kalošin, Bělov, Chistyakov (87. Jelmurzajev) – Ivančenko (90+4. Gajdarov), Ondoua, Zakirov – Dolgov, Agalarov (68. Ponce).
    Náhradníci: Bogatyrev – Ponce, Kerimov, Gajdarov, Kacajev, Sajdov, Jelmurzajev.

    Rozhodčí: Karasev – Usačej, Šalamberiže
    thejrc.org