Konyaspor – Akhisarspor 0:0 (kon.)
konec
Konyaspor
0:0 (0:0)
Akhisarspor
Sobota 25.05.2019, 18:00 • Torku Arena, Konya • Turecká Superliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Adrien Regattin (AKH)
     
    90+1
    Od středového kruhu postupoval sám na brankáře Adrien Regattin. Jenže ho dobíhal spoluhráč Elvis Manu se soupeřem, a tak se prvně jmenovaný rozhodl k přihrávce, kterou překazil právě vracející se soupeř.
     
    87
    Střídání v týmu Akhisarspor: ze hřiště odchází Hélder Barbosa, přichází Gokmen Aydogdu.
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Selim Ay, přichází Mücahit Can Akçay.
    85. Adis Jahović (KOY)
     
    85
    Náběh na zadní tyči zavíral Nejc Skubic, který podklouzl a jen tak posunul míč k brankáři, který jej vyrazil před sebe. K dorážce se dostal ještě Adis Jahović, jenž spálil tutovku, jelikož se proti němu vrhl Halil Yeral.
    82. Elvis Manu (AKH)
     
    82
    A po velké šanci hned přichází další, tentokrát na druhé straně! Elvis Manu měl proti sobě dvojici soupeřů, přes kterou z hranice vápna zakončil. Jenže střelou trefil ruku Serkana Kirintiliho.
    81. Jens Jönsson (KOY)
     
    81
    Krásnou akci zakončil Jens Jönsson, který převzal ve druhé vlně patičku od spoluhráče. Jeho zakončení mířilo pod břevno, ovšem Halil Yeral vytáhl parádní zákrok a balon vyrazil na roh.
     
    73
    Střídání v týmu Akhisarspor: ze hřiště odchází Eray Ataseven, přichází Ali Kaan Guneren.
     
    68
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Mustapha Yatabaré, přichází Adis Jahović.
    63. Neuznaná branka hostujícího celku
     
    63
    Akhisarspor rozehrával standardní situaci, po které se dočkal branky, ovšem praporek pomezního sudího už vlál ve vzduchu. Jenže hlavní rozhodčí celou situaci diskutoval s vidokolegou, který dál pomeznímu zapravdu.
     
    61
    Moryké Fofana (Konyaspor) zastavil pronikajícího soupeře, za což si jako druhý hráč v zápase řekl o žlutý kartónek z kapsičky hlavního sudího.
     
    56
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Paolo Hurtado, přichází Moryké Fofana.
     
    50
    Hlavní rozhodčí dal hostujícímu celku výhodu, když byl nešetrně zastaven Elvis Manu. Tomu postavil hokejový strom do cesty Ugur Demirok (Konyaspor), který záhy inkasoval žlutou kartu.
     
    27
    Hostující celek uklidňuje kombinací na vlastní polovině hru. Jenže po pár přihrávkách přišel centr z levé strany, po kterém se marně natahoval před brankou Elvis Manu. Kdyby hostující útočník balon hlavou zasáhl, jednalo by se o vstřelenou branku.
    22. Ömer Ali Sahiner (KOY)
     
    22
    Tak tohle byla gólovka jako hrom! Mustapha Yatabaré v pádu na hranici vápna prostrčil míč na nabíhajícího Ömera Aliho Sahinera, který se snažil položit brankáře, ale ten mu míč vykopl nohou. Sahiner pak přihrál na prvně jmenovaného, jenž zase trefil obětavého stopera.
    17. Hélder Barbosa (AKH)
     
    17
    Na levé straně se kolem bránícího soupeře protáhl Elvis Manu, který přihrál před branku, kam si nabíhal atakovaný spoluhráč. Ovšem Hélder Barbosa se dostal k zakončení, které trefilo jen domácího gólmana. To byla první vážnější šance, Akhisarspor bude rozehrávat roh.

    Michal Luxa

    Branky:

    Karty:   50. Demirok (KOY), 61. Fofana (KOY)


    Konyaspor: Kirintili – Skubic, Ay (87. Akçay), Demirok, Öztorun – Jevtović, Jönsson – Sahiner, Hurtado (56. Fofana), Milošević – M. Yatabaré (68. Jahović).
    Náhradníci: Atalay, Taşkıran – Akçay, Findikli, Fofana, Hadžiahmetović, Jahović, Karakaya, Opanasenko, Ali Turan.

    Akhisarspor: Yeral – Vršajević, Rotman, Nizam, Keleş – Ataseven (73. Guneren), Çeviker – Yavru, Regattin, Barbosa (87. Aydogdu) – Manu.
    Náhradníci: Körk – Bokila, Kisa, Aydogdu, Nelik, Nelik, Guneren, Mutlu.

    Rozhodčí: Şansalan – Kapluhan, Tunavelioğlu
    bahis siteleri