Arnhem – Utrecht 0:2 (kon.)
konec
SBV Vitesse Arnhem
0:2 (0:1)
FC Utrecht
Úterý 28.05.2019, 20:45 • GelreDome (Arnhem) • Nizozemská Eredivisie • Finále play-off o EL
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 1:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:13. (22:34:29)
     
    Ani ve druhém poločase nebylo potřeba nastaveného času a zápas končí. Utrecht zvládl důležitou odvetu na trávníku Vitesse a může se radovat z postupu do Evropské ligy.

    Právě Arnhem vstoupil do zápasu aktivněji. Převahu v držení balonu ale nedokázal zužitkovat ani k jediné nebezpečné střele. To hosté byli sice u míče méně často, ale ihned ve třinácté minutě měl gólovku Lukas Görtler, ale na domácího brankáře nevyzrál. Po půlhodině hry se ale už Utrecht dostal do vedení. Cyriel Dessers se stačil ve vápně otočit s balonem a vystřelit kolem obránce přesně k tyči.

    Po změně stran byli domácí fotbalisté znovu aktivnější směrem do útoku. Lehký nápor Arnhemu ale dokázali hosté s přehledem ustát, navíc dvacet minut před koncem utekl na levé straně Simon Gustafson a stvrdil vítězství hostů. Následně byl ještě po tvrdém skluzu vyloučen Mohammed Dauda a bylo po nadějích pro Vitesse.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Utrecht dohrává zápas s balonem v kombinaci. Po Striederovi si zahrál Gustafson, následně i Van De Streek.
     
    88
    Striederova kombinace s Kramerem byla přesná. Do útoku se ještě mohl vydat Van Der Maarel, ale ve středu pole ho poslal k zemi Serero. Faul se nepíská.
     
    87
    Vitesse sice drží balon pod kontrolou, ale daleko od branky hostů. Buitink zkoušel přelobovat obrannou linii hosté, ale jako první se ujal balonu Janssen.
     
    86
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Jean-Christophe Bahebeck, přichází Michiel Kramer.
     
    85
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Gyrano Kerk, přichází Mark van der Maarel.
     
    84
    Berova pobídka podél postranní lajny mířila na obsazeného Matavže. Domácí už ztrácejí víru v obrat. Další tvrdým faulem ve středu pole se prezentoval Buitink.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Gustafson vybojoval pro hosty autové vhazování na polovině trávníku.
     
    82
    Vitesse se ještě snaží zdramatizovat závěr druhého poločasu. Po dlouhém nákopu Pasveera sebral balon pro domácí Matavž, dále se už ale oslabený tým nedostal.
    80. Červená karta
     
    80
    Domácí neunášejí nepříznivý stav. Mohammed Dauda bláznivým skluzem trefil střelce druhé branky Gustafsona do kotníku a po zásluze jde po červené kartě z trávíku.
    79. Simon GUSTAFSON - 0:2
     
    79
    Utrecht právě vstřelil branku!
    Utrecht přidává druhý zásah! Obrana Arnhemu naprosto propadla, k míči se ve středu pole dostat Rico Strieder, následně geniálním pasem poslal do samostatného úniku SIMONA GUSTAFSONA. Švédský záložník si ještě potáhl balon kolem Pasveera a následně zakončil do prázdné branky.
     
    78
    Žlutou kartu inkasuje také hostující Nicolas Gavory, který tvrdým skluzem poslal k zemi Mohammeda Daudu.
     
    77
    Také Remko Pasveer musel řešit zapeklitou malou domů. Doekhi prudkou přihrávkou vystrašil svého brankáře, ale ten to podobně jako Marsman zvládl na jedničku.
     
    76
    Gavory měl velké štěstí, hned dva protihráče měl při rozehrávce velmi blízko, ale míč se mu podařilo přihrát zpět Marsmanovi. Následně už hostující brankář napálil míč daleko od čáry.
     
    75
    Berova přihrávka podél postranní lajny sice našla Daudu, ale souhru střídajících fotbalistů zastavil čistým zákrokem Klaiber. Tempo hry se znovu zvyšuje.
     
    74
    Strieder byl přistrčen u rohového praporku, balon následně skončil za koncovou čárou, ale rozhodčí faul neposoudili a rozehrávat tak může od své branky Remko Pasveer.
     
    72
    Obraně Utrechtu pomohl včasným vyběhnutím i Nick Marsman. Balon mu sice z rukavic odskočil až před vápno, ale poté si nedělal starosti a míč odpálil vší silou daleko do bezpečí.
     
    71
    Domácí fanoušci hnali Daudu společně s Berem a Matavžem do přečíslení. Arnhem nakonec rozehrával po nadějném náběhu jen rohový kop, který Bergström stačil odvrátit.
     
    70
    Po Gustafsonovi se zmocnil míče Görtler. Hosté drží balon daleko od vlastní branky. Bahebeckovi ale nevyšla obhazovačka kolem Clarka.
     
    69
    Sander Van De Streek se hnal za nakopnutým balonem. Míč sice ještě zastavil na hrací ploše, ale pouze pro bránícího Doekhiho. Následně však přibrousil ve středu pole Buitink a píská se faul proti domácím.
     
    68
    Remko Pasveer rozehrával od své branky na levou stranu. S Clarkem se stahoval do obrany Klaiber, který je ve druhém poločase u všeho. Nyní dokázal snadno zastavit akci soupeře.
     
    67
    Gustafson si skvěle obhodil Serera, následně mohl postupovat nikým nehlídaný do útoku, ale zvolil pouze mizernou přihrávku na obsazeného Bahebecka.
     
    66
    Klaiberův centr z pravé strany byl zblokován na rohový kop. Utrecht ještě zůstal v blízkosti branky domácího celku. Před Pasveera kroutil balon Gustafson, ale právě domácího gólman stačil zasáhnout.
     
    65
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Navarone Foor, přichází Thomas Buitink.
     
    64
    První žlutá karta zápasu! U středového kruhu sestřelil Matúš Bero Lukase Görtlera. Záložník hostujícího celku musí být ošetřován na hrací ploše.
     
    62
    Rico Strieder vedl akci hosté po pravé straně. Po kombinaci s Klaiberem mohl získat míč Ödegaard, ale mladý norský záložník si pomohl v souboji s Klaiberem faulem.
     
    61
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Cyriel Dessers, přichází Jean-Christophe Bahebeck.
     
    60
    I po hodině hry vede Utrecht na trávníku Arnhemu o jednu branku. O tu se postaral ještě v prvním poločase Cyriel Dessers. Arnhem je sice aktivnější, ale ke srovnání má stále daleko.
     
    59
    Domácím fanouškům se nelíbí pasivita svého týmu. Karavajev se hnán hlasitým publikem vydal do útoku, ruský obránce nacentroval do vápna, kde ale neměl šanci uspět Matavž.
     
    58
    Po Klaiberovi byl u balonu také Strieder, postupně metr po metru se hosté posouvali směrem kupředu a již čtvrtým autem v řadě byli téměř u vápna Arnhemu.
     
    57
    Dlouhá přihrávka na levou stranu měla najít Clarka. Krajní obránce Vitesse se však kolem Klaibera neměl šanci prosadit. Balon následně skončil v zámezí a vhazovanou mohou hosté.
     
    56
    Serero vedl útočnou akci domácího týmu. Utrecht se výrazně zatáhl až na svou polovinu trávníku a čeká, co Matavž a spol. vymyslí.
     
    54
    Hosté přežili nápor těsně po přestávce a nyní se více tlačí do útoku. Hru uklidňoval ve středu pole Gustafson, který ještě přistrkával míč Kerkovi. Domácí se ale rychle vrátili do obrany.
     
    53
    Utrecht se sice dostal na moment i do pokutového území, ale Striederova přihrávka neměla šanci na úspěch ve zhuštěném prostoru před Pasveerem.
     
    52
    Po přestávce se hraje téměř výhradně na hostující polovině. Nyní to chtěl změnit Gyrano Kerk, který si podržel balon proti bránícímu Clarkovi a získal pro hosty autové vhazování.
     
    51
    Dauda byl stažen rukou těsně před vápnem, ale akce Arnhemu pokračovala. Následně v šestnáctce upadl u Matavž, hlavní rozhodčí však ani tento zákrok neodpískal.
     
    50
    U pravé postranní lajny posunul míč z prvního doteku Karavajev na Ödegaarda. Následně mohl jít do útoku Matavž, ale to už se obrana hosté stačila stáhnout.
     
    49
    Po faulu na pětadvaceti metrech si míč na místo přestupku připravil Martin Ödegaard. Ani tentokrát se ale bývalý hráč Realu Madrid příliš nevytáhl, jeho rána vylétla vysoko nad.
     
    48
    Také Van De Streek mohl uhánět s míčem do útoku, ale balon se sklouzl po nakropeném trávníku a skončil u vyběhnutého Pasveera. Po změně stran se hraje ve velkém tempu.
     
    47
    O rozehrávku druhého poločasu se postarali domácí fotbalisté. Arnhem se hnal ihned do útoku, ale Foorova přihrávka směrem k Matavžovi nebyla ideální.
     
    46
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Alexander Büttner, přichází Matúš Bero.
     
    46
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Bryan Linssen, přichází Mohammed Dauda.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:45.
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil ani sekundu navíc a první poločas končí. Spokojeněji odcházejí do šaten hosté, kteří vedou v Arnhemu 1:0.

    Právě Arnhem vstoupil do zápasu aktivněji. Převahu v držení balonu ale nedokázal zužitkovat ani k jediné nebezpečné střele. To hosté byli sice u míče méně často, ale ihned ve třinácté minutě měl gólovku Lukas Görtler, ale na domácího brankáře nevyzrál. Po půlhodině hry se ale už Utrecht dostal do vedení. Cyriel Dessers se stačil ve vápně otočit s balonem a vystřelit kolem obránce přesně k tyči.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Dessers se tlačil do hlavičky, ale Pasveer dosáhl o poznání výše, navíc útočníka Utrechtu pořádně zboural. Hostům ale netrvalo dlouho a aktivním napadáním se k balonu dostali velmi rychle.
     
    44
    Minutu před pauzou se dostal k balonu Sean Klaiber. Utrecht se tlačil do útoku podél pravé postranní čáry, ale neúspěšně. Narážečka Klaibera se Striederem skončil jen u Foora.
     
    42
    Domácí se nemohou dostat do tlaku. Naopak Utrecht vyráží do nebezpečných protiútoku. Tentokrát si ale v souboji s bránícím Clarkem pomohl až příliš velkým odstrčením Kerk.
     
    41
    Po rychlém vyhození Pasveera upaloval za balonem Matavž. Domácímu útočníkovi se podařilo obhodit si Gavoryho, následně mu ale míč při kličce utekl až ke Klaiberovi.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Utrecht měl k dispozici další rozehrávku od rohového praporku. Tentokrát se ale jako první dostal k míči bránící Doekhi.
     
    39
    Vitesse se ještě snaží do poločasu srovnat krok. Sererova přihrávka kolem Gustafsona sice našla Ödegaarda, ale mladý Nor následně fauloval v souboji Striedera.
    37. Nebezpečné přistrčení Cyriela Desserse
     
    37
    Střelec zatím jediné branky Dessers si nyní pořádně zavařil. Zcela zbytečně dohrál u postranní lajny Van Der Werffa, který si to poté namířil až za reklamní plochu.
     
    36
    Sean Klaiber vhazoval zpoza postranní lajny. Hosté se ale tentokrát u balonu příliš dlouho nezdrželi. Ihned po hodu hlavičkoval pouze do zámezí Gyrano Kerk.
     
    35
    Už už to vypadalo, že by se hosté mohli dostat znovu do nadějnému protiútoku. Strieker obral o balon Serera, následně by se ofenzivní hráči Utrechtu řítili do přečíslení, ale Striekerovi byl pískán faul.
     
    34
    Arnhem se pokouší o rychlou odpověď. Foor přihrával na hranici vápna, kde čekal na balon Linssen, ale hrotového útočníka domácího celku snadno předskočil Bergström.
    32. Cyriel DESSERS - 0:1
     
    32
    Utrecht právě vstřelil branku!
    Utrecht se zaslouženě dostává do vedení! Po dvou rozích v krátkém čase se dostal k odraženému balonu Görtler, lobem do vápna našel Kerka, který ještě přihrával CYRIELU DESSERSOVI. Čtyřiadvacetiletý Belgičan se stačil s míčem otočit a ještě zakončit přesně k tyči.
     
    31
    I po více něž půlhodině hry branka nepadla. Po úvodním tlaku domácího celku se dostává do tempa také Utrecht. Povedený centr mezi obránci měl najít Kerka, ale balon byl sražen na rohový kop.
     
    30
    Hosté ještě zůstali natlačeni před Pasveerem po rohovém kopu. Balon se několikrát odrážel, poslední slovo měl střílející Strieder, který ale poslal dělovku vysoko nad branku.
     
    29
    Utrecht mířil do otevřené obrany. Simon Gustafson včas nezvolil ideální řešení, rychle cpal balon do vápna na obsazeného Van De Streeka.
     
    28
    Strieder se výborně vymotal z klubka hráčů, poté našel na pravé straně Desserse, ten ještě posílal balon do pokutového území, ale jako první zasáhl Pasveer.
     
    26
    Tim Matavž si sice dokázal zpracovat balon hrudníkem, následně se ale dostal do obležení hned několika soupeřů a dále než několik metrů před vápno Utrechtu se nedostal.
     
    25
    Také Nick Marsman musel být v pohotovosti. Karavajev nebezpečně pronikl až do pokutového území, z pravé straně posílal míč ještě pod sebe, ale to už byla obrana Utrechtu zformována.
     
    24
    Kombinace Serera s Foorem byla rychle ukončena pohotovým zákrokem Bergströma. U balonu ale ještě zůstali domácí fotbalisté, kteří se snaží vyzrát na stažený blok soupeře.
     
    23
    Gavory byl opět v náběhu, rychlostně si ale na Karavajeva nepřišel a tak se musela obrana hostujícího celku rychle vracet. Kerk sestřelil zezadu unikajícího Büttnera, rozhodčí však zvolil jen ústní domluvu.
     
    22
    Až od Pasveera se dostal míč do středu pole. Serero ještě balon prodlužoval za sebe hlavou, ale dále už byli ve hře jen hostující obránci v čele s Janssenem.
     
    21
    Nicolas Gavory vhazoval zpoza postranní lajny, hosté se mohli dostat až do vápna, ale na hranici šestnáctky zastavil průnikovou přihrávku Foor. Po dalším boji o balon zahrál do bezpečí Karavajev.
     
    20
    Ani dvacet minut úvodní branku nepřineslo. Vitesse je sice výrazně častěji u balonu, ale na rozdíl od hostů se ještě do brankové příležitosti nedostalo.
     
    19
    Willem Janssen se nyní hodně rozčiluje na rozhodčího, který mu odpískal lehký faul na Linssena. Arnhem se dostal ke standardní situaci ze čtyřiceti metrů, ale do zakončení se neprotlačil.
     
    17
    Utrecht rozhodně nepřijel do Arnhemu jen bránit. Po zisku balonu se snažil překvapit domácí obranu přihrávkou na Kerka Strieder, jako poslední však stačil balon tečovat Van Der Werff.
     
    16
    S postupem Desserse se musel vypořádat domácí Clark. Utrecht se po obranném odkopu dostal k rohu, ale mizerný centr dokázala obrana Arnhemu snadno odvrátit.
     
    15
    Po faulu na levé straně kroutil míč do vápna Ödegaard. V šestnáctce Utrechtu se dostal k balonu jako první Janssen, následně mohl jít do protiútoku Gustafson, ale od Karavajeva dostal ráznou stopku.
     
    14
    Gyrano Kerk prohnal domácí obránce. Za dlouhým pasem přes několik desítek metrů sprintoval, ale kolem bránícího Doekhiho se jen těsně nedostal.
    13. Velkou šanci Utrechtu zlikvidoval Remko Pasveer
     
    13
    Remko Pasveer musel předvést vynikající zákrok na brankové čáře. Domácí obránci se srazili při hlavičkovém souboji a balon se dostal ke zcela volnému Görtlerovi. Z prvního doteku pálil směrem na domácího gólmana, který ale míč stačil vyrazit.
     
    12
    Tentokrát byl ale pod tlakem v obraně domácí Max Clark. Angličanův odkop skončil jen za postranní lajnou a do hry se tak mohou dostat znovu hosté.
     
    11
    Arnhem se ještě udržel u balonu po odvráceném rohu. Serero zkoušel najít volného Büttnera, ale do přihrávky vložil kopačky pohotovým způsobem Gustafson.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Karavajev byl v dobré pozici na pravé straně, ale jeho centr do pokutového území byl sražen na rohový kop.
     
    9
    Vitesse s znovu usadilo u balonu. Van Der Werff si několikrát vyměnil přihrávku s Doekhim, následně vystartoval velmi aktivní Ödegaard, ale ani dvacetiletý Nor obranou Utrechtu sám neprošel.
     
    8
    V nadějném náběhu podél pravé strany byl domácí Martin Ödegaard. V klíčovou chvíli si však nedokázal balon předkopnout přesně před sebe a toho využil bránící Gavory.
     
    7
    Gyrano Kerk sice dostal povedenou přihrávku, ale ještě se nestačil vrátit na ofsajdovou linii a o balon přichází po zdviženém praporku pomezního rozhodčího.
     
    6
    Thulani Serero vybojoval na levé straně první rohový kop pro domácí. Rozehrávky se ujal Martin Ödegaard, na zadní tyči sice hlavičkoval Linssen, ale balon sebral snadno do náruče brankář Utrechtu Marsman.
     
    5
    Gustafson zasáhl přihrávku rukou a musel míč odevzdat domácím. Po rychlé rozehrávce spěchal do útoku Linssen, následně mohl centrovat do šestnáctky Karavajev, ale bývalá opora pražské Sparty nebyla přesná.
     
    4
    Také domácí se poprvé vydali s balonem na útočné území. Serero spolupracoval ve středu pole s Foorem, následně se nabídl do kombinace také Matavž, ale balon na slovinského útočníka neprošel.
     
    3
    Utrecht vletěl do utkání s velkým elánem. Strieder přihrával na pravou stranu Klaiberovi, ten ještě prodlužoval směrem na Desserse. Dlouhý centr do vápna si ale stáhl do rukavic Pasveer.
     
    2
    O úvodní rozehrávku ze středového kruhu se postarali hostující fotbalisté. Kerk se ihned dostal s balonem až do pokutového území, ale jeho křížná střela se do branky nevešla.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Odvetný zápas ve finále o Evropskou ligu může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    SBV Vitesse Arnhem: Pasveer – V. Karavajev, van der Werff, Doekhi, Clark – Ödegaard, Serero, Foor, Büttner – Matavž, Linssen.
    Náhradníci: Eduardo – Dauda, Bero, Aktas, Musaba, Buitink, Darfalou.

    FC Utrecht: Marsman – Klaiber, Bergström, W. Janssen, Gavory – Strieder, Görtler, Simon Gustafson – Dessers, van de Streek, Kerk.
    Náhradníci: Nijhuis, Paes – van der Maarel, Bahebeck, Emanuelson, Venema, Kramer, Mamengi.

    Rozhodčí: Makkelie – Diks, Steegstra.
     
    První vzájemný zápas ve finále o Evropskou ligu

    24.5. 2019
    FC Utrecht – SBV Vitesse Arnhem 1:1

    Branky: 18. van de Streek – 31. Matavž
    Karty: 78. Görtler – 22. Serero, 78. Linssen

    Statistiky

    Držení míče: 47%:53%
    Střely na branku: 7:2
    Střely mimo: 8:5
    Rohy: 4:5
    Ofsajdy: 4:1
    Fauly: 14:14

    FC Utrecht: Marsman – Klaiber, Bergström, W. Janssen (C), Gavory – Görtler (87. van der Maarel), Strieder (81. Emanuelson), Simon Gustafson – van de Streek – Kerk, Dessers (81. Kramer).

    SBV Vitesse Arnhem: Pasveer – V. Karavajev, van der Werff, Doekhi, Büttner (74. Clark) – Serero, Foor – Dauda, Ödegaard, Linssen (C) – Matavž (65. Buitink)
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    24.05. 2019 Utrecht – Vitesse 1:1
    14.04. 2019 Utrecht – Vitesse 0:0
    10.11. 2018 Vitesse – Utrecht 2:1
    19.05. 2018 Utrecht – Vitesse 1:2
    15.05. 2018 Vitesse – Utrecht 3:2
     
    Vitesse Arnhem skončilo po základní části na páté pozici a tak se kvalifikovalo do vyřazovací části o Evropskou ligu. V úvodní duelu proti Groningemu ale prohrálo 1:2, když jen zmírňoval nevýrazný výkon snižujícím gólem Clark. V odvetě na domácí půdě to byl ale jiný příběh. Vitesse vstřelilo hned tři branky v úvodní půlhodině hry a i přes gól Sierhuise ze závěru zápasu si postup pohlídalo.

    To Utrecht si dvakrát zahrál ve vyřazovací části s Heraclesem. Už na trávníku soupeře si Utrecht vytvořil parádní pozici, když zvítězil 2:0 po brankách z prvního poločasu. Před domácím publikem nasázel Heraclesu branky dokonce tři a jasně postoupil do finále.
     
    Krásný úterní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší nizozemská soutěž Eredivisie má na svém programu odvetné utkání finále o Evropskou ligu. Po vyrovnaném první duelu 1:1 se dnes rozhodne mezi Arnhemem a Utrechtem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Vít Schück

    Branky: 32. Dessers, 79. Simon Gustafson

    Karty:   64. Bero (ARN) – 78. Gavory (UTR)   80. Dauda (ARN)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 1:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:13.
    SBV Vitesse Arnhem: Pasveer – V. Karavajev, van der Werff, Doekhi, Clark – Ödegaard, Serero, Foor (65. Buitink), Büttner (46. Bero) – Matavž, Linssen (46. Dauda).
    Náhradníci: Eduardo – Dauda, Bero, Aktas, Musaba, Buitink, Darfalou.

    FC Utrecht: Marsman – Klaiber, Bergström, W. Janssen, Gavory – Strieder, Görtler, Simon Gustafson – Dessers (61. Bahebeck, 86. Kramer), van de Streek, Kerk (85. van der Maarel).
    Náhradníci: Nijhuis, Paes – van der Maarel, Bahebeck, Emanuelson, Venema, Kramer, Mamengi.

    Rozhodčí: Makkelie – Diks, Steegstra
    24.05.2019
    Utrecht - Arnhem 1:1

    Branky: 18. van de Streek – 31. Matavž

    Karty:   78. Görtler (UTR) – 22. Serero (ARN), 78. Linssen (ARN)

    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:14.
    bahis siteleri