Saúdská Arábie – Panama 1:2 (kon.) | Mali – Francie 2:3 (kon.) | Jihoafr. republika – Portugalsko 1:1 (kon.)
Jižní Korea – Argentina 2:1 (kon.)
konec
Mali
2:3 (1:1)
Francie
Pátek 31.05.2019, 18:00 • Stadion GOSiR (Gdynia) • Mistrovství světa U20 • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 20:19. (19:56:29)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Francie, která svého soupeře porazila poměrem 3:2, díky čemuž si ještě upevnila první pozici ve skupině. I druhý poločas nabídl hodně bojovnou podívanou, která v samotném úvodu přinesla řadu osobních soubojů, po kterých se mnohdy muselo ošetřovat. Druhý poločas nakonec nabídl hned tři branky, přičemž se Francie dostala do dvoubrankového vedení, načež soupeř reagoval kontaktní brankou v poslední minutě nastaveného času.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Žlutou kartu dostává Yacine Adli (Francie).
    90+5. Ousmane DIAKITE - 2:3
     
    90+5
    Mali právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru utkání tady máme ještě jednu branku! Před malým momentem se do pokutového území dokázal protáhnout Koita, avšak na brankáře Mesliera nevyzrál. Na řadu přišel rohový kop, po kterém se utvořil menší zmatek, ve kterém se nejlépe zorientoval OUSMANE DIAKITE.
     
    90+3
    Na opačné straně si za obranu nabíhal Sylla, který se nakonec poroučel k zemi. Dle sudího se Koita protihráče vůbec nedotkl.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Sékou Koïta (Mali).
     
    90+1
    Obrannou povinnost si před malým momentem splnil N´Dicka, který před napadajícím protihráčem raději odklízel míč do zámezí.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Mali by chtělo zápas ještě zkorigovat.
    87. Amine GOUIRI - 1:3
     
    87
    Francie právě vstřelila branku!
    Nakonec tu máme ještě jednu branku! Přihrávka směřovala do volného prostoru na Adliho, který si ještě všiml lépe postaveného AMINE GOUIRIHO, jenž se dostal až do palebné pozice, odkud chladnokrevně propálil brankáře Koitu, který byl téměř bez šance.
     
    85
    Mali se nyní chtělo dostat ke středovému kruhu, avšak tam číhal záložník Diallo, který si v souboji proti Camarovi pomohl ukázkově ramenem.
     
    84
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Youssouf Fofana, přichází Enzo Loiodice.
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Mickaël Cuisance, přichází Amine Gouiri.
    Střídání v týmu Mali: ze hřiště odchází Boubacar Traoré, přichází Ousmane Diakite.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Francie stále vede o jednu branku. Mali je ve druhém dějství celkem zaražené.
     
    82
    Konan si dával s provedením autového vhazování celkem načas, nakonec si na hranici pokutového území vybral Koného, který se daleko nedostal.
     
    81
    Traoré si zkoušel předkopnout balón, avšak využil až příliš velké razance, což hrálo do karet soupeři, který následně uklidnil rozháranou hru.
     
    80
    Camara stáčel míč do malého vápna, kde se nejvýše do vzduchu dostal pozorný Sylla. Rychlý protiútok Francie skončil v zámezí.
     
    79
    O rozehrávku volného kopu se postaral obránce Konan, jehož vzdušná nabídka nakonec přinese ještě rohový kop z levé strany.
     
    78
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Moussa Diaby, přichází Yacine Adli.
     
    77
    Na levou stranu si dokázal seběhnout Cozza, který ihned servíroval míč dp do pokutového území, kde obětavě ve skluzu zasahoval Diaby.
     
    76
    To mohlo mít fatální následky, neboť se za obranu dokázal protáhnout Fofana, jehož pohotová rána levou nohou nebyla povedená.
     
    75
    Francie se přiblížila k pokutovému území, kde se Cuisance neprotáhl kolem Kanouteho, jenž odvracel velice nepřesvědčivým způsobem.
     
    74
    Navíc si autové vhazování vzal na starost Sissoko, který si pro spolupráci vybral právě Cuisance, jenž nepředvedl jisté zpracování míče.
     
    73
    Francouzi jsou nyní o něco aktivnějším celkem, což jasně dokumentovala předchozí akce, kdy vedle branky vypálil nenápadný Cuisance.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Mohamed Camara (Mali).
     
    66
    V tuto chvíli to bude mít africký celek opět hodně složité, bude muset dotahovat jednobrankové manko, na což ještě má celkem dost času.
    65. Moussa DIABY - 1:2
     
    65
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie si bere vedení zpět na vlastní stranu! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil MOUSSA DIABY, jenž zamířil na pravou stranu brány, kam se vydal také brankář Mali, avšak ten na míč nedosáhl.
    64. Ruka v šestnáctce.
     
    64
    Je tu pokutový kop pro Francii!
     
    64
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, stav je i nadále nerozhodný. I ve druhém dějství sledujeme velice vyrovnanou podívanou.
     
    63
    Aby toho nebylo málo, tak se do zakončení dokázal protlačit Alioui, jehož rána byla zablokována. Následný rohový kop se moc nepovedl.
     
    62
    Sylla se mrštným způsobem doskákal natlačit až do pokutového území, kde málem překvapil brankáře. Míč ale projel kousek vedle branky.
     
    61
    Před malým momentem tvrdě narazil Kanoute, který si nakonec vyžádal krátké ošetření. Časová prodleva nyní netrvala ani minutu.
     
    60
    Jenomže Mali se dostalo zpět k míči, díky čemuž si vybojovalo další standardní situaci. Francie se tak bude muset opět bránit.
     
    59
    Po pravém křídle se dostal do pokutového území rychlonohý Konaté, který zkoušel přízemní přihrávkou oslovit své spoluhráče, což se nepovedlo.
     
    58
    Jenomže příliš agresivně si počínal napadající Camara, kterému byl pískán nedovolený zákrok. Mezitím France urychleně rozehrávala volný kop.
     
    57
    Střídání v týmu Mali: ze hřiště odchází Boubacar Konté, přichází Mamadou Traoré.
     
    56
    Dalekonosné odklizení míče našlo na druhé polovině Diabyho, který byl čistým způsobem odstrčen. Mali tak bude moci vhazovat.
     
    55
    N´Dicka se konečně postavil zpět na nohy a vypadá to, že bude moci pokračovat. Mezitím se k rozehrávce volného kopu stavi Diallo.
     
    54
    Nehraje se dobrou minutu, N´Dicka stále leží na zeleném pažitu. Jedná se o chvilkové otřesení, tento talentovaný zadák by měl pokračovat ve hře.
     
    53
    Na scénu navíc zamířil lékařský personál Francie, který si vzal obránce N´Dicku do péče. V tuto chvíli to s tímto obráncem nevypadá dobře.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Ibrahima Koné (Mali).
     
    51
    Hodně pozdě přilétl do souboje forvard Koné, který ve vzduchu doslova sestřelil jednoho z protihráčů. Dost možná se bude také žlutit.
     
    50
    K oné rozehrávce se nakonec postavil Camara, který to zkoušel prudkou nabídkou. Ta ovšem našla pouze hlavu připraveného N´Dicky.
     
    49
    Před malým momentem si nedovoleným zákrokem pomohl Basila, po jehož faulu budou hráči Mali zahrávat standardní situaci zleva.
     
    48
    K výkopu od své branky se postavil brankář Meslier, který nakonec zvolil rozehrávku do strany na Sissoka, jenž bleskově našel Cuisance.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hráči Mali, jenž budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přinesl hned dva přesné zásahy. Sledovali jsme velice vyrovnanou podívanou, přičemž se do vedení dostala Francie, avšak její dnešní soupeř dokázal velice rychle reagovat. Následovala velice vyrovnaná pasáž, která navíc nabízela celou řadu nedovolených zákroků, přičemž hlavní sudí hned dvakrát musel žlutit. I tak stále platí, že o něco nebezpečnější je Francie, jenž má postup do vyřazovacích bojů už jistý.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Diaby zkoušel proniknout po levém křídle, kde na padající míč nakonec nedosáhl. K autovému vhazování se tedy postavil Konate.
     
    45
    První poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    43
    Blíží se nám koncovka prvního poločasu. Francouzská reprezentace se usadila na polovině soupeře, kde dobře zasahoval Traoré.
     
    42
    Na opačné straně Francie kombinovala u svého pokutového území, přičemž se hned několikrát seznámil s míčem brankář Meslier.
     
    41
    K dalekonosnému odkopu od své branky se dostal brankář Koita, který si na pravé straně hrací plochy vybral Camaru, jenž ale přišel o míč.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem dvou minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    36
    Sissoko se pokoušel zachránit míč na hrací ploše, což se mu nakonec nepodařilo. Pomezní byl pozorný, Konan bude moci vhazovat.
     
    35
    Cuisance se postaral o provedení volného kopu, který velice nebezpečně kroutil na nohu jednoho ze spoluhráčů, jenž mířil pouze do náruče.
     
    34
    Nejvýše do vzduchu se dostal Basila, který navíc konstruktivně rozehrál do strany, kde se Diaby nedostal kolem dvojice protihráčů.
     
    33
    V posledních minutách sledujeme celou řadu nedovolených zákroků. Před malým momentem dostal hodně naloženo Camara, jenž konečně vstal.
     
    32
    Žlutou kartu dostává Youssouf Fofana (Francie).
     
    32
    Před malým momentem jsme se dočkali úvodního střídání, avšak se jednalo o vynucenou změnu. Todibo nakonec nemohl pokračovat ve hře.
     
    31
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Jean-Clair Todibo, přichází Youssouf Fofana.
     
    30
    Nakonec se jednalo o útočníka Aliouiho, která se zdá být pořádku. Může se tak pokračovat ve hře, Sissoko raději rozehrával na jistotu dozadu.
     
    29
    Hlavní sudí nyní přerušil hru, neboť po hlavičkovém souboji skončil na zemi jeden z hráčů Francie, na scénu zamířil také lékařský personál.
     
    28
    Hodně poklidná rozehrávka nakonec přinesla zbytečnou ztrátu míče, Sissokovi totiž míč přeskočil kopačku, soupeř tak bude vhazovat.
     
    27
    Francie rozehrávala kousek za polovinou hrací plochy, přičemž N´Dicka zkoušel najít Cuisance, který mu okamžitě vracel zpět na nohu.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Fode Konate (Mali).
     
    22
    U postranní čáry se Diallovi podařilo zablokovat přihrávku v podání Camary. Mali se tak ujalo autového vhazování, po kterém fauloval Todibo.
     
    21
    Ve středu hrací plochy si nedovoleným zákrokem pomohl Camara, který místo míče trefil Dialla. Francie bude rozehrávat od půlící čáry.
     
    20
    Alioui dokázal patičkou prostrčit přihrávku na kolegu Syllu, jenž to zkoušel okamžitou střelou levou nohou, která směřovala do rukavic Koity.
     
    19
    Koita odkopával daleko od své branky, přičemž zkoušel ve vzduchu najít Koného, který sice vyhrál, avšak poté nedokázal najít Kontého.
     
    18
    Za volným míčem pelášil Konan, který poté odkopával daleko na druhou stranu, kde se nenacházel nikdo z kolegů. K balónu se tak dostal Meslier.
     
    17
    Aby toho nebylo málo, tak jsme sledovali další autové vhazování, po kterém si Basila vybral Sissoka, jenž mu okamžitě vracel na kopačku.
     
    16
    Koné přeci jenom dokázal prodloužit na Koitu, avšak ten si pomáhal nedovoleným zákrokem. K rozehrávce volného kopu se staví N´Dicka.
     
    15
    Ihned po rozehrávce si obrannou povinnost splnil Konaté, který odvracel za cenu autového vhazování, o které se postará zadák Cozza.
    14. Sékou KOÏTA - 1:1
     
    14
    Mali právě vstřelilo branku!
    Na vyrovnávací branku jsme moc dlouho nečekali! Obránce Konaté se drzým způsobem dostal až k hranici pokutového území, kde se ještě rozhodl spolupracovat se SEKOUEM KOITOU, jenž si hodil míč na levou nohu a poté nechytatelným způsobem překonal brankář Mesliera.
     
    13
    Na úvodní branku tohoto zápasu jsme tedy nečekali vůbec dlouho, Mali to bude mít nyní hodně složité. Do konce zápasu ale zbývá dostatek času.
    12. Mickaël CUISANCE - 0:1
     
    12
    Francie právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Jeden z hráčů Mali chyboval kousek od svého pokutového území, kde ho čistým způsobem obral Alliou. Jeho předávka směřovala na MIKAELA CUISANCE, jehož nesmírně prudká rána směřovala přesně pod horní konstrukci.
     
    11
    U postranní čáry se do osobního souboje pouštěl Sylla, který nakonec prodlužoval za sebe. Tam číhala přesila protihráčů.
     
    10
    Momentálně se k rozehrávce od své branky dostal brankář Meslier, který rozehrával na pravou stranu. To vedlo k chybné rozehrávce, načež Koné pálil do břevna.
     
    9
    Chvíli se nehrálo, neboť zdravotní problémy měl Todibo, jenž se nakonec podrobil krátkému ošetření. Momentálně se tedy nehraje.
     
    8
    Posléze se o rozehrávku staral obránce N´Dicka, který v tísni zvolil pouze přihrávku na napadajícího Camaru, jenž se ale daleko nedostal.
     
    7
    Ve středu hrací plochy se k míči dostal Koita, který postupoval k hranici pokutového území, odkud vypálil velice slaboučkým pokusem.
     
    6
    Na opačné straně zkoušel Cuisance nastartovat naběhnuvšího Syllu, který míč nedostihl. Koita tak bude odkopávat od své branky.
     
    5
    Francie se opět musela bránit, soupeř si totiž přichystal další autové vhazování. Koné se po přihrávce ale daleko s míčem nedostal.
     
    4
    O autové vhazování z pravé strany se postaral obránce Konaté, který vhazoval podél autové čáry, kde pro změnu zasahoval pozorný Cozza.
     
    3
    Hned v úvodu jsme sledovali pokus o centr z pravé strany, přičemž Basila zkoušel centrovat do šestnáctky, kde zasahoval Kanouté.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzala Francie, která bude hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Mali: Y. Koïta – Konate, A. Diaby, Kanouté (C), Konan – S. Sissoko – S: Koïta, Camara, B. Traoré, Konté – Koné.
    Náhradníci: A. Coulibaly, S. Coulibaly – Diakite, D. Diarra, M. Diarra, Fofana, H. Dramé, Samake, M. Traoré, N'Diaye.

    Francie: Meslier – Basila (C), Todibo, N'Dicka, Cozza – Sissoko, Diallo, Cuisance – Diaby, Alioui, Moussa Sylla.
    Náhradníci: Desprez, Lafont – Adli, Fofana, Gouiri, Kamara, Loiodice, Pintor, Zagadou..
     
    Francie

    Na opačné straně stojí jeden z hlavních aspirantů na celkové prvenství, kterým je reprezentace Francie, která si už zajistila postup do vyřazovacích bojů. Francouzi totiž mají náskok na třetí pozici už pět bodů, což je před posledním skupinovým zápasem dostačující. Francie na úvod turnaje dokázala přehrát Saúdskou Arábií, k čemuž hodně pomohla červená karta pro soupeře. Následně se Francie dvakrát prosadila, což přineslo kýžené vítězství. Naprosto totožný výsledek, tedy 2:0, přinesl souboj proti Panamě. Francie o osudu utkání rozhodla během osmi minut, navíc jako jeden z mála celků ještě ani jednou neinkasovala.
     
    Mali

    Fotbalisté Mali se na tomto šampionátu zatím prezentují velice slušnou formou, která by v konečném důsledku mohla přinést postup do vyřazovacích bojů. Mali má totiž po dvou odehraných zápasech na svém kontě čtyři body, k jistotě postupu tak bude stačit i nerozhodný výsledek. Mali se v prvním utkání utkalo s Panamou a o roli favorita tohoto zápasu bylo jasno. Mali dlouhou dobu vedlo o jednu branku, avšak tři minuty před koncem došlo k vyrovnání výsledku. Hodně slušná přestřelka se odehrála v souboji proti Saúdské Arábii. Dlouho to vypadalo, že utkání skončí další remízou, avšak v poslední minutě vystřílel Mali vítězství Camara.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Mistrovství světa hráčů do dvaceti let má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Mali a Francií.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    David Suchý

    Branky: 14. S: Koïta (Konate), 90+5. Diakite (Camara) – 12. Cuisance (Alioui), 65. Diaby (pen.), 87. Gouiri (Adli)

    Karty:   26. Konate (MLI), 52. Koné (MLI), 67. Camara (MLI), 90+2. S: Koïta (MLI) – 32. Fofana (FRA), 90+6. Adli (FRA)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 20:19.
    Mali: Y. Koïta – Konate, A. Diaby, Kanouté (C), Konan – S. Sissoko – S: Koïta, Camara, B. Traoré (84. Diakite), Konté (57. M. Traoré) – Koné.
    Náhradníci: A. Coulibaly, S. Coulibaly – Diakite, D. Diarra, M. Diarra, Fofana, H. Dramé, Samake, M. Traoré, N'Diaye.

    Francie: Meslier – Basila (C), Todibo (31. Fofana, 84. Loiodice), N'Dicka, Cozza – Sissoko, Diallo, Cuisance (84. Gouiri) – Diaby (78. Adli), Alioui, Moussa Sylla.
    Náhradníci: Desprez, Lafont – Adli, Fofana, Gouiri, Kamara, Loiodice, Pintor, Zagadou.
    bahis siteleri