Veszprém – Industria 33:30 (kon.) | Barca – HC Vardar 27:29 (kon.)
konec
Barca
27:29 (16:9)
HC Vardar Skopje
Sobota 01.06.2019, 18:00 • Lanxess Arena, Kolín nad Rýnem (Německo) • Liga mistrů - Final Four • Semifinále
Předzápasové kurzy
    60
    V samotném závěru utkání si ale obrana španělského týmu nepohlídala Stoilova, který vstřelil svůj dnešní premiérový gól a navíc hodně důležitý pro jeho celek. (27:29)
    60
    Jak se říká, naděje umírá poslední! Naději na postup do finále vykřesal Gomez Abello, který zužitkoval na maximum úspěšný zákrok Vargase. (27:28)
     
    60
    Ještě před tím ale přichází oddechový čas ze střídačky Vardaru Skopje. (26:28)
    59
    Tohle už bude mít španělský mistr hodně těžké. Ani tři protihráči nedokázali zastavit Kristopanse v cestě za vytouženou brankou, kterou nakonec lotyšský hráč opravdu dosáhl. Poslal mí k levé tyči. (26:28)
     
    59
    Barcelona této nikým nezaviněné početní výhody nedokázala využít a přišla o míč. Rozhodčí následně přerušují hru a Karačić je odnášen v náručí svých spoluhráčů do útrob stadionu. (26:27)
    59
    Lanxess Arena je po brance Karačiće ve varu! Střelec poslední branky si po dopadu navíc přivodil cosi s levou nohou a hlásí se o přerušení hry. (26:27)
     
    58
    A je tomu tak! Po přezkoumání videa vytahují rozhodčí červenou kartu s rukou nataženou proti dos Santosovi. Barcelona tak bude dohrávat zápas bez dos Santose! (26:26)
     
    57
    Dos Santos hodně nepěkně složil Kristopanse k zemi za nohy. Rozhodčí si nejsou celou situací jisti a jdou se raději poradit k videu – tohle je klidně faul na hranici červené karty. (26:26)
     
    56
    Žlutá karta pro realizační tým FC Barça Lassa. (26:26)
    56
    A je to tu! Moraes si na brankovišti převzal přihrávku od spoluhráče a poslal podél těla míč do sítě Barcelony. Na lavičce Vardaru to najednou žije! (26:26)
    55
    Vardaru trvalo hodně dlouho, než se odhodlal k zakončení. Až se signalizací pasivity přišla dělová rána z ruky Kristopanse, který snižuje na rozdíl jediné(!) branky. Kdo by to byl po poločase řekl. (26:25)
    54
    Početní výhody tak využívá Čupić, který si našel místo na levé straně a pohybem donutil soupeře k chybě v obraně. Při následné střele už si dokázal brilantně poradit s Vargasem. (26:24)
     
    54
    Mem zasáhl odhodovou ruku Kristopanse přesně ve chvíli, kdy měl napřaženo ke střele. Rozhodčí ho za tento přestupek vyloučili na dvě minuty. (26:23)
    50
    A znovu Kristopans, který vstřelil svou osmou branku jak přes kopírák předchozí šanci. (26:23)
    50
    Barceloně se ovšem daří přeci jen přes pasivní hru a s velkou dávkou štěstí skórovat. (26:22)
    50
    Kristopans byl sice v pádu, přesto dokázal odrazem míče o zem překonat de Vargase a náskok Barcelony se stále více tenčí... (25:22)
     
    48
    Roy Camino, trenér Barcelony, na to reaguje oddechovým časem. (25:21)
    48
    Barcelona je teď v útoku hodně bezzubá a využívá toho při rychlém kontru Dissinger, který snižuje vedení soupeře na rozdíl 4 branek. (25:21)
    47
    Obrana Barcelony nechala Dibirova proskočit do zakončení. Své zakončení opřel o konstrukci brány, od které se míč odrazil do sítě. (25:20)
    46
    Ze sedmimetrového hodu se nakonec nemýlí Abello, pro kterého už je to dnešní osmá branka v zápase. (25:19)
     
    46
    Vardarský Kalaraš je dnes podruhé v zápase vyloučen a bude si muset na své další obranné zákroky dávat hodně velký pozor – hrozí mu třetí vyloučení. (24:19)
    46
    Moraes vyzrál technicky, obloučkem, na Vargase, který toto zakončení evidentně nečekal. (24:19)
    45
    Lavičce Vardaru a divákům se nelíbilo, jak dlouho bylo Barceloně umožněno hrát v pasivitě. Vše nakonec uťal Enterríos, který zůstal na hranici brankoviště osamocen, čehož dokázal náležitě po příhře od spoluhráčů využít. (24:18)
    44
    Gól vstřelil tým HC Vardar Skopje (Rogerio Moraes). (23:18)
    43
    Za Barcelonu ale odpovídá Fabregas stejnou mincí, jen on musel na křídle svádět souboj se soupeřem, kterého v konečné fázi přeci jen přešel efektní kličkou. (23:17)
    43
    Kristopans si našel místo na levé spojce a po proniknutí do brankoviště překonal i de Vargase. (22:17)
     
    43
    Po velkých zmatcích na hrací ploše se rozhodli rozhodčí pro vyloučení, kterým posílají Pálmarssona na dvouminutový odpočinek. (22:16)
    41
    Vzrostlý Kristopans by hledal ve vzduchu jen stěží soupeře a potvrdil to i při sedmnácté brance Vardaru. Obrana Barcelony neměla nárok na ubránění. (22:16)
     
    40
    Za zbytečné protesty vůči rozhodčím a delegátovi zápasu obdržela lavička Vardaru žlutou kartu. (22:15)
    40
    Gól vstřelil tým FC Barça Lassa (Aleix Gomez Abello). (22:15)
    40
    Dvě rychlé branky na obou stranách zapříčinili, že se skóre nikterak extra nezměnilo, jen je krásně na lavičkách obou celků vidět, jak každý tým na vstřelenou branku reaguje jinak. (21:15)
    39
    V rozehrávce nechybuje pouze Barcelona, teď se nepovedla rozehrávka také Vardaru a využil toho Abello pro rychlý brejk, který zakončil bez zbytečných nervů k pravé tyči. (20:14)
    38
    Barceloně nevyšla souhra mezi krajními spojkami a byl z toho brejk Vardaru v podání Karačiće, který střelou rychlostí 108 km/h dostal míč do sítě soupeře. (19:14)
    37
    Dibirov dostal na levém křídle dostatek místa, aby si mohl vybrat místo, odkud bude zakončovat svou individuální akci. Nakonec si vyběhl do lepšího střeleckého úhlu a nedal Vargasovi šanci. (19:13)
    37
    Na začátku sedmé minuty druhého poločasu to s útočnou akcí Barcelona příliš nekombinovala a zakončovatelem se nakonec stal po pár přihrávkách Mem, který propálil vše, co mu stálo v cestě. (19:12)
    36
    Čupić naskakoval z pravého křídla do brankoviště takřka z nulového úhlu, přesto dokázal najít místo mezi tělem Vargase a tyčí, kudy procpal míč do brány. (18:12)
     
    36
    To už se ale nedá říci o jeho obranné práci. Soupeře stáhl za dres k zemi a je vyloučen na dvě minuty. (18:11)
    35
    Za to Duarte dokázal z výskoku z nějakých jedenácti metrů překvapit brankáře Vardaru. Jeho schovaná střela za dva bránící hráče byla vychytralost francouzského hráče. (18:11)
     
    34
    Šiškarjov vystihl rozehrávku Barcelony a hnal se osamocen na bránu soupeře. Jenže jeho zakončení končí nepochopitelně na horní tyči! (17:11)
    33
    Kristopans ukázal, že jeho kila a metry se brání opravdu hodně obtížně. Podařilo se mu dostat se kolem tři protihráčů do zakončení, které nezastavil ani de Vargas. (17:11)
    32
    Pokud pustíte hráče do rychlého protiútoku, málokdy to nekončí brankou, podobně jako v podání Bengoechea. (17:10)
    32
    Prvním úspěšným střelcem druhého poločasu se stává Dissinger z Vardaru, který dokázal poslat míč pod horní tyč. (16:10)
     
    30
    Přes dva metry měřící Kristopans měl možnost skórovat z hodu po čase. Jeden z bránících hráčů ve zdi lehce zblokoval zakončení, což mělo za důsledek, že skončil míč jen o milimetry na horní tyči brány de Vargase. (16:9)
    30
    Z dobré práce obrany Barcelony těží znovu dos Santos, který zakončuje rychlý brejk doprostřed brány. (16:9)
    30
    Jen co se čas překlenul do poslední minuty, dos Santos nikým nehlídán na brankovišti Vardaru skóruje. (15:9)
     
    29
    Hned dvojitým zákrokem se blýskl Milosavljev. Nejprve vychytal Mema a z dorážky se mu povedlo jako zázrakem zlikvidovat zakončení Syprzaka. (14:9)
     
    28
    Oddechový čas si dvě a půl minuty před koncem prvního poločasu vybírá lavička Barcelony. (14:9)
     
    28
    Nejprve se vyznamenal Milosavljev, aby byl o 10 sekund později sledovaným a aplaudovaným mužem de Vargas, který vychytal Iliće. (14:9)
    27
    Přesto se nakonec Karačić osmělil k zakončení z devíti metrů, ačkoli byl atakován hned trojitou přesilou. (14:9)
     
    26
    Tak teď stálo štěstí u obou týmů. Nejprve poslala míč do konstrukce Barcelona a o několik vteřin později také Vardar. (14:8)
     
    25
    A vše vyústilo v druhý oddechový čas v krátkém sledu pro hráče v červeno-černých dresech. (14:8)
    25
    Ilić využívá další rychlý kontr Barcelony, přechody do rychlého protiútoku má Barcelona opravdu vražedné. (14:8)
    25
    Tomás využil rychlé rozehrávky de Vargase a dohrávky do pravého křídla, odkud zamířil přesně pod horní tyč. (13:8)
     
    23
    Trenér Vardaru Skopje si vyžádal oddechový čas. (12:8)
    22
    Tomás využil přesilovou hru na levém křídle k proskoku do brankoviště. Zakončení na vzdálenější tyč nedokázal zbrzdit ani brankář Vardaru. (12:8)
     
    21
    Žlutá karta pro tým HC Vardar Skopje (Igor Karačić). (11:8)
     
    21
    Poprvé se vylučuje také na straně Barcelony. Entrerríos poslal k zemi nevybíravě rukama soupeře a rozhodčí jeho zákrok ocenili dvěma trestnými minutami. (11:8)
    20
    Proti výskoku Mema nepomohl ani výskok dvou nejdůležitějších vytáhlých obránců. Míč propasíroval Mem mezi nohama Milosavljeva do brány. (11:8)
    20
    K exekuci sedmimetrového hodu se postavil Čupić, který si rozhýbal brankáře a následně poslal míč k levé tyči. (10:8)
    19
    Krásná dohrávka Barcelony o zem až na Syprzaka, který převzal míč v brankovišti soupeře. Milosavljev s touhle situací nemohl nic dělat. (10:7)
    18
    Kristopans se hodně rázně dostal do brankoviště z levé spojky a zamířil milimetrově k levé tyči. (9:7)
    18
    Po ztrátě míče ze strany Vardaru přišel vražedný rychlý kontr Gomeze Abella, který nedal po proskoku do brankoviště brankáři šanci na zásah. (9:6)
    17
    Entrerríos zmátl vynikajícím způsobem jak brankáře soupeře, tak obranu, která zareagovala na jeho náznak tělem, zatímco střelecká levá ruka zamířila do levého horního rohu brány. (8:6)
    16
    Vardar vedení svého dnešního soka pomaličku a nenápadně ztenčují. Karačić proměnil šanci a rázem je to už pouze o jednu branku. (7:6)
    13
    Důvod pro radost mají fanoušci Vardaru Skopje po akci Kristopanse, pro kterého udělal tvrdou práci pivot, který mu otevřel prostor uprostřed obrany. (7:5)
    12
    A Barcelona přidává v rychlém sledu další branku. Vardar je rázem o tři branky pozadu! (7:4)
    12
    Gomez Abello využil nabídnuté šance ze sedmimetrového hodu a náskok Barcelony se pomalu při přesilové hře navyšuje. (5:4)
     
    11
    Vyloučení v týmu HC Vardar Skopje (Stas Skube). (5:4)
    10
    Abello se může těšit ze svého dnešního druhého gólu. De Vargas nejprve vychytal hráče soupeře, aby následně zmiňovaný Abello poslal míč do opuštěné svatyně Vardaru přes celou délku haly. (5:4)
     
    10
    Kalaraš si za svůj faul za hranicí pravidel vysloužil od rozhodčích první vyloučení v dnešním utkání. (4:4)
     
    9
    Žlutá karta pro tým FC Barça Lassa (Dika Mem). (4:4)
     
    8
    Žlutá karta pro tým FC Barça Lassa (Aleix Gomez Abello). (4:4)
    8
    Moraes se na pravém křídle dokázal obtočit kolem svého strážce a ačkoli byl lehce přistrčen, dokázal skórovat kolem nohy de Vargase. (4:4)
    6
    Duarte sice svou první střeleckou šanci neproměnil, dostal se ovšem k odraženému míči a na podruhé už skórovat dokázal. (4:3)
    6
    Kristopans ale z rychlého brejku přichází s velmi rychlou odpovědí a skóre je znovu nerozhodné. (3:3)
    5
    Pálmarsson se s míčem příliš nemazlil, po krásné indidivuální akci dostává svůj celek do těsného vedení. (3:2)
    5
    Skube využil zataženou obranu Barcelony ke střele ze střední vzdálenosti. Míč před brankářem skočil o zem do brány. (2:2)
    3
    Šiškarjov se stává prvním střelcem Vardaru v letošním ročníku semifinále Ligy mistrů. (2:1)
     
    3
    Žlutá karta pro tým FC Barça Lassa (Ludovic Fabregas). (2:1)
    3
    Obrana Barcelony fungovala skvěle, po špatné nahrávce hráčů Vardaru vybojoval skokem míč Duarte, který adresoval svým spoluhráčům, kteří neměli sebemenší problém s dopravením míče do prázdné brány v podání Gomeze Abella. (2:0)
    2
    To už však neplatí. Při signalizované pasivitě si přebral míč před brankovištěm Mem a z devíti metrů zamířil "do černého". (1:0)

    Josef Cestr

    Barca
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    36 B K. Moller 0/0 0 0
    1 B G. Perez de Vargas 0/0 0 0
    11 LS L. Anderson 0/0 0 0
    13 LK A. Ariño 1/0 0 0
    23 PS J. Dolenec 0/0 0 0
    22 LS T. dos Santos 2/0 0 0  
    28 LS G. Duarte 2/0 0 1
    9 SS R. Entrerríos Rodríguez 2/0 0 1
    72 P L. Fabregas 1/0 0   0
    20 PK A. Gómez Abelló 9/2 1   0
    29 LK N. Ilić 1/0 0 0
    24 PS D. Mem 3/0 0   1
    34 LS A. Pálmarsson 1/0 0 1
    10 P C. Sorhaindo 0/0 0 0
    21 P K. Syprzak 1/0 0 0
    8 PK V. Tomás 2/0 0 0
    Nespecifikovaný hráč 1/0 0 0 0 0
    Realizační tým 1 0 0
    Celkem 26/2 1 4 4 1
    HC Vardar Skopje
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    22 B K. Ghedbane 0/0 0 0
    96 B D. Milosavljev 0/0 0 0
    27 PK I. Čupić 3/2 0 0
    31 LK T. Dibirov 2/0 0 0
    15 LS C. Dissinger 2/0 0 0
    32 LS S. Gorbok 0/0 0 0
    21 P G. Kalaraš 0/0 0 2
    18 SS I. Karačić 5/0 0   0
    50 PS D. Kiseljov 0/0 0 0
    10 PS D. Kristopans 10/0 0 0
    13 P R. Moraes Ferreira 4/0 0 0
    9 PK M. Popovski 0/0 0 0
    20 SS S. Skube 1/0 0 1
    5 P S. Stoilov 1/0 0 0
    33 PK D. Šiškarjov 1/0 0 0
    37 SS J. Vojvodić 0/0 0 0
    Realizační tým 1 0 0
    Celkem 29/2 0 2 3 0
    Rozhodčí: Sondors, Licis (oba LAT)
    bahis siteleri