Řecko – San Marino 5:0 (kon.)
konec
Řecko
5:0 (3:0)
San Marino
Pondělí 10.06.2019, 18:00 • Georgios Kamaras Stadium (Atény) • Kvalifikace ME U21 • Skupina 4
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Kvalifikace ME hráčů do jednadvaceti let má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Řeckem a San Marinem.
     
    Pochopitelně velkým favoritem tohoto zápasu budou hráči Řecka, kteří by si v tomto utkání měli připsat další vítězství. Řekové před pár dny sehráli přátelské utkání proti reprezentaci Gruzie, přičemž se jim nakonec podařilo zvítězit, a sice poměrem 3:0. O osudu utkání bylo téměř rozhodnuto už po půl hodině hry, to se Řecko dostalo do dvoubrankového vedení. San Marino pochopitelně na nějaký bodový zisk už nějakou tu dobu čeká, v posledním utkání na vlastním stadionu přivítalo Litvu, která si nakonec odvezla kýžené vítězství poměrem 3:0. Vzájemné zápasy těchto dvou celků hrají do karet Řecku, který vyhrál hned třikrát ze čtyř možných zápasů. Jeden zápas nabídl bezbrankovou remízu, avšak San Marino ani jednou nedokázalo skórovat. Také dnes se dá očekávat celkem dost branek, prot San Marino by byl úspěch i vstřelený gól do sítě soupeře.
     
    Úvodní sestavy:

    Řecko: Stergiakis – Ouers, Dimitrou, Nikolaou, Katranis – Milogevits, Tsingaras – Vrousai, Pavlidis, Limnios (C) – Kampetsis
    Náhradníci: Siampanis – Douvikas, Giannoutsos, Liagas, Lyratzis, Meliopolous, Oikonomidis, Varkas, Zografakis

    San Marino: De Angelis – Cecchetti, Moretti, Valentini, Conti – Dolcini – Liverani, Michelotti (C), Ceccaroli, Raschi – Tomassini
    Náhradníci: Marconi – Babboni, De Angelis, De Biagi, Muccioli, Pancotti, Quaranta

    Rozhodčí: Muntean – Bodean, Vicol (všichni Makedonie).

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    3
    Dalekonosný pas se snášel na pravou stranu, kde se nacházel Vrousai, kterému se ale nepodařilo proniknout do pokutového území.
     
    4
    Na pořadu dne byl úvodní rohový kop tohoto zápasu, o který se postaral právě Vrousai. Jeho vzdušná nabídka přinesla pouze útočný faul.
     
    5
    Poprvé se tak k míči dostal hostující brankář De Angelis, který tak mohl odkopávat od své branky, avšak Tomassini se ve vzduchu neprosadil.
     
    6
    Domácí to zkoušeli roztažením hry na levou stranu, kde se o centrovanou nabídku postaral Limnios, který našel pouze protihráče – roh.
     
    7
    I tentokráte se k rozehrávce postavil křídelník Limnios, jehož centr ani tentokráte nepřinesl střelecký pokus. Domácí jsou stále u balónu.
     
    8
    Katranis si nevěřil na průnik podél autové čáry, místo toho přihrával zpět ke středu hrací plochy, kde Řecko rozjíždí další přízemní kombinaci.
     
    9
    San Marino se málem poprvé dostalo na útočnou polovinu, avšak nepřesnou přihrávkou se prezentoval Dolcini, jenž našel pouze soupeře.
     
    10
    Před malým momentem si nedovoleným zákrokem pomohl Ceccaroli, naopak na zemi skončil Milogevits. Standardka pro domácí celek.
     
    11
    Rozehrávku si nakonec vzal na starost Vrousai, jehož rozehrávka nebyla zrovna povedená. Na opačné straně skončil na zemi forvard Tomassini.
     
    12
    San Marino si dokonce vybojovalo rohový kop z pravé strany. Tomassini stáčel míč do malého vápna, kde se podařilo zasáhnout Katranisovi.
     
    13
    Hosté se ještě na malý moment zdrželi na útočné polovině, kde došlo k dalšímu nedovolenému zákroku. Následovat bude další standardka.
     
    14
    Řecko se po kratší době dostalo k pokutovému území soupeře, kde Moretti prodlužoval na pravou stranu, kde obránce Katranis neuspěl s centrem.
     
    15
    De Angelis si tak přichystal další rozehrávku od své branky, kterou po zemi poslal do strany na Cecchettiho, jehož nákop přinesl ztrátu míče.
     
    16
    Příliš pozdě byl u míče hostující Michelotti, který místo míče poslal na zem protihráče. Řecko se rozhodlo rozehrát po zemi na volného Pavlidise.
     
    21
    Před malým momentem jsme sledovali další rohový kop v podání Řecka, avšak rozehrávající Milogevits opět našel pouze hlavu protihráče.
     
    22
    Roztažení hry směřovalo na levou stranu na Limniose, který okamžitě vracel pod sebe. San Marino velice dobře napadá rozehrávku soupeře.
     
    23
    Do volného prostoru si dokázal seběhnout Pavlidis, který poté ještě přihrával za pokutové území, kde měl Kampetsis málo času na střelu.
     
    24
    Další velice dlouhá kombinace v podání domácích přinesla průnikovou přihrávku na Kampetsise, který místo střely ještě roztáhl hru vpravo.
     
    25
    Výsledkem byl zisk čtvrtého rohového kopu. Tentokráte jsme sledovali rozehrávku nakrátko, načež se do šestnáctky snesl nepovedený centr.
     
    26
    Do hlavičkového souboje se dostal obránce Dimitrou, který se podral až k hlavičkovému pokusu, avšak ten směřoval vedle branky De Angelise.
     
    26
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Až nyní jsme se konečně dočkali první branky! Řecko tak dlouho operovalo kolem pokutového území, až se do pohotového zakončení dokázal natlačit ARGYRIS KAMPETSIS, který v tomto případě propálil brankáře.
     
    27
    V tuto chvíli to budou mít hráči San Marina hodně složité, budou muset dotahovat jednobrankové manko, na což mají hodně času.
     
    28
    Dolicini se ihned po rozehrávce dostal na druhou stranu, kde ale neměl potřebnou podporu spoluhráčů, díky čemuž tak přišel o balón.
     
    29
    Na útočnou polovinu se chtěl vydat dnes hodně aktivní Milogevits, který byl poslán na zem. Jednoznačný faul, standardní situace pro Řecko.
     
    30
    Řecko právě vstřelilo branku!
    V krátkém časovém sledu tady máme druhou branku domácích! Tentokráte se o přesnou přihrávku postaral Limnios, který dokázal velice přesně najít VANGELISE PAVLIDISE, jenž bezpečným pokusem propálil brankáře.
     
    31
    Nakonec se jednalo o přízemní rozehrávku, která nakonec putovala až k hranici pokutového území, kde pro změnu zasahoval obránce Moretti.
     
    32
    San Marino si vybojovalo standardní situaci u vlastního pokutového území, o rozehrávku se postaral Moretti, jenž roztáhl hru na pravou stranu.
     
    33
    O provedení autového vhazování se postaral domácí Oues, který si pro spolupráci vybral Vrousaie, jehož přihrávku ale zablokoval Conti.
     
    34
    Aby toho nebylo málo, tak si Řecko vyzkoušelo rozehrávku dalšího rohového kopu, v tomto utkání už pátého. Nabídka ale nepřinesla nic kloudného.
     
    37
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Aby toho nebylo málo, tak se domácí dostávají do tříbrankového vedení! Tlak domácího celku byl hodně drtivý, čehož dokázal využít dobře postavený VANGELIS PAVLIDIS, který i v tomto případě našel recept na brankáře.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    41
    Raschi se daleko s míčem nedostal, naopak to byl právě on, kdo se ho dotkl jako poslední. Oues tak mohl obstarat autové vhazování.
     
    42
    U pokutového území soupeř si nedovoleným zákrokem pomohl napadající Vrousai, k rozehrávce volného kopu se tak staví obránce Valentini.
     
    43
    Řekové se celkem snadným způsobem dostali až na druhou stranu, kde si opět pomohli nedovoleně. Tentokráte od své branky rozehrává De Angelis.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám přinesl celkem očekávanou podívanou. Řecko totiž mělo od samotného úvodu velkou územní převahu, která nakonec přinesla hned tři přesné zásahy. Domácí hráči se povětšinu času nacházejí na polovině soupeře, naopak San Marino toho směrem dopředu moc nepředvedlo. Hostující celek by potěšil alespoň jeden vstřelený gól.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, jenž budou dotahovat tříbrankové manko.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali nebezpečnou akci v podání hráčů Řecka, avšak pokus o centr nakonec odvracel Valentini.
     
    49
    Výsledkem byl zisk rohového kopu, který si i tentokráte vzal na starost Milogevits. Jeho centr dopadl pouze do náruče brankáře De Angelise.
     
    50
    Jenomže San Marino se daleko s míčem nedostalo, naopak se ke střele dostal útočník Kampetsis, jehož ránu srazil do zámezí pozorný Conti.
     
    51
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a máme tady další branku v podání domácích! Rychlý přechod k pokutovému území nakonec putoval přesně na kopačku MARIOUSE VROUSAIE, jehož rána pravou nohou byla velice přesná.
     
    52
    Tentokráte se k rozehrávce postavil Vrousai, avšak ani on nenašel kýženého adresáta. I v tomto případě zasahovala obrana soupeře.
     
    53
    San Marino si koleduje o hodně vysoký debakl, doposud inkasoval hned čtyřikrát. Navíc stále do konce zápasu zbývá hodně času.
     
    54
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Mattia Ceccaroli, přichází Andrea Muccioli.
     
    55
    Řekové se čistým způsobem dostali zpět k míči, který následně vyvezli na druhou stranu. Pavlidis to zkouší vzít sám na sebe po pravém křídle.
     
    56
    Navíc svému celku zajistil další rohový kop, v tomto utkání už osmý. Vrousai to zkoušel centrem na přední tyč, kde ale zasahoval protihráč.
     
    57
    Na zeleném pažitu se ocitl hostující brankář De Angelis, kterého atakoval forvard Kampetsis. Tento střet pochopitelně uviděl také hlavní sudí.
     
    58
    Navíc se o rozehrávku volného kopu postaral sám brankář, který to zkoušel dalekonosným pasem, jenž zamířil až do moci brankáře Stergiakise.
     
    59
    Do nadějné pozice na střelu se dostal domácí Milogevits, jehož rána ale postrádala větší přesnost. De Angelis nemusel tentokráte zasahovat.
     
    60
    Sled rohových kopů i nadále pokračuje. Řecko v tomto případě zkoušel přízemní rozehrávku, která nabídla sražený centr v podání Ouese.
     
    61
    De Angelis to opět zkoušel na jistotu rozehrávkou po zemi do strany, avšak Dolcini byl příliš pozdě u míče, čímž poslal na hrací plochu Kampetsise.
     
    62
    O přihrávku si řekl obránce Conti, který po krátké spolupráci s Dolcinim raději přihrával zpět do bezpečí, načež De Angelis z jedničky vykopl.
     
    63
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, Řecko pohodlně kráčí za vítězstvím. San Marino stále čeká na první střelecký projektil.
     
    64
    Momentálně sledujeme trochu klidnější pasáž tohoto zápasu. San Marino navíc vybojovalo standardní situaci z vlastní poloviny.
     
    65
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Abdul Oues, přichází Eleutherios Lyratzis.
     
    66
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Dimitrios Limnios, přichází Ioannis Varkas.
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Dimitrios Nikolaou, přichází Giorgos Giannoutsos.
     
    67
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Riccardo Michelotti, přichází Samuel Pancotti.
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Lorenzo Liverani, přichází Marco De Angelis.
     
    68
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Následuje další branka v podání domácích! Po celkem nudné pasáži se domácí hráči dostali k pokutovému území soupeře, kde si vzal míč na kopačku ARGYRIS KAMPETSIS, který opět propálil hostujícího brankáře.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Fabio Tomassini (San Marino).
     
    70
    San Marino se po rozehrávce dostalo na polovinu soupeře, kde moc dlouho nevydrželo. Domácí to zkouší rychlým protiútokem.
     
    73
    Střídající Giannoutsos se prezentoval nedovoleným zákrokem na útočné polovině, o volný kop se postaral Liverani, který rozehrával po zemi.
     
    74
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Argyris Kampetsis, přichází Anastasios Douvikas.
     
    75
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Marious Vrousai, přichází Nikos Zografakis.
     
    76
    Tsingaras se sympatickým způsobem natlačil k pokutovému území, odkud se rozhodl vypálit. Jeho zakončení směřovalo daleko vedle branky.
     
    77
    Řekové se celkem snadným způsobem dostali na druhou polovinu, kde Douvikas přihrával zpět na kopačku Lyratzise, který raději uklidnil hru.
     
    78
    Nakonec jsme sledovali centr z pravé strany, který se stal snadnou kořistí brankáře De Angelise. Ten rozehrál dalekonosným odkopem.
     
    79
    Tomassini se postaral o exekuci volného kopu, který poslal přesně na hlavu Cecchettiho, jehož následné zakončení nebylo zrovna přesné.
     
    80
    Další útočnou akci soupeře tentokráte dokázal odrazit jeden z domácích, který poté odkopával na druhou stranu, kde se nacházel Dolcini.
     
    81
    Brankář De Angelis si přichystal další odkop od své branky, který poslal zhruba ke středovému kruhu, kde se ve vzduchu prosadil Liverani.
     
    82
    Moretti si vzal na starost rozehrávku z volného kopu, kterým nenašel žádného ze spoluhráčů. Řekové se nyní celkem dost zatáhli do obrany.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Řecko stále vede o pět branek, avšak hosté se v posledních minutách trochu zlepšili.
     
    85
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Fabio Tomassini, přichází Filippo Quaranta.
     
    86
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Mattia Valentini, přichází Daniele Babboni.
     
    87
    Domácí se opět prodrali až k pokutovému území soupeře, kde se nakonec do zakončení nedostali. De Angelis si tak další zákrok nepřipíše.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Řecko kráčí za vítězstvím, dost možná se ještě bude nastavovat.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90+1
    Řecko se snaží dohrát utkání v klidu, proto zahájilo kombinaci na vlastní polovině, načež úspěšně přešlo k šestnáctce soupeře.
     
    90+2
    Už to vypadalo, že brankář De Angelis bude muset čelit dalšímu zakončení, avšak Pavlidis si tento záměr nakonec rozmyslel.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Řecka, které svého soupeře dokázalo porazit poměrem 5:0. I druhý poločas byl jasně v režii domácího celku, který přidal další dva přesné zásahy. Postupem času se konečně začalo projevovat také San Marino, avšak k žádné kontaktní brance se nakonec nedostali. Řecko tak splnilo roli jasného favorita, navíc si z tohoto utkání odnáší také čisté konto.
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 7:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:9. (19:49:49)

    David Suchý

    Branky: 26. Kampetsis, 30. Pavlidis, 37. Pavlidis, 51. Vrousai, 68. Kampetsis

    Karty:   69. Tomassini (SMA)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 7:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:9.
    Řecko: Stergiakis – Oues (65. Lyratzis), Dimitrou, Nikolaou (66. Giannoutsos), Katranis – Milogevits, Tsingaras – Vrousai (75. Zografakis), Pavlidis, Limnios (C) (66. Varkas) – Kampetsis (74. Douvikas)
    Náhradníci: Siampanis – Douvikas, Giannoutsos, Liagas, Lyratzis, Meliopolous, Oikonomidis, Varkas, Zografakis

    San Marino: De Angelis – Cecchetti, Moretti, Valentini (86. Babboni), Conti – Dolcini – Liverani (67. De Angelis), Michelotti (C) (67. Pancotti), Ceccaroli (54. Muccioli), Raschi – Tomassini (85. Quaranta)
    Náhradníci: Marconi – Babboni, De Angelis, De Biagi, Muccioli, Pancotti, Quaranta

    Rozhodčí: Muntean – Bodean, Vicol (všichni Makedonie)
    bahis siteleri