Benešov – Převýšov 2:3 (kon.) | Olympia Radotín – Vyšehrad 1:1 (5:3 po pen.) | Králův Dvůr – Jirny 0:0 (zruš.)
Velvary – Dobrovice 1:3 (kon.)
konec
FK Benešov
2:3 (2:1)
SK Převýšov
Sobota 15.06.2019, 10:15Česká fotbalová liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Převýšova, který svého soupeře porazil poměrem 3:2. Domácí si do druhého poločasu odnesli vedení 2:1, avšak poté byl aktivnějším celkem Převýšov, který se nakonec dočkal vyrovnávací branky. I nadále jsme sledovali vyrovnanou podívanou, přičemž zhruba deset minut před koncem utkání udeřil hostující Hynek, který tak svému celku zajistil plný počet bodů. (12:08:23)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V závěru utkání si Benešov vypracoval šanci, avšak k překonání Dundy nedošlo.
     
    90+1
    Hosté se drží s míčem na polovině soupeře, což jim maximálně vyhovuje.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    88
    Domácí si vyzkoušeli rozehrávku rohového kopu z levé strany. Míč nakonec proletěl až k zadní tyči, kde Hampl provětral Dundu.
     
    87
    Benešov to bude mít nyní hodně složité, prohrává totiž o jednu branku, což v tomto utkání ještě nezažil. Navíc má na vyrovnání málo času.
     
    85
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Jakub Vosáhlo, přichází Ondřej Rataj.
     
    85
    Navíc si u svého pokutového území vybojoval nedovolený zákrok hostující Špidlen, Převýšov rozehrál dalekonosným pasem na Kopáče.
    84. HYNEK - 2:3
     
    84
    Převýšov právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Nákop totiž směřoval na Bastina, která v souboji s Pedrem uplatnil důraz. Následně se dostal před brankáře, načež ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na TOMÁŠE HYNKA, který zamířil do odkryté branky.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, stav je stále nerozhodný. Dost možná se dočkáme penaltového rozstřelu.
     
    79
    Benešov se mohl dostat zpět do vedení! Dundovi totiž propadl míč vedle sebe, kde se nacházel jeden z domácích, jenž ale přestřelil prázdnou branku.
     
    78
    Benešov se rovněž postaral o autové vhazování, po kterém se soupeř dostal na útočnou polovinu, jenomže Kopáč nepřesně přihrával.
     
    77
    Najednou se nám tu zrodil rychlý protiútok. Švantner předkládal na naběhnuvšího Engelmanna, kterého na poslední chvíli zastavil Vyšehrad.
     
    76
    Po zhruba minutové přestávce se opět pokračuje ve hře. Špidlen se ujal autového vhazování, který poslal přesně na kopačku Hynka.
    75. BASTIN - 2:2
     
    75
    Převýšov právě vstřelil branku!
    Máme opět vyrovnáno! K rozehrávce pokutového kopu se postavil TOMÁŠ BASTIN, který zamířil k pravé tyči, zatímco se domácí brankář vydal k opačné konstrukci.
     
    75
    Je tu pokutový kop pro Převýšov!
     
    74
    Do utkání zbývá něco málo kolem dvaceti minut. Hlavní sudí opět nařídil krátkou přestávku, i nadále totiž panuje horké počasí.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Jakub Špidlen (SK Převýšov).
     
    72
    Kopáč zavezl míč na útočnou polovinu, kde ho nakonec předkládal lépe postavenému Špidlenovi, jehož pas přinesl pouze útočný faul.
     
    70
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází David Živný, přichází Tomáš Hynek.
     
    70
    Dalekonosný pas směřoval na Korbu, který to vzal sám na sebe. Na hustý blok protihráčů u pokutového území si zkrátka nepřišel.
     
    67
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Zdeněk Vrňák, přichází Ondřej Urban.
     
    64
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Benešov i nadále vede o jedinou branku, avšak ve druhém dějství je aktivnější hostující celek.
     
    62
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Petr Srb, přichází Michael Azilinon.
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Filip Zoubek, přichází Antonio Lauricella.
     
    62
    Tentokráte domácí kapitán Vrňák vhazoval na vedle stojícího Engelmanna, který odkopával do bezpečí. Převýšov se následně dostal k centru.
     
    60
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Sebastian Chocholatý, přichází Pavel Novák.
     
    60
    Hampl si možná počínal nedovoleně, avšak sudí nechal pokračovat. Výsledkem byla přihrávka pod sebe, která přinesla ránu do břevna.
     
    59
    Nyní sledujeme pasáž plnou nepřesností, která přinesla autové vhazování pro domácí. Benešov se celkem snadně dostal na druhou stranu.
     
    58
    Převýšov se opět usadil na polovině soupeře, jenomže nekompromisní odkop Vyšehrada skončila pouze za brankovou čárou – odkop.
     
    57
    Korba se už chystal ke střele, avšak včas se k němu přiřítil Vosáhlo, který mu projektil zablokoval. Míč se navíc odrazil do moci brankáře domácích.
     
    56
    Tetour tak mohl odkopávat od své branky, jenomže hlavičkový souboj vyzněl pro hostující celek, který se posléze málem prodral do zakončení.
     
    55
    Na opačné straně to hodně nebezpečnou nabídkou zkoušel Labík, který na malém vápně našel Bastina, jenž ale mířil vedle branky.
     
    54
    Benešov si zajistil rohový kop z levé strany. Vzdušná nabídka směřovala k zadní tyči, kde číhal pouze Špidlen, jenž prodlužoval za sebe.
     
    53
    Na poslední chvíli se vracel hostující Špidlen, který hlavičkou prodlužoval za sebe. O autové vhazování se zanedlouho postará Vrňák.
     
    52
    Tetour nyní raději dalekonosně posílal míč na druhou stranu, kde se Hampl nedokázal prosadit. I přesto se domácí hráči drží u balónu.
     
    51
    Filip si nechtěl komplikovat život, místo toho spolupracoval s brankářem Tetourem, díky čemuž vyvezl balón na druhou stranu hřiště.
     
    50
    Hosté si tak v úvodu druhého poločasu vybojovali rohový kop. Ten si vzal na starost Kopáč, jehož nabídku odvracel hned první protihráč.
     
    49
    Převýšov si celkem dlouho pohrával s míčem na vlastní polovině, poté se k pokutovému území dostal Labík, jehož nabídku odklízel protihráč.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se na zemi ocitl hostující Korba, avšak o nedovolený zákrok se údajně nejednalo. Pokračuje se tedy ve hře.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal na starost Převýšov, který bude pro změnu hrát zprava doleva
     
    46
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Tomáš Sedláček, přichází Jakub Jarkovský.
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Dominik Koubek, přichází Tomáš Bastin.
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Radek Doležal, přichází Radek Korba.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám přinesl hned tři přesné zásahy. Hned v samotném úvodu se do vedení dostal Benešov, avšak poté jsme sledovali hodně vyrovnanou podívanou, která přeci jenom nabídla vyrovnávací branku. Benešov si vedení vzal zpět, postaral se o to Švantner, jenž využil zaváhání obrany soupeře. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    43
    O provedení autového vhazování se postaral domácí Vosáhlo, který si pro spolupráci vybral Hampla, jenž raději přihrával až na Pedra.
     
    42
    Benešov to zkoušel nákopem na Švantnera, avšak ve vzduchu se podařilo uspět Vyšehradovi, jenž odvracel balón do bezpečnějšího prostoru.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Dominik Koubek (SK Převýšov).
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    38
    Další velká šance domácích! Sám před brankáře se dostal Hampl, který si navedl míč na levou nohu a poté zamířil kousek vedle.
     
    37
    Převýšov tak bude muset opět zabrat, opět totiž prohrává o jednu branku. I tak do konce zápasu zbývá více než celý druhý poločas.
    36. ŠVANTNER - 2:1
     
    36
    Benešov právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení zpět! Převýšov nyní naprosto propadl na vlastní polovině, naopak jsme sledovali rychlý protiútok soupeře. Engelmann zkušeně vybídl ke skórování PATRIKA ŠVANTNERA, který snadným lobem přehodil brankáře.
     
    36
    Tetour nyní vyhazoval na pravou stranu, kde byl sudí donucen ponechat výhodu. Poté Srb centroval pouze do moci brankáře Dundy.
     
    35
    Míč se ocitl za postranní čárou, což logicky znamenalo autové vhazování. Mezitím si hlavní sudí svolal dva protihráče, kteří si podali ruku.
     
    34
    Převýšov tak přečkal hodně těžké momenty, avšak skóre se nezměnilo. Mezitím Vyšehrad přesně přihrál na Koubka, který vyvezl balón.
     
    33
    Aby toho nebylo málo, tak hosté opět fauloval, tentokráte z mnohem nebezpečnější vzdálenosti. Přímý střelecký pokus musel vyrážet Dunda, který si poradil také s dorážkou. Poslední zakončení měl na svědomí Hampl, jenž mířil vedle.
     
    32
    U postranní čáry si nedovoleným zákrokem pomohl hostující Špidlen, což uviděl také hlavní sudí. Benešov rozehrál volný kop nakrátko.
     
    31
    Převýšov opět kombinoval u vlastní šestnáctky, načež Dunda odkopával kousek za polovinu hrací plochy, kde zasahoval obránce Pedro.
     
    30
    Dunda nakonec zkoušel odkopnout na levou stranu, kde se dobrým pohybem prezentoval Filip, jenž se navíc prodral až k centru do vápna.
     
    29
    S míčem si zahrál také hostující brankář Dunda, který rozehrál na vedle stojícího Vyšehrada, jenž mu po krátké prodlevě vracel na kopačku.
     
    28
    V opačné šestnáctce se utvořil menší zmatek, který přinesl hned dva střelecké pokusy. Druhý z nich nakonec putoval vedle svatyně.
     
    27
    Už to vypadalo, že se Živný dostane do šance, avšak nakonec mu míč uskočil od kopačky. Toho okamžitě využil domácí brankář Tetour.
    26. LABÍK - 1:1
     
    26
    Převýšov právě vstřelil branku!
    Najednou máme vyrovnáno! Převýšov se dostal k pokutovému území, kde si na vynikající přihrávku dokázal seběhnout TOMÁŠ LABÍK, jenž celkem v poklidu překonal brankáře Tetoura.
     
    25
    Domácí brankář Tetour mohl odkopávat od své svatyně. Jeho nabídka směřovala na pravou stranu, kde se v hlavičkovém souboji prosadil Sedláček.
     
    24
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám nabídla jedinou branku. V tuto chvíli sledujeme pasáž plnou nepřesností.
     
    23
    Po celé republice panuje opravdu velké horko. I z tohoto důvodu, nařídil hlavní sudí krátkou přestávku na doplnění tělních tekutin.
     
    19
    Nedovoleným zákrokem si pomohl zkušený Engelmann. Koubek tak přenechal standardku Chocholatému, jenž vysokým centrem našel pouze protihráče.
     
    18
    Benešov si nakonec vybojoval rohový kop z levé strany. Na přední tyč si seběhl Švantner, jehož zakončení směřovalo vysoko nad branku.
     
    17
    Sled nepřesností i nadále pokračuje. Koubek nyní raději uklidnil hru zpětnou přihrávkou, jenomže krátce poté podklouzl spoluhráč Labík.
     
    16
    Autové vhazování směřovalo na Živného, který si v souboji pomáhal nedovoleně. Pomezní sudí byl od této situace zhruba metr.
     
    15
    U postranní čáry si Vyšehrad tak dlouho pohrával s míčem, až trefil prvního napadajícího protihráče. Nakonec bude vhazovat jeho kolega Veselka.
     
    14
    Pedro celkem dlouho váhal, načež odkopával na druhou stranu, kde za sebe prodlužoval Hampl. Volný balón i přesto sebral Dunda.
     
    13
    Na pravou stranu si seběhl Doležal, který po krátkém driblinku centroval do pokutového území, kde se Živný nevypořádal s těžkou přihrávkou.
     
    12
    K míči se nakonec postavil Labík, jenž to zkoušel levou nohou, avšak ta přinesla střelecký pokus pouze do brankové konstrukce.
     
    11
    Ven z branky se vydal domácí brankář Tetour, který navíc zahrál rukou. Je z toho žlutá karta a také standardní situace pro hosty.
     
    11
    Pomezní sudí si všiml ofsajdového postavení v podání Živného, akce je tak u konce. O rozehrávku se postaral sám brankář Tetour.
     
    10
    Posléze jeden z domácích nebezpečně centroval do malého vápna, avšak hracího předmětu se nikdo nedotkl. Dunda rovněž nezasahoval.
     
    9
    Přihrávka do běhu směřovala na Hampla, který si potáhl míč na pravou nohu, načež ještě hledal Brokeše, jenž s další přihrávkou neuspěl.
     
    8
    Na opačné straně zkoušela Špidlen vybojovat míč, což se mu nakonec podařilo. I přesto se jeho celek stáhl na vlastní polovinu.
     
    7
    V tuto chvíli to budou mít hostující hráči hodně složité, budou muset dotahovat jednobrankové manko. Do konce zápasu zbývá hodně času.
     
    6
    K ní se postavil Chocholatý, který nebezpečně stáčel míč do malého vápna. Na hranici se do vzduchu dostal Filip, jenž odvrátil možné nebezpečí.
     
    5
    Švantner si to namířil podél autové čáry, kde si nepočínal zrovna zkušeně. Ztráta míče přinesla nedovolený zákrok, standardka pro Převýšov.
    4. ŠVANTNER - 1:0
     
    4
    Benešov právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Srb si v pokutovém území všiml naběhnuvšího Hampla, který ještě celou akci vyšperkoval patičkou na volného PATRIK ŠVANTNER, jehož rána pravou nohou směřovala mimo dosah Dundy.
     
    4
    Také domácí si vyzkoušeli provedení autového vhazování. Míč doletěl na kopačku Srba, který okamžitě vracel na vlastní polovinu hřiště.
     
    3
    Hned v úvodu zápasu jsme sledovali autové vhazování v podání Veselky, který krátce poté narazil na Zoubka. Aut se tak bude opakovat.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Benešov: Tetour – Vosáhlo, Filip, Pedro, Engelmann, Švantner, Hampl, Vrňák (C), Srb, Brokeš, Zoubek
    Náhradníci: Rotbauer – Rataj, Urban, Procházka, Turek, Azilinon, Lauricella

    SK Převýšov: Dunda – Špidlen, Koubek, Sedláček (C), Labík, Doležal, Vyšehrad, Veselka, Kopáč, Živný, Chocholatý
    Náhradníci: Novák, Jarkovský, Hynek, Korba, Bastin

    Rozhodčí: Pastyřík – Mudra, Šlajs.
     
    SK Převýšov

    Na opačné straně stojí Převýšov, který se nachází na již zmiňované sedmé pozici. Převýšov má na svém kontě šestačtyřicet bodů, přičemž se ještě stále může dostat před šesté Litoměřicko. Hostující tým tohoto zápasu v minulém kole ukončil pětizápasovou sérii bez vítězství, uspěl totiž na domácím stadionu, kde se mu podařilo zdolat Králův Dvůr výsledkem 4:2. Převýšov si na hřišti soupeřů počíná tak trochu kolísavě, dohromady totiž odehrál patnáct zápasů, ve kterých zvítězil pouze ve čtyřech případech. Forma z posledních venkovních zápasů ale není vůbec optimální.
     
    SK Benešov

    Fotbalisté Benešova se jedno kolo před koncem soutěže nacházejí na jedenácté pozici, přičemž si ještě v případě vítězství mohou polepšit. Manko na sedmý Převýšov činí pouze dva body, což by se dalo snadno překonat. Benešov v minulém kole přišel o sérii dvou vítězství v řadě, neuspěl totiž na hřišti Dobrovice, která vyhrála po pokutových kopech (2:1). Benešovu se na domácím stánku zrovna moc nedaří, konkrétněji je z toho třináctá pozice tabulky domácích celků. Benešov na vlastní půdě zvítězil pouze v devíti případech, dalších šest zápasů skončilo porážkou.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi SK Benešov a SK Převýšov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    David Suchý

    Branky: 4. Švantner, 36. Švantner – 26. Labík, 75. Bastin (pen.), 84. Hynek

    Karty:   11. Tetour (BNS) – 40. Koubek (PRV), 72. Špidlen (PRV)


    FK Benešov: Tetour – Vosáhlo (85. Rataj), Filip, Pedro, Engelmann, Švantner, Hampl, Vrňák (C) (67. Urban), Srb (62. Azilinon), Brokeš, Zoubek (62. Lauricella)
    Náhradníci: Rotbauer – Rataj, Urban, Procházka, Turek, Azilinon, Lauricella

    SK Převýšov: Dunda – Špidlen, Koubek (46. Korba), Sedláček (C) (46. Jarkovský), Labík, Doležal (46. Bastin), Vyšehrad, Veselka, Kopáč, Živný (70. Hynek), Chocholatý (60. Novák)
    Náhradníci: Novák, Jarkovský, Hynek, Korba, Bastin

    Rozhodčí: Pastyřík – Mudra, Šlajs
    thejrc.org