Velká Británie – Kajmanské ostrovy 2:4 (kon.) | Hongkong – Haiti 6:1 (kon.) | Řecko – USA 2:6 (kon.)
Arménie – Slovensko U23 0:8 (kon.) | Česko – Kanada 2:3 (po pr.) | Itálie – Švýcarsko 2:1 (po pr.)
Slovensko – Finsko 4:3 (kon.)
po prodl.
Česko
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
Kanada
Sobota 22.06.2019, 16:00 • Steel Aréna, Košice • Mistrovství světa mužů • O 3.–4. místo
     
    30:48
    Vyloučení v týmu Kanada (Shawn Hannon – 2 min., sekání).
     
    29:48
    Vyloučení v týmu Česko (Ladislav Havlík – 2 min., sekání).
     
    26:36
    Hodně přísné vyloučení na české straně. Pavel Kubeš si v souboji pomohl loktem a je dalším vyloučeným hráčem tohoto bronzového duelu.
     
    24:03
    Velice dobrá akce českého týmu, která nebyla zakončena střelou na branku. Byl tam ovšem faul a Shawn Hannon dostává dvě minuty za sekání.
     
    19:05
    Vyloučení v týmu Kanada (Patrick O'Keefe – 2 min., podražení).
     
    18:51
    Václav Šlehofer se poté dostal do úniku, který zakončoval s faulem do bekhendu. Branku se mu ale nepovedlo trefit, Jordan Crocker nicméně dostává dvě minuty za hákování.
     
    18:11
    Opět se bude vylučovat a i nyní to bude na straně českého týmu. Jan Pospíšil si pomohl faulem u hrazení a za krosček si jde sednout na dvě minuty.
     
    15:00
    Kanaďané po skončení první třetiny neudrželi nervy a Dylan Churchwell zezadu naprosto zbytečným krosčekem poslal k zemi Jana Bílého. Češi tak naskočí do druhé třetiny s přesilovkou v zádech.
     
    11:10
    Landen Burkley byl naprosto bez míčku dohrán zezadu, opravdu nepříjemný zákrok od Martina Špačka. Český útočník inkasuje dvouminutový trest za krosček.
     
    07:27
    Vyloučení v týmu Česko (Jiří Hrabár – 2 min., vysoká hůl).

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 14. Špaček (Kruček), 41. Kruček (Zvonek) – 8. Martel (Crocker), 44. Szolga (Martel), 48. Martel (Burkley, Laurencelle)


    Česko: Šimara (Stárek) – Filip, Šlehofer, Markytán, Havlík, Chyba, Pospíšil, Kudela, Hrabár – Král, Kubeš, Bílý – Česák, Wrobel, Danko – Pala, Zvonek, Kruček – Štěpánik, Špaček, Hnízdil – Fraňo.
    Kanada: Yarham (Butler) – O'Keefe, Andresen, Churchwell, Crocker, Szolga, Creador, Pallota– Laurencelle, Maiolino, Martel – Reid, Donaghey, Escott – Mallais, Maher, Hannon – Holben, Downes, Burkley – Navrot.

    Rozhodčí: Varca, Valachovič
    bahis siteleri