Velká Británie – Kajmanské ostrovy 2:4 (kon.) | Hongkong – Haiti 6:1 (kon.) | Řecko – USA 2:6 (kon.)
Arménie – Slovensko U23 0:8 (kon.) | Česko – Kanada 2:3 (po pr.) | Itálie – Švýcarsko 2:1 (po pr.)
Slovensko – Finsko 4:3 (kon.)
po prodl.
Česko
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
Kanada
Sobota 22.06.2019, 16:00 • Steel Aréna, Košice • Mistrovství světa mužů • O 3.–4. místo
    47:30 Danick MARTEL - 2:3
     
    47:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak tohle bolí. Český tým nezvládl druhé prodloužení v řadě a stejně jako hokejová reprezentace skončí na čtvrtém místě. DANICK MARTEL stál ve správný čas na správném místě. U levé tyčky poslal míček do sítě a bronz putuje do Kanady. Asistence: Landen Burkley a Remi Laurencelle.
    43:28 Brian SZOLGA - 2:2
     
    43:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    První akce na levé straně nevyšla, nyní již ano a máme srovnáno! BRIAN SZOLGA dostal nabito na levý kruh, odkud se pořádnou dělovkou prosadil a nejspíše poslal utkání do prodloužení! Asistence: Danick Martel.
    40:56 Martin KRUČEK - 2:1
     
    40:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrovsky důležitá branka, která má bronzový nádech! Dalimil Zvonek naprosto skvělou zadovkou našel na první tyčce MARTINA KRUČKA, jenž prostřelil zmateného Davida Yarhama mezi betony! Asistence: Dalimil Zvonek.
    13:20 Martin ŠPAČEK - 1:1
     
    13:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byl návrat z trestné lavice, MARTIN ŠPAČEK srovnává! Martin Kruček dohnal míček na levé straně a předal jej před branku na hokejku Špačka. Ten zblízka s nutnou dávkou štěstí přehodil beton ležícího Yarhama. Asistence: Martin Kruček.
    07:47 Danick MARTEL - 0:1
     
    07:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Skvělou formu na turnaji ukazuje DANICK MARTEL, který dává další branku na tomto turnaji! Jordan Crocker jej našel na pravé straně, odkud se kanadský útočník dělovkou do bližší šibenice prosazuje jako první v tomto utkání. Asistence: Jordan Crocker.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 14. Špaček (Kruček), 41. Kruček (Zvonek) – 8. Martel (Crocker), 44. Szolga (Martel), 48. Martel (Burkley, Laurencelle)


    Česko: Šimara (Stárek) – Filip, Šlehofer, Markytán, Havlík, Chyba, Pospíšil, Kudela, Hrabár – Král, Kubeš, Bílý – Česák, Wrobel, Danko – Pala, Zvonek, Kruček – Štěpánik, Špaček, Hnízdil – Fraňo.
    Kanada: Yarham (Butler) – O'Keefe, Andresen, Churchwell, Crocker, Szolga, Creador, Pallota– Laurencelle, Maiolino, Martel – Reid, Donaghey, Escott – Mallais, Maher, Hannon – Holben, Downes, Burkley – Navrot.

    Rozhodčí: Varca, Valachovič
    bahis siteleri