Mauritánie – Angola 0:0 (kon.) | Kamerun – Ghana 0:0 (kon.) | Benin – Guinea-Bissau 0:0 (kon.)
konec
Benin
0:0 (0:0)
Guinea-Bissau
Sobota 29.06.2019, 22:00 • Ismaïlia Stadium (Ismaïlia) • Africký pohár národů • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 1:0. Střely mimo: 11:8. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:15. (23:51:11)
     
    Je konec! Ani třetí utkání tohoto hracího dne nepřineslo žádnou branku, což se určitě nečekalo. Nicméně tento duel nenabídl zrovna pohlednou podívanou, téměř celou dobu jsme sledovali boj ve středu hrací plochy, přičemž se oba celky nedostávaly do ničeho slibnějšího. Směrem dopředu byl přeci jenom o něco nebezpečnější Benin, avšak ani on si nepřišel na brankáře soupeře. Tento hrací den tak zklamal nejednoho nezaujatého fanouška.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu Guinea-Bissau: ze hřiště odchází Piqueti, přichází Romário Baldé.
     
    90+2
    Benin se už celkem dlouhou dobu nachází na polovině soupeře, avšak ten neúprosně střeží vlastní pokutové území. Před malým momentem mířil vedle branky Adeoti, branky se tak zřejmě nedočkáme.
     
    90+1
    Střídání v týmu Benin: ze hřiště odchází Mickaël Poté, přichází David Djigla.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
    89. Jorginhovi se střela nepovedla.
     
    89
    Po delší době musel do akce brankář Farnolle, který ale nemusel řešit nic vážnějšího. Jorginho se dostal do palebné pozice, střela mu ale vůbec nesedla.
     
    88
    Sessegnon poslal velice složitou přihrávku na Adeotiho, který to pochopitelně neměl šanci zvládnout. Mendes tak opět odkopával na druhou stranu.
     
    87
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, diváci stále marně čekají na úvodní branku. Stále sledujeme boj v oblasti středového kruhu.
     
    86
    Střídání v týmu Guinea-Bissau: ze hřiště odchází Mama Baldé, přichází Jorginho.
     
    85
    Jako první se k volnému míči dostal Mama, který ho ale netrefil dle představ. Posléze do vzduchu vyšplhal Mounié, který mířil pouze doprostřed
     
    84
    Nyní se chvíli nehrálo, na zemi skončil jeden z hráčů Bissau, který si vyžádal ošetření. Alespoň prozatím se nebude počtvrté v utkání muset střídat.
     
    79
    Průniková přihrávka našla na levém křídle Piquetiho, který místo střely ještě přihrával na kolegu Baldého, jenž se nakonec k ničemu vážnějšímu nedostal.
     
    78
    Ten si dával s rozehrávkou celkem načas, nakonec na pravé straně zkoušel najít Manconiho, který se k míči sice nedostal, avšak jeho celek bude vhazovat.
     
    77
    Po delší době jsme se tak dočkali výstrahy, nicméně stále je to směrem dopředu hodně málo. Bude se pokračovat odkopem od branky Mendese.
     
    76
    Benin měl šanci jít do vedení, zahrával totiž nadějnou standardní situaci. V tomto momentu se k míči postavil kapitán Sessegnon, který našel hlavu Mouniého, jenž hlavičkoval nad branku.
     
    75
    Z obranné linie se podařilo včas vystoupit Nanúovi, který čistým způsobem odpravil míč za postranní čáru. Po autu se Mounié dostal k nepovedenému centru.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   38. Adéoti (BNN), 61. Soukou (BNN) – 10. Nanú (GBS)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 1:0. Střely mimo: 11:8. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:15.
    Benin: Farnolle – Barazé, Imorou, Verdon, Adénon – Adéoti – Poté (90+1. Djigla), Soukou (64. Dossou), Sessègnon (C), D'Almeida (65. Séïbou) – Mounié.
    Náhradníci: Allagbé, Kakpo – Adilehou, Fassinou, Kiki, Salomon, Dossou, Kossi, Séïbou, Anaane, Azankpo, Djigla.

    Guinea-Bissau: Jonas Mendes – Nanú, Candé, J. Soares, Djalo – Sori Mané, Pelé (70. Jaquité), Bura – Piqueti (90+2. R. Baldé), M. Baldé (86. Jorginho), F. Mendy.
    Náhradníci: Cá, R. Dabó – R. Baldé, T. Dabó, Nadjack, R. Silva, Cassama, Jaquité, T. Silva, Zezinho, Jorginho, Joseph Mendes.

    Rozhodčí: Ndabihawenimana – Mahmoud, Andrianantenaina
    thejrc.org