Liverpool – Lyon 3:1 (kon.) | Angers – Arsenal 1:1 (kon.) | Salzburg – Chelsea 3:5 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
3:5 (0:3)
Chelsea FC
Středa 31.07.2019, 20:00 • Red Bull Arena (Wals-Siezenheim) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Přípravný zápas mezi Salzburgem a Chelsea nabídl atraktivní přestřelku. Zatímco v prvním poločase se trefovali jen hosté, tak po změně stran se do ofenzivního festivalu zapojili i fotbalisté rakouského mistra. Těm zahrála velmi dobře kompletně nová jedenáctka, kterou kouč Marsch poslal na trávník po změně stran. Ani to však na větší dramatizaci duelu nestačilo, protože vždy, když Salzburg snížil na rozdíl dvou gólů, tak Chelsea záhy zase udeřila. Fanoušci Red Bullu i přes porážku svému týmu tleskají. Zápas je musel bavit a pro hráče to byla dobrá prověrka před pokračováním rakouské nejvyšší soutěže. To manažer Blues Frank Lampard asi bude spokojen s ofenzivou, ale k obraně bude mít svým svěřencům v kabině co říci. (22:01:39)
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+2. Takumi MINAMINO - 3:5
     
    90+2
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Máme tu ještě jeden gól, který vstřelili v samotném závěru zápasu domácí! Koita udržel míč proti přesile obránců Chelsea a snažil se ho předat Junuzovićovi. Před ním však balón z pohledu hostí nešťastně zahrál Christensen, který ho posunul k osamocenému TAKUMIMU MINAMINOVI. Japonský fotbalista napoprvé trefil vybíhajícího Kepu, míč se k němu však znovu odrazil a tentokrát ho už mohl Minamino poslat do opuštěné brány.
     
    90+1
    Tak ještě dvě minuty!
     
    90
    Běží už poslední minuta zajímavého zápasu. Uvidíme, kolik času rozhodčí nastaví.
    88. Michy BATSHUAYI - 2:5
     
    88
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Hosté si rychle berou zpět třígólový náskok! Pedro vyřešil hokejové přečíslení 2 na 1 přihrávkou na MICHYHO BATSHUAYIE. Ten napoprvé ztroskotal na brankáři Köhnovi, ale ještě se dostal k vyraženému míči, pohrál si s bránícím Mensahem a napodruhé brankáře Red Bullu překonal – 2:5.
    86. Takumi MINAMINO - 2:4
     
    86
    Salzburg právě vstřelil branku!
    TAKUMI MINAMINO zahrál penaltu na jistotu. Vystřelil doprostřed pod břevno, zatímco Kepa si vybral stranu a skočil – 2:4.
    84. Penaltová situace.
     
    84
    Penalta pro Salzburg! Davide Zapacosta zatáhl za záchrannou brzdu v souboji s Junuzovićem a domácí mají velkou šanci na vstřelení druhého gólu!
     
    83
    Zlatko Junuzović zahrával rohový kop. Jeho přízemní centr byl snadnou kořistí pro Barkleyho.
     
    82
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Cesar Azpilicueta, přichází Davide Zappacosta.
     
    81
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Mateo Kovačić, přichází Andreas Christensen.
     
    79
    Takumi Minamino fauloval Matea Kovačiće za žlutou kartu. Záložník Chelsea je ošetřován.
     
    77
    Příležitost domácích! Střely Koity i Minamina z prostoru pokutového území zablokovali obránci. Odražený míč pak z dálky napálil na bránu Youba Diarra a Kepa balón konečky prstů vyškrábl na roh!
     
    75
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Masaja Okugawa, přichází Takumi Minamino.

    Martin Augustin

    Branky: 50. Onguene, 86. Minamino (pen.), 90+2. Minamino – 20. Pulišić, 23. Barkley (pen.), 28. Pulišić, 57. Pedro, 88. Batshuayi

    Karty:   41. Zouma (CHE), 79. Minamino (CHE)


    FC Red Bull Salzburg: Stanković – Kristensen, Pongracić, Mwepu, Ulmer (C) – Ashimeru, Samassekou, Camara, Szoboszlai – Hwang, Häland.
    Náhradníci: Carlos, Köhn – Diarra, Okugawa, Junuzović, Mensah, Bernede, Koita, Onguéné, Minamino, van der Werff, Daka, Farkas.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C) (82. Zapacosta), Luiz (74. Mount), Zouma, Emerson (74. Tomori) – Jorginho (74. Kenedy), Kovačić (81. Christensen) – Pulišić (74. Alonso), Barkley, Pedro – Abraham (74. Batshuayi).
    Náhradníci: Caballero – Tomori, Zapacosta, Giroud, Kenedy, Batshuayi, Mount, Christensen, Alonso, Cumming.
    bahis siteleri