Liverpool – Lyon 3:1 (kon.) | Angers – Arsenal 1:1 (kon.) | Salzburg – Chelsea 3:5 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
3:5 (0:3)
Chelsea FC
Středa 31.07.2019, 20:00 • Red Bull Arena (Wals-Siezenheim) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    90+2. Takumi MINAMINO - 3:5
     
    90+2
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Máme tu ještě jeden gól, který vstřelili v samotném závěru zápasu domácí! Koita udržel míč proti přesile obránců Chelsea a snažil se ho předat Junuzovićovi. Před ním však balón z pohledu hostí nešťastně zahrál Christensen, který ho posunul k osamocenému TAKUMIMU MINAMINOVI. Japonský fotbalista napoprvé trefil vybíhajícího Kepu, míč se k němu však znovu odrazil a tentokrát ho už mohl Minamino poslat do opuštěné brány.
    88. Michy BATSHUAYI - 2:5
     
    88
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Hosté si rychle berou zpět třígólový náskok! Pedro vyřešil hokejové přečíslení 2 na 1 přihrávkou na MICHYHO BATSHUAYIE. Ten napoprvé ztroskotal na brankáři Köhnovi, ale ještě se dostal k vyraženému míči, pohrál si s bránícím Mensahem a napodruhé brankáře Red Bullu překonal – 2:5.
    86. Takumi MINAMINO - 2:4
     
    86
    Salzburg právě vstřelil branku!
    TAKUMI MINAMINO zahrál penaltu na jistotu. Vystřelil doprostřed pod břevno, zatímco Kepa si vybral stranu a skočil – 2:4.
    84. Penaltová situace.
     
    84
    Penalta pro Salzburg! Davide Zapacosta zatáhl za záchrannou brzdu v souboji s Junuzovićem a domácí mají velkou šanci na vstřelení druhého gólu!
     
    82
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Cesar Azpilicueta, přichází Davide Zappacosta.
     
    81
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Mateo Kovačić, přichází Andreas Christensen.
     
    79
    Takumi Minamino fauloval Matea Kovačiće za žlutou kartu. Záložník Chelsea je ošetřován.
     
    77
    Příležitost domácích! Střely Koity i Minamina z prostoru pokutového území zablokovali obránci. Odražený míč pak z dálky napálil na bránu Youba Diarra a Kepa balón konečky prstů vyškrábl na roh!
     
    75
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Masaja Okugawa, přichází Takumi Minamino.
     
    74
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Jorginho, přichází Kenedy.
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází David Luiz, přichází Mason Mount.
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Tammy Abraham, přichází Michy Batshuayi.
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Christian Pulišić, přichází Marcos Alonso.
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Emerson, přichází Fikayo Tomori.
    64. Kepa vyrazil střelu Junuzoviće a po dorážce Mensaha za něj zaskočil Azpilicueta.
     
    64
    Domácí málem vstřelili druhý gól! Pěknou střelu Zlatka Junuzoviće zpoza šestnáctky vyrazil Kepa ke Gideonovi Mensahovi, jehož dorážku vykopl za již překonaným gólmanem Chelsea Azpilicueta!
    57. PEDRO - 1:4
     
    57
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Hostům však stačí čekat na chyby Salzburgu! Kvalita v zakončení je prostě obrovská. Barkley se dostal k míči na levém křídle a přesným centrem našel PEDRA, který předvedl fotbalovou parádu. Zády k bráně balón tečoval patičkou a usměrnil ho mimo dosah bezmocného Köhna.
    50. Jerome ONGUENE - 1:3
     
    50
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí snižují! Na rohový kop Zlatka Junuzoviće si naskočil JEROME ONGUENE a jeho přesná hlavička zapadla do sítě za Kepou – 1:3.
    47. V úvodní šanci druhé půle se ocitl domácí Okugawa.
     
    47
    Dobrá příležitost pro domácí! Z levé strany poslal do šestnáctky přízemní centr Daka a Masaja Okugawa na přední tyči netrefil bránu Chelsea.
     
    41
    Hälanda zezadu podkopl Kurt Zouma. Stoper Chelsea dostal žlutou kartu. Navíc další možnost pro domácí zahrozit ze standardky.
     
    37
    A k tomu také došlo! Dominik Szoboszlai kopl přímý kop parádně, ale ještě lepší zákrok si připisuje Kepa Arrizabalaga, který balón mířící téměř do šibenice, vyškrábl na roh!
    35. Emerson neprostřelil Stankoviće
     
    35
    Hosté se snadno prokombinovali vysoko postavenou obranou soupeře. Z levé strany postupoval proti bráně domácích Emerson, který pálil pod břevno, ale Stanković dokázal vyrazit míč na roh!
    28. Christian PULIŠIĆ - 0:3
     
    28
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Kapitán Amerika udeřil podruhé! Hosté přestáli roh soupeře a k míči se dostal Ross Barkley. Ten překrásným pasem z vlastní poloviny poslal do samostatného úniku CHRISTIANA PULIŠIĆE, který obstřelil vybíhajícího Stankoviće.
    23. Ross BARKLEY - 0:2
     
    23
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Penalta byla nařízena za zákrok Kristensena, který zezadu stáhl unikajícího Pulišiće. Brankář Stanković sice vystihl směr střely ROSSE BARKLEYHO, ale na míč nedosáhl – 0:2.
     
    22
    Penalta pro Chelsea!
    20. Christian PULIŠIĆ - 0:1
     
    20
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Teď už se hosté ujímají vedení! Pedro našel krásnou přihrávkou přes půl hřiště CHRISTIANA PULIŠIĆE. Ten ještě mohl jít do kombinace s Abrahamem, ale situaci vyřešil sám, když balón dotáhl na hranici šestnáctky a přízemní střelou, která ještě prošla mezi nohama obránce, překonal bezmocného Stankoviće.
    19. V první šanci hostí se ocitl Pedro.
     
    19
    Emerson našel krásným pasem na pravé straně šestnáctky zcela volného Pedra. Ten ale pravačkou netrefil míč tak, jak chtěl a jen ho lehce usměrnil do náruče brankáře Stankoviće!
    11. Hwang pořádně vystrašil obranu Chelsea a brankáře Kepu.
     
    11
    První velkou šanci zápasu měl domácí Hwang! Ten se dostal za obranu Chelsea a řítil se na brankáře Arrizabalagu. Zakřižovat ho stačil Emerson a Korejec tak nemohl zakončovat. V souboji s gólmanem Blues ale balón udržel a dostal se do střelecké pozice. Míč, za kterým se Arrizabalaga už jen ohlížel, vykopl do bezpečí David Luiz!

    Martin Augustin

    Branky: 50. Onguene, 86. Minamino (pen.), 90+2. Minamino – 20. Pulišić, 23. Barkley (pen.), 28. Pulišić, 57. Pedro, 88. Batshuayi

    Karty:   41. Zouma (CHE), 79. Minamino (CHE)


    FC Red Bull Salzburg: Stanković – Kristensen, Pongracić, Mwepu, Ulmer (C) – Ashimeru, Samassekou, Camara, Szoboszlai – Hwang, Häland.
    Náhradníci: Carlos, Köhn – Diarra, Okugawa, Junuzović, Mensah, Bernede, Koita, Onguéné, Minamino, van der Werff, Daka, Farkas.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C) (82. Zapacosta), Luiz (74. Mount), Zouma, Emerson (74. Tomori) – Jorginho (74. Kenedy), Kovačić (81. Christensen) – Pulišić (74. Alonso), Barkley, Pedro – Abraham (74. Batshuayi).
    Náhradníci: Caballero – Tomori, Zapacosta, Giroud, Kenedy, Batshuayi, Mount, Christensen, Alonso, Cumming.
    bahis siteleri