Liverpool – Lyon 3:1 (kon.) | Angers – Arsenal 1:1 (kon.) | Salzburg – Chelsea 3:5 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
3:5 (0:3)
Chelsea FC
Středa 31.07.2019, 20:00 • Red Bull Arena (Wals-Siezenheim) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    90+2. Takumi MINAMINO - 3:5
     
    90+2
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Máme tu ještě jeden gól, který vstřelili v samotném závěru zápasu domácí! Koita udržel míč proti přesile obránců Chelsea a snažil se ho předat Junuzovićovi. Před ním však balón z pohledu hostí nešťastně zahrál Christensen, který ho posunul k osamocenému TAKUMIMU MINAMINOVI. Japonský fotbalista napoprvé trefil vybíhajícího Kepu, míč se k němu však znovu odrazil a tentokrát ho už mohl Minamino poslat do opuštěné brány.
    88. Michy BATSHUAYI - 2:5
     
    88
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Hosté si rychle berou zpět třígólový náskok! Pedro vyřešil hokejové přečíslení 2 na 1 přihrávkou na MICHYHO BATSHUAYIE. Ten napoprvé ztroskotal na brankáři Köhnovi, ale ještě se dostal k vyraženému míči, pohrál si s bránícím Mensahem a napodruhé brankáře Red Bullu překonal – 2:5.
    86. Takumi MINAMINO - 2:4
     
    86
    Salzburg právě vstřelil branku!
    TAKUMI MINAMINO zahrál penaltu na jistotu. Vystřelil doprostřed pod břevno, zatímco Kepa si vybral stranu a skočil – 2:4.
    57. PEDRO - 1:4
     
    57
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Hostům však stačí čekat na chyby Salzburgu! Kvalita v zakončení je prostě obrovská. Barkley se dostal k míči na levém křídle a přesným centrem našel PEDRA, který předvedl fotbalovou parádu. Zády k bráně balón tečoval patičkou a usměrnil ho mimo dosah bezmocného Köhna.
    50. Jerome ONGUENE - 1:3
     
    50
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí snižují! Na rohový kop Zlatka Junuzoviće si naskočil JEROME ONGUENE a jeho přesná hlavička zapadla do sítě za Kepou – 1:3.
    28. Christian PULIŠIĆ - 0:3
     
    28
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Kapitán Amerika udeřil podruhé! Hosté přestáli roh soupeře a k míči se dostal Ross Barkley. Ten překrásným pasem z vlastní poloviny poslal do samostatného úniku CHRISTIANA PULIŠIĆE, který obstřelil vybíhajícího Stankoviće.
    23. Ross BARKLEY - 0:2
     
    23
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Penalta byla nařízena za zákrok Kristensena, který zezadu stáhl unikajícího Pulišiće. Brankář Stanković sice vystihl směr střely ROSSE BARKLEYHO, ale na míč nedosáhl – 0:2.
    20. Christian PULIŠIĆ - 0:1
     
    20
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Teď už se hosté ujímají vedení! Pedro našel krásnou přihrávkou přes půl hřiště CHRISTIANA PULIŠIĆE. Ten ještě mohl jít do kombinace s Abrahamem, ale situaci vyřešil sám, když balón dotáhl na hranici šestnáctky a přízemní střelou, která ještě prošla mezi nohama obránce, překonal bezmocného Stankoviće.

    Martin Augustin

    Branky: 50. Onguene, 86. Minamino (pen.), 90+2. Minamino – 20. Pulišić, 23. Barkley (pen.), 28. Pulišić, 57. Pedro, 88. Batshuayi

    Karty:   41. Zouma (CHE), 79. Minamino (CHE)


    FC Red Bull Salzburg: Stanković – Kristensen, Pongracić, Mwepu, Ulmer (C) – Ashimeru, Samassekou, Camara, Szoboszlai – Hwang, Häland.
    Náhradníci: Carlos, Köhn – Diarra, Okugawa, Junuzović, Mensah, Bernede, Koita, Onguéné, Minamino, van der Werff, Daka, Farkas.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C) (82. Zapacosta), Luiz (74. Mount), Zouma, Emerson (74. Tomori) – Jorginho (74. Kenedy), Kovačić (81. Christensen) – Pulišić (74. Alonso), Barkley, Pedro – Abraham (74. Batshuayi).
    Náhradníci: Caballero – Tomori, Zapacosta, Giroud, Kenedy, Batshuayi, Mount, Christensen, Alonso, Cumming.
    bahis siteleri