Podbrezová – L. Mikuláš 4:0 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
4:0 (1:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Pátek 09.08.2019, 19:00 • ZELPO Aréna Podbrezová • MONACObet liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Napokon sa už nič nenadstavovalo a tak Podbrezová po troch góloch v druhom polčase zdolala Liptovský Mikuláš doma v ZELPO Aréne výsledkom 4:0! Tento výsledok teda hovorí jasnou rečou, Železiari si napravili chuť po dvoch prehrách, naopak Liptáci nepokračujú na víťaznej vlne. Zajtra pokračuje štvrté kolo druhej ligy ďalšími zápasmi.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok piatočného večera, rovnako želám aj pekný víkend. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:50:03)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Riadny hrací čas tohto stretnutia sa čoskoro naplní. Uvidíme, čo hlavný rozhodca Michal Očenáš ešte niečo nadstaví, alebo toto stretnutie už ukončí.
     
    88
    Domáci ešte zahrávali pred koncom druhého polčasu rohový kop. Liptáci ho však zvládli ubrániť, ale smerom dopredu sa už moc neženú, nemá to žiadny zmysel.
     
    87
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Kačerík, prichádza Porubän.
     
    86
    To na druhej strane Macej nemusel nič vážneho riešiť. Už len pár minút ho delí od jeho prvého čistého konta v tejto sezóne.
     
    85
    Na pozore sa musel mať brankár Gábriš, ale včas išiel proti tejto prihrávke súpera. Brankár Liptákov si dnes zaslúži určite uznanie spoluhráčov, chytil viacero veľkých šancí.
     
    84
    Pomaly sa blíži samotný záver druhého polčasu a tak už aj celého stretnutia. Ostáva si len počkať na konečnú podobu výsledku.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Čery (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    83
    Je tu však rýchla útočná akcia domácich, Chvátal potiahol brejk svojho tímu a následne z pravej strany prihrával do pokutového územia. Snažil sa nájsť Marcina, ale ten sa do zakončenia neprebyl.
     
    82
    Podbrezová pohodlne kombinuje s loptou na svojej polovici ihriska, do rozohrávky svojho tímu sa zapája aj brankár Macej. Ten si dnes určite robí zálusk na čisté konto.
     
    81
    Macej sa musel po veľmi dlhej dobe mať na pozore, ale vzrušenie je napokon zbytočné, je tu ofsajd hostí a tak aj keby sa lopta dostala až do siete, gól by neplatil.
     
    80
    Približne desať minút ostáva do konca tohto stretnutia v ZELPO Aréne. Podbrezová si pripíše tri body do tabuľky a bodovo sa tak dotiahne na svojho dnešného súpera z Liptovského Mikuláša.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Galčík, prichádza Šulc.
     
    78
    Hostia by však chceli aspoň kozmeticky upraviť konečný výsledok stretnutia a dosiahnúť aspoň ten jeden čestný gól. Domáci však majú snahu uhrať dnes víťazstvo na nulu.
     
    77
    Už je teda jasné, že toto stretnutia sa bude len dohrávať. Liptáci si určite samotný priebeh tohto stretnutia predstavovali inak, ale dnes im v ZEPLO Aréne dopriate nebolo.
     
    76
    Podbrezová dala gól!

    Ako nebolo rozhodnuté doteraz, tak teraz určite! Pekná kombinácia domácich futbalistov, Viazanko dostal loptu na hranicu pokutového územia, ale na strelu sa neulakomil a prihral na lepšie postaveného JOZEFA ŠPYRKU, ktorý je tým správnym žolíkom z lavičky a zvyšuje presnou strelou na 4:0!
     
    75
    Dlhšiu dobu sa nič zaujímavého v ZEPLO Aréne nedeje. O výsledku stretnutia sa zdá byť rozhodnuté, hrá sa zrejme len prípadne o jeho konečnú podobu.
     
    74
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Staš, prichádza Lukáč.

    Miroslav Revaj

    Branky: 21. Hric, 54. Mejri, 62. Straňák, 76. Špyrka

    Karty:   45. Pastorek (POD) – 38. Kucharčík (LMI), 83. Čery (LMI)


    FK Železiarne Podbrezová: Macej – Viazanko (C), Mizerák, Straňák, Mejri, Pastorek, Paraj, Chvátal, Hric, Galčík, Marcin
    Náhradníci: Ludha, Šulc, Jenat, Leško, Ďatko, Vondryska, Špyrka

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš – A. Krčík, Gerát, Bartoš, Staš, Nemergut, Kačerík, Čery, Laura, Kucharčík (C), D. Krčík
    Náhradníci: Janec, Lukáč, Václavik, Kotora, Porubän, Papaj, Slaniniak

    Rozhodčí: Michal Očenáš – Marek Galo, Peter Čajka – Maroš Libiak

    Diváci: 763
    thejrc.org