Letňany – Kobra 2:5 (kon.) | Hvězda Praha – Ústí n/L 5:2 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
HC Kobra Praha
Pátek 23.08.2019, 11:00 • Ice Arena Letňany, Praha • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    52:58
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany se každou minutu zlepšují, což nese své gólové ovoce. Přečíslení 2 na 1 zakončil Zárovec přihrávkou na ZRCKA, který puk jednoduše uklidil za záda přesouvajícího se Ondríka. Asistence: Zárovec.
     
    49:03
    Kobra právě vstřelila branku!
    Máme tu pátý gól do domácí branky. Richard Mucha našel v mezikruží volného SOELDNERA, který technickou střelou do šibenice překonal Fürst. Asistence: Richard Mucha.
     
    46:37
    Kobra právě vstřelila branku!
    Parádní přihrávkou z pravé strany kluziště našel Ksandr úplně volného JANA SKALÍKA na hranici levého kruhu. Branický obránce z první poslal puk za záda přesouvajícího se Fürsta, který se teď může zlobit na obranu před sebou, která opět zaspala a nechala hostující hráče vsítit čtvrtou branku.
     
    39:09
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tentokrát to už Letcům vyšlo! ZÁROVEC si v samostatném úniku poradil s Ondríkem a po parádní kličce tak vsítil první branku domácího celku v dnešním utkání. Navíc získal pro svůj tým trestné střílení, které se ale kvůli vsítěnému gólu nakonec nekonalo.
     
    35:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    Napodruhé to už RICHARDOVI MUCHOVI vyšlo! Jakub Cichoň ho parádní přehrávkou našel zpoza branky a branický střelec, který pravidelně nastupuje i za hlavní tým Kobry, poslal puk pod víko letňanské branky. Asistence: Jakub Cichoň.
     
    25:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hostující přesilovka je využita. Mansúr Káninský našel zpoza branky volného JANA KSANDRA, který z první poslal puk za záda domácího gólmana. Fürst totiž zaspal u pravé tyči a po střele branického útočníka se jen marně natahoval. Asistence: Mansúr Káninský.
     
    10:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra jde po deseti minutých hry do vedení! K dorážce z mezikruží se dostal ROMAN VANDÍREK, který nekompromisně zakončil přes přesouvajícího se Fürsta.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 40. Zárovec, 53. Zrcek (Zárovec) – 10. Vandírek, 26. Ksandr (Káninský), 36. Mucha (Cichoň), 47. Skalík (Ksandr), 50. Soeldner (Mucha)


    HC Letci Letňany: Fürst (Habart) – Koloďný (C), Kloutvor, Stránský – Souček, Ulrich, Kříž, Vorojtev, Pejchal, Konček, Hlaváč, Zrcek, Zárovec
    HC Kobra Praha: Ondrík (Dusil) – Skalík, Cichoň, Ženíšek, Vandírek, Desousa, Skorčík, Sypa, Káninský, Ksandr, Mucha, Šeba, Šálek, Rýput, Sup, Škutina, Kalina, Soeldner
    bahis siteleri