Letňany – Kobra 2:5 (kon.) | Hvězda Praha – Ústí n/L 5:2 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
HC Kobra Praha
Pátek 23.08.2019, 11:00 • Ice Arena Letňany, Praha • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    58:50
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Mucha – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:58
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany se každou minutu zlepšují, což nese své gólové ovoce. Přečíslení 2 na 1 zakončil Zárovec přihrávkou na ZRCKA, který puk jednoduše uklidil za záda přesouvajícího se Ondríka. Asistence: Zárovec.
     
    49:03
    Kobra právě vstřelila branku!
    Máme tu pátý gól do domácí branky. Richard Mucha našel v mezikruží volného SOELDNERA, který technickou střelou do šibenice překonal Fürst. Asistence: Richard Mucha.
     
    48:31
    Další obrovská šance pro Letce! Souček se po krásné průnikové přihrávce po mantinelu dostal do samostatného úniku na hostujícího brankáře. Nakonec se rozhodl pro střelu do vzdálenější šibenice, tu ale Ondrík vyrazil vyrážečkou.
     
    46:37
    Kobra právě vstřelila branku!
    Parádní přihrávkou z pravé strany kluziště našel Ksandr úplně volného JANA SKALÍKA na hranici levého kruhu. Branický obránce z první poslal puk za záda přesouvajícího se Fürsta, který se teď může zlobit na obranu před sebou, která opět zaspala a nechala hostující hráče vsítit čtvrtou branku.
     
    39:09
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tentokrát to už Letcům vyšlo! ZÁROVEC si v samostatném úniku poradil s Ondríkem a po parádní kličce tak vsítil první branku domácího celku v dnešním utkání. Navíc získal pro svůj tým trestné střílení, které se ale kvůli vsítěnému gólu nakonec nekonalo.
     
    35:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    Napodruhé to už RICHARDOVI MUCHOVI vyšlo! Jakub Cichoň ho parádní přehrávkou našel zpoza branky a branický střelec, který pravidelně nastupuje i za hlavní tým Kobry, poslal puk pod víko letňanské branky. Asistence: Jakub Cichoň.
     
    35:45
    Střela Muchy z pravé strany kluziště po pohledné kombinaci olízla pravou tyč letňanské branky a vylétla ven!
     
    34:05
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Hlaváč – 2 min., hákování).
     
    32:21
    Další velká šance Kobry! Po střele Kaliny dorážel Škutina. Fürst ale předvedl výborný zákrok a střelu mířící pod víko letňanské branky vyrazil vyrážečkou.
     
    25:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hostující přesilovka je využita. Mansúr Káninský našel zpoza branky volného JANA KSANDRA, který z první poslal puk za záda domácího gólmana. Fürst totiž zaspal u pravé tyči a po střele branického útočníka se jen marně natahoval. Asistence: Mansúr Káninský.
     
    24:49
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Ulrich – 2 min., podrážení).
     
    22:03
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Skorčík – 2 min., podrážení).
     
    15:32
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Kloutvor – 2 min., podrážení).
     
    11:48
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Pejchal – 2 min.).
     
    10:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra jde po deseti minutých hry do vedení! K dorážce z mezikruží se dostal ROMAN VANDÍREK, který nekompromisně zakončil přes přesouvajícího se Fürsta.
     
    05:19
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Rýput – 2 min.).

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 40. Zárovec, 53. Zrcek (Zárovec) – 10. Vandírek, 26. Ksandr (Káninský), 36. Mucha (Cichoň), 47. Skalík (Ksandr), 50. Soeldner (Mucha)


    HC Letci Letňany: Fürst (Habart) – Koloďný (C), Kloutvor, Stránský – Souček, Ulrich, Kříž, Vorojtev, Pejchal, Konček, Hlaváč, Zrcek, Zárovec
    HC Kobra Praha: Ondrík (Dusil) – Skalík, Cichoň, Ženíšek, Vandírek, Desousa, Skorčík, Sypa, Káninský, Ksandr, Mucha, Šeba, Šálek, Rýput, Sup, Škutina, Kalina, Soeldner
    bahis siteleri