Letňany – Ústí n/L 4:7 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
4:7 (0:3, 1:3, 3:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Čtvrtek 29.08.2019, 15:15 • Ice Arena Letňany, Praha • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (17:19:13)
     
    Dnešní zápas je u konce! Slovan nakonec zaslouženě vítězí 7:4.

    Skóre otevřel ve 2. minutě gólovou trefou Macel, o osm minut později se gólově prosadil hostující Jarábek. Třetí ústecká branka padla po dorážce Harkabuse ve 14. minutě.

    Ve druhé třetině měli opět navrch hosté. Ve 27. minutě přidal čtvrtou severočeskou branku Matloch, pak ale přišlo snížení. Po obrovské chybě Volkeho se do prázdné branky ve 31. minutě prosadil Vorobyev. O pět minut se opět radovali hosté, když se gólově podruhé v dnešním zápase prosadil Harkabus. Tři sekundy před koncem navíc přidal šestou ústeckou branku Macel.

    Do třetí třetiny vstoupilo domácí mužstvo jako proměněné. Ve 49. minutě přidal druhou letňanskou branku Hlaváč, v 51. minutě pak na něj navázal Zrcek. V 52. si sice hosté pojistili vítězství po gólové trefě Čermáka. Poslední slovo měli ale domácí Letci, v 56. minutě se po gólové lahůdce prosadil Stránský.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Další obrovská šance pro Ústí! Gottfried tentokrát orazítkoval pravou tyč!
     
    58:44
    Obrovská šance pro Ústí! Gottfried si sjel na hranici levého kruhu, odkud vypálil do levé tyče, od té se puk odrazil ven z branky! Chyběli milimetry, aby severočeský střelec přidal dvanáctou branku dnešního utkání!
     
    58:26
    Hostující brankář Volke má teď napilno, nejdříve musel zneškodnit samostatný únik Končela, pak musel zasáhnout proti razantní střele od modré.
     
    58:00
    Zbývají dvě minuty do konce základní hrací doby.
     
    57:50
    Po buly ihned Šešina vypálil z příklepu od modré, Habart si ale s jeho pokusem poradil.
     
    57:44
    Adam Janoušek si povedeně sjel z pravé strany do středu hřiště, kde přes obránce vypálil na domácí branku. Svou střelu zamířil pouze doprostřed branky, kde si s ní poradil Habart.
     
    57:19
    Střelu Stuchlého od modré lajny srazil nohou jeden z obětavých obránců, který navíc málem založil parádní letňanský brejk.
     
    56:29
    Po zákroku domácího brankáře je hra přerušena, vhazovat se bude po jeho levici.
     
    56:18
    Domácí v plném počtu.
     
    55:47
    Hosté v plném počtu.
     
    55:24
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to byla hokejová paráda! MATYÁŠ STRÁNSKÝ obraně vybojoval puk, když odstrčil jednoho z útočících hráčů a přes celé hřiště po lajně zaspurtoval až do útočné třetiny, kde se prosmýkl okolo posledního obránce, protlačil se před hostující branku a jednoduchou dlouhou kličkou poslal puk za záda pomalu se přesouvajícího se Volkeho! Bez asistence.
     
    54:18
    Domácí přesilovka trvala pouze deset sekund. Na trestnou lavici odchází další hráč, hrát se tak bude opět pouze v osmi lidech v poli.
     
    54:18
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Riley – 2 min., držení).
     
    54:08
    Domácí v plném počtu.
     
    53:45
    Počet hráčů na ledě se vyrovnává, necelou půlminutu se bude hráč 4 na 4!
     
    53:45
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Štěpánek – 2 min., podrážení).
     
    53:14
    Letci získávají puk a tlačí na rozhozenou ústeckou obranu. Volke měl co dělat, aby dva nadějné střelecké pokus zlikvidoval.
     
    52:08
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Fencl – 2 min., podrážení).
     
    51:57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme tu rychlou ústeckou odpověď. Po přihrávce Šešiny se z hranice pravého kruhu gólově prosadil TOMÁŠ ČERMÁK! Asistence: Jaroslav Šešina, Pavel Gottfried.
     
    51:06
    Střelu Macela přes hráče z levé části kluziště k bližší tyči vyrazil Habart vyrážečkou .
     
    50:30
    Letňany právě vstřelily branku!
    A máme tu třetí letňanskou branku. Asistent kapitána Kryštof Pejchal l našel na pravé straně kluziště volného FILIPA ZRCKA, který z hranice levého kruhu poslal puk pod víko ústecké branky! Asistence: Kryštof Pejchal.
     
    49:46
    Rozhodčí píská jednomu z hráčů v modré hru vysokou holí, hra je tak přesunuta do středního pásma, kde se bude vhazovat buly.
     
    48:43
    Letňany právě vstřelily branku!
    Volke dneska nemá svůj den. Po obrovské chybě přichází další gólová trefa, kterou mohl ústecký gólman zastavit. John Riley našel volného JANA HLAVÁČE, který od modré nahodil. Puk prolétl hloučkem hráčů před brankou a skončil až za zády severočeského brankáře. Asistence: John Riley.
     
    47:38
    Velká šance pro Ústí v oslabení! Harkabus to v útoku udělal parádně, stahovačkou poslal svého obránce za sebe a v mezikruží našel úplně volného Janouška. Ten se střelou dlouho neváhal, razantní dělovkou ale nakonec trefil pouze dobře postaveného Habarta, který pokryl pravou tyč i proti případné dorážce.
     
    47:12
    Nahození Stránského od modré končí sražená v ochranné síti nad hostující brankou.
     
    46:42
    Ústí vyhrává buly a ihned vyhazuje do bezpečné vzdálenosti od vlastní branky.
     
    46:34
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Stuchlý – 2 min., hákování).
     
    45:08
    Další důležitý zákrok teď předvedl domácí gólman, když se po střele Macela musel roztáhnout po šířce celé branky a zabránit tak případné ústecké dorážce. Pokud bychom hledali nejlepšího letňanského hráče v dnešním utkání, nemohl by tím být nikdo jiný než Habart.
     
    43:55
    Parádně teď od puku odstavil jednoho z domácích útočníků Harkabus, který za to sklidil hlučný rachot hokejek o mantinel od severočeské střídačky.
     
    43:09
    Domácí gólman opět v akci, během chvíle musel zlikvidovat tři razantní ústecké střely.
     
    42:20
    Obrovská hostující šance! Střelu Macela z rohu pravého kruhu dorážel do odkryté letňanské branky Gottfried, na poslední chvíli však zastavil puk mířící do branky hokejkou Habart a připsal si tak na své konto jednoznačně nejhezčí dnešní zákrok.
     
    41:23
    Závar před domácí brankou, dojíždějící ústecký hráč ale nedokázal puk do odkryté letňanské branky dorazit.
     
    40:41
    Kryštof Pejchal dostal dobrý pas od pravého mantinelu do středu hřiště, odkud ihned prověřil pozornost hostujícího gólmana. Ten střelu doprostřed branky pokryl výstrojí.
     
    40:05
    Úvodní buly třetí třetiny vyhrávají hosté z Ústí nad Labem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne zhruba v 16:46.
     
    Druhá třetina je za námi. Ústí navýšilo svůj náskok o dvě branky a vede tak už 6:1.

    Ve druhé třetině měli opět navrch hosté. Ve 27. minutě přidal čtvrtou severočeskou branku Matloch, pak ale přišlo snížení. Po obrovské chybě Volkeho se do prázdné branky ve 31. minutě prosadil Vorobyev. O pět minut se opět radovali hosté, když se gólově podruhé v dnešním zápase prosadil Harkabus. Tři sekundy před koncem navíc přidal šestou ústeckou branku Macel.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je na závěr třetiny pořádně studená sprcha. Tři sekundy před koncem dostávají Letňany šestou branku. Gottfried našel před brankou volného MACELA, který z první poslal puk za záda přesouvajícího se letňanského gólmana. Asistence: Pavel Gottfried.
     
    39:11
    Nepřesná přihrávka k levému mantinelu vyhnala Gottfrieda do ostrého úhlu vůči brance, ústecký střelec se přesto odhodlal ke střele, kterou musel domácí brankář Habart srazit do ochranné sítě nad brankou.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé třetiny.
     
    38:50
    Nahození Stránského od modré zlikvidoval lapačkou Volke.
     
    38:32
    Stuchlý nedokázal správně posunout puk na unikajícího spoluhráče do rychlého brejku. Puk nakonec skončil za brankou Letců, což znamená jediné a to zakázané uvolnění.
     
    37:40
    Střelu Hampla z hranice levého kruhu vykryl výstrojí domácí gólman Habart.
     
    36:49
    Hlaváč si udělal kousek za modrou lajnou stahovačku a vystřelil. Jeho trefu z levé strany ke vzdálenější tyči však výborně lapačkou vykryl Volke.
     
    36:33
    Střela Čermáka z osy hřiště skončila sražená v ochranné síti nad brankou Letců.
     
    35:28
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme tu pátý hostující gól! Adam Janoušek našel na hranici pravého kruhu MATĚJE HARKABUSE, který střelou švihem vymetl levou šibenici letňanské branky! Habart se jen marně natahoval po parádní ústecké střele. Asistence: Adam Janoušek.
     
    35:10
    Moc nechybělo, aby bekhendová střela Harkabuse skončila v letňanské brance. Přízemní pokus nakonec prosvištěl těsně vedle levé tyče letňanské branky.
     
    34:42
    Ústecké nahození od modré schoval Habart ve výstroji, hra tak bude pokračovat vhazováním po jeho levici.
     
    33:46
    Vyloučení Gottfrieda se ruší, jeden z domácích hráčů se přiznal, že ústeckým útočníkem nebyl podražen. Krásné gesto fair-play!
     
    33:10
    S trochou toho hokejového štěstíčka se dostal Stuchlý do zakončení z pokleku na ose hřiště. Jeho trefu k pravé tyči však vystihl Habart, který si tak připisuje další zákrok.
     
    32:50
    Hostující hokejisté se po nepřesné přihrávka na modrou lajnu vyhánějí z útočné třetiny.
     
    32:22
    Zakázané uvolnění hostujících hráčů.
     
    30:57
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to byla chyba! Gólman Jakub Volke si sjel pro puk za vlastní branku, při rozehrávce však našel pouze dotírajícího se VOROBYEVA, který tak dostal puk lidově řečeno "před prázdnou kasu". Tohle nešlo nedat. Bez asistence.
     
    30:37
    Přihrávka po mantinelu nikoho z hráčů v modrém nenašla, puk končí za brankou Letců. Zakázané uvolnění severočeského týmu.
     
    30:20
    Další důležitý zákrok hostujícího gólmana Volkeho. Přečíslení 2 na 1 domácí hráči nevyužili, Zrcek sice dostal nadějnou přihrávku k pravé tyči, technickou střelou ale nedokázal najít škvíru mezi betony nadějného severočeského gólmana, který tak předvedl další pohledný zákrok.
     
    29:44
    Přízemní střelu Čermáka od levého mantinelu z příklepu vyrazil letňanský gólman Habart betonem do rohu kluziště.
     
    28:59
    Ani nadvakrát nedokázal Jelínek protlačit puk před branku Ústí. Severočeši se teď navíc můžou vydat do útoku.
     
    28:28
    Po nahození Jelínka od modré vznikl před ústeckou brankou závar, který ukončil až hostující gólman Volke zalehnutím puku. Pro Letce to byla bezpochyby jedna z největších šancí v dnešním zápase.
     
    28:00
    Třetí ofsajd během půlminuty. Tentokrát se ho opět dopustilo Ústí.
     
    27:47
    Ani na druhé straně si hokejisté z Prahy nepohlídali pravidlo o ofsajdu. Do útočné třetiny se po kličce na modré vydal jako první hráč bez puku.
     
    27:37
    Strkanice na modré lajně končí hostujícím ofsajdem.
     
    26:41
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí jde do čtyřbrankového vedení! Hampl našel z pozice na rohu pravého kruhu volného PATRIKA MATLOCHA před domácí brankou, který z bezprostřední blízkosti letňanské branky zakončil střelou k tyči do protipohybu přesouvajícího se Habarta! Asistence: Hampl.
     
    25:53
    Volke nezaváhal a pro puk za ústeckou obranu si odvážně vyjel a odpálil ho na druhý konec hřiště.
     
    24:48
    Stránský se po jednoduché střele do strany procpal ke střele z hranice levého kruhu. Puk nakonec letěl ale pouze doprostřed branky, kde už číhal připravený Volke, který ho vyrazil do rohu kluziště.
     
    24:17
    Napilno měl teď i hostující gólman. Volke si ale se střelou z osy hřiště poradil a vyrazil ji tělem.
     
    23:52
    Domácí gólman Habart si puk mířící brankovištěm pokryl lapačkou. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    23:00
    Oba týmy teď trápí přesnost ve finální fázi hry, ani jeden z týmů nedokázal svou šanci dovést aspoň do střely.
     
    21:57
    Šešina se šikovně prosmýkl okolo jednoho z domácích obránců, sjel si na hranu levého kruhu a vystřelil. Habart si s jeho střeleckým pokusem doprostřed branky poradil.
     
    21:15
    Nahození Gottfrieda od modré těsně minulo domácí branku.
     
    20:05
    Čermák vyhrál úvodní buly druhé třetiny, Ústí může jít do útoku.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Slovan Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Kmoch, přichází Volke.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně 15:57.
     
    První třetina je minulostí. Ústí zatím zaslouženě vede nad Letňany 3:0.

    Skóre otevřel ve 2. minutě gólovou trefou Macel, o osm minut později se gólově prosadil hostující Jarábek. Třetí ústecká branka padla po dorážce Harkabuse ve 14. minutě.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Na závěr třetiny se ještě hostující Janoušek procpal do střely bekhendem. Jeho přízemní pokus bez větších problémů vyrazil mimo tři tyče Habart.
     
    19:14
    Kmoch musel 46 sekund před koncem periody opět zasahovat. Tentokrát v lapačce ukryl střelecký pokus jednoho z domácích útočníků z pravé strany.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    18:02
    Habart má opět napilno, chvilku poté, co zastavil střelu Gottfrieda, musel zasahovat i proti trefě Macela. Ani jeden z ústeckých střeleckých pokusů ale nepustil za záda, ten druhý navíc srazil vyrážečkou do ochranné sítě nad brankou.
     
    17:26
    Závar před domácí brankou.Čermák ale z bezprostřední blízkosti nedokázal puk za záda Habarta dorazit.
     
    16:49
    Tak tohle nebyla vůbec špatná střela! Matěj Jelínek si sjel na hranici pravého kruhu a technicky švihem vypálil do pravé šibenice ústecké branky, Kmoch předvedl parádní zákrok lapačkou a ne tolik razantní střelu zastavil.
     
    16:07
    Domácí gólman Habart má dnes o zábavu postaráno. Tentokrát musel zasahovat proti Hamplovi.
     
    15:51
    Hostující hráči teď měli namále! Jarábek si po přihrávce zpoza branky málem srazil puk za záda vlastního gólmana, Kmoch měl co dělat, aby nečekanou teč, která puk poslal k levé tyči, zastavil.
     
    15:09
    Tak tohle se hostujícím hráčům moc nepovedlo. Stuchlý byl v útočné třetině dřív než puk, který si teprve zpracovával. Ofsajd.
     
    13:22
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to byla parádní kombinace! Adam Janoušek si MATĚJEM HARKABUSEM několikrát vyměnil puk, až se druhý jmenovaný dostal do parádní střelecké příležitosti z bezprostřední blízkosti letňanské branky. Ústecký střelec nezaváhal a parádní trefou k tyči poslal puk za záda Habarta. Asistence: Adam Janoušek, Jakub Tot.
     
    12:20
    Ani jedna ze dvou domácích střel hostující branku neohrozila. Poprvé střela od modré letěla mimo tři tyče, podruhé si s nahození na branku poradil hostující gólman Kmoch.
     
    11:41
    Macel dobrou stahovačkou vytvořil prostor pro střelu Čermáka, který z prostoru mezikruží poslal z příklepu přízemní dělovku k pravé tyči. Habart předvedl dobrý reflexní zákrok a puk vyrazil betonem.
     
    10:39
    Ústecký tlak končí nepřesnou přihrávkou zpět na modrou lajnu, která nikoho z hráčů v modrém nenašla a doputovala až k severočeské brance.
     
    09:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí opět skóruje! Nahození Adama Janouška z hranici levého kruhu srazil domácí gólman pouze Hamplovi, který puk poslal k pravé tyčce na úplně volného RICHARDA JARÁBKA, který jednoduše do odkryté domácí branky skóroval. Asistence: Hampl, Adam Janoušek..
     
    08:15
    Snažit se teď musel i hostující gólman Kmoch, když na něj letěla doprostřed branky umístěná střela od levého mantinelu. Severočeský brankář si s domácím pokusem poradil a puk schoval ve výstroji.
     
    07:45
    Čermák tak dlouho váhal s přihrávkou zpoza branky, až ho duo domácích obránců zdvojilo a připravilo puk.
     
    06:55
    Dva těžké těžké zákroky teď předvedl domácí brankář Jan Habart, když třikrát vykryl razantní střelu od modré. Ústí má navrch a tlačí na pilu.
     
    05:40
    Další hostující šance! Harkabus si sjel na hranici levého kruhu a vypálil. Zatím dobře chytající Habart jeho střelu vykryl betonem.
     
    04:45
    Tohle hostující hráči nevyřešili nejlépe. Kušej unikal společně s Hamplem do přečíslení 2 na 1. Žabička Kušeje přes celou šířku kluziště byla ale na druhého ústeckého útočníka příliš dlouhá. Jeho střela, takřka z rohu kluziště, nenadělala Habartovi větší problémy. Puk skončil sražený vyrážečkou v ochranné sítí nad plexisklem.
     
    03:35
    Z tlačenice u pravého mantinelu vycházejí lépe domácí hráči. Získali puk a založili akci, která málem skončila gólově. Souček dostal k levé tyči parádní žabičku přes celou šířku hřiště, nakonec ale nedokázal z tutové pozice zakončit přesně do hostující branky.
     
    02:58
    Tak to byla dělovka! Šešina se z hranice levého kruhu napřáhl ke střele, která mířila do míst, kde už ale klečel připravený domácí gólman Habart. Ten puk nakonec uklidil do lapačky.
     
    01:48
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme tu první branku dnešního zápasu! Gottfried našel přihrávkou na osu hřiště volného MACELA. Ten si se štěstím obešel dvojici domácích obránců a vystřelil. Ke smůle Letců jeden z hráčů v bílém puk tečoval tak nešťastně, že změnil směr letu a od pravé tyče se odrazil za záda Habarta. Asistence: Pavel Gottfried, Tomáš Čermák.
     
    01:25
    Jelínek vyhodil puk z vlastní třetiny až za ústeckou branku. Zakázané uvolnění Letců.
     
    00:35
    Šešina svou přihrávkou zpoza branky našel pouze domácí obránce. Ústí ztrácí puk a do útoku se tak vydají Letci.
     
    00:05
    Úvodní buly vyhráli domácí hráči, Po špatné přihrávce ale přicházejí o puk a jako první tak bude útočit Ústí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Domácí Letci nastoupí v červeno-bílých dresech, Slovanisté si z Ústí přivezli žluto-modrou kombinaci. Na ledové ploše už jsou nastoupeny základní pětky, utkání může začít.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Letci Letňany: Habart (Fürst) – Kloutvor (C), Riley, Stránský – Kříž, Souček, Hlaváč, Vorobyev, Pejchal (A), Zrcek, Jelínek (A), Končel, Fencl

    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch ( Volke) – Šešina, Štěpánek, Jarábek, Macel – Tot, Gottfried, Janoušek, Stuchlý, Harkabus, Kušej, Čermák, Matloch, Hampl.
     
    Zápas začne s mírným zpožděním, začít by se tak mělo přibližně v 15:15.
     
    HC SLOVAN ÚSTÍ NAD LABEM – celkové první místo

    Minulý rok zažili junioři z Ústí nad Labem krasojízdu, na kterou se bude vzpomínat ještě dlouho. Všechno to začalo v základní skupině, kterou slovanisté ovládli bez ztráty jediného bodu a postoupili tak do nadstavby. V té se v konkurenci pražské Hvězdy, Kobry či Kralup opět umístili na prvním místě a postoupili tak do kvalifikační skupiny o extraligu. V té našli pouze jednoho přemožitele a po šesti zápasech slavili postup mezi tuzemskou hokejovou smetánku.

    Už v té době se ale jednalo o reorganizaci soutěží, která by nadějné ústecké mladíky sice pustila do extraligy juniorů, zároveň by z ní ale udělala druhou nejvyšší soutěž. Výsledkem je, že Ústí nakonec postoupilo do druhé nejvyšší soutěže, kde krom vyřazených týmů z Ligy Akademií nastoupí i ty nejlepší celky z krajské soutěže.

    UTKÁNÍ V PŘÍPRAVĚ:

    09.08.2019 Ústí nad Labem – Hvězda 8:3
    16.08.2019 Ústí nad Labem – Letňany 13:1
    21.08.2019 Ústí nad Labem – PZ Kladno 4:3
    23.08.2019 Hvězda – Ústí nad Labem 5:2
    27.08.2019 Ústí nad Labem – Most 5:0
     
    HC LETCI LETŇANY – 2. místo ve skupině o umístění

    Letci minulou sezónu postoupili ze čtvrtého místa základní skupiny do skupiny o umístění. V té se umístili na druhém místě, čtyři body za prvním Kladnem. Letos by už ale hráči z Letňan rádi bojovali a postup do extraligy juniorů, krajskou soutěž totiž po letech opustila většina nejsilnějších celků, která díky reorganizaci soutěží postoupila o soutěž výš.

    Letos se ale Letcům nedaří. V přípravě po nepřesvědčivém výkonu podlehli Kobře 2:5.

    UTKÁNÍ V PŘÍPRAVĚ:

    23.08.2019 Letňany – Kobra 2:5
     
    PREVIEW ZÁPASU

    Začátek hokejových soutěží se nezadržitelně blíží. Jako prověrku před sezónou poslouží hráčům ústeckého Slovanu zápas s Letci z Letňan. Zatímco Letňany v příští sezóně nastoupí do krajské hokejové ligy, Ústí se porve o postup do juniorské Ligy Akademií v hokejové extralize.

    Oba celky se potkali před třinácti dny v rámci přípravy na sezónu na ledě severočeského Ústí. Hráči Slovanu nenechali v zápase se svým pražským oponentem nic náhodě a vyhráli zaslouženě 13:1.

    VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

    16.08.2019 Ústí nad Labem – Letňany 13:1
    27.01.2017 Letňany – Ústí nad Labem 1:2
    09.12.2016 Ústí nad Labem – Letňany 3:4
     
    Krásné odpoledne všem hokejovým nadšencům! Vítáme vás u on-line přenosu z přípravného utkání juniorů mezi HC Letci Letňany a HC Slovan Ústí nad Labem. Zápas začíná v 15:00 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 31. Vorobyev, 49. Hlaváč (Riley), 51. Zrcek (Pejchal), 56. Stránský – 2. Macel (Gottfried, Čermák), 10. Jarábek (Hampl, Janoušek), 14. Harkabus (Janoušek, Tot), 27. Matloch (Hampl), 36. Harkabus (Janoušek), 40. Macel (Gottfried), 52. Čermák (Šešina, Gottfried)


    HC Letci Letňany: Habart (Fürst) – Kloutvor (C), Riley, Stránský – Kříž, Souček, Hlaváč, Vorobyev, Pejchal (A), Zrcek, Jelínek (A), Končel, Fencl
    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch (21. Volke) – Šešina, Štěpánek, Jarábek, Macel – Tot, Gottfried, Janoušek, Stuchlý, Harkabus, Kušej, Čermák, Matloch, Hampl
    bahis siteleri