Letňany – Ústí n/L 4:7 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
4:7 (0:3, 1:3, 3:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Čtvrtek 29.08.2019, 15:15 • Ice Arena Letňany, Praha • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    55:24
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to byla hokejová paráda! MATYÁŠ STRÁNSKÝ obraně vybojoval puk, když odstrčil jednoho z útočících hráčů a přes celé hřiště po lajně zaspurtoval až do útočné třetiny, kde se prosmýkl okolo posledního obránce, protlačil se před hostující branku a jednoduchou dlouhou kličkou poslal puk za záda pomalu se přesouvajícího se Volkeho! Bez asistence.
     
    51:57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme tu rychlou ústeckou odpověď. Po přihrávce Šešiny se z hranice pravého kruhu gólově prosadil TOMÁŠ ČERMÁK! Asistence: Jaroslav Šešina, Pavel Gottfried.
     
    50:30
    Letňany právě vstřelily branku!
    A máme tu třetí letňanskou branku. Asistent kapitána Kryštof Pejchal l našel na pravé straně kluziště volného FILIPA ZRCKA, který z hranice levého kruhu poslal puk pod víko ústecké branky! Asistence: Kryštof Pejchal.
     
    48:43
    Letňany právě vstřelily branku!
    Volke dneska nemá svůj den. Po obrovské chybě přichází další gólová trefa, kterou mohl ústecký gólman zastavit. John Riley našel volného JANA HLAVÁČE, který od modré nahodil. Puk prolétl hloučkem hráčů před brankou a skončil až za zády severočeského brankáře. Asistence: John Riley.
     
    39:57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je na závěr třetiny pořádně studená sprcha. Tři sekundy před koncem dostávají Letňany šestou branku. Gottfried našel před brankou volného MACELA, který z první poslal puk za záda přesouvajícího se letňanského gólmana. Asistence: Pavel Gottfried.
     
    35:28
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme tu pátý hostující gól! Adam Janoušek našel na hranici pravého kruhu MATĚJE HARKABUSE, který střelou švihem vymetl levou šibenici letňanské branky! Habart se jen marně natahoval po parádní ústecké střele. Asistence: Adam Janoušek.
     
    30:57
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to byla chyba! Gólman Jakub Volke si sjel pro puk za vlastní branku, při rozehrávce však našel pouze dotírajícího se VOROBYEVA, který tak dostal puk lidově řečeno "před prázdnou kasu". Tohle nešlo nedat. Bez asistence.
     
    26:41
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí jde do čtyřbrankového vedení! Hampl našel z pozice na rohu pravého kruhu volného PATRIKA MATLOCHA před domácí brankou, který z bezprostřední blízkosti letňanské branky zakončil střelou k tyči do protipohybu přesouvajícího se Habarta! Asistence: Hampl.
     
    13:22
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to byla parádní kombinace! Adam Janoušek si MATĚJEM HARKABUSEM několikrát vyměnil puk, až se druhý jmenovaný dostal do parádní střelecké příležitosti z bezprostřední blízkosti letňanské branky. Ústecký střelec nezaváhal a parádní trefou k tyči poslal puk za záda Habarta. Asistence: Adam Janoušek, Jakub Tot.
     
    09:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí opět skóruje! Nahození Adama Janouška z hranici levého kruhu srazil domácí gólman pouze Hamplovi, který puk poslal k pravé tyčce na úplně volného RICHARDA JARÁBKA, který jednoduše do odkryté domácí branky skóroval. Asistence: Hampl, Adam Janoušek..
     
    01:48
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme tu první branku dnešního zápasu! Gottfried našel přihrávkou na osu hřiště volného MACELA. Ten si se štěstím obešel dvojici domácích obránců a vystřelil. Ke smůle Letců jeden z hráčů v bílém puk tečoval tak nešťastně, že změnil směr letu a od pravé tyče se odrazil za záda Habarta. Asistence: Pavel Gottfried, Tomáš Čermák.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 31. Vorobyev, 49. Hlaváč (Riley), 51. Zrcek (Pejchal), 56. Stránský – 2. Macel (Gottfried, Čermák), 10. Jarábek (Hampl, Janoušek), 14. Harkabus (Janoušek, Tot), 27. Matloch (Hampl), 36. Harkabus (Janoušek), 40. Macel (Gottfried), 52. Čermák (Šešina, Gottfried)


    HC Letci Letňany: Habart (Fürst) – Kloutvor (C), Riley, Stránský – Kříž, Souček, Hlaváč, Vorobyev, Pejchal (A), Zrcek, Jelínek (A), Končel, Fencl
    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch (21. Volke) – Šešina, Štěpánek, Jarábek, Macel – Tot, Gottfried, Janoušek, Stuchlý, Harkabus, Kušej, Čermák, Matloch, Hampl
    bahis siteleri