Jekatěrinburg – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Magnitogorsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 2:4 (kon.)
Minsk – Nižněkamsk 2:4 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 2:1 (po pr.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 3:2 (kon.)
po prodl.
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Severstal Čerepovec
Pondělí 02.09.2019, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:55 Vjačeslav LITOVČENKO - 3:2
     
    61:55
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom máme rozhodnuto! Fantastickým způsobem to totiž provedl domácí VJAČESLAV LITOVČENKO, který se prodral až před brankáře, načež bekhendem zamířil přesně pod břevno. Nejprve to vypadalo na brankovou konstrukci, sudí si ale velice všiml regulérnosti branky.
    46:15 Denis BODROV - 2:2
     
    46:15
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tu vyrovnávací branka! Za brankou soupeře se dostal k puku Macek, který bekhendem přihrával k modré čáře, kde napřáhl DENIS BODROV. Jeho nahození překvapivě skončilo až v brance, Podjapolskij totiž vůbec nic neviděl.
    Asistence: Brooks Macek.
    23:48 Peter HOLLAND - 1:2
     
    23:48
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí hráči korigují nepříznivý výsledek! Severstal snad poprvé v utkání zaspal při bránění útočné akce. Chripunov dokázal v tandemu najít PETERA HOLLANDA, kterému se podařilo přehodit ležícího Podjapolskiho, který byl v tomto případě téměř bez šance.
    Asistence: Stepan Chripunov.
    20:34 Igor GERASKIN - 0:2
     
    20:34
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny se hosté dostávají do dvoubrankového vedení! Zmatek za brankou nejlépe vyřešil hostující Vovčenko, který v předbrankovém prostoru našel IGORA GERASKINA, jenž pro změnu vypálil mimo dosah českého brankáře.
    Asistence: Daniil Vovčenko, Jurij Trubačjov.
    04:11 Jevgenij BODROV - 0:1
     
    04:11
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! První šance v brance neskončila, nicméně Severstal se dostal zpět do pásma, kde zpoza branky nahrával Morozov, kterému se podařilo najít nekrytého JEVGENIJE BODROVA, jenž bez problémů prostřelil brankáře.
    Asistence: Jegor Morozov, Andrej Alexejev.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 24. Holland (Chripunov), 47. D. Bodrov (Macek), 62. Litovčenko – 5. J. Bodrov (Morozov, A. Alexejev), 21. Geraskin (Vovčenko, Trubačjov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Fomin) – Batyršin, I. Višněvskij, D. Bodrov (A), Mamkin, Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Valitov, Zacharov – Macek, Holland (C), Dawes – Sexton, Litovčenko (A), Platt – Obidin, Kučerjavenko, A. Garejev – Setdikov, V. Popov, Chripunov.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Chakimov) – Provolněv, Sizov, Kudako, Chochlov, Šulák, N. Chlystov, Chabarov – Nikolišin, Jakimov, Monachov (C) – Geraskin, Vovčenko, Trubačjov – Liška, Kodola, Markovin – Morozov, J. Bodrov, A. Alexejev – Nevolin.

    Rozhodčí: Bělov, Lavrentěv – Kučava, Novikov
    bahis siteleri