Jekatěrinburg – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Magnitogorsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 2:4 (kon.)
Minsk – Nižněkamsk 2:4 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 2:1 (po pr.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 3:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
SKA Petrohrad
Pondělí 02.09.2019, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:23 Vladimir TKAČOV - 1:3
     
    58:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Zubovu střelu od modré čáry vykopl betonem před sebe Košečkin a poté se k odraženému puku dostal najíždějící VLADIMIR TKAČOV, jenž ho pak umístil k bližší tyči – 1:3. Hosté tak mají v závěru třetí třetiny už velmi slibný náskok. Asistence: Arťom Zub.
    37:46 Nail JAKUPOV - 1:2
     
    37:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilová hra a hosté jdou znovu do vedení. Košečkin vyrazil střelu Rundblada a puk se odrazil na pravý kruh, odkud ho NAIL JAKUPOV poslal do růžku domácí klece – 1:2. Košečkin tak nestačil zareagovat a inkasuje podruhé. Asistence: David Rundblad.
    29:44 Brandon KOZUN - 1:1
     
    29:44
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nyní se už museli hosté sklonit před domácím celkem a je vyrovnáno. Přesilovou hru nakonec využívá BRANDON KOZUN, jemuž puk posunul Eric O'Dell. Prvně jmenovaný pak zamíchal těsně před Kočetkovem a prostřelil ho mezi jeho betony – 1:1 Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Eric O'Dell.
    19:06 David RUNDBLAD - 0:1
     
    19:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku pět na tři a jdou do vedení. Plotnikov našel přihrávkou DAVIDA RUNDBLADA a ten poté kousek od levého kruhu vyslal tvrdou ránu a ta končí za zády Košečkina – 0:1. Asistence: Sergej Plotnikov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 30. Kozun (O'Dell) – 20. Rundblad (S. Plotnikov), 38. Jakupov (Rundblad), 59. Tkačov (Zub)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (S. Galimov) – Antipin (A), J. Birjukov, J. Jakovlev, Dronov, Postma, Běreglazov, Vereščagin – Kozun, Rasmussen, O'Dell – Paršin, Loktionov, Mozjakin (C) – N. Kuljomin (A), Galuzin, Dorofejev – Timkin, Několenko, Ljubimov – Rožkov.
    SKA Petrohrad: Kočetkov (Melničuk) – Zubarev, Bengtsson, Rukavišnikov, Rundblad, Dyblenko, Zub, Galeňuk – S. Plotnikov (C), Lehterä (A), Tkačov – Barabanov, Kemppainen, Jakupov – Karpov, Byvalcev, Kagarlickij – Ketov (A), Kablukov, V. Tichonov – Podkolzin.

    Rozhodčí: Naumov, Romaško – Lazarev, Šeljanin

    Diváci: 7 233
    bahis siteleri