Arménie – Itálie 1:3 (kon.) | Gibraltar – Dánsko 0:6 (kon.) | Irsko – Švýcarsko 1:1 (kon.)
Faerské ostrovy – Švédsko 0:4 (kon.) | Norsko – Malta 2:0 (kon.) | Rumunsko – Španělsko 1:2 (kon.)
Izrael – S. Makedonie 1:1 (kon.) | Bosna – Lichtenštejnsko 5:0 (kon.) | Finsko – Řecko 1:0 (kon.)
konec
Bosna a Hercegovina
5:0 (1:0)
Lichtenštejnsko
Čtvrtek 05.09.2019, 20:45 • Stadion Bilino polje, Zenica • Kvalifikace ME • Skupina J
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:50:17)
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 15:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 7:10.
     
    Je dobojováno! Bosna a Hercegovina po změně stran nehrála tak dobře jako v první půli, ale i tak paradoxně dokázala nasázet do soupeřovy branky hned čtyři góly. Všechny ale padly až v závěrečné desetiminutovce, do té doby se Lichtenštejnsko drželo ve hře o remízu, nicméně z několika brejkových situací si žádnou větší šanci nevytvořilo. Rozhodnutí přišlo až po dalekonosné střele Duljeviće, kterou do vlastní sítě ztečoval Malin. V dalších desítkách vteřin skórovali ještě Džeko, Višca a Gojak a rozhodli o konečném výsledku 5:0. Bosna tedy slaví druhou výhru v kvalifikaci a posun na třetí místo v tabulce skupiny J. Odstup na druhé Finy přesto zůstal pětibodový.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Zukanović roztáhl hru doleva na Gojaka, kterého znovu doplnil Kolašinac. Rechsteiner u postranní čáry ale obstál a zřejmě poslední akci tohoto střetnutí zastavil.
     
    90+1
    Nad rámec druhého poločasu je přidáno dalších sto dvacet vteřin.
    89. Amer GOJAK - 5:0
     
    89
    Bosna právě vstřelila branku!
    Nakonec tu máme debakl, na který to ještě před pár minutami vůbec nevypadalo. Džeko nahrál na roh vápna Šunjićovi, kterého ještě podpořil Duljević. Ten si na pravé straně balón hezky zasekl a pak ho napříč malým vápnem nabídl AMERU GOJAKOVI, jenž to měl z bezprostřední blízkosti hodně snadné.
    87. Edin VIŠĆA - 4:0
     
    87
    Bosna právě vstřelila branku!
    O pár vteřin později už se bosenská osmička zaslouženého gólu dočkala. Duljević si v křídelním prostoru počkal na Kolašinace, jehož střílený pas brankář Büchel odrazil jen před sebe a tam už s gólovou dorážkou číhal EDIN VIŠĆA.
     
    86
    Domácí fotbalisté nemají dost a ještě by rádi přidali čtvrtý gól. Po nahrávce Kruniće na Višću se tak nestalo, střela z okraje velkého vápna byla sražená.
    85. Edin DŽEKO - 3:0
     
    85
    Bosna právě vstřelila branku!
    Benjamin Büchel vyřešil nelehkou situaci zahráním na roh, po kterém přeci jen loví balón ze své sítě potřetí. Místo odchozího Pjaniće rozehrál roh Gojak a posadil míč na hlavu EDINA DŽEKA, který se jednoduše prosadil z hranice malého vápna.
     
    85
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Sandro Wieser, přichází Daniel Brändle.
     
    84
    Rechsteiner se na okraji vlastního vápna natahoval po balónu. Gojak si trošku přihraným pádem chtěl dojít pro penaltu, ovšem švédští rozhodčí zůstali v klidu.
     
    83
    Střídání v týmu Bosna a Hercegovina: ze hřiště odchází Miralem Pjanić, přichází Stefan Lončar.
     
    82
    Lichtenštejnci se celou druhou půli srdnatě drželi, jenže po smolném gólu už ale mají jen minimální šanci na první bodový zisk v rámci této kvalifikace.
    80. Andreas MALIN vl. - 2:0

    Michal Břuchanský

    Branky: 11. Gojak (Džeko), 80. Malin (vla.), 85. Džeko (Gojak), 87. Višća, 89. Gojak (Duljević)

    Karty:   69. B. Büchel (LIC), 76. Sele (LIC)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 15:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 7:10.
    Bosna a Hercegovina: Šehić – Todorović, T. Šunjić (25. Mihojević), E. Zukanović, Kolašinac – Krunić, Pjanić (83. Lončar), Gojak – Višća, Džeko (C), Milošević (55. Duljević).
    Náhradníci: Burić, V. Kovačević – Bajić, Bešić, Bičakčić, Cimirot, Ćivić, Duljević, Hadžič, A. Kovacević, Lončar, Mihojević.

    Lichtenštejnsko: B. Büchel – Rechsteiner, Malin, Kaufmann, Göppel – Meier (64. S. Wolfinger), Hasler, Martin Büchel (C), Wieser (85. Brändle), Salanović – Gubser (74. Sele).
    Náhradníci: Lo Russo, Majer – Brändle, N. Frick, Kardesoglu, Hofer, Ospelt, Polverino, Sele, F. Wolfinger, S. Wolfinger, Yildiz.

    Rozhodčí: Nyberg – Wärnmark, Nilsson (všichni SWE)
    bahis siteleri