Arménie – Itálie 1:3 (kon.) | Gibraltar – Dánsko 0:6 (kon.) | Irsko – Švýcarsko 1:1 (kon.)
Faerské ostrovy – Švédsko 0:4 (kon.) | Norsko – Malta 2:0 (kon.) | Rumunsko – Španělsko 1:2 (kon.)
Izrael – S. Makedonie 1:1 (kon.) | Bosna – Lichtenštejnsko 5:0 (kon.) | Finsko – Řecko 1:0 (kon.)
konec
Finsko
1:0 (0:0)
Řecko
Čtvrtek 05.09.2019, 20:45 • Ratinan Stadion • Kvalifikace ME • Skupina J
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:17. (22:38:44)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Finska, které svého soupeře porazilo těsně 1:0. Finové vstoupili do druhého poločasu velice aktivně, díky čemuž se dostali do kýženého vedení, o které se postaral forvard Pukki. Posléze přišla celkem vyrovnaná pasáž, avšak Řecko se do žádné vyložené šance nedokázalo dostat, tři body tak bere domácí celek.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Pyry Soiri, přichází Rasmus Schüller.
     
    90+3
    V ochozech panuje velice dobrá atmosféra, Finsko je totiž nesmírně blízko k zisku tří bodů. Nicméně ještě nepředbíhejme, soupeř se dostal na útočnou polovinu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Evangelos Pavlidis (Řecko).
     
    90+1
    Před malým momentem musel hlavní sudí přerušit hru, zdravotní problémy měl totiž domácí Sparv, ke kterému se vydal také lékařský personál domácí reprezentace.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Řekové jsou stále mnohem aktivnější, avšak domácí obrana si počíná velice zodpovědným způsobem.
     
    87
    Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Jasse Tuominen, přichází Fredrik Jensen.
     
    86
    Řecko raději přenášelo hru do volného prostoru, kde si gestem ruky řekl o nahrávku křídelník Masouras, který posléze zvolil spolupráci s kolegou Manolasem.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Finsko i nadále vede o jednu branku, avšak v posledních minutách má navrch hostující mužstvo.
     
    84
    Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Teemu Pukki, přichází Rasmus Karjalainen.
     
    84
    Další klíčový zákrok předvedl domácí Sparv, který přečetl hodně čitelnou kolmici z kopačky Masourase. Následovat bude odkop od branky finské reprezentace.
     
    83
    U středového kruhu se Bouchalakis zbavil napadajícího protihráče, jenomže následnou nahrávku zablokoval Sparv, který ihned založil protiútok.
     
    82
    O rozehrávku rohového kopu se postaral Masouras, který se pokoušel najít Manolase. Druhý jmenovaný sice na míč nedosáhl, avšak hosté jsou stále u balónu.
     
    81
    Pavlidis si to neohroženým způsobem namířil na opačnou polovinu, kde se sám dostal až k hranici pokutového území, kde svému celku vybojoval rohový kop.
     
    76
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Efthimis Koulouris, přichází Evangelos Pavlidis.
     
    75
    Snad poprvé v utkání se hodně otevřela domácí obrana, avšak Vrousai to neudělal vůbec dobře. Míč mu uskočil od kopačky, což okamžitě využil Arajuuri.

    David Suchý

    Branky: 52. Pukki (pen.)

    Karty:   57. Sparv (FIN), 72. Kamara (FIN) – 39. Torosidis (GRE), 45+1. Kourbelis (GRE), 66. Pelkas (GRE), 90+2. Pavlidis (GRE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:17.
    Finsko: Hrádecký – Uronen, Arajuuri, Toivio, Raitala – Lod, Sparv (C), Kamara, Soiri (90+3. Schüller) – Tuominen (87. Jensen), Pukki (84. Karjalainen).
    Náhradníci: Jaakkola, Joronen – Forsell, Granlund, Jensen, Karjalainen, Kauko, Schüller, L. Väisänen, Väisänen, Pirinen, Markkula.

    Řecko: Barkas – Torosidis (C) (70. Bakakis), Papastathopoulos, Manolas, Stafylidis – Kourbelis, Bouchalakis – Kolovos (60. Pelkas), Vrousai, Masouras – Koulouris (76. Pavlidis).
    Náhradníci: Paschalakis, Vlachodimos – Bakakis, Fetfatzidis, Pavlidis, Pelkas, Zeca, Siovas, Siopis, Samaris, Limnios, Tsimikas.

    Rozhodčí: Martínez – Cabaňero, Prieto (všichni Španělsko)
    bahis siteleri