Chabarovsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Kunlun – Barys 1:0 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 4:2 (kon.)
Spartak Moskva – Minsk 4:5 (kon.)
konec
Spartak Moskva
4:5 (3:2, 1:2, 0:1)
HC Dinamo Minsk
Neděle 08.09.2019, 16:00 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:45 Michail STEFANOVIČ - 4:5
     
    57:45
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Spartak ojedinělou akci prováhal, zatímco hosté po krásné kombinaci využili přesilovku. Paré přenesl hru na volného MICHAILA STEFANOVIČE, jehož tvrdá rána skončila v síti. Spartaku na vyrovnání už moc času nezbývá. 4:5. Asistence: Francis Paré a Stefan Elliott.
    30:59 Stefan ELLIOTT - 4:4
     
    30:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Skvělý hokej pokračuje dále a rázem je srovnáno na 4:4. STEFAN ELLIOTT si na vrcholku kruhu počkal na přihrávku Děmkova a jelikož měl před sebou volný prostor, tak neměl problém s tím, aby zametl touš do sítě. Bespalov zareagovat nedokázal. 4:4. Asistence: Arťom Děmkov.
    24:31 Andrej KOSTICYN - 4:3
     
    24:31
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují a hostující tým snižuje. ANDREJ KOSTICYN dostal na hůl ideální přihrávku a rychlými kroky se dostal až do samostnatného úniku. Dlouhým blafákem do forehandu zametl touš pod víko a následně se mohl jít radovat. Bespalov byl bez šance. 4:3. Asistence: Francis Paré a Kirill Gotovec.
    23:30 Martinš KARSUMS - 4:2
     
    23:30
    Spartak právě vstřelil branku!
    V polovině 24. minuty je vedení Spartaku již dvougólové. MARTINŠ KARSUMS získal na vlastní modré čáře puk a následně se rychlým sprintem dostal až před Osipkova. Rychlou střelou k zadní tyči poté nedal hostujícímu brankáři šanci. 4:2. Bez asistence.
    17:23 Michail JUŇKOV - 3:2
     
    17:23
    Spartak právě vstřelil branku!
    Z 0:2 na 3:2? Tohle není pro červenobílé vůbec žádný problém! Po špatné nahrávce mezi obránci Dinama šel puk pro Leščenka na útočnou modrou a vznikla situace 2 na 1. Leščenko čekal s nahrávkou do poslední chvíle, nakonec přihrál křižně na MICHAILA JUŇKOVA, který i přes evidentní faul protlačil puk pod Osipkovem – 3:2! Asistence: Vjačeslav Leščenko.
    12:07 Patrik HERSLEY - 2:2
     
    12:07
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tomuhle se říká reklama na hokej! Moskva využívá hned první přesilovku v zápase a byla to další střela od modré, která skončila v síti Osipkova. Zubov nahrál z pravého kruhu na osu kluziště pro PATRIKA HERSLEYHO, který z nápřahu usměrnil puk mezi tři tyče – 2:2! Asistence: Ilja Zubov, Robin Hanzl.
    09:07 Jakov RYLOV - 1:2
     
    09:07
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tenhle zápas zatím pořádně baví! Po vyhraném buly v útočném pásmu šel kotouč od Karsumse na modrou čáru, kde stál připravený JAKOV RYLOV, jehož tvrdá bomba skončila přesně v levém vinglu – 1:2! Asistence: Martinš Karsums.
    08:03 Teemu PULKKINEN - 0:2
     
    08:03
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Spartak si vybírá těžkou chvíli hned v úvodu zápasu! Za necelou minutu kasíruje podruhé a byla to chyba Kutějkina, který prohrál souboj jako poslední hráč Spartaku a Martynov jej přebruslil. Hostujícímu útočníkovi najížděl na středu TEEMU PULKKINEN, puk i dostal a překonal Bespalova – 0:2! Asistence: Igor Martynov a Kirill Gotovec.
    07:14 Alexandr PAVLOVIČ - 0:1
     
    07:14
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Aktivnější Spartak kasíruje jako první! V souboji u mantinelu dokázal posunout jeden z hostujících hráčů puk na modrou, odkud přišla střílená přihrávka na ALEXANDRA PAVLOVIČE. Ten lehce do puku sáhnul a obloučkem přehodil vyjetého Bespalova – 0:1! Asistence budou doplněny.

    Daniel Fekets

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 10. Rylov (Karsums), 13. Hersley (Zubov, R. Hanzl), 18. Juňkov (Leščenko), 24. Karsums – 8. Pavlovič, 9. Pulkkinen (Martynov, Gotovec), 25. A. Kosticyn (Paré, Gotovec), 31. Elliott (Děmkov), 58. Stefanovič (Paré, Elliott)


    Spartak Moskva: Bespalov (31. Chomčenko) – Rylov, Hersley, Kutějkin, D. Višněvskij, Kulik, Gončarov, Nikišin – Karsums, Zubov, Daugavinš – Talalujev, R. Hanzl, Nikoncev – Fjodorov, Zlobin, Chochlačov – Kokarev, Juňkov, Leščenko – Šablovskij.
    HC Dinamo Minsk: Osipkov (Enroth) – Gragnani, Děrjabin, Elliott, Denisov, Jevenko, Gotovec, Znacharenko – An. Stěpanov, Děmkov, Pavlovič – Stefanovič, Paré, A. Kosticyn – Pulkkinen, Shore, Martynov – Drozdov, Kitarov, Pavlenko – Kogaljov.

    Rozhodčí: Gofman, Spirin – Bitjukov, Galimov
    bahis siteleri