Chabarovsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Kunlun – Barys 1:0 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 4:2 (kon.)
Spartak Moskva – Minsk 4:5 (kon.)
konec
Spartak Moskva
4:5 (3:2, 1:2, 0:1)
HC Dinamo Minsk
Neděle 08.09.2019, 16:00 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky:

    Střely na bránu: 29-28
    Vyloučení: 3-1
    Góly v přesilovce: 1-1
    Hity: 12-9
    Buly: 22-37.
     
    59:03
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Anatolij Nikoncev – 2 min., hákování).
     
    58:30
    Domácí už na nic nečekají a odvolávají brankáře! Hraje se powerplay.
    57:45 Michail STEFANOVIČ - 4:5
     
    57:45
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Spartak ojedinělou akci prováhal, zatímco hosté po krásné kombinaci využili přesilovku. Paré přenesl hru na volného MICHAILA STEFANOVIČE, jehož tvrdá rána skončila v síti. Spartaku na vyrovnání už moc času nezbývá. 4:5. Asistence: Francis Paré a Stefan Elliott.
     
    56:17
    Karsums dokázal na své polovině kluziště vybojovat puk a ve vlastním oslabení se řítil sám na bránu Minsku. Bekhendovou kličku nezvládl dokonale a přestřelil. Spartak mohl z ničeho nic udeřit a rozhodnout.
     
    56:04
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexandr Chochlačov – 2 min., podrážení).
     
    37:12
    Arťom Fjodorov dostal na svou hokejku přesnou přihrávku přímo mezi kruhy. Se střelou šikovný útočník počkal. Nakonec na poslední chvíli zvolil blafák, který dokázal Osipkov přečíst. Tohle byla jednoznačně gólová příležitost.
     
    30:59
    Střídání v týmu Spartak Moskva: ze hřiště odchází Nikita Bespalov, přichází Pavel Chomčenko.
    30:59 Stefan ELLIOTT - 4:4
     
    30:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Skvělý hokej pokračuje dále a rázem je srovnáno na 4:4. STEFAN ELLIOTT si na vrcholku kruhu počkal na přihrávku Děmkova a jelikož měl před sebou volný prostor, tak neměl problém s tím, aby zametl touš do sítě. Bespalov zareagovat nedokázal. 4:4. Asistence: Arťom Děmkov.
     
    28:00
    Fjodorov si nádherně stáhl puk do strany a poté jej dokázal poslat před bránu na hůl úplně osamoceného Chochlačova. Útočník Spartaku stál v dobré palebné pozici, jenže Osipkov předvedl skvělý zákrok.
    24:31 Andrej KOSTICYN - 4:3
     
    24:31
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují a hostující tým snižuje. ANDREJ KOSTICYN dostal na hůl ideální přihrávku a rychlými kroky se dostal až do samostnatného úniku. Dlouhým blafákem do forehandu zametl touš pod víko a následně se mohl jít radovat. Bespalov byl bez šance. 4:3. Asistence: Francis Paré a Kirill Gotovec.
    23:30 Martinš KARSUMS - 4:2
     
    23:30
    Spartak právě vstřelil branku!
    V polovině 24. minuty je vedení Spartaku již dvougólové. MARTINŠ KARSUMS získal na vlastní modré čáře puk a následně se rychlým sprintem dostal až před Osipkova. Rychlou střelou k zadní tyči poté nedal hostujícímu brankáři šanci. 4:2. Bez asistence.
     
    17:59
    Martinš Karsums u mantinelu v útočném pásmu tvrdě poslal na hrazení jednoho ze svých soupeřů a dostává dvě minuty za krosček.
    17:23 Michail JUŇKOV - 3:2
     
    17:23
    Spartak právě vstřelil branku!
    Z 0:2 na 3:2? Tohle není pro červenobílé vůbec žádný problém! Po špatné nahrávce mezi obránci Dinama šel puk pro Leščenka na útočnou modrou a vznikla situace 2 na 1. Leščenko čekal s nahrávkou do poslední chvíle, nakonec přihrál křižně na MICHAILA JUŇKOVA, který i přes evidentní faul protlačil puk pod Osipkovem – 3:2! Asistence: Vjačeslav Leščenko.
    12:07 Patrik HERSLEY - 2:2
     
    12:07
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tomuhle se říká reklama na hokej! Moskva využívá hned první přesilovku v zápase a byla to další střela od modré, která skončila v síti Osipkova. Zubov nahrál z pravého kruhu na osu kluziště pro PATRIKA HERSLEYHO, který z nápřahu usměrnil puk mezi tři tyče – 2:2! Asistence: Ilja Zubov, Robin Hanzl.
     
    11:08
    První vyloučení dnešního zápasu je tu! Andrej Pavlenko po přerušení hry u domácí branky sekl Bespalova přes vyrážečku a dostává dvě minuty za sekání.
    09:07 Jakov RYLOV - 1:2
     
    09:07
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tenhle zápas zatím pořádně baví! Po vyhraném buly v útočném pásmu šel kotouč od Karsumse na modrou čáru, kde stál připravený JAKOV RYLOV, jehož tvrdá bomba skončila přesně v levém vinglu – 1:2! Asistence: Martinš Karsums.
    08:03 Teemu PULKKINEN - 0:2
     
    08:03
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Spartak si vybírá těžkou chvíli hned v úvodu zápasu! Za necelou minutu kasíruje podruhé a byla to chyba Kutějkina, který prohrál souboj jako poslední hráč Spartaku a Martynov jej přebruslil. Hostujícímu útočníkovi najížděl na středu TEEMU PULKKINEN, puk i dostal a překonal Bespalova – 0:2! Asistence: Igor Martynov a Kirill Gotovec.
    07:14 Alexandr PAVLOVIČ - 0:1
     
    07:14
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Aktivnější Spartak kasíruje jako první! V souboji u mantinelu dokázal posunout jeden z hostujících hráčů puk na modrou, odkud přišla střílená přihrávka na ALEXANDRA PAVLOVIČE. Ten lehce do puku sáhnul a obloučkem přehodil vyjetého Bespalova – 0:1! Asistence budou doplněny.

    Daniel Fekets

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 10. Rylov (Karsums), 13. Hersley (Zubov, R. Hanzl), 18. Juňkov (Leščenko), 24. Karsums – 8. Pavlovič, 9. Pulkkinen (Martynov, Gotovec), 25. A. Kosticyn (Paré, Gotovec), 31. Elliott (Děmkov), 58. Stefanovič (Paré, Elliott)


    Spartak Moskva: Bespalov (31. Chomčenko) – Rylov, Hersley, Kutějkin, D. Višněvskij, Kulik, Gončarov, Nikišin – Karsums, Zubov, Daugavinš – Talalujev, R. Hanzl, Nikoncev – Fjodorov, Zlobin, Chochlačov – Kokarev, Juňkov, Leščenko – Šablovskij.
    HC Dinamo Minsk: Osipkov (Enroth) – Gragnani, Děrjabin, Elliott, Denisov, Jevenko, Gotovec, Znacharenko – An. Stěpanov, Děmkov, Pavlovič – Stefanovič, Paré, A. Kosticyn – Pulkkinen, Shore, Martynov – Drozdov, Kitarov, Pavlenko – Kogaljov.

    Rozhodčí: Gofman, Spirin – Bitjukov, Galimov
    bahis siteleri