Německo – Česko 0:4 (kon.)
konec
Německo
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Česko
Neděle 15.09.2019, 11:00 • NETZSCH-Arena, Selb • Reprezentace žen do 16 let
Partner:
     
    55:56
    Ani další útok Lucie Gruntové na hattrick se neujal! Naše dvacítka uháněla na gólmanku sama, nevyšlo jí však první zakončení ani dorážka.
     
    54:08
    No a třetí útok teď našlápl dopředu a parádně zakombinoval. Už jsem si myslel, že střela Andrey Trnkové propadne Jörgové skrz výstroj do branky, nakonec ho však udržela před čarou.
     
    53:34
    V rychlém sledu přicházejí další české šance. Juříčková nejdřív tečovala střelu Wojnarové vedle, potom Andrea Trnková asi už zbytečně vybízela Malickou, měla to zkusit sama.
     
    51:57
    Už když byly Němky kompletní, další tlak první lajny skončil u úplně volné Lucky Gruntové. Ta před odkrytou klecí odmítla hattrick, protože puk zvedla tak, že napálil břevno a odrazil se až do ochranné sítě!
     
    50:33
    Teď už kotouč propadl právě na Mazancovou, ale ta už neměla nejlepší úhel a Jörgová ji tváří v tvář vychytala!
     
    49:30
    Johanna Schochová (GER) pyká za hru tělem.
     
    49:30
    Skončilo to nabídkou Bartákové na našláplou Andreu Trnkovou, ta z výtečné pozice pálila z první, ale Jörgovou neprostřelila.
     
    48:38
    Bartáková vydolovala puk pro Šapovalivovou, která měla před brankovištěm dva pokusy, jenže svůj druhý gól ve dvou dnech nepřidala!
     
    47:06
    Český tým už hraje ve čtyřech a teď budou i Němky. Sofia Thierolfová Fernandezová (GER) je vyloučena za hákování.
     
    46:22
    I v tomhle oslabení ujela dopředu Bára Bartáková, ale za zády měla dvě soupeřky, a tak musela střílet. Horní růžek minula!
     
    46:03
    Češky budou hrát 32 sekund ve třech, vyloučena je i Adéla Wojnarová (CZE) za krosček!
     
    46:02
    Teď už si ale musí dávat pozor, protože před brankovištěm se k volnému puku dostala Leni Schmidtová. Naštěstí trefila jen některou z bruslí!
     
    44:36
    Na trestnou lavici odchází Markéta Mazancová (CZE), důvod jsem nepostřehl.
     
    44:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    První formace mačkala Němky jak sardinky ve vlastní šťávě a nakonec je z toho naprosto zasloužený čtvrtý gól! Adéla Šapovalivová na konci parádní kombinace našla LUCII GRUNTOVOU, která z úhlu už zase jen trefila prázdnou branku – 0:4! Asistence: Adéla Šapovalivová.
     
    43:44
    Nahození Terezy Vališové přesně našlo hokejku Lucie Gruntové. Ta chtěla gólmanku obkroužit, pak vracela do brankoviště, ale Bartáková se k puku před prázdnou klecí nedostala.
     
    42:15
    To je škoda! Z mely u mantinelu vydolovala puk Dominika Malicka a krásně vybídla Viktorii Jílkovou, té ale v gólové pozici uskočil puk z čepele.
     
    40:08
    Šapovalivová hned po buly vyslala za obranu Bartákovou, ta z úhlu mířila velmi dobře na bližší růžek, ale Jörgová tam na poslední chvíli strčila rameno.
     
    34:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři! Celou akci na sebe vzala BARBORA BARTÁKOVÁ, která prokličkovala z levé strany až před střídající Jörgovou a tu překonala bekhendovou kličkou – 0:3! Asistence: Lucie Gruntová.
     
    30:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Trvalý tlak českého týmu vede ke druhé brance! Puk se vrátil dozadu na Terezu Maškovou, jež vystřelila a brankářka vyrazila puk přímo před sebe na hůl LUCIE GRUNTOVÉ, která už neměla sebemenší potíže se zasunutím do prázdné klece – 0:2! Asistence: Tereza Mašková.
     
    18:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góól! České herní útrapy alespoň pro tento moment končí, před přestávkou dáváme první branku! Od modré čáry vystřelila KAROLÍNA VEVERKOVÁ a protože clonící hráčka puk lehce tečovala, zapadl do růžku branky překvapené Lubyové – 0:1! Asistence: Andrea Trnková.
     
    18:14
    Šapovalivová teď uskakovala před střelou Maškové tak, že ji nohama tečovala přímo na branku. Lubyová chvíli nevěděla, kde má kotouč, ale nakonec ho dokázala přikrýt.
     
    17:26
    V rychlé akci přihákla Hofverbergová (GER) mrštnou Adélu Šapovalivovou a zahrajeme si druhou početní výhodu.
     
    15:07
    Velká chyba v české defenzívě pustila do obrovské šance Lilianne Gottfriedovou, ta naštěstí nemířila úplně přesně ke druhé tyčce a Bára Hromádková lapačkou zachránila bezbrankový stav!
     
    13:09
    Bára Bartáková skočila podle mínění čárové rozhodčí na led za Markétu Mazancovou moc brzo, takže pykáme za hru v šesti. Já si o tom tedy myslím svoje. Trest odpyká Tereza Pištěková (CZE).
     
    12:16
    Výborně to teď provedla Markéta Mazancová, která vybojovala převní přesilovku. Renée Heyerová (GER) je vyloučena za podrážení.
     
    05:20
    Před brankou zůstala chvíli nehlídaná Häckelsmillerová, naštěstí k ní Anna Vaníčková stihla přistoupit a klepnutím do hokejky rozhodila na tolik, že nevystřelila.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 19. Veverková (A. Trnková), 31. Gruntová (Mašková), 35. Bartáková (Gruntová), 45. Gruntová (Šapovalivová)


    Německo: Lubyová (31. Jörgová) – Blenningerová, Heyerová, Schaffrathová, Hoppeová, Schricková, Mayerová (A), Stöberová, Kohbergová (A) – Gottfriedová, Thierolfová Fernandezová, Bürgeová, Pietschmannová, Clementová, Roseová, Hofverbergová, Häckelsmillerová (C), Böttcherová, Schochová, Schmidtová, Grussová. Trenér: Daniel Bartell.
    Česko: Hromádková (Hesová) – Vališová, Hračová, Veverková, Hotová, Vaníčková, Wojnarová, Černá, Mašková – Šapovalivová, Bartáková (A), Gruntová (A) – Pištěková, Plosová, Mazancová – A. Trnková (C), Jílková, Malicka – Vrhelová, Z. Trnková, Juříčková. Trenér: Roman Heindl.

    Rozhodčí: Strohmengerová – Buttová, Wernerová.
    bahis siteleri