Manchester Utd. – Arsenal 1:1 (kon.)
konec
Manchester United
1:1 (1:0)
Arsenal FC
Pondělí 30.09.2019, 21:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    77
    Xhaka to nyní před vlastním vápnem nezvládl a rozhodčímu nezbylo, než tasit na něj kartu žluté barvy. V dnešním zápase již celkem šestou.
     
    68
    Guendouzi nejprve velmi dobře odebral míč protihráči a odčinil tak chybu jeho kamaráda z týmu, avšak následně byl opět faulován a to se už nelíbilo rozhodčímu Friendovi a ten Jessemu Lingardovi už udělí žlutou kartu.
    41. Žlutá karta
     
    41
    Ashley Young se nyní asi zbláznil a zastavil Guendouziho hokejovým hitem. Mladičký Francouz, nominovaný na ocenění Golden Boy, se tak stává dnešním otloukánkem zápasu.
     
    32
    Nyní se stěžují domácí i hosté. Dva hráči Arsenalu leželi na zemi, než rozhodčí zapískal. Sudí už tahá žlutou kartu pro Andrease Pereiru.
     
    27
    Sokratis Papasthatopoulos rychle dobíhal míč, pro který sprintoval také Marcus Rashford. Ten se však zcela zbytečně vrhl do skluzu a podkopl Sokratise, což rozhodčí odmění žlutou kartou.
     
    10
    Žlutou kartu dostává Calum Chambers (Arsenal FC). Ten nedovoleně poslal k zemi Daniela Jamese.

    Jiří Polášek

    Branky: 45. McTominay (Rashford) – 59. Aubameyang (Saka)

    Karty:   27. Rashford (MAN), 32. Pereira (MAN), 41. Young (MAN), 68. Lingard (MAN) – 10. Chambers (ARS), 77. Xhaka (ARS)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 16:13.
    Manchester United: de Gea – Tuanzebe, Lindelöf, Maguire, Young (C) – McTominay, P. Pogba – Pereira (75. Greenwood), Lingard (75. Fred), James – Rashford.
    Náhradníci: Romero – Rojo, Mata, N. Matić, Fred, Greenwood, Williams.

    Arsenal FC: Leno – Chambers, Papastathopoulos, David Luiz, Kolašinac – Torreira (56. D. Ceballos), Xhaka (C), Guendouzi – Pépé (76. Nelson), Aubameyang, Saka (80. Willock).
    Náhradníci: E. Martínez – Holding, D. Ceballos, Maitland-Niles, Martinelli, Willock, Nelson.

    Rozhodčí: K. Friend (Anglie)
    bahis siteleri