Lipt. Mikuláš – Poprad 4:3 (kon.) | Košice – Michalovce 3:0 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:1 (po pr.)
Detva – Miskolc 3:1 (kon.) | HC Slovan – MAC Budapešť 3:0 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 2:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (0:2, 2:0, 2:1)
HK Poprad
sk Úterý 01.10.2019, 17:00 • Zimný štadión Liptovský Mikuláš • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Poprad dal gól!
    Hostia dávajú gól a znižujú stav stretnutia. Svitanova strela z ľavého kruhu vypadla Zalivinovi. Pred bránkou operoval GUILLAUME LECLERC, ktorý dorazil puk do siete.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    55:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Mikuláš pomerne rýchlo využíva presilovku a už má dvojgólové vedenie. Delovku od modrej čiary Halo vyrazil pred seba, Rudolf Huna perfektnou prihrávkou našiel MICHALA UHRÍKA a ten zblízka už zasunul do odkrytej časti bránky.
    Asistencie: Rudolf Huna, Marcel Petran.
     
    50:16
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Presilovka je však napokon využitá. Prihrávku od Cebáka si na modrej čiare spracoval delovkár MARCEL PETRAN, ktorý predviedol svoju tvrdú ranu v plnej paráde a prestrelil Hala!
    Asistencie: Juraj Cebák, Rudolf Huna.
     
    37:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa dočkali aj vyrovnávajúceho gólu! Veľkú a školácku chybu predviedol brankár Halo, ktorý to chcel rozohrať, no prihral priamo na hokejku Róbertovi Hunovi a ten našiel prihrávkou RICHARDA HUNU, ktorého zakončenie zblízka skončilo v odkrytej bránke.
    Asistencie: Róbert Huna, Mário Kurali.
     
    20:10
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak toto je nástup do druhej tretiny ako hrom! Róbert Huna v strednom pásme priťukol puk MARTINOVI KRIŠKOVI, ktorý vošiel do pásma a perfektnou delovkou zavesil cez nič netušiaceho Hala!
    Asistencie: Róbert Huna, RIchard Huna.
     
    09:38
    Poprad dal gól!
    Kamzíci vedú dvojgólovým rozdielom. SAMUEL TAKÁČ najprv naznačil medzi kruhmi strelu príklepom, potom si položil Zalivina na forhend a zakončil.
     
    02:51
    Poprad dal gól!
    Hostia využívajú presilovku a idú do vedenia. Zagrapan krížnou prihrávkou našiel Matúša Paločka, ktorý za ľavým kruhom prenechal SAMUELOVI TAKÁČOVI a ten prudkou strelou prekonal Zalivina.
    Asistencie: Matúš Paločko, Marek Zagrapan.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 21. Kriška (Ró. Huna, Ri. Huna), 38. Ri. Huna (Ró. Huna, Kurali), 51. Petran (Cebák, Ru. Huna), 56. Uhrík (Ru. Huna, Petran) – 3. Takáč (Matúš Paločko, Zagrapan), 10. Takáč (TS), 60. Leclerc (Svitana)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Bátory) – Kurali, Stehlík, Cebák, Smutný, Droppa, Petran, Nemec, Mezovský – Kriška, Ró. Huna, Ri. Huna – Ru. Huna, Uhrík, J. Sukeľ – Macík, Ozolinš, Michalík – Nechaj, Piatka, Oško
    HK Poprad: Halo (Vošvrda) – Kozák, Ťavoda, Erving, Ulrych, Brejčák, Magovac, Česánek – Štrauch, Mlynarovič, P. Svitana – Karterud, Paukovček, Matis – Takáč, Zagrapan, Leclerc – Matúš Paločko, Matej Paločko, Kundrik

    Rozhodčí: Kalina, Kókai – Bogdaň, Kis-Király

    Diváci: 1 021
    bahis siteleri