Vladivostok – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Kazaň – Petrohrad 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Jokerit 1:2 (kon.)
Riga – Omsk 0:7 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Admiral Vladivostok
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Středa 02.10.2019, 11:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (13:47:12)
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Bakoš – 0+0, 3 střely na branku, 2 trestné minuty, čas na ledě – 16:32.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 20 – 30
    Trestné minuty: 8 – 6
    Vhazování: 21 – 28
    Zblokované střely: 15 – 14
    Hity: 10 – 3
     
    Je konec! Nakonec to bylo obrovské drama, které rozsekla až předposlední minuta tohoto duelu! Minut a jednu vteřinu před koncem se totiž trefil Juuso Puustinen, jehož parádní rána z vrcholku kruhu nedala moc šancí brankářovi domácích. Přesto je třeba oba gólmany pochválit, jelikož měli několik těžších zákroků a v utkání jsme viděli je tři góly. Každopádně Sibir oplatil porážku Admiralu posledního duelu a z tohoto utkání bere plný počet bodů a Vladivostok odchází s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Tohle už si Sibir pohlídá! Domácí sice odvolávají gólmana, ale času na srovnání už je málo!
     
    59:26
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:26
    Domácí trenér by rád odvolal svého gólmana, ale zatím k tomu nemá možnost. Kotouč totiž na svých hokejkách drží hostující hráči.
     
    58:59
    Oddechový čas pro hosty.
    58:59 Juuso PUUSTINEN - 2:2
     
    58:59
    Sibir právě vstřelil branku!
    A tak přichází trest na druhé straně, hosté se minutu před koncem dostávají do vedení! JUUSO PUUSTINEN se dnes dost možná stane hrdinou svého týmu. Hostující sedmdesát jednička totiž vyslala krásnou střelu zápěstím, která skončila v šibenici, a dnes střílí druhý gól v zápase!
     
    58:35
    Juuso Puustinen měl problém se zpracováním kotouče na polovině hřiště. Díky tomu se dostal Vladivostok ke střele, jenže ta nebyla úspěšná.
     
    57:58
    Novosibirsk to nyní zkusil rychlým pasem na útočnou modrou, ale hostující hráč ho nedokázal zpracovat, takže u puku jsou zase domácí hokejisté.
     
    57:24
    Oleg Lomako zaútočil, ale jeho rána byla sražena do rohu kluziště. Oba týmy by chtěly vyhrát ještě v základní hrací době, ale je to bez střel na bránu.
     
    57:00
    Znovu uvidíme vhazování v útočném pásmu hostujícího celku. Hostující centr byl napomenut, a tak buly nakonec vyhrál domácí středový hráč.
     
    56:22
    Novosibirsk získal puk v útočném pásmu, ale Vladivostok rychle přistupoval k hráčům a po krátké chvíli mu ho sebral, přesto jsou tam hosté zpět.
     
    56:06
    Nepřesná přihrávka domácího celku přesouvá hru zpět před jejich gólmana. Dnes si oba týmy opravdu nejspíše ze zápasu odvezou alespoň bod.
     
    55:05
    Tak to bylo rychlé přerušení po buly, které se nakonec konalo na útočné modré hostů. Tentokrát se hra přesouvá do středního pásma, když puk opustil hřiště.
     
    55:00
    Novosibirsk zachytil vyhození na útočné modré a vybojoval alespoň vhazování v útočném pásmu. Nejdříve je před námi ale komerční přestávka.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 21. Vicharev (Lisin, Kozlovskij) – 5. Puustinen (J. Peltola, Ruohomaa), 59. Puustinen


    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Olkinuora) – Lalonde, Almqvist, Miščenko, Ibatullin, Ďakov, Bobrjašov, Ostrovskij, Kozlovskij – Sidljarov, Ljungh, Bakoš – Lisin, Vicharev, V. Butuzov – Mereskin (A), Glazačev (C), K. Voronin – J. Petrov (A), Konnov, Lomako.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Säteri) – Loginov (C), Jokipakka, K. Alexejev, Piganovič, Timašov, Chabarov, Jefremov, Ilja Morozov – J. Peltola (A), Ruohomaa, Puustinen – Milovzorov (A), Sajustov, Šarov – Torčeňuk, V. Komarov, Česalin – A. Jakovlev, Romancev, Pervušin.

    Rozhodčí: Gamalej, Soin – Novikov, Strelcov
    thejrc.org